Samhäll/Meku.

Jaha, då var sista dagen på lovet snart över då. Jag har vart ut sängen två gånger idag. Ena gången när jag skulle ner och äta. Det ångrar jag. Tänk att man kan bli något så otroligt besviken på maten. Här har mamma lovat att göra en viss sorts mat, oså gör hon en annan. Så jag åt bara lite och gick upp och slängde mig över min godispåse istället. Hur bra är det på en skala då? INTE BRA ALLS. Sedan har jag ju hållit på med Samhällsprov hela dagen idag. Eller ja, inte gjort provet, men övat då ! Det värsta är att jag tycker att det verkar för lätt, allt utom de sista 10 sidorna i boken, allt annat är nästan för lätt. Jag tror jag har missat något. Jag är mer orolig över provet i mediekunskap faktiskt. Jag kan inget alls. Liksom ofta att man lägger borgliga och socialistiska tidningar på minnet eller?  Men någon gång ska man väll göra det med antar jag.
Andra gången jag var ur sängen var iaf när jag hängde med mamma och Evelina till domus för att köpa hårfärg till Evelina. Jag passade på att tigga till mig plattningsmedel med. Så nu behöver jag ju inte slita på håret i onödan. Fiffigt eller?
Annars har jag bara läst på prov idag. Men jag har faktiskt slutat läsa nu. Och ligger bara i sängen under mitt extremt sköna täcke och bara njuter av mina sista timmar av höstlovet. Det är Sandor // Ida ikväll med, den ska jag nog kika på tror jag. Jag ska nog poppa popcorn också.

Var hos Lisa igår med. Vi kikade på tre filmer. Haha, det var faktiskt bara bra filmer. En vet jag inte vad den heter, men det var iaf om Robin Hoods dotter och prins Philip, SKITBRA är den. Den har jag ju sett förut med iof, men ändå. Sedan Stardust, OJ OJ OJ! Den är ett måste att se faktiskt. Sedan kikade vi på Här med förklarar jag er Chuck och Larry. Den var rolig, jag skrattade högt flera gånger. Haha. Det gjorde Lisa med. Lisas föräldrar lagade Tacos åt oss med. Haha. Vi kollade ju givetvis på Svensson, Svensson också. Det är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback