vi hade iallafall TUR med vädret

Ja vi åkte iväg till Strömstad igår då. Det var en äventyrslysten resa må jag säga... Det gick bra ända till vi skulle svänga av från motorvägen till Strömstad liksom! Det missade vi och höll på att hamna i Norge istället. Vi satt där lite halvt förtvivlade i bilen och funderade på hur  vi skulle betala tullavgift! Samtidigt som vi satt där och hade ingen aning om var  vi skulle så spelades "vi är förlorareeeee vi tvåååååå"(håkan hellström), vi sjöng med utan att kunna texten. Vi tyckte det passade!
         Vi klarade oss ur detta till slut. Så vi åkte in i Strömstad och skulle köpa något att käka att ha med till stranden. Visade sig dock att ALLT var slut överallt. Så vi köpte bullar och tog med oss. Sedan hittade vi ingen badplats vi gillade så vi åkte till ett ställe där jag och mina föräldrar alltid är. Men så valde vi att svänga av tidigare visst... Då kom låten "vi är förlorareeeee vi tvåååååå" igen.
        När vi kom fram så ville vi till klippbadet, det vi inte visste var att det var typ 100 mil in i skogen. Dessutom blåste det halv orkan när vi var framme. Så vi skulle gå runt och komma till stranden istället. Vi gick och vi gick och vi gick och vi gick. Vi hade ingen radio så vi sjöng "vi är förlorareeeee vi tvåååååå". Till slut kom vi fram faktiskt. Solade och badade i några timmar för att sedan åka till dit vi skulle bo. Så vi duschade och gjorde oss i ordning och så. Sedan skulle vi leta upp en grill som vi såg fanns utmärkt på en karta. Vi letade och letade och letade, till sist gav vi upp. Klockan var typ 8 och vi hade inte ätit på hela dagen.
        När klockan var närmare halv tio hade vi grillat en flintastek på en engångsgrill, och vi var dööhungriga vill jag lova. Godaste maten jag har ätit nästan kändes det som.

Idag var det inte mycket som gick fel faktiskt. Dock var sallader och allt slut idag med!? Så vi köpte en engångsgrill och hamburgare som vi satte oss och grillade på stranden. Skare va så skare! Haha.


 Princess skylten fick följa med!
Dock hade lisas bil plastlucka så vi fick tejpa!


Capri var vi på där ! :D


Myspys på klipporna på kvällen


Mat i solnedgången!


Vackert ;D haha


Kommentarer
Postat av: klojs - en blogg värd att läsa

Kolla in dagens fråga om kissie: Vad tycker du om kissie? i min blogg nu!

Svara i en kommentar!

Själv fattar jag inte varför hon är så känd ...fina bilder

Postat av: Heenk

Heeytack för kommenteren:)

fin blogg, såg mysigt ut där på stranden ju:)

heheallt bra annars?

2009-06-27 @ 22:50:38
URL: http://hennriksvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback