Fika

Idag fick vi minsann inte sluta tidigare, eller jo kanske 20 min eller något. Vi hade iaf typ ingen textkommunikation imorse, det var komma till skolan, få reda på att vi skulle besöka massa ställen och samla intryck för att sedan skriva om det. Jag, Sanna, Sofie och Linnéa började med att gå till domkyrkan för att köpa ett ljus och tända. 5kr till Svenska kyrkan där. Sedan gick vi till mitticity, vidare till tågstationen, och slutade på ett Café där vi satte oss och fikade fram till tolv nästan. Helmysigt var det. Vi drack varm choklad/kaffe, och så! Det gjorde vi jämt i vintras, så det får bli i vinter med. Choklad med vispgrädde!!!
Sedan hade vi engelska där vi skulle skriva en artikel, jag fick rubriken "Utredningen leder till rattfulla", det blev en halvtaskig artikel om några rattfulla som åker omkring och klär/sminkar statyer. HAHA! Sedan svenska där vi ska skriva ett grupparbete, vi (Jag, Sanna, Sofie & Linnéa) ska skriva om svenska ortsnamn, vi har hittat jätterolig fakta så det kommer nog bli bra det här.
Vi avslutade dagen med att ha Idrott. Drygt att ha det sist på dagen och dessutom ända fram till klockan fem. Fast det var roligt, vi spelade golf, och beach volleyboll. Haha. Bäst, när  vi slutade så stod det några tjejer där och bjöd på gratis RedBull. Det tog vi gärna emot liksom. Haha.

Snart ska jag och Sanna börja laga mat, en riktig myskväll ska vi ha... Sista kvällen innan jag åker hem. Buss från Skoghall 06.42 blir det imorrn! Härligt... NOT! Sedan med bussen hem till lilla Säffle 07.35, för att sedan packa om och åka till Jönköping. Blir grejer det här. Trött och jävlig kommer jag vara på tordags.
Jag har dragit på mig en dunderförkylning (som alla andra), och mår inte sådär jätteprimaskinka liksom. Men det ska väl lösa sig det med. Därför lockar det inte så mycket att åka bort i helgen. Skulle nog hellre vilja ligga hemma och ta igen mig, dels efter veckan hos Sanna (Vi har gjort saker nästan hela tiden), och dels för att bli frisk.


Linnéa på Café Royal (:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Värst vad glad man kan se ut

2008-09-11 @ 23:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback