Nyvaken hos Sanna

Har precis vaknat och ligger i Sannas bäddsoffa, som förövrigt mest är min egentligen. Ingen aning om hur många ggr jag har sovit i den det senaste året. Helt sjukt många gånger är det iaf! Haha. Sanna är nere och duschar och jag ligger då som sagt här och väntar liksom. Vi ska iväg till stan snart eftersom Idol är där. De ska sjunga och grejer och det tycker jag ska bli kul :D Haha. Sen är jag ju idol älskarn med. Kommer alltså hem ganska sent idag, och vem vet, kasnke slinker iväg på bio eller något då igen? Haha. Vi var på bio igår jag, Sanna och Ida, men det berättar jag mer om sen för nu bör jag göra mig i ordning. Vi ska ju trotsallt vara i stan vid ELVA! En timme det...

Ha en bra dag hörrni!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så här mot jul passar det ju perfekt att få gratis presentkort, Om du blir medlem på Supergratis via denna länk så kan du samla ihop poäng ( till exempel så kan du klicka dig in på olika hemsidor och så får du poäng). Dessa poäng kan du sedan kan växla in mot presentkort i en massa olika butiker, lotter,biobiljetter,en ipod shuffle och mycket mer helt gratis: Glöm inte att aktivera kontot via din mail!

http://www.SuperGratis.se/?r=50207Hoppas du får en bra dag:)

På gratismode.se så kan du få hem gratis presentkort till en massa olika butiker, biobiljetter eller varför inte växla in en trisslott. Bara genom att enkelt samla poäng (bara genom att tex klicka dig in på olika hemsidor kan du få ihop ca 30 poäng) poängen som du får ihop kan du sedan växla in så kan du få något av dessa grejer helt gratis hem i brevlådan:) Klicka här för att bli medlem och få 50 poäng direkt. Glöm inte heller att aktivera ditt konto via din mejl.

www.gratismode.se/?c=1389Hoppas du får en bra dag:)

2008-11-22 @ 10:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback