Helgen! :D

Igår åkte vi till Fornåsa. Det var helt galet tråkigt att åka bil. Så jag roade mig med att skicka sms, massor med sms. Haha. Sedan hade vi stannat och skulle släppa ut Nelly lite så att hon fick röra på dig. Sedan när vi skulle åka igen så glömde mamma och pappa och släppa in Nelly i bagagen. Haha. Så hon satt utanför fönstret och tittade chockat på oss och det såg precis ut som om att hon tänkte: Åh en weekend i skogen.. Spännande!
Haha nejdå, men hon såg riktigt rolig ut alltså. Jag skrattar bara jag tänker på det.
Idag var vi och hälsade på min mammas syster, det var riktigt trevligt det med faktiskt. Fast det var riktigt jobbigt att sätta sig i bilen och åka hem. Jag ville liksom hem med en gång, och inte åka bil i tre timmar. Dessutom så vart det värsta kaoset när vi kom till Kristinehamn, snöade som fan. Och när vi kom till Karlstad så såg vi flera bilar och så som hade kört av vägen. Det var lite läskigt. Sedan stod det en Säfflebuss på vägkanten också, då blev jag lite sur över i onsdags igen. Det var inte alls konstigt att den stod på vägkanten liksom, säfflebussar går sönder hela tiden känns det som.
Nu sitter vid datorn och har tittat på Dagispapporna på tv! Små kikar lite på Sagan om de två tornen med. Men jag måste erkänna att jag inte är något vidare fan av de filmerna faktiskt. Det enda som är bra är att det finns några snsygga skådespelare. Men då kan jag ju lika gärna se en bra film med dem istället för en dålig liksom, haha! Ibland är jag bara för smart !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback