Gott nytt år !

Jag passar på att önska alla läsare Gott nytt år nu. För om en halvtimme åker jag i väg till Karlstad- igen! Ett vädigt åkande fram och tillbaka här. Haha, kvällen ska spenderas tillsammans med Sanna, Sofie och Linnéa. Vi ska laga mat osv. Så det blir nog helmysigt skulle jag tro! får se vad vi hittar på sen...

Gott nytt år på er iaf ! :)

Carin Da Silva

Jag var inne på tv4.se förut och kikade runt bland de nya deltagarna av Let´s dance. Blondinbella ska vara med... Det kändes andå ganska lugnt. Ska bli väldigt spännande och se henne i det. Hon kanske kan dansa? Vem vet! Sen efter ett tag så kom jag och tänka på: VAR FAN ÄR CARIN DA SILVA?
Det låter som om att jag är kär i henne. Men hon är ju nästan orskaen till varför man tittar på Let´s dance(Okej, eller killarna)!!!

Blondinbella ska vara med i Let´s Dance, men inte Carin Da Silva? Då kändes det inte lika bra längre! Haha, och jag är inte kär i henne. Men jag rådiggar henne...


Volbeat - Still Counting

Jag har frästen gått och nynnat på den här låten hela dagen! HAHA, fett jobbigt att ha en låt på hjärnan sådär...

 

 
Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Shoppa igen

Usch vad jag gör av med pengar! Jag som ville ha en rosa dator och allt. JAja, det är inte för sent än... Men snart är det om jag fortsätter att shoppa som jag gör. Vilket jag antagigen kommer att göra. Äsch, jag fyller år om 5 månader. Haha...
Idag blev det iaf Karlstad med mamma och pappa. Jättekul hade jag. Fråga mig inte varför, men jag hade verkligen skitkul. Vi shoppade då, sedan var vi och käkade på kina resturang o grejer.
Jag köpte jeans och lite grejer. Gött att ha nya jeans - igen! Men ändå, jeans är oftast kul att ha nya liksom...


 Köpte dessa jeans...


Ett ganska sött halsband, och en ögonskugga :)


Fick söta gem av mammis också XD

09.23

Usch, jag är redan vaken, och jävligt trött. Mamma frågade om jag ville med till Karlstad och shoppa. KLART JAG VILLE! Tänkte inte på att de ville åka tidigt. Tänkte inte på hur trött jag skulle vara, hur trött jag är!

Jag ska shoppa idag igen iaf!

Jag är rolig!!!!

Jag pratade med mamma och pappa. Och då menar jag att jag verkligen pratade, det var bara jag som pratade! Plötsligt hör jag någon andas väldigt tungt, så tittar jag på pappa
- Pappa?
Han andas lite och smackar till...
DEN JÄVELN HADE SOMNAT!!!

Lisa

Idag vid halv två kom jag och Lisa på att vi ville till Karlstad. Då låg båda i sängen och hade inte riktigt kommit upp än. Så Lisa ringde mig och sa:
- Bussen går halv tre!
Så på en timme hann vi båda att duscha göra oss i ordning och så. Jäääääääävligt bra gjort om jag får säga det själv. Haha, jag brukar vara seg! Seg som fan...
Iaf kom vi till Karlstad, och haha helt ärligt, det var den längsta bussresa jag varit med om. Lisa sa det samma när vi gick av i Karlstad. Det kändes som om att vi hade åkt buss i en hel dag, ändå gick det snabbare än vad det brukar. Vi funderade ett tag på om vi skulle gå på bio, men vi ångrade oss och tänkte att vi kunde spara de pengarna och göra något annat. Nu har jag ångrat mig igen, jag vill gå på bio! Haha. Vi gick på stan och kikade lite, käkade på Waynes (och smög jag inte i buskarna den här gången), shoppade lite osv.
        När vi kom hem vid halv åtta hade mamma bakat pizza så vi åt det, sen blev det filmmys!


 Köpte nya stövlar :)


Body butter från Body shop!!! <3

22.34

- Sanna, jag funderar ärligt på att läsa Engelska C
- Nej usch, jag kan inte Svenska!
- ENGELSKA!!!
- Jaha, ja men det är jag med på!

Nu läser Sanna Twilight boken på Engelska - för hon kan ju inte Svenska!

Inget stoppar oss nuu...

Alltså jag har haft en enda sångrad i huvudet hur länge som helst. Och jag menar, HUR LÄNGE SOM HELST! Sen jag och Sofie bakade wienerbröd i höstas någon gång. Då jag bara kläckte ur mig "Inget stoppar oss nuu..." med melodi och allt. Och ända sedan dess har jag undrat vad fan det är för låt!!! Det har nästan varit jobbigt, och jag har frågat hur många personer som helst vad det kan vara för låt, genom att jag då har sjungit den raden, men ingen kommer på det. Sist jag frågade någon var igår när jag och Sanna skulle sova, hon visste inte heller. Jag tycker att det låter som en schlager låt jag, och gick igenom varenda schalger låt i huvudet men det var liksom ingen som fastnade där...

Men nu har jag hittat låten, och jag säger som Sanna sa nyss:
- Hahaha va besviken jag blev nu, den låten är ju inte ens bra :P



Lödagen

Igår åkte jag iväg till Karlstad igen. Skulle träffa Sanni, Soffi och Linnéa, så skulle vi kika lite på rean osv. Så vi gick i lite affärer och sedan satte vi oss på Waynes och käkade/Fikade - Helmysigt! Även om det var lite pinsamt hur jag lyckades sno åt oss ett bord, men det är en annan sak! Haha...
Sen så följde iaf Sanna med hem till Säffle och så. Vi kom på vid tio att vi ville göra marängswisch. Men vi hade inga maränger så vi skulle gå och köpa det. Köpa maränger i Säffle när klockan är tio? Ehm... Vi gick upp till Statoil, som är vääääääldigt långt borta och det var öppet!! Helt otroligt. Haha, men de hade inga maränger så vi köpte ostbågar istället. När vi kom hem så skulle vi göra marängswisch utan maränger, men då hade vi ingen grädde heller så vi struntade i det helt och hållet! Haha... Men kul var det att gå. Vi var ute och gick i över en timme tror jag... Sen blev det kallt! Så vi kröp ner under våra täcken och tittade på Rosa - The movie! Och jag älskar den... Haha!

Nu har Sanna åkt hem och jag har krypit ner under täcket igen!


Impuls grej

Jag träffade Katrin nu ikväll. Hon kom så glatt hit och vi bestämde oss för att åka och tanka bilen, för hennes pappa skulle ha den imorrn. Och sen på vägen hem säger Katrin:
- Ska vi åka till Karlstad och gå på bio?
- JAAAA ärligt vi gört?!
- Vi hade iallafall tur med vädret vill jag se.
- Jag med!!!!
Så vi åkte hem och kollade om den gick, och mycket riktigt gick den 21.45! Klockan var då 20.00 så vi tog bilen och åkte till Karlstad och gick på bio! Jättemysigt  var det. Länge sen vi gjorde något, och jaa! :) Lyckad kväll blev det.

Filmen var bäääääst!


Tyst har det varit!!!

Åh inatt när CH ringde så kom jag fram till att våra telefoner inte alls fungerar hemma! HAHA. Det var så roligt för när jag tänker efter så har ingen ringt till oss på flera dagar, och vi har inte ringt till någon heller. Inte ens på julafton ringde någon. Lite kul att vi inte har misstänkt det tidigare. Jag menar, det har ju varit tyst som i graven när det gäller våra telefoner. Ofta det är det? Nej!

Lite kul sådär, men det var någon av våra telefoner som blockade alla andra - så nu funkar det igen! HAHA


Juldagen

Jaha så har juldagen gått också. Har varit en ganska konstig dag. Från att ha varit sängliggandes, så satsade jag idag på att gå ut (SKIT DUMT JAG VET!!!) Så jag gjorde mig i ordning så att jag iaf såg hyffsad ut, sedan tog jag mig upp till Enneby där både Sandra, Elli, Micaela, Lisa och Erica var. Trevligt eftersom det ändå har varit tjejer som har hängt med ganska länge. Lisa sen vi föddes, Sandra sedan vi börja skolan, Enneby sedan trean, Micaela i fyran, Elli och Erica sedan åttan någon gång. TREVLIGT VAR DET!
Kvällen slutade med att jag och Lisa stod vid coop och hängde med Jocke och Amar! Haha, trevligt det med, och fett skönt att få skjuts hem måste jag säga. Jocke som var så snäll och körde! BÄÄÄST.

Jaja får se hur bra jag mår imorrn efter kvällen,
ska väl hoppa i säng nu antar jag :)
NAtti på er!

Skulle vilja säga att det var bra

Jag skulle verkligen vilja säga att julafton var så mysig, maten smakade underbart, allt hemmabakat julgodis var så gott att man inte kunde sluta äta,och att jag aldrig ville att dagen skulle ta slut.
Nu var det ju dessvärre såhär att jag hade bort emot 39 i feber hela dagen, så jag hade det väldigt svårt att ta mig ur sängen där jag till och med låg och frös under mitt tjocka täcke. Jag hostade, snorade, nös och frös hela dagen. Maten smakade inte alls, och jag satt under en filt och huttrade när jag öppnade mina julklappar. Jag ville inget annat än att dagen skulle ta slut så att jag kunde gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna upp idag och må MYCKET MYCKET bättre.
Jag mår bättre idag, jag mår inte bra - men bättre!
Och idag tänkte jag kika lite på mina julklappar, gjorde aldrig det riktigt igår. Jag öppnade dem, bar upp dem på mitt rum och sedan orkade jag inte mer. Jag fick iaf en ritplatta till datorn, ska bli fett roligt att testa den. Sedan fick jag pengar och sådana saker, lite smått och gott. Av Sanna fick jag i fredags ett fia med hutt spel. Av malin en gör söt tavla, av Erica fick jag två söta, rosa skålar (verkligen jättefina) osv. osv osv ! :)




 Lite julklappar :)

GOD JUL!

ALLTSÅ GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!


Bingo lotto

Jag, Lisa och Erica har haft våran uppesittarkväll ikväll. Vi har spelat Bingo Lotto och bytt julklappar och käkat pizza och åte godis. Fett mysigt faktiskt. Fast ibörjan var vi allt lite sega och hängde inte alls med i spelet osv, men ja, det ordnade sig och vi vann inte ett skit! HAHA. Katrin kom förbi och lämnade en present åt mig, jättegulligt! Johan kom förbi senare och köpte en sista minuten julklapp.

Kort sagt så har det varit väldigt mysigt!!!

Dessutom har jag väldigt dåligt samvete över att jag inte hade något till Katrin, så jag ska åka upp med en grej till henne imorrn!!!

Och hon gör det igen...

Läste precis i blondinbellas blogg att "Allt som har med kollektivtrafik att göra" ligger på hennes utelista. HAHA! Jag vill bara gråta. Visst jag dissar också kollektivtrafiken i teorin, men i praktiken så använder jag mig av kollektivtrafik varenda dag...
Som sagt så är jag ingen miljökämpe, men det är så himla roligt. Hon håller på med politik och är intresserad av det, och varenda parti idag har väll ett löfte om miljön eller? Det är typ som på filmer där det är skönhetstävlingar och de alltid avslutar med :
- ... och så vill jag har världsfred!
*klapp klapp klapp!!!!*
Fast nu är det liksom mer åt "Och så vill jag förminska växthuseffekten"
Men Isabella Löwengrip tycker att det är sååååååå ute med kollektivtrafik!

Varför bryr jag mig ens...

Rosa frågor

Jaaa, jag gjorde mig i ordning förut och traskade iväg till 45:an där jag skulle lämna en av våra "kära" filtar till Jocke som så snällt har köpt en till sin mor i julklapp (Hoppas inte Jockes mamma läser min blogg! HAHA). Sedan passade jag på att inhandla deras bok Rosa frågor. Haha, det passade ju mig utmärkt i färgen, och den ligger så fint på bordet bredvid sängen nu. Jag har faktiskt läst några sidor på den också, och lärt mig massa roliga saker. Och jag är verkligen grymt avundsjuk på dem, för jag vill med göra en rosa bok, och jag vill med att det ska gå riktigt riktigt bra för oss. Jag vill bli anställd i deras företag. Får man säga så ? Nej, jag gillar vårat företag med, punkt, punkt, punkt!


 Haha okej, jag köpte två böcker!!!

Jävla förkylning

Min förkylning har börjat om från början - Rinnande näsa, ont i halsen, hes, ont i huvudet, mår illa! Det känns lite surt sådär. Det är femte veckan jag är tät i näsan nu och det är inte alls bra. Dessutom är det inte alls kul såhär före jul heller. Imorrn är det ju julafton, jag vill inte vara sjuk då!!!!
Jaja, en ipren och det löser sig i några timmar iallafall, för orka med dagen vill man ju.

Nu ska jag göra mig iordning och dricka något varmt för halsen!


Alex Pettyfer

Jodå, jag och Evelina kom till Karlstad idag minsann och vi hade en supertrevlig dag tillsammans måste jag säga. Det första vi gjorde när vi kom till Karlstad var att gå och käka (Båda hade missat frukosten), på Waynes! OH DET ÄR SÅ GÖTT! Mätta i magen började vi kika runt på stan - kollade som sagt på klänningar. Vi letade och vi letade och vi letade. Sedan vid halv fyra så ansåg vi att vi var klara på stan och ville då åka hem så vi skulle boka tågbiljett...
- Det finns inga biljetter kvar...
- Nehe, ska vi gå och fika?
- Ja det gör vi!
Hehe, så vi gick och fikade och väntade på bussen hem istället. Där det var en mega snäll chaufför som lät oss åka med på busskortet som tydligen inte gäller på jullovet. Men så kan det vara... Han gjorde mig varm i hjärtat iallafall, och jag ville krama honom för att jag fick behålla mina 56kr! Haha... Det är faktiskt mycket såhär nära jul liksom.

När jag kom hem så började jag städa. Nästan städat hela rummet nu och det är inte sig likt alltså. Jag är inte mig lik för jag har börjat att slänga saker. Alltså det är ganska hemskt egentligen. JAg som aldrig slänger något. Jag är en pryloman som tycket att allt är bra att ha.  Men snart får jag ju julklappar, de måste jag ju ha någonstanns också. Haha!

Jaja, nu ska jag kika på lite Dawsons creek och sedan sova tidigt kväll tror jag. Vi får se vad det blir!
God natt!

Frästen så har jag blivit kär i Alex Pettyfer!

Shoppa!

Idag ska jag och min kära syster ta en tripp till Karlstad. Shoppa lite julklappar - de sista. Sedan tänkte vi kika på någon klänning med. Haha... Klänningar är ju roligt liksom! Dock gäller inte de jävla busskortfanskapen! Det är så himla jobbigt, då måste man liksom betala över 100spänn för att ta sig fram och tillbaka till karlstad. Very nice... NOT! Aja, så är det det blir iallafall...

Hoppas det blir en trevlig dag! :)


 Systrarna Caesar gör KArlstad osäkert!

Julavslutning, utgång och 60års kalas

Jaa, det har varit en otroligt rolig helg måste jag säga. I fredags var det ju julavslutning i skolan, vi fikade med klassen och hade dataspelsturnering (!!!!!), jag tror jag fick hela 3p. Så bra var jag! Haha, efter det så åkte vi (Jag, Sanna, Sofie, Linnea, Ida, Madde och Malin) in till stan och käkade på Kebab House, och sedan hade vi vårat lilla julklappsbyte. JÄTTEMYSIGT VAR DET! Jag fick en gryyyymt fin tavla av malin som var rosa. Och så stod det Princess på den med. Hon känner mig bra må jag säga, jag blev överlycklig iaf. Efter denna mysstund så åkte jag och Sanna hem till henne och drack glögg och åt lussekatter och pepparkakor. Sedan bytte vi julklappar med varandra också, och av henne fick jag ett Fia med hutt spel. HAHA, det ska spelas! Jag fick en festis och juleskum med XD haha.
Bortåt kvällen där så åkte vi till Sofie och förfestade lite innan vi skulle till Sofies kompis som hade 18års fest. Vi skulle mot stockfallet men gick av typ 4 hållplatser för tidigt, så vi fick gååååå! HAHA. Men det var en prommenat utan dess like. Iaf så var vi inte kvar hos Sofies kompis så länge, Så linnea, Jag och Sanna tog bussen till stan - Linnéa åkte hem och jag och Sanna gick till Arena en sväng. Och ehm jaa... Det var roligt!!! Har nog aldrig haft så kul där ändå tror jag. Fast ja, jag vet inte vad jag ska säga! (Så jag säger inget)

Dagen därpå (Lördag) så kom moder och fader och hämtade mig hos Sanna och vi åkte vidare till Motala där min moster hade 60års fest. Det var väldigt trevligt att träffa alla och så liksom. Fast det var otroligt jobbigt att le och vara snygg när jag bara ville ligga i sängen och vara äcklig och ful. Men det gick! Vi sjöng sing star - jag och syrran rockade loss till Darin! Sedan dansade vi lite tango eller vals eller något med. Så det var en trevlig kväll det med. Var hemma igen vid tre på natten och då var jag så trött att jag stöp i säng med en gång!
Det roligaste igår var ändå när min kusins barn på jag vet inte 6år kanske säger:
- Pappa, hon leker med maten!
Det var såååååå pinsamt! Där sitter jag 18år och leker med maten liksom, men just då hade jag inget bättre för mig faktsikt. HAHA!



Mamma löser inte erat problem

Jag kan inte låta bli att reta mamma.
Inga datorer eller telefoner fungerar i Säffle Kommun just nu - Alltså hemtjänst osv. Och mamma har fått hur många samtal som helst om hur de ska göra. VARFÖR RINGER DE MIN MAMMA? hon vet ju inte ens hur man söker på google. Så det skulle inte förvåna mig om hon är en av de jävlarna som har googlat på just "google" bara för att få reda på hur man gör, eller ihop om att få reda på vad det är. Haha... Det är min mamma det. Men hon är cool, det är hon!

Grattis syrran!

Nej för idag är ingen vanlig dag, för det är Evelinas födelsedag hurra, hurra, hurra...

Ja, min lillasyster fyller 16 år idag. Det är minsan inte dåligt. Okej, jag tycker det känns lite. Haha, tänk hon har två år kvar innan hon fyller 18. Det är ju fett länge. Det är längre än vad jag har innan jag fyller 20!
Jaja, hon har fått Guitar Hero och sånna grejer. Av mig fick hon ett armband från kyssjohanna.se. En skyddsängel var det typ och jag tyckte att den var jättesöt. Det tyckte Evelina också som tur var. Sedan har vi ju som tradition också att jag också ska få paket när Evelina fyller (och hon får ju när jag fyller med då...) så jag fick 500kr av mamma och pappa. Så det tackar vi väll för antar jag. Haha... Kan vara bra att ha sådär efter jul!


 Evelina öppnar alla paket.
Jag och Nelly sitter i ett hörn och är avundsjuka :)

Det positiva i saker och ting

Haha jag är ganska lättroad och har lätt att se det positiva i saker och ting. Jag upptäckte idag att jag har fått en ny nässpray. Eller ja, upptäckte och upptäckte, jag letade igenom ett skåp och hittade en stor förpackning från apoteket där det stod Josefine så jag öppnade och kikade vad det var. Det var nässpray! I en vit flaska! Har aldrig sett det förut, och jag tänkte att jag skulle testa den, så jag test sprutade ett sprut och upptäckte till min förtjusning att den sprutar så hårt att det hamnade ända upp i taket - Nässprayen alltså!!! Så jag var tvugen att spruta några gånger till bara därför allt liksom. HAHAHA! Jag tyckte det var kul.
Tänk när jag ska ha det i näsan, jag kommer ju få det ända upp i hjärnan med den hastigheten liksom! hahahah

Jaja, jag har packat nu. Ska sova hos Sanni imorrn, vi ska ut på kvällen och grejer. Ska till Sofies kompis på 18års fest... så det blir säkert en lyckad kväll skulle jag tro. Sedan på lörsdagen ska jag till Motala till min moster som fyllde 60år igår. Ska bli fett roligt det med.


 HAHA JAG ÄLSKAR DET DÄR!

Novelltävling.

Haha, vi fick se novellerna idag på grafisk! Jätteroligt, jag fick se min och jag kom tydligen på delad 4:e plats. YEY! Eller? Ehm jaa iaf så fanns det massa kommentarer på novellerna och det var så hima roligt. De klagade typ bara på min så jag fattar inte ens hur jag kunde komma fyra. HAHA. Frågetecken överallt, de tyckte att språket var slarvigt och de ville tillochmed ta bort ett av mina stycken. Dessutom tyckte de att den var PRATIG! Haha, okej, jag är pratig tillochmed när jag skriver. Det är bra gjort det! Ehm hahaha, jätteroligt... Jaja, imorrn avslöjas vinnaren osv. Ska bli roligt!

Jag har varit ganska peppad för att prata idag, sådär peppad som jag och Sanna brukar bli ibland när vi snackar. Och då är vi inte att leka med. Haha, men ändå. På bussen imorse så hörde jag och Madde världens roligaste samtal.
Det började med att en herre gick förbi en dam och hon sa till honom
- Duger det inte att hälsa eller...
Och hon sa det på en sån himla grov värmländska, och då blir allt mycket roligare. Men iaf så svarade den här mannen bara:
- Oj jag såg dig inte.
Och så hoppade hon damen över till hans säte och satte sig bredvid honom. Och de började småprata lite, och damen säger:
- Jag tycker att du har blivit smalare sedan senast...
- Tycker du?
- Jaaa!
- Jaha, jag har gått upp 20kg!

HAHAHAHAHAHA, jag höll på att dö!

Nu ska jag packa!

I don´t feel like dancing

Usch jag mår verkligen mega dåligt. Är inne på fjärde veckan med nässpray nu... (Jossa hade förstått mig precis). Det jobbigaste av allt är att jag typ inte får använda det längre för att jag blöder näsblod hela tiden. Eller ja, man får väl bara använda det i 14 dagar eller vad det är ? Men fett jobbigt att blöda näsblod, och inte det frächaste heller kanske. Menmen, får väl se om jag kan sluta med det. Eller jag har väl typ inget val heller, för just nu är jag inne i perioden där jag bara har tomma flaskor med nässpray också! Haha, fett jobbigt när man vaknar på natten och bara "NÄSSPRAY NUUUU!" och så finns det inget. Och hela grejen är ju den att så fort man ska sluta med det sådär så blir livet tre gånger jobbigare för att man slutar nästan att andas, eftersom det inte går att andas. Eller ja, men då ser man ut som en fisk =) HAHA.
Men jag blir nog snart bra igen... TÄNK ATT DET ALLTID SKA VARA NÅGOT LIKSOM!


Onsdag idag...

... vilket betyder att det är sista dagen i skolan imorrn! YEY...
Idag hade vi grafisk kommunikation och vi skulle designa frimärken. Det var faktiskt jätteroligt. Dessutom fick vi sluta vid ett idag, hur skönt som helst. Jag och Soffi gick på stan en sväng och jag köpte lite julklappar! Sedan tog vi tåget hem.
        Sen jag kom hem har jag suttit och sytt filtar. Och det är inte ett dugg roligt längre. Jag menar, här slutar jag tidigt en enda eftermiddag. Jag är hemma halv fyra. Förstår ni, när jag är hemma halv fyra är jag hemma tidigt! Och när jag är hemma tidigt, ja då ska jag sitta och sy filtar. Hela min fritid går åt till att sy filtar. Och ska jag inte sy filtar så är det reklamblad, affischer eller något annat som ska göras - på fritiden! KUL verkligen skit kul...
Jocke och Bobe vann första pris för "bästa logotype", synd att vi inte gjorde det. Fast hur skulle vi kunna göra det när vi inte ens skickade in skiten! Grattis till dem iaf! DERAS LOGGA ÄR SNYGG!!!! Deras företag är bäst, det är rosa !

Varför gör jag reklam för någon annans företag?




 Titta vad söta jag och Ola var nyår 2006 ? ;D HAHA

bluetooth

"Metoden fick sitt namn efter danske vikingakungen Harald Blåtand. Han regerade på 900-talet och var känd för att få människor att kommunicera med varandra." - http://www.aftonbladet.se/wendela/article3687692.ab
       Haha, jag kan inte rå för att jag är en sådan blåtand fantast faktiskt. När det dessutom visar sig att jag är VÄLDIGT LÅNGT TILLBAKA släkt med personen bluetoothen är döpt efter, så blev det ännu roligare. Jag borde nästan få lite pengar, just för att vi är släkt och för att de använder hans namn? Haha... Okej, kanske inte men ändå. Väldigt roligt är det.

Och i lördags kväll när jag och Sanna satt på tågstationen i Stockholm och väntade på våran buss hem så tänkte jag passa på att busa med bluethoothen lite grann. Så jag hittade en person med den på som kallade sig för "Mr F", spännande person tänkte jag. (Själv är jag så fyndig och kallar mig "Gratis kram?"). Iaf så började jag skicka lite bilder till den här "Mr F", och den personen tog liksom emot mina bilder hela tiden. Detta gjorde att jag blev ännu mer pepp på att skicka saker till personen och jag började skicka anteckningar osv. Plötsligt vänder sig damen (60 år kanske) bredvid mig sig om och tittar på mig och så säger hon:
- Du ser ut att kunna det här, varför blir det så här på min mobil hela tiden? Jag får bilder och så står det "Gratis kram", varför gör det de?
JAG HÅLLER PÅ ATT SKRATT IHJÄL MIG, men jag håller det inombord och svara:
- Ehm, jaaa du... jag har ingen aning! Vad lustigt...
Damen vänder sig om och återgår till sitt och jag tittar på Sanna som håller på att bryta ihop så vi får ta våra saker och skynda oss därifrån så fort vi bara kan, sedan börjar vi gapskratta!


 Och såhär såg han ut min släkting - Harald!

Mysteriet på Greveholm

Åh idag har vi alltså kikat på Mysteriet på Greveholm i skolan hela dagen. Jättemysigt var det. Vi satt där med filtar och kuddar, med godis och dricka. Helmysigt. Sedan att det var jag som hade med mig julkalendern och att den hackade väldigt var lite pinsamt. Jag får skylla på att skivan faktiskt är ganska gammal och att DVD:n i skolan är väldigt känslig. Och det stämmer faktiskt, båda delarna.
Men Håkan räddade oss och kom med sin dator och kopplade den till projektorn (För det heter så va?) istället. Kan någon förklara för mig varför det alltid är så att datorer kan läsa skivor nästan hur repiga de än är? Dvd:er klarar inte en enda liten repa, för då hackar det minsann med en gång.

Haha, jaja! Det är vad vi har gjort i skolan idag.


Måndag

Jaha, så har måndagen gått igen då. Segt har det varit... segt som fan faktiskt! Usch jag vill inte till skolan mer känner jag. Inte alls, inte någonsin. Tack gode gud för att det är jullov om en vecka. Kanske är mer taggad igen till vårterminen. Vi var och köpte fler filtar idag ialla fall, 9st! Så nu är det väl dagt att sy snart igen. NICE!
Engelskan tittade vi på film - Romeo + Juliet. Ganska seg, dessutom fick jag ont i rumpan av att sitta på stolen. Haha... På matten blev det väl inge seriöst antar jag. Iaf inte från min sida. Jag fick tillbaka mitt prov och titta vad jag hade gjort fel. Ett stort skämt... Haha, han bad mig dessutom att räkna igenom mina poäng!
- Ja det är väl snabbt gjort, det är inte så många poäng att räkna...
Svarade jag på det. Men G är G och inte IG iaf.

Nu är jag fruktansvärt trött och ska krypa ner i sängen och kanske kika lite på en film och sedan sova !

Imorrn blire Julkalender (Greveholm) på skolan, hela dagen :)


 Haha, det här tyckte jag och Sofie var lite roligt!
 Dessutom var de handgjorda ! ;) HAHA

Helgen

Usch jag är helt slut i hela kroppen, och jag har ingen lust alls att gå till skolan imorrn kan jag säga.

Helgen har varit bra i allafall. I fredags var det spexet i skolan - vilket var väldigt bra tycker jag. Efter detta blev det en fika med Sofie och Linnéa. Vi åt världens godaste muffins med smet på. Fast väldigt mättande var den och jag åt typ halva? Ehm ja.. Varm choklad blev det till det. Sedan åkte jag med Sanna hem och vi lagade och åt mat i nästan tre timmar. Haha, sedan klädde vi på oss täckbyxor, tjocka jackor, vantar, mössa, halsduk, stövlar och sedan gick vi minann ut i skogen och åkte pulka som aldrig förr. Hahaha! Hade någon sett oss där så hade de nog skrattat ihjäl sig. Kul som fan var det iallafall. Sedan blev det Idolfinalen och grejer på tv.
        På lördagen gick vi upp halv fem!!!!! Gjorde oss i ordning för att sticka iväg till Sthlm. Det var faktiskt riktigt roligt...Och det blev en riktig hel dag (Vi åkte hemifrån halv sex, och kom hem vid tre på natten!). När  vi kom hem så hade ju vi sovit på bussen och var faktiskt ganska pigga så vi somnade inte förrns bortåt halv fem. Haha! Jaja, men vi shoppade lite julklappar och så i Sthlm iaf. Sedan såg vi faktiskt Robert Gustafsson och Peter Dalle, de signerade på Åhlens! LIIITE coolt iaf! Haha.
        Idag tog jag tåget hem vid klockan ett, och sedan dess har jag typ bara legat i sängen för att jag är så jävla trött. Jag har typ inte sovit ordentligt på tre nätter nu. Eller det har varit typ sova fem timmar sedan upp, sova tre timmar, sedan upp, osv. Helt sleten är jag. Och så börjar skolan imorrn igen liksom! HAHA. Jag har längtat till skolan hela praktiken typ, och nu när den börjar vill jag bara sova. MEN det är bara en vecka kvar till jullovet - en slitsam vecka. HAHA, det roliga är att med slitsam vecka i skolan menar jag inte att vi har mycket att göra (sista provet innan jul gjorde jag ändå för tre veckor sedan), utan jag menar att det är mycket att göra.


Muffinsen vi åt! :)


Haha, påpälsad för pulka:D


Sanna söv gött på vägen te sthlm:D




Stockholm

Hej hopp! Jag och sanna sitter i sthlm nu:-D fett coola är vi... Vi har sutte på Mcdonalds i nästan en och en halv timme... Och vi har sprunge runt på busstationen. Snart ska vi åka hem... Om en och en halv timme. Varför går bussen så sent? Och inte vid åtta liksom - det var då vi var klara iaf! Kul att åka till sthlm och julhandla iaf. Jag är nördig och bloggar här. Jag som har bloggpaus och allt Haha...

Godnatt och trevlig helg?

Åh jag ska alldeles strax sova tänke jag. Om jag nu kan sova - har alldeles för mycket att tänka på! Fråga mig inte varför, eller jo gör det. Jag struntar i vilket för jag har inget svar ändå. Den ni....
Aja, imorgon blir det att åka till skolan för spexet ! Jag har typ längtat efter det sedan förra året. Då var det så jävla bra, så hoppas det är bra i år med. Sen så är jag hos Sanna hela helgen så... ehm jaa det kommer bli super trevligt. Vi ska titta på Idolfinalen imorrn (Avis på Erica som är där...). Vi har kommit fram till att det bli lite pulka åkande också! FETT ROLIGT

Godnatt hörrni!

Sanna min vän

Ni förstår att min vän Sanna är inte alltid den lättaste att kommunicera med! Här sitter jag och försöker få vettiga saker ur henne genom sms (Hon skriver aldrig, hon tänker bara),

jag frågar:
- Vad gör du?
Hon svarar på något helt annat.
Jag frågar:
- Har du bil imorrn?
Hon svarar på något helt annat.
FÖRSTÅR NI MIN FRUSTRATION... Jag måste skriva varje sak två ggr! Hahahahaha. Men jävligt roligt är det!

Det är min vän Sanna det! ! ! ! :D :D


Sista praktikdagen

Nu har snart tre veckor praktik gått. Det känns skönt, väldigt skönt! USch det blev inte alls som jag hade tänkt mig, men det har varit roligt ändå. Jag och Kaffeautomaten på pappas jobb kommer väääääldigt bra överrens. Vi älskar varandra min kära kaffeautomat och jag. Nej men ärligt, det har varit väldigt skönt med. Slippa läxor och prov och sådana saker. Bara kunna slappa på eftermiddagarna om man vill det. Fast det har jag inte gjort.
Haha tänk att det behövdes tre veckors praktik för att jag skulle börja träna! Helt otroligt... Fast det känns i min stukade fot. I tisdags gjorde det så ont att jag bara ville lägga mig på golvet och gråta. Men det gjorde jag inte. HAHA!

Aja, nu ska jag nog gå upp och prata med min kaffeautomat!

Jävla is!

Alltså jag hatar när det är massa isfläckar under det otroligt tunna snöpuder som ligger på backen. Och speciellt eftersom jag inte en personen som gärna lyfter på föttera när jag går, och ännu mer inte på morgonen. Två mornar idag nu har jag halkat. Dessutom på samma jävla isfläck! Haha, jag borde ju tänka på det andra gången. Och det är så himla pinsamt för det är precis utanför pappas jobb och jag misstänker att en där har sett mig halka båda gångerna för han sitter vid fönstret. ÅH, jag hatar det! Fast faktiskt blev jag lite sugen på att åka skridskor nu bara för det. Fast det är ju en annan sak. Där är det ju is som man vet om, där halkar man inte. Okej där ljög jag, man halkar. Men jaa... jag vet inte riktigt vad jag babblar om!!!



Jag vill ha den här väskan!
den kostar "bara" 2999kr!
http://www.accessora.se/

Rixfm

Jag sitter här på pappas jobb och lyssnar på rixfm. Och jag fick en sånhär flashback till för hur många år sedan som helst. Alltså det var typ vid den här tiden på året, och jag vet inte, jag var 12 kanske. SEX ÅR SEN!!! Aja iaf så var min moster och Janne hemma hos oss och av någon anledning så satt vi och åt kräftor. Sedan kom Carro över (som vanligt på den tiden), och vi satt i tv-rummet hela kvällen och spelade in på cd-spelaren. Evelina var med också och vi härmade Rix morgon zoo! Jag var Titti, Carro var Roger och Evelina var Gert! Och alltså vi gjorde precis som de gjorde, vi hade våga fråga, vi hade kinesiska almenackan (som de hade då) och massa sådana saker. Vi hade musik - Det var vi som sjöng! Och jag minns att jag och Carro sjöng "Carola - När löven faller av", och det var inte vackert alltså. Iallafall så fick vi ihop ett program som vi skickade in till Rix morgon zoo! HAHA, vi skrev ett brev och allt.
      Sedan var det en dag där i december som de ringde till Carro och sa att de skulle spela upp en bit av det här i radio! Fattar ni, i radio? Vi var helt överlyckliga och morgonen därpå satt vi vid radion och väntade och väntade. Sen började de berätta om att de hade fått ett band
- Vi fick leta upp en gammal bandspelare för vi slutade med band för länge sedan...
HAHA, sedan spelade de upp några minuter av vårat band och efteråt säger de:
Roger: Jaa, det är ju precis som här - Titti pratar mest som vanligt!
Titti: Och det lät ju precis som du med maten, du lagar ju köttbullar och makaroner!

JA GUD VAD PINSAMT!
Men det är lite unikt på något sätt! HAHA

Mitt kontor!

Jag har inte haft så mycket att fundera över idag, så jag har funderat över hur mitt kontor ska vara när jag har blivit galet rik och är sådär lite världskänd! För jag ska fortfarande jobba lite då. Men iaf så ska jag ha en mjukglassmaskin (Precis som jag har pratat om tidigare). Så när kända människor kommer på möte inne på mitt kontor så bara:
- Vill Paris Hilton ha en mjukglass kanske?
- That´s hot!
- Nej glassen är kall!
Så ska vi sitta där och mumsa på en varsin glass under mötets gång, för jag tror att det blir så mycket roligare då liksom. Om man har något att äta på! Haha.
Dessutom så ska jag ha ett rosa kontor då. Med massa onödiga prylar, precis som Hammaren som finns på Lagerhaus nu. SOM JAG BARA MÅÅÅÅÅSTE HA!!!! Det är en multi hammare med massa funktioner. Så om någon bara:
- Ah, har du möjligtvis en hammare i bakfickan *ironi*
- Nej, men jag har en i väskan...
FEEEEEEEETT Coooooolt!
Aaaah iaf, så ska jag dunka "Money för nothing" (SANNA FÖRSTÅR DET ROLIGA) om dagarna och göra olika danser till dessutom. Galet bra kommer det vara. Massa bling, bling kommer det vara med, och godis automater förstås! Min godis pump kommer göra sig så bra bland alla andra coola prylar där inne...

Kan ni förstå att jag vill ha ett eget kontor?


 Den här ska finnas på mitt kontor


Och den här för att höja coolhetsstatusen ytterligare lite!

Stökigt? Nej

Sitter på praktiken nu. Lunch om en timme och det blir klyftpotatis och fläskfilé idag! MUMS! Jag har hunnit med att äta frukost också, och dricka två koppar varm choklad. Jag ska nog testa något annat nu tror jag. Typ kaffe med choklad! Det låter lagomt annorlunda! Haha.
Jag har regestrerat lite ritningar och sådana saker och det är ute i ett rum i verkstaden och förra veckan så var det några där ute och ursäktade sig för att det var så stökigt. Det värsta var att jag inte ens hade märkt det så jag tittade mig lite omkring och tänkte "Vadå stökigt? Det är stökigare på mitt rum", men iaf så är det vääääääääldigt städat där inne nu. Finns inte en grej framme! Haha

Jaja fortsätta ska jag nu...

Britney: for the record

Alltså jag vet inte vad felet med mig är, men ibland är jag en sucker när det gäller dokumentärer och självbiografier. Jag menar som exempel så är Carolina Gynnings och Magdalena Graafs självbiografier hur bra som helst, och idag såg jag dokumentäen om Britney Spears. Hon har liksom varit som en del av min uppväxt. Haha hur sjukt som helst att säga så men när jag var liten så var det "Hit me baby one more time", sen var det "Oops I did it again" och inte att glömma "Lucky". Sedan har vi alla händelser runt omkring henne som liksom har följt med en genom tjejtidningar, skvallerpressen, hemsidor på internet osv osv osv.
Nu har hon gjort två apbra plattor på kort tid här och jag verkligen gillar henne. Låtarna är bäst och ja...
        Iaf när jag såg dokumentären så låg jag här i sängen och grinade för att det var så himla sorgligt. Och jag gillar verkligen Britney, jag har alltid tyckt synd om henne. Jag vet inte varför jag har haft sådan sympati för just henne. Jag menar att Lindsey Lohan har olika ryckten omkring sig skiter jag fullständigt i. Men det var som när Britney rakade av sig håret. Jag tyckte så himla synd om henne...

Haha iallafall så efter att jag hade sett klart den dokumentären så ville jag se fler. Så jag har suttit och letat här lite på internet. Kände för att se en svenk dokumentär. Men hur jävla seriösa är vi svenska då? Jag hittar dokumenterer med namn som jag bara kan skratta åt:
- Laxfiske
- Hur man bygger en altan
- Punglejonet
- Hur man målar utomhus
GRATTIS SVERIGE, vi vinner priset för det seriösaste landet på jorden.
Kollar man de "utländska" dokumentärerna så är det tyngre saker. Fetma och sådana saker! Men i Sverige här gör vi dokumentärer om Laxfiske! Och vårat största problem är hur man målar ute och bygger en altan. HAHA jag dog!
Jag hittade en som handlar om fjortisar, den ska jag se! Sen hittade jag en som heter Festmetoden. Kanske är något att se också. HAHA

Julklappar

Usch jag hade stora förväntningar på att hitta julklappar idag. Dock hittade jag nästan inte en enda! Fett tråkigt faktiskt. Fast jag och lilla Sanni ska ju shoppa julklappar på lördag så jag får hoppas att jag hittar något då istället. Antagligen kommer jag bara hitta saker till mig själv - som vanligt.
Det gjorde jag idag med, hittade något till mig alltså. En supersöt klänning på Gina, och det kliade i både ögon och fingrar när jag såg den. Så jag sprang och prövade den med en gång. Den var helsöt och jag köpte den faktiskt.
Innan detta impulsköp så hade jag och Sanna haft en trevlig lunch då vi disskuterade ehm... våran begravning. Det sorgliga var att vi kom fram till att vi inte kommer gå på varandras begravning. Jag kommer gå på Sannas eller hon på min. Men vi går inte på varandras liksom... Hm! Jaja, det är långt kvar till det iallafall. Vi åt som sagt på Waynes och hade jättetrevligt. Kikade på folk och skrattade liksom, haha! Alltså inte skrattade på dem vi tittade på, vi skrattade bara!


 My new dress!

Waynes

Idag bär det av till Karlstad och skolan. Vi har våran UF lektion, fast det är bara jag och Sanna som ska dit. Så egentligen skulle jag lika gärna kunna stanna hemma eftersom det är onödigt om vi inte är alla, men jag bryr mig inte. Gött att slippa praktiken ett tag och kul att träffa Sanna. Vi ska planera helgen som kommer, och vi ska planera nyår, så vi får se vad som händer. Dessutom ska vi äta på waynes sen också, det ser jag fram emot. Myyyys liksom.
       Mamma och pappa ska in till Karlstad idag med så jag får åka bil med dem. Jag har inte bestämt mig för om det är skönt eller inte. Men det är nog skönt... fast de kunde ha sagt det igår så jag hade kunnat sova längre. Men ändå, jag får åka med dem. Haha...Ehm ja...

Jag ar med i tidningen idag med! Haha, med våran filt...
http://www.nwt.se/karlstad/article442981.ece
Som sagt så är jag linslus!!


 Helt röd ! Snygg filt va?

Stella och Sebastian

För ungefär fyra timmar sedan bestämde jag mig för att lägga mig och sträcktitta på gamla one tree hill avsnitt. Så jag letade reda på alla skivor och skulle kika på det i datorn... Men min dator är väldigt seg och jag hade igång miljoner av program som jag inte har orkat att stänga av tidigare så jag skulle göra det och det tog en jävla tid. Och undertiden som alla program avslutades så hittade jag en bok i lådan bredvid sängen - Stella och Sebastian. En bok som jag lånade av Sanna för ett antal veckor sedan. Jag hade helt glömt bort det - så jag läste på baksidan (För jag har faktiskt inte vetat vad den hadlar om), och sedan började jag läsa boken i väntan liksom. Och nu har jag läst ur den!!!
       Förutom Grevgatan 22 (Som också är skrivet av Jenny Leeb), så är det nog den bästa boken jag har läst. Jag blir som trollbunden när jag läser den och vill också ha ett struligt liv i Stockholm. I böckerna verkar det helfestligt att vara olycklig och framgångsrik. Fast min idol är fortfarande utan tvekan Josefine från Grevgatan 22! (Och Carin Da Silva förstås) Jag vill verkligen bli som henne... fast inte när jag är trettio utan snarare om två år när jag tar studenten! 

Jaja, ett tips till alla som inte har läst Jenny Leebs böker - LÄS DEM!!!!


god morgon!

Klockan är 14.15 och jag ligger fortfarande i sängen. Rullgardinerna är neddragna och jag bara ligger här under täcket i värmen. Det är sååååå himla skönt. Jag skulle nog kunna ligga här i evigheter. Enda gången jag har varit ur sängen idag änsålänge är när jag var nere och åt. Haha. Fast det är ju såhär det brukar bli på söndagar så det är väl inge ovanligt antar jag.

Men nu är det såhär att jag ska snart lämna min sköna, varma säng. För jag och Sofie pratade igår om hur skönt det är att bada. Ett varmt bad med skum och badkulor osv. Så nu ska jag traska ner och ta mig ett bad tänkte jag! Blir nog ansiktsmask och hårinpackning och grejer med... MYYYS !

Bergvik idag

Idag stod vi som sagt på bergvik och sålde lite filtar sådär. Alltså vi sålde inte mycket, men vi sålde ändå! Så jag är väl inte jättenöjd men ändå bättre än att vi inte sålde. Jag tycker att det var fett roligt iallafall. Kika på folk osv. dessutom kom NWT och intervjuade oss, och tog kort på oss. Haha, okej jag stallde upp som frivillig när de ville ta kort på filten! HAHA. Jag är ju en linslus ju. Och det värsta är att det är sant. Men det är ju så kul...
Menmen, filtar har vi kvar och jag tror att vi har ett bord ståendes på Duvan huset i Karlstad varje helg nu fram till jul. Tackvare Linda som har fixat detta. Tacksamma över det liksom! :) haha. Så kom dit och köp om ni vill ha en filt. De är faktiskt bra. Och jag skulle verkligen vilja ha en röd filt själv, dock passar den inte i mitt rum så jag har ingen aning om var jag skulle ha den heller liksom. Haha!

Jaja, det var en trevlig dag på bergvik och jag skulle verkigen vilja stå där mer, men det var ju ettt tillfälle. Dessutom efteråt så passade  jag och Soffi på att i alla hast köpa lite julklappar. (Jag hann att köpa en liten spegel till mig själv också!), men köpte julklapp till mamma iaf! Får hoppas att hon blir glad över det...Dessutom hade mammis och pappis varit och köpt en ny plattång åt mig idag. ÖVERRASKNING må jag säga! Jätteglad!!!!!!!


 Söt va?


 JÄTTEBRA är den!

Galet tidigt!

Klockan är halv åtta, det är lördag och jag är redan klädd! Heeelt galet. Just nu är jag så trött att ögonen lever ett eget liv där de inte riktigt vill leva med mig om man säger så. Hm...
Jag ska iaf i väg till Karlstad strax, och jag tackar Sofie och hennes föräldrar för att jag får åka med dem dit... Annars hade bussen gått för fem minuter sedan och jag hade varit tvungen att gå upp ännu tidigare. Vi ska till Bergvik idag och sälja filtar med vårat lilla företag. Det ska faktiskt bli väldigt roligt och spännande. Första säljtillfället vi har så vi får se hur det går liksom. Vi bestämde även att vi skulle ha någon julfärg på oss, och tomteluva. Och jag måste säga det att julens färg går inte riktigt ihop med de kläder jag har. Så jag har fått låna en röd topp av min syster!!! Haha

Menmen, Kika förbi på Bergvik vid 10-14.00 så finns vi där :) See yaa!


 Lite röd blev jag allt! :)

Crazy!!!

Ni skulle ha sett mig och Lisa förut när vi gick hem från träningen. Det började med att jag gick lite för mycket åt vägkanten och hamnade i en vattenpöl som var ungedär 20cm djup! Om det räcker ens... Iallafall så hade vi redan innan vi gick konstaterat att vi skulle ta stövlar. Så där var vi, två tokstollar i gummistövlar - dessutom hade jag en rosa mössa med en boll mitt på! Fett rolig såg jag ut alltså. Men iaf så började vi hoppa i vattenpölar, och jag menar verkligen att vi HOPPADE! Vattnet och slasksnön sprutade åt alla håll. Det gick så långt att tillochmed min lilla mobil tog sig en litet hopp i vattnet och snön! Han tyckte det var jätteroligt, men jag fick ju säga åt honom att om det ska fortsätta såhär så får han stanna hemma, eller åtminstonde sätta på sig gummistövlar!
        Nej men det gick som tur var bra med den. Jag blev lite orolig när jag kände i fickan och upptäckte att mobilen var borta. Helläskigt var det, jag bra: MIN MOBIL!!!
Men så låg den där i snön och vattnet! Haha, vilken grej! Jag la den i jackfickan och stängde ordentligt, sedan fortsatte jag och lisa och hoppa lite till. Haha, eller ja ganska mycket till om man säger så...

Helt galet!
 


 Haha där står jag i min kära vattenpöl

Blondinbella

Jag har en sådanhär dag idag då jag hatar Blondinbella! Alla saker jag stör mig på bara bubblar inom mig, och det värsta är verkligen att jag lägger ner både tid och energi på att störa mig. Vad gör hon för att besvära mig egentligen? INTE ETT JOTA! Förutom att komma med sina jävla utlåtanden förståss! Haha... ÅH!

Hade hon varit här nu, eller vetat om hur sur jag är så hade hon säkert sagt något om att det är såhär småstadsmänniskor beter sig, och allt är våra småstadsfrisyrers fel. Sedan hade hon lagt till att "diiina jeans de är ju bara sååååå småstad!" !!!!! Eller så hade hon slaktat Nelly och gjort en jacka av henne! Det är jag säker på. Undra vems kaniner det är som är hennes kaninpälsjacka? ALLTSÅ FATTAR NI, bara grejen att jag vet att hon har en kaninpälsjacka.

Åh andra sidan är det tur att hon bor i en storstad, med sin storstadspojke (Som för övrigt kan skriva ganska roliga saker ibland!!!). Men tänk om hon skulle bo i en liten stad... iofs hade det kanske varit bra för taxi bolagen eftersom hon skulle stå för hela deras månadsinkomst. Om hon skulle få tag i en taxi förstås. Eller ja det skulle hon få, hon tvingar dem ju att komma (Även om det är ställen där de vanligtvis inte FÅR åka). Och det är något som stör mig så jävla mycket. Vem tror hon att hon är? Gud eller?
Taxin kunde inte hämta henne där hon ville för att de inte hade tillstånd att stanna just där. That´s it, de får inte ta en annan taxi. Men nej det måste vara just det taxibolaget - GÅ DIT DÄR DE FÅR STANNA DÅ! Sen att taxichauffören skoja till det lite och skrev "Löwengris" är ju en annan sak. Men att hon inte har någon humor kan väl inte taxichauffören rå för? Han ville nog bara lätta upp stämningen lite... Och dessutom fick hon ersättning för det här så att hon kan åka ännu mer taxi.. och lägga ännu mer pengar på "spraytanning". För skönhet är ju viktigare än MILJÖN! Det är ju det vi får lära oss i skolan nu:
- Äh va fan åk taxi ni, ta bilen till skolan, åk mindre kollektivt.. lägg pengarna på lite fejkbränna istället! Det blir så mycket bättre för nästa generation då...

Jag vet att jag kanske inte är någon miljökämpe på det sättet men jag tänker på det iallafall! Och jag är ingen som tänker på "djurens rätt i samhället", men jag köper inte heller ÄKTA päls - jag köper ingen päls alls. Men ni förstår att Blondinbella sålde sin fuskpäls för att det är så mycket finare med riktig.

Och nu skiter jag i att jag gör reklam för henne osv.
HAHAHAHA! Det är nog bäst att jag åker hem och gömmer Nelly...


Darin - flashback

Åh jag fick min Darin skiva igår. Helt salig var jag, lyssnade på den hela kvällen osv. Haha jag är en nörd jag vet. Dessutom var den signerad... Som alla andra av mina Darin skivor. Utom en tror jag! Det är skandal, jag vill ha den signerad också. Så Darin borde komma hem till mig och signera den. Okej? Haha, han kommer ju inte ens till värmland för promotion för sin skiva liksom. Dålig stil!!!

Fredag idag iaf, gött! Träning sen blir...


Träning

Åh, idag var jag och tränade på gym för första gången. LÄTT DET ROLIGASTE JAG GJORT! Haha, det var jag, syrran och Lisa som åkte dit för att checka läget liksom. Få lite introduktion och så, och det fick vi. Och gud vad roligt det var, fast pinsamt. Det var snygga killar inom synhåll! Och Lisa bara:
- Någon har fångat Josefines uppmärksamhet!
Haha, menmen vi sprang och vi grejade i nästan två timmar - så roligt var det! Mindre roligt kommer det vara imorrn. Fast vi körde ju inte fullt ut så länge utan mycket var ju testa på också så det var därför. Annars hade vi varit galna ju. Haha, fan!

Aja, gött som fan var det! Och det blir nog dit en sväng imorrn med så att jag inte glömmer bort det liksom. Brukar bli så, tex friskis och svettis, borta en vecka och man kommer inte tillbaka typ. Haha!


 Sött omklädningsrum tycker jag! :)

Ritningar

Just nu sitter jag och regestrerar ritningar. Haha, jag har regestrerat 12st - skrivit ut, gjort nya lappar och grejer. Nu har jag bara ungefär 30 st kvar! Haleluja...
Men jag upptäckte att pappa har en väldigt godkänd kaffemaskin på sitt jobb. Med varm choklad och grädde! I LIKE. Jag har druckit två mellan koppar med det idag. Haha, det var vad som fick plats i min stora mugg (min och min, pappa fick den av mig förra året i julklapp!!! Snäll är jag.) Jag ska nog ta mig en kopp i eftermiddag med. Fast kanske ska testa något annat då.
Haha, hela dagen blev så mycket bättre när jag upptäcke den där maskinen. Jag säger som Gustaf Svensson:
- Är magen glad är också människan glad!
Fast han menade ju en mjukglassmaskin då... Jag frågade varför de inte har någon sådan här, de skrattade! Fattar inte varför? HAHA!!!
Men godis får man faktiskt, och pepparkakor!



 HEJA GUSTAF!!


Kenny Starfighter

Har varit ute och gått med mamma nu, skönt! Och jag hade mina rosa gummistövlar på mig så att jag kunde hoppa i vattenpölar. Okej, det var mamma som sa att jag skulle sätta på mig dem. HAHA ILLA LÅTER DET! Men hon sa det för att jag inte skulle bli blöt eftersom det var slask snö, och jag skulle inte komma på tanken själv att sätta på mig gummistövlar bara sådär kan jag ju säga. Men det var kul för då kunde jag som sagthoppa i vattenpölar, och det var det år sedan jag gjorde senast. Jag räknas som för stor för det numera!!! HAHA.

Jaja, såg till min förtjusning att hela Kenny Starfighter serien finns på youtube. Den ska jag kolla på, och det borde Linnéa med göra - För snart kommer filmen. I januari kommer den! Fett roligt... Boli Boli!



Novelltävling

Jag var med i en novelltävling förra året i skolan, den skulle ha temat "Hjältinnar". Då skickade jag in min novell "Min kompis är en ängel" och jag skrev den typ om Jessicka. Alltså inte precis om henne eller vad man ska säga, men typ hur de skulle vara utan henne. Ganska sorglig novell som jag faktiskt började gråta när jag skrev. Dessutom så började Jessicka gråta när hon läste den. Åh, det var en bra novell. Hahaha... Men iaf så kom jag tvåa med den novellen, och jag lovar jag har verkligen aldrig mer skrivit en sådan bra novell tror jag. Menmen, iaf så anmälde jag min till novelltävlingen iår också på skolan då. Och nu var temat "Omöjlig kärlek", och det blev en väääääldigt udda novell för att vara mig, och den är liksom nästan lite pinsam!! HAHA. Men ganska kul...

Iaf så ringde de från biblioteket på skolan jämt för en stund sedan och det enda jag tänkte var att jag hade glömt lämna tillbaka någon bok. Men jag har faktiskt inte lånat någon iår så... Haha, fast då var det om novelltävlingen de ringde. Hon berättade att jag inte hade kommit etta, tvåa eller trea... MEN de gillade min novell så de vill ha med den i häftet ändå! Helt glad blev jag. Det känns ganska okej liksom! Andra året jag är med i tävlingen, andra året min novell kommer med i novellanitiologin liksom. Dessutom känns det lite roligt för att det är vi på Grafisk Design som ska göra häftet. Haha, hoppas jag får illustrera min egen novell!!! Det vore fett roligt....


SNÖÖÖÖÖ!

Åh det är min lyckligaste dag - Det är snööö ute! Helt vitt är det, och jag älskar det! Jag vill ut och rulla mig i den...Haha, fast jag ska inte utsätta varken mig eller grannarna för det. Nelly älskar med snön, hon är ute och rullar sig i den. Det är fuuuuskigt!

Aja, jag vaknade för 15min sedan, men det första jag gjorde var att springa ut och kolla på snön. Jag hann inte sätta på mig skorna ensengång. Skönt att  vara ledig idag tycker jag, då jag ska ägna dagen åt lite mer städning, lite film, lite ut och gå osv. Jag vet inte riktigt om jag ska göra något mer. JO, sy de två sista filtarna ska jag göra med. Gud, jag har ju nästan hela dagen uppgjord ju! Och laga mat måste jag göra det... Oj oj oj ! ;)




Nelly gosar i snön ;D

Städa

De senaste två timmarna har jag ägnat åt att städa min garderob, och jaaa det tog TVÅ JÄVLA TIMMAR! Jag som för det första hatar att städa, och för den andra hatar jag att vika kläder! Dessutom så vet ni ju att jag hatar att slänga saker, men jag var verkligen tvungen att slänga massor av kläder. Eller alltså inte slänga. Med slänga menar jasg att jag la ut det i hallen så resten av familjen får kolla igenom högen för att se om de vill ha något. Men jag får verkligen inte plats i garderoben. Alltså jag tog bort över 20 tröjor!!! Tror det var tre jeans som åkte också, massor av t-shirtar och linnen med. Usch, usch,,, jag mår dåligt av det.
Men får skicka iväg de andra kläderna så de hamnar hos någon som uppskattar dem och behöver dem bättre än vad jag gör. Barnen i afirka liksom. Haha, jag skrattade ihjäl mig åt mamma som skickade iväg vinteroveraller till afrika. JAg menar, omtänksamt mamma! Undra om mina små, tunna linnen ska iväg till barnen i sibirien?

Haha nu kom mamma upp och såg högen med kläder:
- JÄÄÄKLAR VAD MED KLÄDER!!!!!
Hm... Jag funderar nästan på att ångra mig och lägga in dem i garderoben igen! :| Mina kläder *gråta*


 Haha, jag slet och jag slet


En liten hög sådär :)

Simmat

Dagen har faktiskt gått rellativt snabbt som jag får säga det själv. Frammåt eftermiddagen så kom det in en på jobbet och bjöd på godis "Ta en hel näve", och det gjorde jag! Sedan satt jag och smaskade det på det ett tag. Haha. Sista timmen hade jag inget att göra så jag satt och ritade lite, haha på papper´- med en vanlig penna! ytterst ovanligt för att vara mig! Om man inte räknar till tisdagar i skolan, då brukar jag rita en del när jag tänker efter (Och tydligen pratar jag en del också!!!!!!!), åh stör mig!

Men aja, efter praktiken så åkte jag och Evelina till badhuset och simmade och bastade lite, fett skönt. Fast nu är jag trött som bara den alltså! Tur att jag har ledigt imorrn. Haha, jag tänkte att jag skulle ta ut en semesterdag! (För det har man väl när man har praktik?) Hahaha! Okejdå, pappa ska på möte och jag ska inte med helt enkelt så jag är ledig och ska sooooooooooooooova!  Gött för mig...


 Detta satt jag och ritade på lite... bland annat

Hejhopp praktik

Idag var jag på praktiken redan vid åtta på morgonen (åtta!!!!!), men det känns bra! Jag sitter och ändrar lite loggor. Det är ju hos pappa jag är nu och det är trevligt det med liksom. Haha!
Men fett trött är jag fortfarande, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, och jag slutar inte förrns om fem timmar liksom. Slutar när pappa slutar. Haha, det kändes liksom som om att det var mest rimligt. Jag har en timmes lunch om en timme med iofs. JAG ÄR HUNGRIG! Och just nu sitter jag här själv på pappas kontor för att han sitter i telefonmöte! haha. Men måste väl fortsätta med loggorna snart antar jag!

Kom in på msn? Min länk till omvärlden om dagarna nu...

En julkalender utan barn?

Åh jag tittade på julkalendern förut. Alltså, borde det vara tillåtet att göra en julkalender utan barn? Jag tyckte det var lite halvlöjligt när det var vuxna som betedde sig som barn istället liksom. Okej, jag är 18 år och det kanske inte är meningen att jag ska tycka om julkalendern, för det är trotsallt till barn den är riktad. MEN, jag är ändå en barnprogramsfantast och tycker iprincip om alla barnprogram (Till och med Häxan Surtant kan vara bra). Okej att det bara har varit ett avsnitt av julkalendern hittills, och det kan ju vara med barn senare. Men när jag var liten så gillade jag iaf barnprogrammen med barn bättre än dem där det bara var vuxna med. Eller ja en blandning, ta Greveholm, När karusellerna sover? Pelle Svanslös var iofs vuxna men det var ändå katter de var då.
        Och om man ska analysera riktigt ordentligt (som vi har lärt oss så bra på Media), tänk på den "dolda effekten" av det här. Tänk om barn tror att det är sådär vuxna människor gör? Som nu i första avsnittet, kom en kaxig kille in som inte kan förstå varför han blev smartast och snyggast. Han flyttar in, gör sig själv till chef, snor den andra killes säng och säger:
- Vi kan sova varannan natt, eller vartannat år - ETTA!
        "Barn gör inte som vuxna säger, de gör som vuxna gör!", okej när jag var liten så tänkte jag nog aldrig så långt. Fast det är klart att man apar efter andra. Det gjorde jag vad gäller Poolia reklamen. Tänk er mig som nio åring, erbjuder min lärare väldigt gulligt och snällt hjälp:
- Fröken behöver du hjälp?
Hon som plockade ner teckningar från väggen såg nästan rörd ut och svarade:
- Jaaaa tack!!! :D
- HEHE, ring poolia!
Jag skrattade lite elakt sedan sprang jag därifrån!

HAHAHA, jag vet inte hur jag kom in på det! Men jag vill ha en julkalender med barn ju, barn som löser mysterium!


 Ja jag hade minsann attityd som liten! (; haha

Nämnde jag shopping?

ÅH jag dör, jag och Linnéa gick på stan en sväng efter vårat lilla UF möte idag. Och jag klarar inte av det! Så fort jag kommer in i en affär så måste jag köpa, köpa, köpa! Så idag köpte jag ännu mer örhängen, två diadem osv...



 

Detta köpte jag blandannat ! :)

Jag lever...knappt!

Det är första december idag mina vänner! Känner ni julstämningen? Inte jag heller! Haha, hade det  varit lite vitare, lite kallare, och lite mer... ehm jaa, lite mer av vad det nu är på julen. Då hade jag känt julstämmning. Igår hade jag lite julstämning när jag satt där och sydde mina filtar. Haha! 
Idag bar det iallafall iväg till skolan, eftersom vi hade individuellt val (Ung Företagsamhet), så åkte jag och Sanna dit för jag checka några saker, få ordning på vad vi ska göra här näst och sådana saker. Budgeten är vääääldigt viktig att vi får ordning på alltså. Men jaja, våran lärare var på gott humör idag iaf, och hon beställde tillochmed en filt av oss! Tummen upp för det! Sedan gick vi ner till media och satte och och jobbade med lite reklamblad och sådana saker, eller ja vi försökte iallafall. Kråååångel! Dessutom så var det svårt att hitta en dator XD haha! Och när vi var där på skolan så saknade jag verkligen allt. Liksom bara hela skolan saknade jag jättemycket helt plötsligt, jättejobbigt! Jag vill ha skola igen! Linnéa kom till skolan sen lite senare också, så det var väldigt trevligt att träffa henne igen med, efter en vecka! KATASTROF. Nu har jag lite filtar att sy här hemma och ordna de där reklambladfanskapen som inte vill bli som jag vill! Dessutom ska jag ordna en beställningslista, och en informationsskylt till på lördag! Heja mig...

För övrigt är jag sjukt trött, det går liksom inte beskriva tröttheten i mitt huvud. (Det ekar iaf inte!) Jag pratade i telefon halva natten så det är väl därför antar jag. Kom i säng först vid halv fyra, och upp tidigt idag med eftersom jag skulle med bussen. Stackars lilla mig! Haha, nej det är inte ett dugg synd om mig, jag valde det typ själv! Jag ville prata i telefon faktiskt. 

Och jag vet inte varför, men jag är inne i en period där jag är löjligt glad! Alltså verkligen glad, jag kan bara börja skratta för mig själv helt plötsligt. Jättejobbigt är det! HAHA. Jag menar, man kan inte bara börja skratta. Det gjorde jag inne på Stadium i lördags (Var Sanna så snäll och påminde mig om idag), vi bestämde oss för att ha ett litet lopp där vi följde banorna som är på golvet där inne. Jag hade ledningen, så jag gick alltså för mig själv, och dessutom skrattade jag, och så det kom en som jobbade där och bara:
- Värst vad du är glad!
- Hihi, ja!
Jag är så pinsam, ibland! Jag borde spärras in... (Och nu missade jag 15.15)


 Nu ska jag öppna första luckan! :)