Gårdagen!

Vi hade riktigt trevligt igårkväll. Vi åkte hem till Soffi och beställde pizza (Det är så bra när de har gratis utkärning!), ashungriga var vi eftersom vi inte hade ätit något sedan skollunchen vid klockan elva. När vi fick maten var klockan nio, så vi hade nog rätt att vara hungriga faktiskt. Vi blandade drinkar med, haha! Ärligt talat, vi är bäst på det. Och det blev så jävla gött! Det enda som saknades var apelsin eller lime typ! haha!
Sedan skulle vi till Arena då, och jag blir så nöjd varenda gång jag får visa legg och bara: YES JAG FÅR KOMMA IN HÄR!
Det  var inte så jätteroligt där inne igår dock, tror att det var någon "nollning" av studenterna på universitetet. Högsta åldern bland folk där brukar vara runt 20. Sedan finns det väll en och annan vilsen själ som är där med. Men igår var det verkligen hur mycket äldre som helst. Det var inte sååå kul.
Jaja, sov hos Sanni inatt iallafall. Det var trevligt det. Haha, och lyckades övertala pappa att komma ut till Hammarö och hämta mig idag med, det var gött. Slapp jag åka buss hem som skulle ta över två timmar typ. Jag fick ju en soffa av Sanna med, så den plockade vi med oss i bilen. Nelly la beslag på soffan så fort jag kom hem, så nu sitter hon där och njuter i min soffa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback