Ung och Bortskämd

Sitter och skrattat åt mammorna & papporna i Ung & Bortskämd. Vilka mesar de är som sitter där och försvarar sina barn i nästan allt de gör.
Jag kan verkligen se min mamma sitta där bland alla föräldrar, och rösta ut sin egen dotter. Haha! Och sen när föräldrarna kommer till huset och ska förklara för sina barn varför de är nominerade till att åka ut så säger de "Var precis som du är..." min mamma hade bräkt på vettni. Hade vetat att jag lever...Finns en anledning till att jag svarade "När mamma blir arg" när min lärare i trean frågade vad jag var rädd för. Haha! Monstermamman har jag. Näää klart jag inte har. Mamma & Pappa har uppfostrat mig som ungdomarna i Ung & Bortskämd. Såatte, jag ska inte klaga.

Haha, hur många har sagt att jag skulle passa i Ung & Bortskämd liksom? 5? Mer?
Förra året när jag bodde i Karlstad så åkte mamma och pappa 6 mil enkel resa för att städa, jag la tvätten i en IKEA-kasse så tog de med den hem, och de fyllde på både kyl, frys och skafferi när jag bad dem om det. Jag tvättade för första gången i slutet av september i år, och jag har aldrig egentligen behövt lyfta en finger hemma. Inte ens städa mitt rum. När mamma och pappa var här i Jönköping var det min tur att tvätta toaletten, men det gjorde mamma och pappa åt mig. Jag fick månadspeng (inte hela studiebidraget alltså) tills ... hm, augusti i år! 600kr i månaden och då betalade mamma och pappa mat, nöjen, kläder, hyra, busskort varje månad osv. Sååå... jag hade 600kr att spendera på vad jag nu spenderade det på liksom.
MEN JAG KAN!!! OKEJ. Jag kan städa, jag kan diska, jag kan absolut laga mat... även om jag inte är bäst på det, men jag kan. Jag lärde mig koka makaroner och nudlar när jag var 10. Såatte... jag är fortfarande bättre än dem, och mina föräldrar är fortfarande bättre än alla deras :D sådäså!
Ni får bilder på knäppisarna som har uppfostrat mig också...
Jag tycker ni har lyckats bra ändå? eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback