Ny vecka...

Förra lördagen upplevde jag något av det läskigaste jag varit med om. Alltså inte läskigt på ett dåligt sätt, eller jo på ett sätt är det det... Men iaf:
Jag låg inne på mitt rum, alltså jag låg i sängen hela dagen. Jag mådde lite halvdåligt och kallt var det. Så jag låg under täcket med myskläder. Det var förbannat stökigt på rummet, alltså riktigt, riktigt stökigt (De som känner mig vet exakt hur stökigt jag menar att det var) Mamma och pappa kom in och städade, drog upp rullgardinerna och jag lyssnade på Byz - Karatefylla. Jag lyssnade på den om och om igen. Jag orkade liksom inte byta låt. Sedan helt plötsligt så blev jag nästan stel i kroppen o bara tänkte: Vad är detta för något!
Jag kände verkligen igen hela grejen. Det var det som var det läskiga. O bara, shit! Men sedan tänkte jag på just en dag förra hösten, och det var den dagen som var precis som hela grejen jag återupplevde. Allt var precis lika, jag mådde halvdåligt, låg i sängen hela dagen, det var riktigt, riktigt stökigt på rummet, mamma och pappa städade inte, de målade en vägg i rummet, men de hade dragit upp rullgardinerna. Dessutom lyssnade jag på Byz- Karatefylla om och om igen. Jag började leta i en gammal blogg om jag hade skrivit något om dagen, tror ni inte att jag hade det eller? Jag hade inte skrivit allt detta jag har skrivit nu, MEN det mest läskiga nu är att det var precis samma dag. Alltså inte på datumet, utan i år var det lördagen 17 nov. förra året var det 18 nov. Men samma lördag om ni fattar. JAg tycker det är skitläskigt. Jag har lite fobi för nästa års "November lördag".  


yeah

Det är tisdag, jag har vart i skolan, jag har sett på one tree hill och bäst av allt, klockan är 21.00 och jag är fortfarande pigg!

Vi hade ljud nästan hela dagen idag. Matte en stund imorse. Så vi fick jobba med våra radioprogram, vilket var skitkul. Alltså, vi är typ klara med vårat intervjuer, Erica ska ringa in, vi har en gäst, vi ska prata pinsamheter, och ingen mindre än me, myself and I är programledare.
- Hej jag heter Josefine och du lyssna på....
Haha ja okej, jag tycker det är lite kul faktiskt. Jag skulle vilja bli radiopratare eller något sådant. Microfonen när min bästa materiella vän, näst efter datorn tror jag!
Jag tror  vi ska spela in och "sända" programmet nästa tisdag, spännande!

Eftersom det var lite fritt när man ville gå hem idag så slutade vi så att vi hann med bussen, jag kom hem en timme tidigare. Bara en sådan sak gör ju att dagen blir tusen gånger bättre egentligen. Eller det beror på ju, hade jag slippit svenska eller någon sådan lektion och kommit hem en timme tidigare så hade dagen nog vart mycket bättre än idag, för idag var det bara ljud ändå. Ljud är ju liksom kul... Det är inte svenska !

Eftersom jag är pigg idag så ska jag nog ta och platta håret nu, har inte orkat göra det på över en vecka. Läskigt va! haha. Nejdå, det är bra då blir inte håret så slitet. Men har jag köpt en rosa plattång så ska den väll ändå användas.
Japp det är lika bra...

Länge sedan nu.

Hm, länge sedan jag skrev här nu. Kan bero på att jag knappt har suttit vid datorn alls på ett tag nu. Har blivit att kika msn, kika bilddagboken, lägga in lite bilder kanske, bara för att alla bryr sig mycket om vad jag gör om dagarna. Nejdå, men det har faktiskt mest vart att jag har legat och kikat på One Tree Hill. Japp, Gratis till mig själv. Jag har börjat att kolla på det . . . Men det är lika bra att börja kolla när det är gammalt, för då slipper man vänta på nya avsnitt. Jag har ju 4 sesonger att titta på så jag ska nog klara mig ett tag. Iof så har jag redan kollat på första sesongen, och jag är helt beroende av det. Fast att jag har kollat så mycket beror nog på att jag var helt slut i måndags när jag kände att jag verkligen kunde slappna av efter att ha gjort mediekunskapsprovet. Samhällen gjorde jag ju förra torsdagen. Jag har tillochmed hunnit att få tillbaka dem. VG på samhällen och MVG på mediekunskapen ! Är jag nöjd eller? Jopp det är jag.

Kanske inte blir så mycket skrivande nu på ett tag. Men jag kommer tillbaka så fort jag får glöden tillbaka... För den kommer tillbaka, det gör den alltid :)

OOOONT!

Japp, min mage går jätteont. Igår spydde jag flera gånger. Nej det är inte magsjukan, det är magkatarr. Det är så förbannat jobbigt att ha det. Kunde knappt sova inatt pga. att jag låg och mådde jätte illa. Idag har jag knappt åte något heller, ett knäckebröd till frukost. Knäckebröd ska tydligen vara bra när man har ont i magen såhär. Men jag tror inte det hjälper, det gör inte medicinen heller! Det är syyyyyyynd om mig! Nejdå det är det inte, nästan mitt eget fel. Jag har bara stressat och stressat nu i flera  veckor. Jag kan verkligen inte lugna ner mig. Det är jobbigt. Trött som inni är jag också, det svider i ögonen.
Vi slutade 10 igår, det var skitskönt, haha! Så först gick jag och sanna till HM eftersom sanna med har tappat bort sina vantar, eller inte båda, hon har bara tappat bort en. Det är lika illa det. För vad ska man med en vante till?
Vi fick sluta tidigare idag med, då slutade vi vid en kvart över elva. Det var allt bra skönt det med. Även om eftermiddagarna till största del har gått ut på att försöka fokusera på prov så... Men jag tror jag kan det hyffsat bra!
Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig och min mage!

Snart jul?

Jaja, måndag idag. Och ja, jag var ju inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Helt ärligt så var jag jättepigg när jag vaknade imorse. Eller ja, vaknade och vaknade. Blev väckt av mobilen... Haha. Måndagar är ändå ganska slappa i skolan. Mediekunskap först, sedan medieproduktion resten av dagen. O idag hade vi data, grejade med word. Mindre kul då kanske. Men det är ju inte jobbigt. När vi slutade vid halv fyra idag så var det nästan mörkt ute. När vi hade kommit in till stan så var det ännu mörkare. Jag och Sanna gick in på HM och jag köpte vantar. När jag skulle betala så kikade jag ut, då var det mörkt. Jag blev på något sätt stillastående och bara kollade ut. När jag vaknade till igen så stod expediten och väntade på att jag skulle ge henne pengarna. Det var lite pinsamt. Men ändå, det är mörkt. Alltså, när jag kom hem så var det inte bara mörkt, det var läggdags mörkt. Hur ska man klara av att göra läxor och så när man inte ser hur det ser ut ute liksom? DET GÅR INTE! men jag läste iaf lite mediekunskap på bussen hem. Känns bra att ha gjort något. Funderar på om jag ska sätta mig i 20min och läsa samhäll nu? Alltså, jag har läst lite samhäll innan idag, pyttelite.
Jag orkar inte tänka på läxor egentligen, jag vill ju bara ha ledigt. Bara några veckor kvar till jullovet! Då jävlar.. Haha. Bara jag inte har läxor att tänka på över det lovet också. Jag ska nog sätta mig veckan före lovet och bara plugga isånna fall. Japp det ska jag göra.
Men innan jullovet tänkte jag som sagt göra ett samhällsprov, och mediekunskap!

Samhäll/Meku.

Jaha, då var sista dagen på lovet snart över då. Jag har vart ut sängen två gånger idag. Ena gången när jag skulle ner och äta. Det ångrar jag. Tänk att man kan bli något så otroligt besviken på maten. Här har mamma lovat att göra en viss sorts mat, oså gör hon en annan. Så jag åt bara lite och gick upp och slängde mig över min godispåse istället. Hur bra är det på en skala då? INTE BRA ALLS. Sedan har jag ju hållit på med Samhällsprov hela dagen idag. Eller ja, inte gjort provet, men övat då ! Det värsta är att jag tycker att det verkar för lätt, allt utom de sista 10 sidorna i boken, allt annat är nästan för lätt. Jag tror jag har missat något. Jag är mer orolig över provet i mediekunskap faktiskt. Jag kan inget alls. Liksom ofta att man lägger borgliga och socialistiska tidningar på minnet eller?  Men någon gång ska man väll göra det med antar jag.
Andra gången jag var ur sängen var iaf när jag hängde med mamma och Evelina till domus för att köpa hårfärg till Evelina. Jag passade på att tigga till mig plattningsmedel med. Så nu behöver jag ju inte slita på håret i onödan. Fiffigt eller?
Annars har jag bara läst på prov idag. Men jag har faktiskt slutat läsa nu. Och ligger bara i sängen under mitt extremt sköna täcke och bara njuter av mina sista timmar av höstlovet. Det är Sandor // Ida ikväll med, den ska jag nog kika på tror jag. Jag ska nog poppa popcorn också.

Var hos Lisa igår med. Vi kikade på tre filmer. Haha, det var faktiskt bara bra filmer. En vet jag inte vad den heter, men det var iaf om Robin Hoods dotter och prins Philip, SKITBRA är den. Den har jag ju sett förut med iof, men ändå. Sedan Stardust, OJ OJ OJ! Den är ett måste att se faktiskt. Sedan kikade vi på Här med förklarar jag er Chuck och Larry. Den var rolig, jag skrattade högt flera gånger. Haha. Det gjorde Lisa med. Lisas föräldrar lagade Tacos åt oss med. Haha. Vi kollade ju givetvis på Svensson, Svensson också. Det är bäst!

förbättring

Sist jag skrev så var det lite halvdåligt sådär. Alltså, jag var skittrött och så.
Nu är det iaf lördag, vilket betyder att det snart är skola. Det gillar jag inte alls. Jag har inte ens gjort hälften av sakerna som jag har velat göra detta lov. Saker har inte blivit av osv. Men jag antar att jag överlever. Jag har en deadline 14:e december, sedan lägger jag ner. En gammal kompis från typ en sådär 1-4:an fyller år den 14:e december kom jag på nu. Det kommer jag ihåg bara för att hon fyllde år den 14:e december, Lisa 14:e januari och jag 14:e maj. Sicket minne. Haha.
Var iväg till ikea med mammis och lillasyster igår iaf. Det var trevlig. Vi åt korv ! Haha, hur får de korven att smaka så gott där? Den är inte lika god hemma. Det är konstigt. Jag fick ett sängbord, lite småplock och ett duntäcke. Jag har aldrig haft ett duntäcke förut, så jag tycker nog att det känns litegrann som om att det ska flyga iväg. Men det är varmt och skönt, precis som jag vill ha det.

Menmen, nu ska jag göra mig i ordning och sedan ska jag åka iväg till Lisa !

Panik eller?

Hm, nu har torsdagen gått också. Den har gått fort men ändå sakta tror jag. Var hos Sanna igår, filmkväll med henne, Patricia och Malin! Väldigt trevligt. Vi lagade taco, åt godis i kikade på läskiga filmer. Okej, första var inte så bra. Men The Village var det! Mycket skratt också! Men vad förväntar man sig ! Detta får vi göra om tjejer, så de så!
image4