SNÖ?!

Måndag idag, och egentligen hade jag sovmorgon till halv elva. Men jag och Sanna hade tänkt att vara lite hurtiga och åka och simma istället för att sova. Så jag gick upp samma tid som vanligt, 05.40. Satte mig på bussen och var vid badhuset i Karlstad runt 08.00. Vi satt och väntade tills det öppnade vid halv nio då de i kassan säger att tyvärr så är det bara skolklasser som får bada. JAHA! Så var det med den sovmorgonen och den hurtiga morgonen. Jag fick mig några väldiga skratt iallafall. Linnéa, hade glömt bort att det var sovmorgon och ringde nästan lite halvt desperat och frågade om vi inte hade någon lektion. HAHA. Sedan en kvart senare så fick jag ett SMS av Sofie som frågade vilken sal vi var i eftersom hon hade försovit sig. Ja det var roligt. Roligast idag ! haha.

Men halv elva började vi iallafall, och vi skulle ha rörlig bild. DET VAR ROLIGT. Jag har verkligen inte känt för att ha det. Men nu, ja nu vill jag bara ha det hela tiden känns det som. Det värsta med att det är så roligt är att nu vet jag itne vad jag ska välja för inriktning! Igår var jar helt säker på Grafisk design, men nu vet jag inte. Någon av dem vill jag ha iallafall. Och det är ju alltid något att bara ha två att välja mellan.

Annars så har dagen varit ganska bra. Jag glömde min älskade nässpray hemma och därför var det lite halvjobbigt. Eller ja, riktigt jobbigt. Jag har mått jättedåligt faktiskt. Men det löste sig när jag kom hem och fick mig lite nässpray och en ipren! Så nu mår jag bra igen och nu vill jag redigera film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback