...

Kämpar fortfarande med att bli frisk...Jävlaskitinfluensa!

sjuk

Ligger sjuk just nu. Vilket suger rätt hårt faktiskt. 39,5 i feber och allmänt dålig. Idag som jag skulle ha haft halv åtta hos mig. Och den här veckan som vi har inlämning av produktvisualiseringen. Får se hur det blir med det alltså. Just nu ska jag endast fokusera på att bli frisk.

Ullared

Drar till Ullared med familjen idag. Fett nice!
Sen blir det att bo på hotell i Varberg. Också fett nice.

Ångesten

Elin förklarade för mig idag att vi snart ska flytta hem. Fick panik! Sån jävla ångest. Jag ska flytta hem till mamma och pappa utan att ha en plan för framtiden. PANIK. Jag kommer spendera nästan 5 månader i Värmland vare sig jag vill eller inte. Det är också panik. Det kryper i mig bara jag är där en månad. Hur ska 5 månader gå? Funderade ett tag på att läsa lite distanskurser eller så till hösten. Men insåg nu idag att det är bara att glömma. Liksom, ska jag bo hemma och läsa lite distanskurser? Aldrig.
Nä vet ni vad, det är dags att ta sig en rejäl funderare inför hösten.

3D

Sitter och försöker göra en kaffemaskin i 3D... Går sådär! Haha jag kan ju inte programmet :( men men! Man får la göra det bästa man kan ändå! Haha och skratta lite åt sig själv för att det går skitkasst!

Haha såhär ser det ut än så länge...


Fint väder

Var så underbart väder idag, så när jag och Elin kom till skolan så bestämde vi oss för att gå på promenad istället för att sätta oss vid datorn. Ett varv runt munksjön blev det. Sedan gick vi i och för sig tillbaka till skolan för att jobba, men ändå. Solen stekte på och vi testade utegymmet vid prommenaden. Haha! Vi såg nog rätt roliga ut.
Softarna :D haha

Halv åtta hos Anna

Hihi vi har börja att köra halv åtta hos mig igen! Fast utan poäng den här gången och bara för att vi vill umgås och ha trevligt liksom!:) vi började hos Anna igår och fick asgod mat! Någon typ "räktårta" till förrätt och den se gudomlig! Sen tortillabröd med nån kycklingröra i och pollymuffins till efterrätt! Göttigt värre:)


Förlåter dig

Älskar Fabian Bengtssons förlåtreklam. Hehe! Tyckte i och för sig aldrig att SIBA reklamen var jobbig i julas. Kan bero på att jag sällan ser på tv, men ändå.
Har låten på hjärnan...

<3

Älskar att mitt internet är för dåligt för att se på webbtv. INGEN webbtv fungerar, inte mer än 3 sekunder åt gången i alla fall. Så testar jag Big Brother webbtvn, och fungerar den eller? Satte på bara för att testa, och den har spelat i 7 minuter utan att hacka en enda gång. <3 vilket betyder att jag kommer kunna se BB utan problem. Fast dagen efter de riktiga avsnitten då förstås. MEN bättre än inget... Haha. Loser som inte har tv11 bara :(

Big brother

HAHA, älskar att Hanna Widerstedt ska vara med i årets Big Brother. Bra tv? JA! Man kommer älska att hata henne känner jag. Kommer sitta och skratta ihjäl mig åt henne! Om ni inte sett klippet neda så gör det. Ni kommer förstå vad jag menar med att det kommer bli bra tv i alla fall...

Fredag hela veckan

Idag hade vi den riktiga fredagen. Men som Elin skrev i ett sms imorse, fredag hela veckan äre. Haha! Var i skolan en sväng och jobbade med examensarbetet. Annars har det varit chill med Elin och Isabelle. Lagat egna hamburgare, tittat på film och sådär ni vet :)

Swedish college party

Snodde dessa två bilder ifrån Anusbananus

Sjukt bra

Igår var bästa utgången på länge! Hade sjukt kul. Förfesten ägde, och vi hade bara så himla trevligt från början till slut. Fnittrade till och med lite för mig själv när jag vaknade för att jag hade så kul igår. Och det mina damer och herrar, det är stort. Jag brukar inte vara den som fnittrar på morgonen. Egentligen får man vara  glad om man får något vettigt ur mig typ två timmar efter jag vaknat...
Ska klippa luggen lite idag tänkte jag :D haha. För er som ville veta!

Ahd

Alla hjärtans dag igår! Var som vanligt... Mamma och pappa skickade ett sött kort eftersom de är tvungna att älska mig :D och det var det!

Annars gick jag och Elin ungefär en mil, gjorde egen potatissallad med kyckling och sen spöade skiten ur varandra på ett boxpass! :)


En tripp

Btw så bestämde jag och Elin oss för att åka till Göteborg idag. Haha! En liten spontantripp sådär. Det är därför jag är vaken astidigt (gick upp 05.25). Bussen går om en timme typ. Kommer säkert bli en helt awesome dag. Och förhoppningsvis har jag kvar liiiiiiiite pengar när jag kommer hem. Det är ju trottsallt två veckor kvar av den här månaden... hehe!

färga utväxt

Nya trenden när man färgar håret...Hoppa över en liten fläck framme i luggen! Fett frächt och sofistikerat om jag får säga det själv. Kom ihåg var ni såg det först... ;) haha. Nä mene...Så bliddere!

iphone

Malin: Men jag klarar inte den här banan Sanna!
Ida: Alla grejar med sin iphone! (Ida var den enda utan)
Sanna: Men det här spelet är jättekul. Vad gör du Madde?
Madde: Kollar facebook typ...
Ida: Vad gör du Jossi?
Jag: Googlar killar!

Klockan åtta

Det är ju typiskt att en av de dagarna man verkligen vill sova ut så ska det komma nån och kolla nått lufttryck klockan åtta på morgonen!
"Hej städinspektionen här!" sa farbrorn när jag öppnade dörren. Sen när han var klar sa han "Nu kan du gå och lägga dig igen, du ser lite trött ut!"
Tror jag gört!

Muffins

Hihi, har invigt min muffinsställning idag! Bakat söta muffins. Har dock sprunge som en idiot fram och tillbaka till ICA hela eftermiddagen. Kände mig som Lisa och Anna i Bullerbyn. Började sjunga för mig själv "Nu vill ja hava falukorv på denna sköna dag". Sista gången jag fick springa iväg höll jag på att börja gråta! haha. Men muffins och tekakor har jag i alla fall bakat!

Citronkakor

Jajajajajjaja, mina blev inte lika fina :( haha. Hade en alldeles för stor plåt och fick göra ett härligt litet hemmabygge. Men men, goda blev de! I alla fall den lille beten jag har smakat! :) hihi. Nästa gång ska mina också se ut som fluffiga disksvampar!


Kom på andra tankar

Jag skulle blogga, men så hittade jag ett spännande recept på den här sidan, så 5 minuter senare så var ytterkläderna på och jag var på väg till ICA för att inhandla citroner. Kakan är i ugnen nu och jag väntar på att det ska bli klart. Kan lova att mina inte ens blir i närheten så fina som de i receptet jag hittade. Men vad gör väl det om det är gott... vilket jag verkligen hoppas att det är! haha.
Visst ser de goda ut????
Lånade bilden från bloggen där jag hitta receptet :)

Box

Igår satt jag och Elin i skolan i ungefär 6 timmar och skrev på vårt examensarbete. Galet. Sedan var vi för första gången på Box på friskis. ASroligt. Kan ha varit det roligaste jag har varit på till och med. Har sjukt ont i ryggen och axlarna idag, men det är det lätt värt!
Nu ska jag äta lite frukost, sedan sätta igång och städa lite faktiskt. Måste ju vara fint när Värmlandsvännerna kommer hit till helgen :D

Pluggisar

Jag och Elin var på stadsbiblioteket idag och pluggade. Analyserade massa olika kokböcker. Det var rätt kul faktiskt. Roligare än vad man kan tro, och när vi kom igång och skrev så skrev vi massor! Gött.

fjäder

Fick fnatt och shoppade loss på stylebytyra förra veckan. Var rea på nailfoil. Så köpte på mig 7 olika. När jag ändå beställde så passade jag på att beställa med två sånnadärna fjädrar till håret. Får väl se om det blir fint eller inte. Haha! Testade att sätta i den ena förut och det såg väl okej ut, men blir nog bättre när man gör i ordning håret med. Hehe!

Ana Gina

Alltså, Melodifestivalen kunde inte ha fått en bättre programledare än Gina. Roligare tjej finns inte. För er som missat det så kan ni ju passa på att se alla hennes roliga klipp på youtube. Bara att söka på Ana Gina så kommer det. Igår var hon i alla fall kanonbra! Typ hon som gjorde hela programmet värt ju. Hon och Sean Banan!     
Klipp från greenroom där hon kallar Kayo för "lilla snuttan" dör verkligen! haha.
Och så... Torsten! Torstis

mormorkakor

Har bakat världens godaste kakor nu ikväll. Jag som inte ens äter sånna sötsaker längre (iaf inte i veckorna). Men var tvungen. Och då är det ju tur att jag får besök till nästa helg så de kan hjälpa mig att äta upp dem. Min moster bjöd på dessa kakor när vi var där för några veckor sedan. Och då kom jag på att mormor brukade göra såna och att det är världens bästa kakor :)

Söta va? Värsta såhär barnkalaskakorna! :)

Starke Adolf

1. Sånna armmuskler som jag har nu har jag ALDRIG i hela mitt liv haft. Nu vet ni som känt på mina muskler att jag aldrig ens har haft några så detta är något utöver det vanliga vill jag lova. Man ser dom fortfarande inte, men man känner dem och det är det som räknas
2. Jag körde lite med hantlar igår. 2kg............och jag har dödlig träningsvärk i armarna! :( Hoppas musklerna växer lite mer och klara lite tyngre grejer än 2kg.
Får se det från den ljusa sidan...gäddhänget börjar försvinna ;) haha

Ursula

Jag dör lite. Min syster ska få tillökning. I form av en hund. En hund som heter Ursula. Alltså...Ursula?! HAHAHAHA var min första tanke. Men sen så kom jag och tänka på den där bläckisen i Ariel och då kändes det bara så himla rätt. Det är klart att min syster ska ha en hund som heter Ursula. Ursula är ju typ en synonym av Evelina.
Hahahahaha aaaaw Evelina och Ursula. 

Bra kväll

Step var kul och jobbigt. Blir garanterat fler gånger! hihi. Kom på att vårt träningskort går ut nu i februari med så får väl köpa nytt. Träligt att betala men det är väl värt antar jag.
Nu ikväll har jag och Elin gjort olika sorters varmamackor. Elin visade mig att man kan göra med banan och curry på. SKITGÖTT! Sen har vi sett "The girl with the dragontattoo" som var helt OK.

Back on track

Efter två dagars dödlig träningsvärk så är det dags att smyga sig iväg till gymmet igen. Har bara blivit promenader runt sjön de här två dagarna så ska bli rätt skönt att komma iväg igen. Är ett Steppass som står på schemat och jag har faktistk aldrig varit på det såatte. Mja, det blir spännande! :) Vet att det typ är så himla tråkigt att läsa om träning på bloggen. Men känns inte som om att jag gör så mycket annat som är värt att berätta. Var i skolan idag, men läraren orkade ju inte prata så vi slutade efter en timme.

Skolan

När lärarn säger "jag orkar inte prata så mycket idag"
Det är värt!


One Direction

Haha lite spontant såhär så känner jag att killarna i One Direction, de verkar rätt sköna! Och söta! hehe. Vill nog inte ens veta hur gamla de är. Tänker inte kolla hur gamla de är. Lämnar det vid att de verkar sköna och är söta. Sjunger rätt bra med.

Lite nytt

Kände såhär att bilder i min header var lite gammal. Tog ju studenten för snart två år sedan. Lika länge har headern varit där. Är en ny, inte lika fin men tja, man kan inte alltid vara på topp liksom!

Fyller ju år snart....ehm ja

Alltså jag vet att det typ är evigheter tills jag fyller år. Men jag började önska mig saker redan i slutet av december såatte... Idag när jag var på Lagerhaus så såg jag världens finaste vattenkokare som jag VILL ha. Får jag den inte så köper jag den själv. Hehe!
Hur fin? DÖFIN!