Prov hade vi idag.

Haha, fett kul var det på multimedian idag iaf. Vi satt och grejade i Garage Band! HAHA. Min låt skulle bli en vacker ballad hade jag tänkt. Hm, det slutade med congo trummor och hela köret. Helt bra blev den. Sen hade vi lite arbetsmiljö och sedan provet. JAg tror att provet gick helt okej bra. G får jag absolut! Tror jag?! =S
Menmen, slutade två timmar tidigare pga provet så kom hem väldigt mycket tidigare. Egentligen skulle jag inte ha varit hemma förrns om en timme, men jag kom hem för en timma sedan istället. Jätteskönt.
Nu ska jag och pappa kolla upp mobilen, och om de kan fixa den åt mig!


 Den här vill jag ha ! ! !

Tisdag

Hm, jag är så trött. Ändå har jasg sovit en timme längre än vad jag brukar sova! Hihi! men men, prov är det som gäller idag. Första provet sedan vi började i höstas tror jag bestämt? Haha. Fast vi har haft en del grupp arbeten och så faktiskt istället. Men ändå. Jag gillar inte prov! (:
Låååång idag idag med, troligen inte hemma förrns halv sju, halv åtta! Och då är det Gossip Girl och One Tree Hill som gäller! YEY

Prison Break

Ohja, nu är jag fast i Prison Break igen. Jag har typ en hel säsong att se bara för att jag slutade se för ett år sedan. Haha, Smarta jag. Nej men det är ganska smart. För nu har jag ju massor att se och det är superbra! Och åh jag blir så stressad av hela programmet, och det är så sorglig. Man bara gråter typ.
Jaja, jag tänkte typ gå och lägga mig nu...


 Sorgligaste!

UF suger?

Alltså helt ärligt så undrar jag hur vi någongång ska komma frammåt i vårat företag eftersom våran lärare inte ens kan lära oss nåogt? Helt ärligt hon har grönt hår! Det säger väll allt? Jaja, vi har typ regestrerat vårat företag idag, synd bara att vi inte vet hur vi ska betala in 300kr i regestreringsavgift. Det är bara en bagatell eller? Hm...
Jaja, engelska hade vi idag med, helt okej liksom. Det går faktiskt ganska bra i år, och det är inte alls lika hemskt som jag har tyckt att det har varit innan. Och sedan matte. Jag har fått ganska bra respons på att jag läser matte C själv, så jag blir peppad av det och har bestämt mig för att läsa vidare, tro det eller ej! haha. En lärare, som jag inte ens ha, och bara har haft några veckor för över ett år sedan kom fram till mig och sa:
- Jag har hört att du läser matte C, och jag tycker det är jäkligt skarkt!
haha, glad blev jag då, så jag kände bara "Fan, nu ska jag visa vad jag går för, jag kan det här, jag kan det här!"
Klarar jag Matte C med ett G så ska jag gå fram till den läraren och berätta för honom att det är tackvare honom jag klarade matten. Fan, förra veckan var det så illa att jag vill hoppa av ju!

Jaja, lång dag var det idag, fast att det inte låter som det! Slutade kvart i fyra. Kom hem halv sex...Åkte till Expert och skulle byta min telefon, men jag hittade inte den jag ville ha så skulle komma tillbaka när jag hade hittat den sa de! Så jag fick behålla min telefon under tiden, ändå ganska schysst tycker jag! :)





 Jag förstår inte hur jag och Madde orkar vara så seriösa jämt ? ;) haha

Yoo! ;D

Idag känner jag att det kommer bli en bra dag! Haha. Första gången på länge jag känner så på morgonen! Jag somnade sent igår, dessutom började jag tänka på mat så jag blev helt hungrig av att bara ligga där och tänka, specielt på mackorna jag och Sanni åt på Waynes förra måndagen! Ärligt, det rinner i munnen på mig när jag tänker på dem. Nu ska jag gå ner och käka någon slags frukost! Haha.

Sen blir det buss + ipod = SOOOOVA!


 (Min kamera är borta)

Haha.

Åh jag var trött för typ en timme sedan, nu är jag bara pigg och glad. Jag stängde av datorn och la mig, men kom på mig själv med att ligga och le för mig själv. Dessutom skrattade jag högt. Det är inte det!!! Vad skulle folk säga om de såg mig? Haha. Åh alltså jag ligger och tänker på en del konstiga saker som verkligen har hänt i helgen, endel saker som troligen kommer hända. Jag ligger och tänker på min praktik! Tänk om jag får i Stockholm. TRE VECKOR I STOCKHOLM! Fatta vad lycklig jag skulle vara? Det skulle typ vara som en sista lycklig sak som skulle kunna hända detta året. Eller ja, mycket skulle kunna hända! Men just den saken att få en praktikplats i Stockholm känns som om att den verkligen kan slå in. Det kan faktiskt hända. Malin ska med ha praktik där, tänk vad kul vi skulle kunna ha där borta? Jag blir helt uppspelt av att tänka på att åka tunnelbana och gå i gamla stan. Dessutom är det jul när jag har praktik. Tänk vad mysigt om det skulle snöa, och bara gå där med en stor halsduk runt halsen... Och en egenstickad mössa! HAHA. Okej nu fick jag en bild framför mig, och den ser inte bra ut!
Jag håller på att sticka en mössa, och den är inte vacker. Vi hade inga garner hemma så den är orande, blå och grå! haha!
Men tänk att julhandla i Stockholm, ååååååh!

Förstår ni varför jag inte kan sova ?

Det ordnar sig.

Har ni någongång känns som så att allt händer på en och samma gång? Så har jag känt de senaste veckorna. Men faktum är att just nu känns det som om att allt kommer att lösa sig. ALLT. Det känns verkligen så. Det är en helt underbar känsla och det bubblar i mig. Jag är lycklig just nu, fast samtidigt ändå helt nere på något sätt. Alltså det är inget allvarligt så, men det är mer så att jag går och funderar på en sak om och om igen, det vill liksom aldrig ge sig riktigt. Och jag kommer alltid att fundera på den där saken, det vet jag att jag kommer göra. Hatar det

Jaja, idag har jag iallafall varit ganska aktiv. Jag var ute och körde med mamma förut, vi började bråka. Haha.
- Sväng in på vägen till Erica...
Jag svängde in lite tidigare, men visste att jag skulle komma rätt iaf...
- Det här är inte vägen till Erica!
- Nej, men vi kommer att komma till den  vägen.
- Nej det kommer vi inte!
och så var bråket igång, och vi bråkade en väldigt lång sträcka där. Haha. Så går det, men Erica... Det var rätt. Vi kom visst på den vägen till dig! haha.
Sedan hem och jag har suttit och pysslat på ett ganska så hemligt projekt än så länge! Spännande va? HAHA, nej det är inte så spännande!  

Senare nu ikväll så har jag faktiskt tittat på 90210, och det är bra! Jag trodde inte att det skulle vara det, men det är det verkligen! Åh, vill ha ett nytt avsnitt nu med en gång.
 
Imorgon blir det skola!

 HAHA bara för att Sanni är så söt där!

Helt återställd.

Haha, idag mår jag prima igen! Känns väldigt skönt, senast jag mådde så dåligt dagen efter som jag gjorde igår så tog det över en veckan att må helt bra igen, jag mådde verkligen illa hela tiden. Iofs har jag inte ätit något än, det kanske kommer då? Hoppas inte. Jag är så klen utav mig.
Idag är det söndag, och (tro det elle ej) jag vill inte ligga i sängen hela dagen. Varför är inte Lisa hemma när jag behöver henne? Hon är i Barcelona, och hoppas verkligen att hon har roligt där borta. NOT! Nejdå, jag hoppas hon har kul! ! ! !
Idag blir det till att plugga till ett prov (Antagligen ligger jag i sängen ändå), sen ska jag ut och övningsköra lite. Sen ska jag nog ehm... ja vad ska jag göra då tro? Kika lite 09210, Prison Break eller Dawsons creek kanske? Haha, vem vet! Eller jag kanske ska ut och springa lite. Det var länge sedan.

Nu fick jag sms från Sanna!

Ring ring...

Nu har jag legat i sängen hela dagen. Kanske inte är så jättebra, nu kommer jag nog inte kunna sova inatt. Men ändå liksom, jävligt skönt har det varit! Jag mår bara lite illa nu, men imorse när jag vaknade var det helt hemskt. Och min huvudvärk, usch och fy! Men nu är det som sagt nästan bra. Nästan!
Jag har pratat med Sanna en sväng idag med. Eller ja, vi pratade i 3h 13min, haha. Det är ett tag. Sen skulle jag äta, så då kunde vi inte prata längre, haha!
Nu ska jag titta på "När karusellerna sover"!!! Haha, det är mitt lördagsnöje det.


HAHA, världen är liten

Haha, jag skrev ju igår om att jag och Madde satt och gjorde armband i bussen till skolan. Vi ville göra livet liiiiiiite roligare för en annan resande person, så vi lämnade trådar kvar vid sätet, och dessutom en lapp med instruktioner på hur man skulle göra ett armband. Vi tänkte liksom som en kul grej. Haha, jag hade tyckt det var kul om jag hittade något sådant.
Så satt jag och pratade med min lillasyster här förut, och så visar jag ett armband som Malin gjorde till mig igår, som var jätte fint! Och så ser Evelina mitt andra armband och säger:
- Åh, ett sådant satt på bussen och så fanns det instruktioner till hur man skulle göra. Fanns det, de på din buss med? 
JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ! Hahaha, jag verkligen började gapskratta. Här ville jag göra livet lite roligare för en stackars sate som är olycklig, och vem äre som gör ett jävla armband då? MIN SYSTER! 

 

 Såhär fint gjorde vi det!

Ta tag i mitt liv!

Hej jag heter Josefine, och ja kanske borde ta tag i mitt liv? Egentligen! HAHA. Nejdå, jag gillar mitt liv, jag är så värdelös att jag inte ens kan skaffa min egen praktikplats. Fast jag kanske har fått praktikplats snart. Jag vet på måndag nog.
Vi var ute igår, sofie kom till Säffle och följde med. Det var trevligt. Förfest hemma hos mig var det. Vi spillde rödvin på min matta, och sprit på min andra matta. Så idag tvättar mamma, hon gillar inte "bardoften", inte på mitt rum iallafall. Men min mamma är väldigt snäll mot mig när jag är bakfull. Hon berättar historier från när hon var som mig, och festade till fem på morgonen för att sedan gå till skolan klockan åtta. Det är min mamma det, och jag orkar inte bli sådan. Men mamma säger att jag kommer att bli. Mamma tycker ju att jag är som Josefine i Grevgatan 22. Fast att jag är en 12 år yngre  version. Och jag vet inte vad jag babblar om just nu.

Det var kul igårkväll iaf, jag hade en heltrevlig kväll. Dock blev Erica väldigt ledsen/arg/osv. och jättemycket förlåt för det. Verkligen, förlåt på riktigt.
Annars så, hade en väldigt mysig kväll som avslutades på bakfickan, så jag och sofie var hemma här halv fyra. Då var vi dötrötta, och vi skulle upp halv åtta för att sofie skulle på golftävlig idag!
Vad det blir ikväll får vi se... jag vill ligga hemma!
 

 Sofie är glad!

"den här tror jag att jag har"

Ehm ja, Säfflemarten var det idag som sagt. Eller det ÄR idag. Den håller på den vettni. Mammi och pappi är ute nu och kikar, syrran med antar jag. Hemma är de iaf inte. Det suger, för jag är hungrig. Det är jag alltid på fredagar. Eftersom vi börjar så sent så hinner jag ju aldrig käka.
Menmen, jag och Madde var ute och kikade imorse faktiskt. Fett mycket folk redan vid tio. Helt sjukt. Dock var det bara folk som var antingen äldre eller yngre än oss. Alla vettiga ungdomar sov. (Skolan i Säffle har studiedag när det är Säfflemarten). Men vi gick där en sväng, köpte godis, munkar, lite smått och gott sådär. Vi ville iprincip ha allt som såg ut som saker man kunde käka. Haha! Ändå åt vi ingen mat? Ehm. Jag köpte svinbilligt garn! Det är alltid något.
Det roligaste var nog när jag och Madde gick åt ett varsitt håll, och jag säger:
- En sån här har jag, fast jag vet inte vilket.
Sedan hör jag Madde ropa på mig, och då är hon på andra sidan gatan! hahah. Dessutom hade hon bara sagt:
- Titta!!
Och vänt sig om, och där stod en äldre herre, och inte jag! HAHAHA. Fett roligt.
På bussen till skolan sen så satt vi och gjorde garnarmband hela vägen! hahaha.



 Klockan tio var det såhär mycket folk.


Madde är glad! (hon har köpt en munk :D)


Som sagt, vi knöt armband på bussen! HAHA

Säfflemârten!

Godmorgon allihopa! Fredag idag, fett skönt alltså. Skolan börjar ett, men jag är redan uppe. Det är ju Säfflemârten idag vettni. Haha! Största som händer i Säffle, efter stortorgsfesten. Menmen, Madde kommer hit om en stund så ska jag bjuda henne på frukost, och sedan ska vi ut och kika lite på mârten innan vi åker te skolan. Haha. Undra vad jag ska bjuda på för frukost? Jag måste nog ner och tina bröd eller något. Fast först av allt ska jag kliva ur sängen och göra mig i ordning.
Vi hörs senare...


 Såhär kommer vi INTE gå på stan ! (=

lång dag.

Usch idag kom jag hem sent. Kom hem först för en timme sedan! Jättetrött och jätteont i huvudet har jag. Men har varit fett roligt idag iallafall på något konstigt vänster. Haha! Engelskan idag i skolan var inte så jätteseriös, på svenskan redovisade vi. Och tro det eller ej, men jag längtade faktiskt efter att få redovisa. Vad har hänt med mig? Jag tyckte det var jätteroligt att stå där framme. Slapp stå där ensam, kanske därför? Men kul var det. Idrotten var också kul. Vi hade cirkelträning, och det kändes att jag inte har rört min stackars fot på väldigt länge, nu har jag ont. Det märktes också på avslappningen vi hade, jag kunde inte ligga raklång på gölve, utan jag fick ha ena benet böjt för att det skulle funka med foten. Den går verkligen inte att böja alls. Jag stör mig.
Efter skolan så åkte vi in till stan, jag och soffi skulle ju på den dära tjejkvällen. Elin hakade på också, och vi har prövat kläder, shoppat lite och haft väldigt trevligt tycker jag. Tjejkvällar = Kanonkul! Fast det är faktiskt lite diskriminerande mot killarna tycker jag. Haha. Men ändå liksom, jag köpte en parfym och ehm jaa, inte så mycket mer, men en parfym är alltid en parfym! Hihi. 

Nu måste jag torka håret, Elli ringer trotsallt snart? 

text har vi.

vi har textkommunikation nu, det är roligt, vi tittar på Johan Glans, och Ida skrattar så hon dör. Haha! 
Jag har skrivit en artikel om en brand som inte har funnits på riktigt! haha. Men ändå, jag tror den är bra. Snart är det lunch, sen har vi engelska. Det är ju ehm... tråkigt typ. Haha. Nu ska vi läsa varandras artiklar!

Tjejkväll :)

Jaha, nu bär det av mot Karlstad och skolan igen då. Gillar inte dagen, för det första så håller vi på till 17.00 med Idrott som sista lektion. Vad är meningen med det liksom? Sedan har vi troligen en svenska redovisning (Kanske imorrn med) och så ska vi göra något på engelskan, typ rätta varandras artiklar. Pinsamt värre! Usch, jag kan ju inte engelska så bra. Eller ja, ganska bra, men inte grammatik och så ju.

Sen efterskolan så är det tjejkväll på stan, det kan ju bli helt okej mysigt! haha. Sofie och jag ska kika litegrann, någon mer hänger på?

Kommer hem ikväll :)


En tröja i ekolokiskt material faktiskt! Bra där....

Haha jaa...

Åh jag börjar blir tröttpigg nu. Jag vill att det ska hålla i sig, man känner sig nästan hög då. Inte för att jag har varit hög någon gång. Men hade jag varit det så är jag säker på att det skulle kännas typ såhär! haha.
Vi hade ju som sagt text hela dagen idag, tur att jag var klar med allt. För jag hade inte klarat av att skriva en rad med tanke på det humör jag var på idag. Jag vet att det låter som om att jag var på uruselt humör idag, men det var jag verkligen inte. Jag var väldigt glad faktiskt. Det tror jag att jag har varit hela veckan. Haha, jag har liksom sett det roliga i allt. Jag menar, jag kunde inte ens gråta när jag såg Gossip Girl eller One Tree Hill. Det är ett tecken! haha. Okej, det kan beror på en annan sak. Jag vet inte?
Det var en journalist och föreläste idag med. Riktigt intressant var det, han har jobbat på NWT, VF och nu typ på Aftonbladet i Stockholm. Verkade väldigt intressant det han berättade om, eller ja, det var lärorikt. Det var om etiska regler och sådana saker. Mycket bilder och så var det, och för första gången insåg jag faktiskt vad bilder säger. Jag har aldrig riktigt förstått det innan tror jag, men han framförde det på ett väldigt bra sätt! Så det var lyckat. Imorgon ska vi börja med journalistik på texten! Blir nog bra det, dock är jag bättre på det där fantasi skrivning, där jag får komma på själv.

Nu ska jag nog lägga mig! :)

Allt är jobbigt ?

Alltså varför känns alltid allt så jobbigt på morgonen? Alltså jag har ingen som helst livslust på morgonen, jag skulle lika gärna kunna lägga mig ner i sängen och gråta. Så hemskt känns det för mig varje morgon. Och ta de mornarna när jag vett att jag kanske inte kommer hem förrns halv åtta på kvällen, då vill jag verkligen gråta. Känner kanske inte alls för att gå på Bio som vi har bestämt att göra. Varje morgon tänker jag alltid samma tanke "Så fort jag komme hem ska jag lägga mig ner i sängen under täcket" Hur ofta blir det så då? Inte ofta alls! Jag stannar kvar i Karlstad en extra timme, när jag kommer hem ska det pysslas och grejas här hemma, jag ska göra det och jag ska göra det! Sen när jag äntligen lägger mig ner i sängen är jag i paradiset! Jag älskar min säng.
Och mitt morgonhumör är inte alltid att leka med. Ta idag som när mamma tydligen hade väldigt lite att göra på morgonen, då satte hon sig ner vid matbordet där JAG satt och åt frukost. Hon pratade inte med mig, men det räckte att hon satt där för att jag irreterat skulle resa mig upp och gå därifrån! Jag klarar inte av det på morgonen. Eller ja det beror väl på vad klockan är. Men är klockan 06.00 så klarar jag det inte! Det är så jävla hemskt.
Dessutom på bussen idag så, ehm jaa, jag somnade och vaknade av att det var något som pep väldigt högt, så jag kikade efter vad det var. Då hade det satt sig en äldre herre bredvid mig, han hade en felknäppt skjorta, ruffsigt hår, kavaj, och gud vet hur han såg ut, men då hade han med sig en jävla väckarklocka som hade satt igång och ringt! Han stängde lugnt av väckarklockan och la ner den i fickan! ALLTSÅ?! Han stank dessutom, jättejobbigt var det. Helt ärligt så höll jag på att spy!
Sedan stannade inte busschauffören vid busstationen idag heller, nejdå! Han fortsatte frammåt, och det var någon som reagerade snabbt och tryckte på stopp. Då stannade han vid tågstationen typ 500meter bort. (Okej, jag vet inte hur långt det är men) Alltså fatta principen. Där har jag en jävligt dålig morgon, och så kör han förbi busstationen. Jag blev så sur att jag gick till skolan, i kylan! Haha, det är ändå en bit att gå, kanske 3km eller något!

Imorgon känns det som om att jag inte vill vakna!
 

 Hatade morgonar när jag var liten med (;

Goodmorning!

Jag är så trött! Så otroligt jättetrött är jag.
Madde dissar mig i skolan idag, hon är ledig! så jag får sitta där själv. Stackars mig!
Vi har bara text idag, det är skönt!

Jag får inte ihop något bra riktigt, jag ska till bussen NU!

ÅH vad jobbigt!

Alltså jag har blivit totalt förälskad i en låt! Den var med i One Tree Hill ikväll, och ehm jaa vad det verkar så släpps inte albumet förrns i november! Det stör mig, jag vill ha låten! Jag älskar Chris Cornell sedan tidigare, och låten han hade med i Casino Royal! (Inte för att jag har sett filmen men)... Jag vill ha låten!


Fått ordning på saker och ting.

Japp nu har jag fått ordning på min studieplan och mina betyg. Känns jävligt gött! Det som känns mindre bra är att jag inte har några poäng kvar att välja till ämnen för! Jag har redan typ 2800p. Om man räknar alla kurser jag har. Känns ju sådär. Jag har faktiskt några ämnene kvar jag vill läsa. Men syon sa att det skulle gå bra, eftersom några av poängen är från natur, och att jag borde få utnyttja lite poäng sådär. Haha. Menmen, det märks nästa år hur det blir med det.
Annars har jag varit ganska glad av mig idag känner jag. Dock hade jag fett tråkigt på bussen till skolan, då var jag mindre glad. Fast sms räddar mig alltid! haha. Vi hade en enda lång lektion hela dagen idag typ. Skitjobbigt, men eftersom jag var hos syon i en timme så blev det lättare faktiskt. Haha. Lyssnade dåligt gjorde jag men ändå.
På bussen hem så fick jag ett sms av madde där det stod "Du kan ju säga att Linnéa har långa ben, och vackra! "
Alltså ajg började verkligen skratta högt. Jag trodde att ajg skulle dö. Tjejen brevid mig tittade på mig som om att jag inte vore riktigt klok. Det är jag kanske inte heller , men ändå. Jättepinsamt var det! hahah! Men man måste nog ha varit med för att förstå det roliga i hela grejen tror jag.
Det var idag när jag och Madde mätte våra ben typ. Eller ja, jag dinglade med benen när jag satt på bänken, det gjorde inte Madde! Så jag skulle lite coolt säga att hon har lång ben, istället säger jag:
- Du har långa ben (och sedan råkar jag titta på Linnéa) Linnéa!
HAHA! Det var så himla kul! Jag kan inte styra det jag säger! Jag ska gå på mun kurs!

God morgon!

Alltså gud vad trött jag var igårkväll. Jag somnade så fort jag la huvudet på kudden iprincip. Jag hann inte ens stänga igen datorn innan jag sov. Det är nog näääästan rekord. Det har hänt en eller två gånger tidigare. Men jag vaknade upp två timmar senare och stängde igen den och sedan somnade jag lika skönt igen. Vaknade någon gång runt åtta utav att jag fick sms, orkade inte titta utan somnade igen, och vaknade nu vid halv tio. En timme innan klockan skulle ringa. Känns ändå skönt att inte vakna utav den där förbannade klockan. Men jag har hunnit att göra mig i orndning och allt sånt där, nu är det bara frukosten kvar!
Idag blir en lång-kort dag i skolan. Vi börjar ett, men håller på ända till fem. Asjobbigt! Ska till syon och kolla mina betyg och min kursplan en sväng idag med. Allt var ju tydligen fel typ, och redan nu har jag 3100p! Haha, då fattar man att något inte stämmer, eftersom jag bara har börjat tvåan änsålänge! Hoppas att jag får ordning på det, för jag behöver min kursplan och skicka iväg till ett par ställen.
Ehm jaa, annars är det arbetsmiljö och mediakommunikation för hela slanten idag. Usch och fy vad hemskt! Men jag ska klara det. Tror jag ska köpa mig lite godis efter skolan så jag har något att mysa med ikväll när det blir One Tree Hill och Gossip Girl! Samtidigt är jag inte värd något jävla godis! haha.

Frukost var det som sagt....


 This is me today! :)
Jag hittade min älskade peak tröja igår!

Hm..

Jag tänkte på de förut när jag och Sofie sms:ade lite med varandra. Hon skrev något i stil med "Det är när lektioner blir inställda livet blir värt att leva", okej hon menade det inte så seriöst som hon skrev det och vi skämtade mest med varandra. Men själva innebörden, vi blir så jävla lyckliga när våra lektioner blir inställda! Vilken I-landsgrej egentligen. Jag är inte speciellt djup i mina tankar egentligen, men just det slog mig. I U-länder där de knappt har skoler liksom, där blir de glada när de får ha lektion. Och vi liksom bara:
- Woho, våran lektion är inställd, ska vi åka till stan och käka? Kanske shoppa lite kläder?
De då... De kanske knappt har mat, och de åker garanterat inte in till stan och spenderar pengar på en "håltimme". Vi har det allt bra ändå! Fast jag älskar ändå när lektioner blir inställda!
 

 En bild från skolan, bara därför att!

Bra dag i skolan!

Hihi, jaa då började vi med Uf imorse då. Eller ja, vi började inte med UF. Men vi började dagen med Uf, och jag vet inte riktigt vad man ska säga om lektionerna egentligen! Alltså de är helmysko. Men jaa... vi har kommit så långt att vi har skrivit på ett sammarbetskontrakt nu iallafall. Det är ju alltid något skulle jag tro? haha. Efter den lektionen fick vi reda på att engelskan var inställd idag. Glada blev vi som bara den, så vi åkte in till stan och käkade på Waynes samtdigit som vi satte oss och gjorde lite svenska, så nu börjar jag 12.50 imorrn tackvare det. Och det är jag ännu gladare för. Skönt att få sova lite liksom. Det som var mindre skönt var att åka tillbaka till skolan efter ett antal timmar för att ha matte. Det var sådär halvjobbigt faktiskt. Orka konsentrera sig då eller? NEJJE! Jag menar en och en halv timme matte på måndag eftermiddag, håll i hatten vad jobbigt det är! Men det kanske jämnade ut sig eftersom jag hade så



Soffi på Waynes...


 Linnéa med sin varma choklad och vispgrädde!
 

1000 ggr bättre än pytt i panna i skolan! :)

Wienerbröd!!!

Haha, vet ni vad jag gör nu? Jag sitter och äter det sista av mina och sofies wienerbröd! Haha. Tro det eller ej, men de smakade faktiskt bättre sådär dagen efter, de var mycket saftigare. Undra varför? haha, Gött var det iaf. Haha, fast jag ska nog aldrig mer baka wienerbröd! det har nästan tappat sin charm helt och hållet nu när jag vet hur man gör!


Fin va ? ;) haha

Söndag bläh.

Jaha, då har den här söndagen segat sig förbi. Eller ja, egentligen har den gått ganska fort kanske, men jag vet inte. Jag gick inte upp ur sängen ordentligen förrns klockan var halv tre någon gång där. Jag vara bara uppe käkade lite och sedan la mig igen. Det är härligt det. Sedan skulle jag ut och köra en sväng idag med. Haha, jag är ju en stjärna på vägen alltså! ... Jag är faktsikt inte så dålig på att köra! Fast idag övade vi mest på att parkera, backa och sådana där kluriga saker som jag inte kan. Haha, sedan körde vi ut till tveta och vände där, så jag fick allt köra lite också. Åh, jag vill ha mitt körkort nu! Heja mig!
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och tänkte det att nu har jag gjort mitt för idag, så efter det blev det på med pyjamas och krypa ner under täcket igen. Kikade lite på en film, och ja! Nu sitter jag här. Haha. Vilket liv jag har!

Händer inte så mycket just nu! Var iofs någon fest igår, i Ulvsby. Ångrar lite att jag inte åkte dit, men jag hade liksom ingenstans att ta vägen sen och så är det så långt från Säffle. Det blir så klurigt när man inte bor i Karlstad. Hm. Men jag hade ju faktiskt en helmysig dag med Sofie istället! Det var väääääldigt bra det med :D
Nästa helg är det Säffle mârten också. Då hoppas jag på ett par helvilda kvällar!
Fest? JAG ÄR PÅ!

Min lilla bebis har skadat tassen med. Jätte illa! Hon kan inte springa runt och leka med mig då. Det som är så kul, och hon som blir så glad. Jag blir med glad. Nu blir jag ledsen. Mamma och pappa retas och säger att hon är som mig, hon har stukat foten. KlantNelly - KlantJosse! Vi är allt bra lika min hund och jag! haha


Wienerbröd är inte att leka med!

Jag och Sofie bestämde oss för att baka igår. Så vi satte oss och började leta recept på intenet. Det vi kände att vi ville baka var Wienderbröd! Haha. En liten utmaning sådär. Receptet såg lätt ut. Eller ja iallafall ingredienserna, för receptet läste vi inte riktigt?! Ehm jaa... Vi började baka, och vi började med att smällta 300g smör. Blandade ihop det med mjölk, jäst och ett uppvispat ägg. Sedan in med en matsked socker, lite salt på måfå, och sedan 8 dl mjöl. Det var liksom ingen deg vi hade fått ihop, utan en fet jävla smet. Och med fet menar jag att det nästan rann smör av den. Det visade sig lite senare att det faktiskt inte stod någonstans i receptet att man skulle smälta smöret. Det stod verkligen ingenstanns, och jaa! Alltså jag tror nästan att man är tvungen att ha varit med och bakat igår för att förstå hur otroligt roligt det var, och hur jävla dumförklarade vi blev. Helt sjukt! hahaha.
Vi visste själva att vi inte är så bra på att baka, men så världelösa trodde vi verkligen inte att vi var. Wienerbröden blev ehm, jaa... Inte som wienerbröd brukar vara om man säger så. Jag kommer aldrig mer kunna käka ett wienerbröd utan att tänka på hur jävla fel vi gjorde iaf!!! hahaha, det roligaste är att vi har allt på film och man skrattar ihjäl sig när man ser. 
- Det står att man ska ha i mjölk och jäst sen ska man ha ner ägg, socker, salt och sist vetemjöl.... så jag tror vi ska ha i smör!
ALLTSÅ VAD FAN ÄR FELET? Jag läser upp receptet och jag säger inte ett ord om smör, men ändå ska vi ha i det där förbannade smöret! Alltså jag skrattar så jag gråter när jag ser det här! Var får vi smöret ifrån?


Fina var vi när vi bakade!


Här har vi kommit på vårat fel!

Googlar på youtube

Vi pratade i skolan igår om nya och moderna ord som man anväder sig av. Googla var ett av alla vi skrev ner. Då kom jag och tänka på när pappa i veckan hade spelat in Rix Fm när de var i tv. För han tänkte att någon kanske ville se det. Sedan säger han lite checkt sådär
- Fast det är klart, ni googlar väl efter det på youtube!
Haha, jag skrattade lite åt honom och förklarar att man googlar inte på youtube! haha

Jaja, det är lördag idag iallafall, och jag har precis vaknat. Fast jag har inte riktigt orkat ta mig ur sängen än, så jag ligger här och myser lite. Haha, börjar iofs bli lite hungrig. Egentligen om man tänker efter så är det över 12 timmar sedan jag åt. Det var vid sjutiden igårkväll jag åt, så det är ju faktiskt nästan 18 timmar sedan. Då borde jag få vara hungrig!
Vi får se vad dagen bjuder på idag! Vem vet liksom! haha!
 

Nämde jag att jag är hungrig?

Mysko !

Hm, huvudvärken släppte allt där ett tag. Jag ville egentligen på bio ikväll, men skippade det trotsallt. Var med Lisa en sväng. Så vi tittade på, ehm ja vad tittade vi på? Oj joo, vi tittade på Johan Glans! Haha. Skööönaste snubben iaf. Sedan kikade vi på en film med. Typ en musikalfilm, Once hette den. Helt okej bra var den. Men Lisa skulle ju jobba imorrn så det blev väl inte allt för länge ikväll liksom. Hm...
Vi hade lite hemmaspa igår kväll med. Det var mys! La ansiktsmasker, fotbad osv. Haha. Så där satt vi ivarsin fotölj och myste!


Jävla huvudvärk

Alltså jag har så fett ont i huvudet så jag vet inte var jag ska ta vägen. Har haft det precis hela dagen, dessutom tog jag en annan väska idag till skolan så hade inte min "medicinsminkväska" med mig heller. Haha. Varför måste jag ha med mig så mycket saker hela tiden? Men tänk vad bra det hade varit idag om jag hade haft med mig den lilla väskan med ipren, alvedon, allergitabletter, nässpray och hela köret. Dock hjälper inte huvudvärkstabletten nu, men ändå liksom. Det kunde ha hjälpt. Det kanske är mat jag behöver. Såå... Var är mamma och pappa? Jag behöver dem right here, right now!

Hade matte idag med, jag funderar allvarligt på att skita i det totalt. Jag klarar nog inte att läsa matte C själv. Även om jag har en dvd jag kan kolla på. haha. Det var lite kul när jag skulle gå och hämta den på bibloteket i skolan idag jag bara:
- Jag ska ha en matte dvd, ehm Ixpotent C!
- Jag tror inte att vi har något sådan.
- Joo, min lärare sa det!
- Jasså, jaa vi får kika lite då...Vad hette den?
- Ixpotent C.
- Haha, menar du exponent C.
Men, jag klarar verkligen inte matten, och jag skulle behöva mer hjälp än vad jag kan få. Men det är inte lärarens fel. Utan det är bara snällt att jag får läsa samtidigt som de andra läser B liksom, men jag är inte smart nog att klara det på egen hand. Ska fundera lite på det här.

Men nu minsann är det HELG!!
Sova, sova, sova, sova!

Måste länka!

Haha, jag måste bara länka till när vi var med på tv igår. HAHA, det är ju så fantastiskt så det finns inte. Haha, nej men vi är en väldigt rolig blandning, en från hammarö, en från Säffle och en från Åmål. Man liksom tänker: Hur fan har de hamnat i en grupp... Sedan har vi ju Sanna och Linnéa som inte är med också. De sitter bakom och trycker!;)

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1251427

Gå in där ! :) haha

Sovmorgon.

Det är så skönt att vi inte börjar förrns halv ett idag. Jag är iochförsig redag vaken och vaknade redan vid halv nio men ändå. Jag somnade halv elva igårkväll så jag har sovit i 10 timmar. Och är fortfarande skittrött. Gjorde mig i ordning och sedan la jag mig i sängen en sväng igen, då somnade jag och sov i 40min till. Haha, sedan insåg jag att det kanaske var bäst att jag åt lite frukost, eller ja en lite större frukost eftersom det inte blir tillfälle för någon lunch idag så. Fast en lite större frukost för mig är ungefär två smörgåsar. Mer än så blir det inte egentligen, eller ja jag gjorde lite jordgubbs/vanilj soppa med. Eller vad det heter? Det är blåband iallafall. Haha. Tog mig en kopp kaffe med.
Jag tog med mig min frukost upp och la mig i sängen igen, så nu sitter jag här och växlar mellan Nickelodeon och Barnkanalen. Haha, det är ganska roligt. Jag har sett The backyardigans, och nu är det Dora utforskaren, det finns ett chokladträd där. "Mix, mix your own chocolate" sjunger de!
Haha, såg på Tweenis förut med... Det är inte min favorit precis.

Jaja, ska väl fortsätta titta på tv och fixa mig i ordning lite mer snart!
See ya!

Uf kick off.

Idag var det Uf Kick off i Karlstad. Det var för hela värmland och det var bortåt 500pers där. Riktigt roligt var det. Komikern Shan Acti var där och underhöll. Det var så jävla roligt så jag höll på att dö verkligen. I pausen kunde man prata med personer från UF och diskutera idéer och sådana saker. Det slutade med att vi blev filmade av Värmlandsnytt och fick gå upp på scen och berätta om våran smarta idé. HAHA. Nervöst var det, men väldigt roligt fatiskt. Jag vill gå på en till Kick off grej. Haha! Fast mest av allt vill jag bara komma igång med vårat företag nu så att vi kan börja sälja och sådana saker. Fett kul!


Där står vi uppe på scen! (Shan med!!)

Utkast: Nu har ...

Nu har jag suttit och tittat igenom hela den där boken och letat efter intressanta nummer. Det blev två papper med nummer där jag gillade stället. Sedan har jag typ ett "extra papper" där jag har nummer som inte alls är lika heta! Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag får en praktikplats nu. Men med tanke på oddsen från de jag har ringt så är inte chanserna så stora!


Jag är en djup människa!

Haha, vi skulle skriva en text om vad vi känner när vi lyssnar på en viss låt. Om vi har några minnen och sådana saker. Grejen är den att lilla Josefine Caesar har inga minnen när det gäller musik. Jag menar, visst om jag lyssnar på depp musik så blir jag deppig, men vem blir inte det? Så försökte jag komma på någon bra låt. Och det gick verkligen inte. Alltså inget seriöst, och inget jag hade lust att skriva ner på papper för att sedan lämna in till läraren. Pinsamt liksom. JAg skrev en text, men den blev så himla känslig.
Är det någon som har hört "Det finns för mycket sånger om kärlek, och för lite sånger om mat"? Eller är det bara jag. Haha. Den finns med på en Electric Banana Band skiva. Fast det är ett dataspel där man lägger ett puzzel. Jag valde iallafall den låten. Och skrev då alltså om mat. 1500 tecken om mat. Grattis Josefine, du har vunnit nobelpriset i filosofi! Djupare än så går det inte att bli. Jag har verkligen den där gåvan då det gäller att gräva i minnen. NOT!

Nej nej nej nej

Alltså jag börjar tro på allvar att det är mig det är fel på! Jag får inte praktikplats någonstans alls. Alltså jag skojar inte om jag säger att jag har fått bortåt 40 nej! Det är helt otroligt. Vi hade något möte idag med grafiska gruppen på morgonen. Skulle prata lite om praktik och så. Det gick på typ 10min max liksom. Skitsnabbt gick det. Men ialla fall så lyckades Sanna få tag på praktik och det är ju bra. Min lärare gav mig dessutom en stor fet bok med massa reklambyrå grejer, de flesta ligger faktiskt i stockholm. Så det är väl bara att titta igenom boken och plocka ut alla, fast i ordning liksom, vilken jag helst vill vara på och så får jag väl jobba mig neråt. Och hoppas på det bästa!


Hittar ja inge där, äre inte meningen
att jag ska ha praktik!!!!

ehm trött

Alltså fytusan vad trött jag har varit idag. Fast på ett väldigt positivt sätt. Eller jag tycker det har varit positivt iallafall. Jag sov inte en blund på bussen imorse! Och jag har ingen aning om vad det berodde på. Jag menar jag sov tre timmar i natt och jag kunde inte sova på bussen? Jag har varit jättepigg fast på ett trött positivt sätt. (okej, nu babblar jag) Jag och Madde hann och filosofera lite grann på stadsbussen imorse iaf. Vi funderade på vad hälften av alla busschaufförer gör på sommaren när det går hälften så många bussar. Dessutom så har vi undrat i över ett år hur rösten i bussarna vet när de ska prata, och liksom om busschauffören trycker på en knapp...
Jag tog tag i saken på Textkommunikationen idag. Jag skrev ett mail till chefen på Karlstadbuss. Och fick typ svaret att det är mindre busschaufförer på sommaren, för att de har semester och så då. Jag ville inte skriva tillbaka, men VEM FAN HAR SEMESTER I APRIL? Bara en liten fundering jag har.
Svaret på hur den mystiska värmländska rösten vet när den ska prata får ni ett exaktare svar på:

- Rösten är inlagd på ett röstkort som styrs av en dator i bussen. Varje gång dörrarna öppnas känner en GPS av var bussen befinner sig och informerar datorn om detta. När dörrarna stängs och bussen börjar rulla känner datorn av hjulrullningen och vet på det sättet var bussen befinner sig. I datorn finns uppgifter om hållplatserna inlagda i tur och ordning och både skyltning och utrop styrs automatiskt.

Nästa gång jag hör någon på bussen undra över det där så ska jag vara överinterligent och förklara det för dem. Jag ska öva in varenda ord som står här ovanför! Fatta vad ball jag skulle vara då eller? HAHA Fett cool skulle jag vara!

Frästen igår när jag åkte hem från skolan så skulle jag in på konsum och köpa ett äpple (nyttigt ska det vara), så hittade jag samma vaniljgrej som Sanna köpte i helgen. Det är typ vaniljsmak till kaffe. Det köpte jag ju såklart! Haha Fett gott var det, och alltså visst ser hela kaffedrinken galet god ut? Jag tror jag ska göra kaffe sen! Eftersom jag är så trött så kan nog det behövas.
 
Tänk, den där har jag gjort!

Min dator...

Vi började med Multimedia idag, så vi animerade en jordgubbe eller någon annan frukt, så att den spashade och ehm jaa... helt enkelt splashade. Sedan animerade vi knappar som man kan ha på webbsidor. Skojigt. Sedan skulle min älskade lilla kompis Linnéa skoja till det lite och trycka på avstängningsknappen på min dator. Det var kul! haha. Det som var tänkt var att datorn skulle hamna i väntaläge, men det hakade upp sig och startade då inte igen. Haha, väldigt bra att jag inte hade sparat! Haha. Nejdå det var helt okej, Linnéa bjöd på en chokladbit och så var allt bra igen. Hihi!
Resten av dagen har krypit fram, så jäkla segt har det varit. Trötta och hängiga var vi! Jobbigt att  vara så förkylda som typ alla är just nu. Haha. Alla bara "Åh mitt huvud! Åh jag har så ont i halsen", Och där räknar jag med mig själv också.

Jag ringde till Metro idag med. Haha, det var ganska kul.
- Hej du har kommit till Metro...
- Ja hej, jag heter Josefine Caesar och går andra året på mediaprogrammet i karlstad, jag söker praktikplats, har ni något att erbjuda?
- Nej tyvärr, återkom och några år.
- VA?
- Ja, vi tar bara in högskolestudenter.
- HAHAHAHA, jaha!
Det roliga var att hon inte sa från början att de bara tog in högskolestudenter, det första hon sa var att jag skulle återkomma om några år. Haha. Jag kände att jag fick en stor jävla diss där först. Haha.
Men jaja, så kan det vara!


Jag var ganska glad, fast att Linnéa hade
stängt av min dator....


Patricia & Madde på sega Mediakommunikationen


Malin och Ida sötar på Arbetsmiljön! ;)

Hemma är vi

HAHA, glömde en sak. Jag och pappa var och reklamerade min mobil förut. Nu ska jag få en ny. Tror att jag vill ha en likadan, men ändå. Iaf när vi gick till bilen så var det en äldre man som kom ut från en affär som han precis skulle stänga och så tittar han på pappa och säger:
- Är du hemma än?
- Jaaaa, vart skulle jag annars vara? frågade pappa lite försiktigt.
- Jag trodde att du hade flyttat till Amerika!
Säger den där äldre mannen då. Jag var tvungen att gå för att inte skratta ihjäl mig. Vilken förolämpining liksom. Är du hemma än! HAHA!
Jag dog!

Måndagmåndag

Skönt att vara hemma nu! Dagen har varit helt okej bra. Förutom att lilla Sanni gick hem från skolan för att hon inte mådde så bra (Jag misstänker mig själv vad gäller smittan)! Vi hade UF imorse, och det verkar faktsikt som om att vi kommer någonstanns vad gäller vårat lilla företag. Hoppas att allt går som vi vill, och att vi blir stenrika! haha
Sedan på lunchen så gick jag och Soffi till Syon för typ tredje gången på tre veckor. Skulle fråga om vi fick webb-design eller inte. Det visade sig att vi visst får ha Webb-design, om vi inte läser något annat i trean. Och jag menar ehm jaha. Ska vi läsa klart allt nu i tvåan då eller? tänk om vi kommer på något ämne som vi måste läsa i trean för att komma in på den utbildningen vi vill efteråt. Vad gör vi då liksom? Dessutom så är många av de ämnen jag läst utöver det jag läser på Sundsta. Så jag vet inte riktigt hur de tänker. Jag fick en tid bokad nästa tisdag i alla fall. Då ska vi gå igenom mina lysande betyg (Nästan lysande iaf)
Sedan hade vi lite engelska, där vi gick igenom typ våra artiklar som vi skrev förra veckan. Efter det hade vi matte, och jag tvekar ärligt på hur det ska gå för mig att läsa matte C! Det kärvar redan liksom.

Jag har panik vad gäller praktiken med! Jag vill ha en praktikplats, snälla ta mig på allvar, och ge mig ett jobb liksom!


Gjorde den här på sommarjobbet i somras.
Snygg va ? :)

God morgon

Klockan är snart sex, jag har varit vaken i 15min, och om 15min ska jag åka till bussen! Härligt morgonliv jag lever eller? Ska man gå i skola i Karlstad så ska man. Jag tror vi slutar lite tidigare idag trotsallt. Tidigare betyder typ halv fyra kanske. Jag har faktiskt ingen aning. Men vi har UF nu på morgonen (hoppas vi kommer frammåt idag), förra lektionen gick åt till att igenom något i datorn...
Nu blir det frukost!


Halvtaskig bild (min kamera är hos Sanna)

Matte C

Jag har knappt börjat i skolan och jag är redan efter i matten! GRATTIS JOSEFINE! Jag är aldrig efter i något. Jag misslyckas aldrig i skolan (om man inte räknar med fysikprov, fast nu har jag inte fysik) Jag måste jobba med matten hemma nu iallafall. För första gången sedan i nian och det känns hemskt. Eller ja, jag räknade en gång hemma förra året kom jag på nu. Det var när jag skulle ha prov i andragradsekvationer. Och det fick jag bara 7p när jag gick natur. Usch vad hemskt det var! Tur att jag går media nu iallafall! :) hihi

Jag missade Hål i väggen!


 

Såhär bra går matten! (Y)

Hemma i Säffle igen.

Den här helgen har varit helgalen. Och jag är så galet trött. (Har jag nämt det?)Först och främst så avslutade jag och Sanna veckan med att lägga oss vid tre på natten (smart eftersom jag skulle upp sex) Skittrött och jävlig så gick jag upp och traskade iväg till bussen, det roliga var att min väska var så otroligt tung att jag nästan ramlade ut ur bussen när jag skulle av vid busstationen. Sedan när jag skulle på bussen till Säffle en stund senare så ramlade jag in i bussen istället. Haha. Busschauffören skrattade åt mig och frågade om jag ville ha hjälp. Men det behövde jag minsann inte. Haha.
Det var skönt att komma hem ett tag igen sen. Även om det bara var i en halvtimme. Haha, en liten snabbvisit sådär. Sedan åkte vi iväg till Jönköping och åkte till A6 (som jag trodde hette R5) Shoppade massor, i alla fall jag. Jag köpte en jacka, skor, tröjor och lite grejer sådär. Jätteroligt att få saker liksom (Pappa betalar *sjunger*)
Efter det så åkte vi iväg till Habo som ligger en bit utanför Jönköping. Där skulle vi hälsa på några vi träffade när vi åkte till Spanien i somras. Så det var väl trevligt det med, men jag var så otroligt trött redan då. Ändå beslutade vi oss för att vi skulle titta på film sen, det slutade med att jag somnade i knät på min syster. Haha. Så jag gick och la mig. Sov några få timmar, sedan upp igen för att åka iväg till en av min mammas kompisar. De är fyra tjejer som träffas en gång varje år och har känt varandra ett tag. Så det är egentligen ganska trevligt liksom. Alla familjer liksom, vi (barn)  känner inte varandra, men på något sätt så har vi ändå sett varandra växa upp. Träffas man en gång per år så hinner ganska mycket att hända. Även om vi har träffat Isabelle och dem väldigt mycket i år mot alla andra år så.
Så var vi där och käkade, tittade på film och så. Sen åkte vi till just Sussa och dem i Fornåsa igen. Vi åt lite mer, köpte godis och grejer. Sedan somnade vi ganska snabbt faktiskt. Sociala jävlar är vi! Imorse när jag vaknade var frukosten klar (Dock serverade de inte ägg och bacon!! Haha) så vi käkade frukost sedan packade in oss i bilen igen för att åka till min moster, och äta lunch där. Jag som nästan hade sett fram emot att få äta McDonalds. Men det var ju gött med hemmalagad mat.

Trots allt så har jag haft en otroligt trevlig helg, men med väldigt lite sömn. Så jag kommer att få sova en hel vecka för att sova ikapp det jag inte sovit. Fast den sovveckan får jag nog ta någon annan gång. Jag får spara på mig lite liksom. Fortsätt simma, fortsätt simma - Som doris hade sagt!
Inatt ska jag i alla fall få sova i min egen säng! Det hurrar vi för. Första gången sedan förra söndagen.




Sjukt äckligt ljus inne på en toalett på A5!
Alltså det var verkligen så blått...


Vi fikade gott :)


Spelade roligaste spelet igår...HAHA
Grimas Jakten!


Så jävla trött

Alltså det finns inte ord som förklarar hur trött jag är. Jag är så trött att jag snart inte fungerar. Eller jo, fungerar gör jag. Som jag sa till Sanna igår. Just nu är jag som ett duracell batteri. Jag bara går och går och går. Jag tror att den där kaninen går på knark eller något. Jag går på ipren just nu. Utan det hade jag nog inte klarat det här. Huvudvärken, ont i ögonen. Synd att iprenen inte hjälper mot påsar under ögonen. Haha. Fast jag tar inte iren för att orka med mig själv, utan för att jag mår allmänt dåligt. Jag tror jag har haft feber sedan i onsdags, sedan ont i halsen, hosta och tät i näsan. Jag som inte har använt nässpray på så otroligt länge, nu är jag fast igen. Alla dessa nässprayer....Vanlig, allergi och någon annan nässpray har jag minsann. Haha, om jag blir helt go i huvudet någon gång så vet ni varför. Då är jag hög på nässpray!

Jag sitter hos min moster nu, och för första gången under hela helgen så sitter jag vid en dator. Känns lite konstigt det med måste jag säga. Det har liksom hänt så mycket att jag känner att det har varit skönt utan att behöva fördriva tiden med att sitta och slappa framför en dator liksom. Sånt gillar vi och vill ha mer av!


Hittade den här bilden...
Haha, jag diggar den iaf! :D

Torsdagsmys

Nu har vi ätit och tittat på Idol. Haha, maten blev otroligt god, och nu ska vi gå ut med Dino (Jag var nära att skriva Nelly, min lilla plutthund) Jag ska se om jag möjligen kanske hittar till bussen imorrn. Haha, vilket vi hoppas på att jag gör, så att Sanna slipper gå upp onaturligt tidigt en fredag, och följa mig. Men det ska jag allt se till att hon slipper. I värsta fall får vi väl rita en karta! haha. När vi har varit ute med dino blir det iaf film eller något. Kanonmysigt! haha.


Våran förrätt!


 
Dagen i ära blev det vin till maten! (= haha

Fika

Idag fick vi minsann inte sluta tidigare, eller jo kanske 20 min eller något. Vi hade iaf typ ingen textkommunikation imorse, det var komma till skolan, få reda på att vi skulle besöka massa ställen och samla intryck för att sedan skriva om det. Jag, Sanna, Sofie och Linnéa började med att gå till domkyrkan för att köpa ett ljus och tända. 5kr till Svenska kyrkan där. Sedan gick vi till mitticity, vidare till tågstationen, och slutade på ett Café där vi satte oss och fikade fram till tolv nästan. Helmysigt var det. Vi drack varm choklad/kaffe, och så! Det gjorde vi jämt i vintras, så det får bli i vinter med. Choklad med vispgrädde!!!
Sedan hade vi engelska där vi skulle skriva en artikel, jag fick rubriken "Utredningen leder till rattfulla", det blev en halvtaskig artikel om några rattfulla som åker omkring och klär/sminkar statyer. HAHA! Sedan svenska där vi ska skriva ett grupparbete, vi (Jag, Sanna, Sofie & Linnéa) ska skriva om svenska ortsnamn, vi har hittat jätterolig fakta så det kommer nog bli bra det här.
Vi avslutade dagen med att ha Idrott. Drygt att ha det sist på dagen och dessutom ända fram till klockan fem. Fast det var roligt, vi spelade golf, och beach volleyboll. Haha. Bäst, när  vi slutade så stod det några tjejer där och bjöd på gratis RedBull. Det tog vi gärna emot liksom. Haha.

Snart ska jag och Sanna börja laga mat, en riktig myskväll ska vi ha... Sista kvällen innan jag åker hem. Buss från Skoghall 06.42 blir det imorrn! Härligt... NOT! Sedan med bussen hem till lilla Säffle 07.35, för att sedan packa om och åka till Jönköping. Blir grejer det här. Trött och jävlig kommer jag vara på tordags.
Jag har dragit på mig en dunderförkylning (som alla andra), och mår inte sådär jätteprimaskinka liksom. Men det ska väl lösa sig det med. Därför lockar det inte så mycket att åka bort i helgen. Skulle nog hellre vilja ligga hemma och ta igen mig, dels efter veckan hos Sanna (Vi har gjort saker nästan hela tiden), och dels för att bli frisk.


Linnéa på Café Royal (:

Vi dör den 21?

Jag fick reda på idag av Linnéa att det inte alls var i går vi skulle dö. Det är först den 21 eller vad det var som de slår ihop kloten och det är då det kan bli en jävla smäll. Jag blev lite rädd igen då faktiskt. Läskigt värre eller! JA! Fast jag kunde nästan ha gissat på att det var idag jorden skulle sprängas. Jag menar AHHHH det är den 11 september. Det är läskigt också. Det är klart att man tänker på terrordåden i USA 2001, och Anna Lind och allt det där...
Jag kommer verkligen ihåg den 11 september. För av någon konstig anledning så var min käre far hemma den eftermiddagen när jag kom hem från skolan (Fråga mig inte varför, för han är aldrig hemma så tidigt), och så satt han och tittade på tv. Jag menar, hmm! Min pappa är hemma innan fem, och dessutom sitter han och tittar på tv. Lustig kille tänkte jag, nu har han gått och blivit deprimerad! Iallafall så gick jag in och satte mig i soffan och tittade på tv lite jag med. Då säger pappa något i stil med:
- Alltså det är inte klokt. Det är det värsta jag har sett.
Då gick jag därifrån, för en sådan FILM ville jag inte se. Plan flög in i höghus, folk hoppade, höghus rasade. Det var scary! Förstod först ett par timmar senare att det var på riktigt. Dagen efter i skolan så pratade alla om det, och vi skrev in det i våran nyhetsbok, där vi skrev in viktiga nyheter. Jag gick i femman då!


Man vill ju bara gråta!

Full fart...

Full rulle är det här hos Sanna. Igår fick vi ju för oss att vi skulle baka. Det blev någon tigerkaka/ostgrej. Den blev skitgod. Dock tror jag att vi gjorde något fel för den stod i ugnen i nästan en timme. Men som sagt, det är inte utsidan som räknas, det är smaken! (hmm?) haha! Vi bestämde oss för att kalla honom missfostret. Sedan blev det ut och gå lite, laga lite mat, titta på gossip girl och one tree hill...

Idag hade vi textkommunikation hela dagen lång, och jag älskar det. Idag var det riktigt roligt då vi först skulle läsa upp våra sagor som vi skrev förra veckan, sedan fick vi i uppgift att skriva om en snabb rörelse och en långsam rörelse. Det var roligt, men ganska svårt ändå. Tror inte att mitt blev så bra, men det får väl duga liksom.
Sedan var det väldigt mycket prat om det där med att skapa ett nytt Big Bang idag. Allvarligt talat så blev jag lite rädd där ett tag och trodde faktiskt att jag skulle dö. Det var skitläskigt. Och min första tanke var ändå "Mamma! Pappa! Jag har inte träffat dem på jättelänge". Det kändes så sorgligt. Men vi överlevde, både klockan nio och klockan ett. Haha, jag tror att jag lyckades skrämma katrin lite. LITE.
Vi fick sluta lite tidigare idag igen ialla fall. Typ en timme tidigare, så det var jätte skönt. Jag och Sanna åkte hem och gick ut med Dino, vilade i typ tio minuter. Sedan bestämde vi oss för att gå in till stan (typ en mil) Så det var bara att börja gå. Och vi gick och vi gick. Det var mysigt, vi avslutade med att gå till Waynes och köpte oss något gott att dricka (Chai Latte).
Nu ska vi laga mat igen, och sedan ska vi titta på Idol! Det är Karlstad ikväll så vi hoppas på att känna igen många, haha!

Vårat missfoster.


Sanna aka. Den nakna kocken! (;

Slutade tidigt... igen! :)

Idag slutade vi tidigt igen. Två timmar tidigare än vi skulle, vi skulle ha gått till 17.00 idag, men fick sluta vid tre. Imorse hade vi våran andra Multimedia lektion, och det är skitroligt. Vi animerade rullande bollar, studsande bollar, flygplan och sådana saker! Lite kul att kunna faktiskt, så nu är det dags att göra manuset för nästa animerade film, sedan ska jag bli en stoooor stjärna! Det skulle jag kunna vara rent tekniskt sett. Jag skulle ju kunna animera mig själv som en stooor stjärna. Fast det ska jag inte. Det har ingen klang liksom "Josefine den stoooora stjärnan". Det låter inte som något som barn skulle vilja se på.

Haha, ja nu sitter jag och Sanna hemm igen iallafall. Vi ska titta på gossip girl och One tree hill lite senare, men först tror jag minsann att vi ska baka lite? Om vi hittar något roligt recept.


HAHA.

Jag och Sofie sitter och tittar på barnkanalen, fast hon sitter på råtorp i sin lägenhet då, och jag här. Vi har tittat på en ond Pingvin och ett par robotbyxor, sedan har vi tittat på Hasses brorsas låtsassyrras kompis! Hahaha. De diskuterade taffsning idag. Det var lite halvroligt faktiskt. Hon Kitty bara:
- Använd aldrig korta kjolar och så, lova mig det!!! (sa hon till panelen som bestod av en tjej och en kille)
- Aaah! Svarade killen.
HAHAHA! Nej förlåt, det är ett barnprogram...

Nu är Kristallen!

Dino gör mig nervös!

Haha alltså jag är sjukt mörkrädd, även om jag sällan visar det, men det handlar om den expressiva funktionen. Haha. Jag sitter och läser på en läxa vi hade i Arbetsmiljö/Mediakomminukation. Eller ja inte hade, vi har den till imorrn. Men i alla fall, Dino gör mig nervös. Ni vet ju hur hundar blir när de hör minsta lilla ljud. De kolla upp och tittar med en sådan söt nyfiken min. Och med tanke på att Dino är nästan döv (han är över 100 år) så blir jag nervös dels för att han inte reagerar på ljud. Tänk om det kommer någon? Sedan när han väl reagerar på något så blir jag rädd för att det kanske är något. Jag menar, här sitter jag i en villa ute i Skoghall. Haha, jag blir ju nästan rädd när jag är själv hemma annars liksom.

Dessutom börjar jag bli trött på att leta praktikplats nu, har bara hittar nummer till 6-7 ställen, och jag har börjat att titta på redaktionen, finns det någon snygg på stället så skriver jag ett S före telefonnummret. Förstår ni att det har gått för långt? GE MIG EN PRAKTIKPLATS! Jag tog mig lite kaffe för att lugna ner mig lite.

Och på tal om ingenting så slank det förbi en parfymdoft framför näsan på mig nu. Det var läskigt! Haha, jag tror ingen i huset har den parfymen ens. Fast den luktade gött! En kille på Arena luktade så i lördags! Ehm ja som sagt, på tal om ingenting.

Nu ska jag fortsätta att leta!

Ensam.

Nu är Sanni och jobbar. Själv sitter jag här och än en gång letar efter nummer som jag kan ringa för praktikplats. Man måste ju utnyttja tiden. Haha. Och jag känner att jag verkligen vill ha en praktik plats. En som jag gillar, och inte bara en som jag ringer för att jag inte har något val liksom. Hm...
Jaja, Jag undrar vad jag ska göra nu i 5 timmar till Sanna kommer hem. När hon kommer ska vi iallafall göra sallad och käka. Fast som sagt, först om 5 timmar. Kristallen är ikväll också ioförsig, jag får väl titta på det antar jag. Haha!


Dino dalmatin är hemma med mig iaf!;)

Hos Sanni.

Nu sitter jag hos Sanni banani. Vi slutade skolan tidigt idag, hade bara UF och sedan inget mer, och nu har vi laddat upp med en varsin dator, chips och hallonsaft! haha. Fast Sanna ska snart och jobba. Eller ja, om en och en halv timme ungefär. Haha. Så hon är trött och vill sova nu, fast mest äre nog för att jag bloggar säger hon! haha. Sedan ska jag vara ensam hemma här hos Sanna hela kvällen när hon jobbar och sliter... Haha, hon är så duktig!


Nördar är vi!


Trötta Sanna!

Feelgood film.

Jag står i valet och kvalet här, jag har en film som alltid får mig att gråta, och en film som alltid får mig att må bra. Jag vet inte vad jag är sugen på just nu. Jag är i det där skicket där jag antingen vill gråta eller bara bli glad igen.
Uptown girls vs. Legally blonde
haha! Jag vet inte vilken. Legally blonde var ett bra tag sedan jag såg faktiskt. Tror det var förra sommaren, och hon är verkligen min idol. (jag har så många idolerr) Men jag ska verkligen bli som henne. Jag ska visa att man visst kan klä sig i rosa kavaj, och ändå kunna bli seriöst behandlad.
Nej, det blir nog Uptown girls, fast att jag bara blev glad av tanken av att se Elle! Haha! Åh... Nej jag ska se Jesse Spencer sjunga "Molly smiles".


Tuffa tider

Ja jag har inte gjort så mycket sedan jag kom hem från Sanna idag. Bara suttit i sängen typ. Jag slog in ett paket och gjorde ett kort till en av mammas kompisar med. (hoppas inte att hon läser bloggen) haha. Sedan har jag tagit mig ett bad! Det var ganska skönt faktiskt. Ligga där i badet bland massa dofter av bath jam osv. samla tankarna, för att sedan inse att jag nog skulle ha tagit en inside både igår och idag. Vilket jag har glömt att göra. Jag skulle ju börja att ta det, men jag glömmer hela tiden!
 


Supa...

Haha, jag och Madde kom ju på här för någon vecka sedan att S.U.P.A faktiskt står för - Säffles Ungdommar Pallar Alkohol. Och alltså, det har vi inte kommit på själva. Även om många verkar vilja tro att det är vi. Haha. Jag fattar inte varför?
Jaja, jag, Lisa och Katrin satte oss på tåget till Karlstad igår. Blev upphämtade av Sanna vid stationen, sedan åkte vi till hennes syster och hämtade lite saker. Sedan skulle vi till Råtorp, där Sofie har sin lägenhet, där skulle vi hämta det hon skulle drick igår kväll osv. (Jag passade på att låna toaletten när jag var där också, hoppas det gick bra sofie!) Dock hade vi lite svårt att hitta till Råtorp och tog en väldigt lång omväg om man ska säga som så. Vi åkte nästan runt hela Karlstad för att komma dit. Men det ordnade sig. Sedan åkte vi och köpte dricka och sådan saker, sedan hem till Sannis. Och det  var så himlans roligt, för när vi stod där utanför Sannas hus med alla saker och så, så kom hennes granne och bara:
- Ska ni ha fest eller?
Det var så roligt, jag höll på att dö av skratt. Här har Sannas föräldrar åkt till Kreta i en vecka, och nu jävlar! Haha. Sanna svarade något i stil med:
- Inte här...
Sedan lagade vi mat - Tacos, och det var så jävla gött. 
Efter det gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan och gick till Erica. Och ärligt, värsta snygga lägenheten hade hon och Andreas. Helt avundsjuk, vill med ha en egen lägenhet!

Under kvällen var det jag, Lisa, Sanna, Erica, Katrin och Sofie och det var en helmysig kväll på alla sätt och vis. Vi spelade Wii. Haha, något spel som hette Boogie tror jag. Man skulle hålla takten till musiken, och jag var så bra på det att det inte var sant. Visserligen så höll jag verkligen på med hela kroppen och var helt slut efter att ha spelat. Haha. Sedan kom katrin på att hon skulle bjuda på marängschwis, så vi sprang och köpte saker. När vi var tillbaka så kom vi på att  vi hade glömt grädde och Maränger, så Katrin och Sofie sprang tillbaka och köpte det. När vi åt "marängschwisen" så glömde vi marängerna iallafall. Haha. Lyckat värre.
Hela kvällen gick ju ut på att vänta tills klockan var 00.00 och Katrin var 18!!!!! Grattis till henne. Men iallafall så gick vi till Arena då, och det var en sjukt rolig kväll där! Även om jag kanske gjorde bort mig lite...


Sanna, Lisa & Erica


Jag, Katrin & Sofie!

inaktiv

Jag är väldigt inaktiv här på bloggen just nu, men det är för att jag knappt har någon tid alls. Eller ja igår kväll hade jag det iofs, men jag utnyttjade tiden till att ha ett litet hemma spa för mig själv. Det var en ganska komisk syn får jag nog lov att erkänna. För jag låg här i sängen med en extremt ful ansiktsmask som jag gjorde själv, och dessutom så lyssnade jag på "mental avslappnings"- musik. Haha. Men det var skönt, och jag kände mig väldigt fräch efteråt. Så jag ringde till mamma och pappa (som var hos ett par kompisar) och frågade om jag fick komma dit. Och det fick jag gärna. Var ljusfest här i stan också, så marchaller över allt, och det var helmysigt. Gick och kikade på dem lite, sedan traskade jag hem igen och tittade på lite film.

Idag har hela dagen gått åt till att göra mig i ordning och packa. Ska ju till Karlstad idag med Lisa och Katrin. vi ska ut till Sanna och käka och så lite. Sedan ska vi in till stan till Erica där vi ska fira Katrin lite, sedan ska vi till Arena efter tolv då... Eftersom det är först efter 00.00 som Katrin är 18! Haha. Sedan så ska jag ju bo hos Sanna hela nästa vecka, så jag passar på att ta med mig saker idag, även om jag ska hem en sväng imorrn och tillbaka till Sanna på måndag. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Haha. Hennes föräldrar är ju på Kreta, så jag ska vara barnvakt åt henne. Haha! Nejdå, men blir bra det här!

Nu ska jag kila till tåget!

Den där känslan...

Har ni någongång fått den där känslan av att någon undviker er och bara totalt skiter i en? Just nu känner jag den känslan. Jag är en hejare på sms, och skickar därför ganska många varje dag. (Har skickat 600 den här veckan) Dock har ju både Sanna och Sofie gratis sms de också så det är väldigt mycket därför. Men iallafall så har jag under dagen sms:at med ganska många, och de har liksom svarat mig. Däremot när frågan "vad gör du ikväll?" kommer så slutar de bara svara med en gång. Det gör mig lite irreterad. De kan ju säga att de redan är upptagna åtminstone! Är jag så krävande att man måste undvika mig? Jag dör inte av ett nej, och jag dör inte av att höra att någon inte vill vara med mig. Då vet jag det, och behöver inte fortsätta att besvära personen genom att vilja göra saker med den längre! :)
Som ni ser så verkar det bli en ganska lugn kväll för mig! Men imorgon är jag på G igen, då ska jag till Karlstad, till Erica och fira Katrin som fyller 18 på söndag! Det blir grejer det!

Gammal goding.

Idag i skolan när vi pratade om sagor så blev jag så jävla sugen på att se "Trollet i parken", så jag var uppe på vinden idag och letade reda på filmen, som då var filmnummer 72 på våran filmlista. Haha. Vi hade så många filmen när vi var små. Det jobbiga är att den är på VHS, och då kan man inte trycka bort reklamfilmerna i början, man måste spola. Det värsta av allt är om man sätter i filmen och upptäcker att den inte är tillbakaspolad efter den förra personen som såg den. Nu är iofs risken väldigt stor att det var jag som såg den senast, men ni förstår? Haha. Jag kommer inte ihåg hurdan filmen är, men jag hoppas att den är så bra som jag tror att den är.
Ska titta på den nu!


Titta vad söt!

ÅH

Alltså nu börjar idol, jag är helt överväldigande!!

Tada...

haha jaa imorse öste regnet ner när jag vaknade. Usch och fy för att gå upp när det ösregnar. Jag hatar det. Hela dagen blir väldigt jobbigt med en gång. Dessutom kom jag på att jag hade hade glömt mitt paraply i skolan. Duktigt Josefine, verkligen! Haha. Jag fick bära mig med ett enormt parapy istället. Men det gick väl lika bra det antar jag. Bättre än att bli blöt. Dock behövde ajg bra använda det i typ ehm...30 steg, sedan kom jag på bussen, och när jag gick av i karlstad så hade det slutat att regna. Haha. Otur. Fast sedan när vi satt där och hade textkommunikation så öste det verkligen ner utanför. Då var jag glad att jag satt inne. Ledsen för att jag inte låg i en säng. Vi har hållit på med sagor hela dagen idag allafall, och det är ganska mysigt med sagor. Fredrik läste upp flera stycken och det var skitlänge sedan jag lyssnade på en saga, så det var mysigt det med. Höll dock på att somna. Haha.
Sedan skulle vi skriva en egen saga, och jag kom aldrig riktigt igång på två timmar. Sedan slutade vi och ska fortsätta imorgon en sväng. Jag har skrivit lite här hemma och iallafall kommit på en story. Haha.

Idag mina vänner börjar även idol! Det ser vi fram emot jätte mycket. Eller jag ser fram emot det jätte mycket (som den idol-älskare jag är) Jag vet att Mimmi ser fram emot det också. Haha. Åh jag längtar tills fredagsfinalerna. Det är sådan fredagskänsla över det hela!

Usch och fy

Alltså idag har varit en tung dag på alla sätt och vis. Sov inte inatt, blä säger vi på det. Typ tråkig och väldigt dryg och lång dag i skolan. Missade precis bussen hem också, så fick vänta i en timme. Världens huvudvärk och ont i magen. Men yey, jag är hemma nu. har visserligen varit det i några timmar nu. Eller sedan halv sju. Dryga dagar blir det som sagt.

Jag vet inte, jag har inte så mycket att skriva idag. Det har liksom inte hänt något tror jag?
Eller JOOOO! Det var lite kul. När jag och Madde åkte buss imorse så hände det ju grejer(om man jämför med vad som brukar hända - inget). Iallafall så har jag och Madde suttit och hoppats på att bussen ska bli helt full så att folk får stå upp. Det har aldrig hänt förut, men idag blev det fullt. Tror som mest att det var 12 st som stod upp. Haha, riktigt kul. Och då var vi bara i Slottsbron och hade drygt 3 mil kvar till Karlstad liksom. Haha! Det var så roligt. Chauffören blev helt ilsk och ringde och ville prata med Martin. HAHA
"Jag tänker fan inte köra!"
Alltså han pratar alltid högt så att alla i bussen hör. Och sedan visade det sig att den där Martin inte var där, och då svor han lite till och (som Madde sa) kliade sig i håret. (Han är flint), sedan sa han högt för sig själv
"Nu fattas bara att vi träffar polisen"
HAHAHA. Alltså han är så rolig. Men med honom händer det i alla fall saker. Det gör det inte med de andra, de skulle bara skaka lite lätt på huvudet, sucka och sedan fortsätta att köra!
Det var det roligaste som hände idag!

Haha kul läxa

Jag har i läxa att fråga olika personer om vilket som är deras fulaste och finaste ord. Det är ganska kul att fråga folk om det faktikst. De orden jag har fått här, jag är inte ens säker på att alla ord finns. Jag menar vad är bröl? och vafan är jolmig? Jag hoppas verkligen inte att jag ska kunna förklara orden. Eller ja, bröl har jag typ fått förklarat för mig.. Det är typ när älgarna är brunstiga, då brölar de. Tror jag...! Hm! hahah. Det löser sig nog det här.

En annan läxa jag har är att jag ska ta reda på varför jag fick mitt namn. Och mina föräldrar är ju sådana påhittiga typer så vet ni varför jag fick mitt namn?
- För att Josefine är så fint!
Kul, prata inför klassen om det. Finns ju så otroligt mycket att säga. Alla har sånna spexiga förklaringar, och så kommer jag där. Josefine är fint! Haha.

Josefin är ett mycket vanligt namn bland de som föddes på 1980-talet och 1990-talets första år. Det finns omkring 35 000 bärare av namnet, som även kan stavas på många andra sätt. Namnet är en femininform av Josef som betyder må Gud föröka.
Josefin har numera ingen egen namnsdag, men kan firas 19 mars då Josef och Josefina har namnsdag

HAHA mitt namn betyder typ att gud försökte men inte så mycket mer!:P hahaha.

Usch och fy

Garderoben är min största fiende just nu. Speciellt höst/vinter garderoben - Just bara därför att det är den jag börjar använda nu och har typ inte använt den sedan i våras. Men jag måste ha gjort något riktigt, riktigt ont mot den, för den ser fan förskräcklig ut! Jag ska städa den, det ska jag! Bara inte idag...Och helst inte den här veckan! Helst inte i detta liv, men jag vet att jag måste. BLÄÄÄH! Frästen så är "Sommargarderoberna" lika illa som den andra. Men ändå.


Garderoben till vänster är "Vintergarderoben"

Kaffe!

Idag och just nu är jag inte lika irreterad längre. Dagen har varit ganska bra tycker jag. Jag hade UF för första gången imorse, och vi fick en till i våran grupp - Linda. Så nu är vi fem stycken som ska driva vårat nya företag "Klipp & Klistra", tror vi bestämde oss för att det skulle heta så iallafall. Alltså sjukt roligt ska det bli att driva det om jag ska vara ärlig. Dock så kan jag troligen inte åka iväg till Stockholm och ha min praktik där! Och det är lite av en besvikelse. Det kommer att ta så mycket tid, och dessutom så är det framåt jul som vi kommer att köra på ganska mycket. Julturné blir!
HAha, jaja, jag ska se vad det blir av det här. Ska kika upp lite datum och sådana saker minsann!

Annars så har vi haft engelska idag, och det verkar som om att engelskan kommer att bli helt okej ändå. Jag har alltid varit den där som tänker "Oh no! English!" Men från förra året så blev det ganska bra ändå. Vi hann ha lite matte också innan det var dags för oss att ta skolkort. YEY! Not. Haha. Jobbigt att ha det sista lektionen, då var man ju tvungen att gå runt och vara försiktigt snygg hela dagen. Haha. vi skyndade oss till toaletterna och gjorde oss i ordning de 10minutern vi hade på oss mellan matten och kortet. Det blev ganska bra ändå. Haha. Jag vet inte hur själva kortet blev men jag hoppas att det blev bra. Iofs så tycker jag aldrig att man blir bra på skolkortet men ändå liksom.

Efter skolan så hängde jag och Sanni med Soffi och Linnéa till mitticity och käkade lite. Wook blev det för mig och Sofie, och den enormt lockande hamburgaren tog Linnéa hand om. Sanna nöjde sig med en Kaffe latte (= haha! Efter det tog jag bussen hem, och här sitter jag nu. I sängen, med datorn framför mig! Ja har ett liv, jag lovar!