Ändrade planer

Hade tänkt att skriva ett inlägg om hur jag går och sjunger på copacabanana HELA tiden. Eller hur jag går och sjunger "Majgull, majgull ja hon hette majgull" de studerna jag inte sjunger copacabanana. MEN så halkade jag in på youtube och tittade på massa musikvideos. Egentligen är jag rätt dåligt på att se musikvideos förutom när det gäller One Direction. Så nu har jag sett Tone och Eric Saades video till Imagine, och jag tror jag dör.
 
När blev Saade en sådan man? Är det ens lagligt att vara sådär snygg? Haha och måste Tone vara så snygg? Hon är anledningen till varför någon som jag aldrig får någon som Saade. För de är äckligt snygga ihop. 
 
 
Efter man har sett han i den här får man ju lyssna på Mollys låt och tänka på att han faktiskt lägger sina smutsiga kläder på gölve, att han lämnar lamporna på, han hänger inte tillbaka handduken.........Och nu tänker mamma: Han låter precis som dig Josefine!!!!!! Men uppenbarligen skriver han små söta lappar, väcker en med en puss på morgonen och ger alldeles för många rosor också!!! Så himla dålig stil. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback