Skrämmande

Ja okej, nu är det lördag då. Fan va första veckan i skolan gick snabbt. Och bra var den oxå. I måndags när vi började fick vi tillbaka ett fysikprov. och vem hade VG+ då ? ;D Lalala, fatta vilken förbättring det var eller. Förra provet 7p, precic G o nu två poäng från MVG:P GÖTT som bara den asså. Sen i tisdags så fick vi tillbaka nationella prov i matten;P Yey, VG, var mer än vad ja hade trott att ja skulle få. Sen i onsdags så fick ja tillbaka det där stora arbetet i SO som vi lämnade in, och det fick ja MVG- på :P I torsdags skulle ja ha fått reda på Datan men det fick ja inte :P haha!

Jaja, igår iaf så testade vi ju detta med duschen.
http://www.fejmtv.se/videoklipp/a689a28988ad0598
Då in där för att kolla filmen:)
Iaf så gick det ganska bra. Och vi hade jäkligt roligt. Det är som bobe säger: Nu kan ingen säga att vi har tråkigt iaf. Haha;)

Sen igår kväll så var ja, lisa, erica o jessi hos amanda och kollade på Lets Dance. Trevligt, roligt och mkt skratt som vanligt;) haha. Beställde pizza. Gratis hemkörning;) Det är bara så kul att de aldrig fattar vad jessicka säger:
- Nyponvägen
- nittonvägen? Det finns inget som heter så.
- Nyponvägen
- Det finns inget som heter så.
- N Y P O N V Ä G E N!
Haha;D Men vi får alltid våra pizzor tillslut ;) Och det är ju prima det. Igår bjöd de tillomed på en två liters dricka;) Det var snällt av dem tycker ja :D haha.
Sen när mamma kom o hämtade oss o så frågade hon:
- A vem tyckte ni dansade bäst då ? :P
Lisa svarar:
- det tycker jag nog att jag och josse gjorde!
HAHA;D YEY, jag och lisa rockade dansgölvet iaf:P Rock´n roll ;D

Sen när ja kom hem så frågade min kära lilla mamma varför alla handukar o så var genom blöta:P HAHA o ja vågade inet säga vad vi hade gjort så ja bara:
- Ehm asså vi, ehm badade i snön xD
Det läskiga är att mamma tyckte det var helt normalt, fast å andra sidan så vet hon ju vad ja kan göra för saker så det kanske inte är så konstigt. Hon har bleve van efter 16 snart 17 år;D hahaha.

Aja, ska gå o möta lisafisa nu ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback