Woho!

Har spenderat eftermiddagen ute på Duse tillsammans med Josefine. UNDERBART i vattnet vill jag lova. Herregud. Vi var nog i vattnet i en 40 minuter innan vi gick upp första gången. Vill bada mer. Ska tvinga med mig Isabelle på prommenix sen när hon kommer så att Nellybellybus får bada lite också. Hihi! Hon behöver nog det.
SÅ SKÖNT!!!!

jobbelijobb

Fick beröm av 4 utav 8 boende idag på jobbet idag. Det värmde faktiskt, och var något jag behövde efter dessa tre jobbdagar. Då gör jag ju något rätt då i alla fall eftersom de gillar mig. Slutade ju som sagt 21.00 idag, och efter det så har jag hunnit gå ut på längre promenad med Nelly, duschat, lagat lite mat, gått ut på kortare promenad med Nelly och gjort mig i ordning för natten. Hehe, på 1, 5 timme. Inte dåligt vilken fart det är på mig ändå, fast att jag har jobbat 8,5h idag...Imorrn blir det bara 5h ;)

sommar sommar sommar

Visst är det skönt att det är varmt och gött ute? Visst suger det att jag jobbar 12.30-21 idag så jag inte kan ta del av solen så mycket?
Har dock varit ute på en morgonpromenad med bäbisen! Men så mycket mer än så blir det nog inte. Det jag måste göra nu är att städa mitt rum eftersom Isabelle dyker upp imorrn. Hihi!

En pall

Har btw målat och dekorerat en pall till mamma och pappa som de ska ha i köket, har jag bestämt. Eller någon annanstans där den syns väldigt bra! :D

När katten är borta...

Mina föräldrar har dragit till Norge i några dagar, så jag och Nelly livin the dream här hemma. Vilket idag har betytt diskning, rengöring av spis, tvättning, matlagning och slappande i soffan framför Allsång på Skansen. Blev många vuxenpoäng på en dag. Speciellt rengöringen av spisen. HAHA! Jaja, jobbade i några timmar idag också. Sen blev jag så trött så jag fick sova lite middag när jag kom hem. Två dagars jobb kvar denna vecka, seeeeeeeeen tre dagar med tjejerna :D

Sista dagen

Min "semester" är slut, och nu börjar sommarjobbet på allvar. Även om jag redan jobbat en vecka:P hehe. Men har ändå något annat än jobb att se fram emot. Får ju lite finbesök i slutet av veckan. Isabelle kommer på torsdagkväll och Elin kommer på fredag eftermiddag någon gång. SÅ HIMLA NICE! Sen på lördag blir det en tripp till Sunne för att bada :D Happy happy happy!
Kan inte bli annat än roligt med oss tre här i Värmeland, hihi! :D

God kväll

Hehe, har varit hos Lisa och sett skräck i typ tre timmar. Är lite rädd nu så får se ett avsnitt av Zoey 101 innan jag kan sova i alla fall. Hihi. Fick lite fler bilder från igår av Lisa med :)
Ser ut som om att jag ska kissa på jocke...
Hehe, blev på snedden...
Lisafisa och Jag :)
HAHAH, soffefi ;)
Kubbspelning :D

Midsommar

Vi var hemma hos Jocke igår och firade midsommar. Jag, Sofie och Sanna drog ut och plockade massa blommor, hämtade upp Lisa, åkte till Jocke och sedan var det dags att binda kransar. Vi gjorde så himla fina så det är inte sant. Hihi. Vi gjorde en görfin midsommarstång också. Som vi inte dansade runt. Synd tycker jag. Vi lagade massa god mat och Jocke bakade bröd som var skitgött.
Kansbindning i trädgården.
Sofie posar vackert vid midsommarstången :)
Söt-Lisa :)
Hehe, midsommardukning ;)
Haha, värden för kvällen fular sig :D

Ojojoj

Klockan är typ tjugo i elva, och jag har redan pratat med nya hyresvärden, OCH varit på systemet och handlat. Har nog aldrig sett så lång kö på systemet i Säffle alltså, men alla vill supa till Midsommar. Nice! Nästa projekt är att städa rummet. Hm... kanske drar ut liiiiite på det. Kollar på film först... hihi!

Scwienis

Jag hoppade på bussen imorse och tog mig så långt som till fucking jävla kuk Åmål. Sofie mötte mig på stationen och så gick vi hem till henne och skulle baka Wienerbröd. Andra gången gilt tänkte vi. Gick åt skogen när vi skulle göra det för ungefär 3 år sedan. Men nu vågade vi oss på det igen. Den här gången valde vi att INTE smälta typ 1000kg smör, som vi så dumt fick för oss att göra förra gången. Vi lyckades inte ändå. Förra gången smakade det i alla fall Wienerbröd. Den här gången såg det ut som Wienerbröd med smakade Scones - Scwienis!
En film från förra ggn vi bakade! HAHAHAH

Vinn en Ziperall

Hihi, är en bloggare just nu som har en tävling där man kan vinna en Ziperall. Typ en svensk version av OnePiece! Rätt soft! TÄVLA HÄR

Prata i sömnen

Ni vet för ett tag sedan så laddade ju jag ner en app som spelar in när man sover, och som bara spelar in när det hörs ett ljud. Jag spelade in i natt. Kan ha varit bästa natten i mitt liv. Haha! Hade mycket att säga.
"Ja, kolla...där åt sidan" AS värmländskt sa det jag
"Hon kollar där"
"*host host*..gör det!"
"hehe ja... hehehe!"
"noo stickin, stog och stacka te nått te så länge" Vet inte riktigt vad jag menar med det?
Skrattar ihjäl mig åt mig själv i alla fall.

Hihi

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Vore ju galet tacksam om ni gick in och röstade lite på min klänning ju :D Jag vet att ni gillar en ;)


Hit by a train

Känns som ett tåg har kört över mig. Främst huvudet. Men lite ryggen också. Mest huvudet. Är typ förlamad på höger sida just nu. Går och lägger mig och hoppas att det är borta imorrn. Fast att känseln är tillbaka då.

Ny vecka

Vaknade 09.55 idag, insåg att det gick en buss från lägenheten 10.05 så jag packade i en jäkla hastighet och gjorde mig i ordning för att springa till bussen. Hann precis! Så tog jag bussen till Säffle 10.35. Hade sällskap av Erica vilket gjorde att bussresan var superbra! Hihi.
Fick lite service också för syrran hade lämnat bilen uppe vid stationen så det var bara att ta bilen och åka hem. Så himla nice vettni. Nu är jag hemma då alltså! Ska käka lite och sen träffa Erica och Josse är det väl tänkt :) hihi

Bra söndag

Träffade som sagt Elin idag, och det var så himla roligt att träffa henne. Var rätt längesen vi sågs faktiskt. Vi var på stan hela dagen lång. Kikade i affärer, käkade lite mat, fikade och avslutade dagen med att gå på nya pirates filmen. Rätt bra film ju. Hihi! Nu sitter jag i lägenheten på Herrhagen och tittar på söndagsfilmen på trean. Rätt mysigt! Imorrn är det dags att åka till Säffle igen.

Helgen <3

Alltså, var ett tag sedan jag hade en sånhär bra helg. I fredags efter jobbet så var det bara hem och duscha och göra sig i ordning för att sedan bli upphämtad av Malin, Sanna och Ida, och åka till Svanskog för att hälsa på Madde! ASROLIG kväll. Vi åt tacos, spelade spel och lekte med Maddes söta son Albin. Alltså, är nog sötaste ever. Sedan åkte jag i alla fall med till Karlstad på kvällen/natten och sov hos Sanna eftersom vi skulle på Gladiatorerna igår. Hihi, nostalgi var det. Helt uppspelt blev jag när gladiatorerna kom ut i arenan. Det är nog det roligaste eventet jag har varit på tror jag. Önskar nu att jag och Sanna hade bokat tidigare så vi kunde gå på fler gånger. Haha! Och killarna var inte att leka med. SÅ JÄVLA SNYGGA!!!! Fick stänga munnen för att inte dregla. Enda gången jag och Sanna var helt tysta var nog när en av killera tog av sig på överkroppen och sedan stod där i bar överkropp. HELT GALET! haha. Det där höll på i 4 timmar i alla fall. Sedan blev det pizza, jordgubbar och mys på Gubbholmen. Hihi. Som sagt, BRA HELG. Avslutar den att träffa Elin också, och det ska bli asnice.
Hihi, Ida och Albin i bakgrunden.... :D
Haha, är inte helt säker på att jag får lägga ut bilder från Gladiatorerna så ni får en bild på en fyrklöver jag hittade igårkväll istället! :D

HAHA...

Första dagen gick...sådär!
Just nu saknar jag mest min gamla avdelning och alla gamla rutiner. Men med tiden så kommer det här med bli skitbra, det blir det ju alltid bara man kommer in i det liksom. Jobb 8,5 timmar imorrn igen. Sen tar jag helga och är ledig till... hehe, måndagen efter midsommar!

Första dagen på jobbet

Idag har jag min första riktiga dag på jobbet, och det är inte utan att jag är lite nervös. Hihi, vet verkligen inte varför jag är det eftersom jag ändå har gått bredvid tre gånger nu. Kan ju kanske vara lite för att jag bara gått bredvid en kväll. Så vet bara lite halvt hur det går till.
Det som dock känns lite proffsigare i år är att jag fått låna arbetströjor. Så nu slipper jag gå i mina vanliga t-shirtar och klänningar medans alla andra har arbetskläder på sig. Känns bra, nu känner jag min som en sjuksköterska typ ;) hihi.
Fick två marinblåa tröjor med, så det kändes väldigt bra. En färg jag passar lite i iaf :D

Sommar <3

Ikväll kändes det verkligen som en riktig sommarkväll. Har suttit ute på Jockes altan och spelat spel. Roligaste spelet förövrigt. Skrattar så jag får ont i magen. Tror det heter "Helt hysteriskt", och är det något spel jag skulle vilja ha så är det verkligen det spelet. När Jocke skjutsade mig och Lisa hem så tror vi att vi såg lite av månförmörkelsen också;) hehe.

...

Jag tänkte erkänna en sak... jag har lyssnat på Justin Bieber sedan jag vaknade för några timmar sedan!

Lite nostalgi sådär

Hihi, jag och Sanna har bokat biljetter till Gladiatorerna. Får en sådan himla nostalgikänsla när jag tänker på Gladiatorerna. Så himla roligt var det när man var liten, och man lekte liksom Gladiatorerna ute i skogen. Eller... i alla fall jag och mina vänner gjorde det. Sedan köade jag och min syster i evigheter för att få autograf och bli fotograferade med Atlas i Motala när vi var där! haha, asroligt! Så nu på lördag ska vi i alla fall gå på Gladiatorerna! Rätt värt att bara betala 70kr för att se det med ju :D

mitt upp i allt

Haha mitt upp i allt jobbande idag fick jag visst en ny tid att jobba, imorrn, 7-14! Det om nått mina vänner är jobbigt. Att jobba till 21.00 och sedan börjar man 07.00 dagen efter. Det blir bara iväg från jobbet 10 timmar, och sedan tillbaka liksom.
Imorrn efter jobbet tänker jag i alla fall dra till ett annat äldreboende och kika om de har några häftiga jobbkläder att låna ut åt mig över sommaren ;) hehe.

Intro + bredvidgång

Har varit på intro på jobbet nu på morgonen och är hemma nu en sväng för att käka mat. Sedan tillbaka till jobbet för att gå bredvid en kväll och se hur det går till då. Blir nog bra tror jag. Förra veckan hann en med att fria till mig så vi får se vad som händer för spännande ikväll. Kanske blir bröllop? ;) hehe.

Helgen!

Var ju som sagt ute i fredags. Började kvällen hemma hos Sanna där vi förfestade. Blev lite småfirande för Ida också som fyllde 20 den dagen. Hihi! Sedan gick vi in till stan, hamnade på Båten först en sväng, gick vidare till Score, och hamnade till sist på Ankan. Sedan traskade jag och Sofie iväg till Herrhagen och sov där :) På morgonen så gick vi till Sanna igen och blev bjudna på frukost innan det var dags att åka hem till Säffle.
Nu ska jag bjuda mamma och pappa på spenatsoppa! haha

yoho

Pimplade alkohol igår, dricker ofantliga mängder med vatten idag.

Student och grejer

Just nu kan jag tillhöra kategorin Sämsta bloggaren. Fast kanske inte bara är just nu frästen...
Hihi, var student igår i alla fall, för min lilla lillasyster. Usch vad jag var avundsjuk hela dagen. Ville med ta studenten igen. Även om regnet vräkte ner vissa stunder. Sjukt kul att ta studenten ju.
MEN, jag super till idag i stället. Drar till Karlstad och träffar lite vänner vettni! Kommer bli asnice juuuu.

Trevligt

Har haft världens trevligaste kväll tillsammans med Enneby, Erica och Elli. Mycket skratt och prat! Hihi. Älskar att vara hemma i Säffle. Älskar att umgås med alla kompisar här, och snart är alla på plats i Säffle för sommarn också. Bara Jocke kvar som ska komma hem.
Hihi, nu ska jag inviga min HDMI-kabel och titta på film, hehe!

Balen

Var bal igår för min lillasyster, så klockan 08.00 ringde klockan igår morse så var det dags att sticka iväg för att göra frisyr hos världens duktigaste frisör - Erica :) Sen hem, käka lite och sedan fotografering med fotograferna Pappa Dan och mig! hehe. Evelina blev så himla fin så det är inte klokt! Tar mig friheten att visa en bild, eftersom jag ändå var fotograf...
Världens finaste syster :)
Lisa kom och agerade balfotograf också :D haha

Lite kort

Ska uppdatera om de senaste dagarna imorrn. Nu ska jag dock se på filmen på tv11 och sedan krypa ner i sängen. Ringde och anmälde mig till att gå bredvid på jobbet. Visade sig att jag får in redan i morgon, och att jag dessutom får jobba lite redan nästa vecka. Lite gött känns det allt. Mer pengar i juli liksom :)

Min lillasyster

Det finns nog inte en enda människa i hela världen som har så mycket rätt som min lillasyster. Jag kan i alla fall inte komma på en enda som vet så mycket som hon. 18 gammal och kan allt vettni. Det spelar liksom ingen roll om man säger att snö är vit för säger hon att den är blå så är det helt enkelt så. Går hon in utan att knacka på dörren så är det så det skall vara serrni. Då har man helt fel om man säger till henne. Herregud, det vet väl alla att man INTE knackar på innan? Är man två mot en så är det fortfarande Evelina som har rätt. ALLTID. Så ni förstår va mycket kunskap tjejen besitter när hon har rätt vad det än är.

haha hm ja

Mamma: Nämen är det en neger som kommer!
Jag: HAHA, men va? Neger?
Mamma: Ja en mulatt åtminstone!
Haha jahaja. Solen äger alltså. Eftersom jag tydligen ser ut som en mulatt :D

Sommar och sol

Väntar på att Enneby ska sluta jobba så att vi kan bege oss ut till Duse idag igen. Hihi, sol och bad står på schemat, men också Rockgympa. Kommer ta död på oss i solen och värmen, meeeeeeen lite träning på lördagseftermiddagen slår väl aldrig fel ;)

Så jävla bra dag

Vaknade 10.30 imorse, gick raka vägen ut, insåg att det var jävligt varmt ute och jag skulle dö i trädgården så jag ringde Enneby med en gång, och klockan 11.00 var vi på väg ut till Duse! Har legat där ute och solat hela dagen lång. Asnice har det varit. Badat har vi gjort idag med, och det var varmare i Vänern än det var i Harefjorden. Niiiiiice. Vi hoppade och lekte som små barn vid klipporna. Haha!

Chilla

Ibland känner jag bara CHILLA FÖR FAN. Orka hänga upp sig på allt, och orka bry sig om vad alla andra gör, orka kommentera allt och ha en strikt åsikt om allt. Sluta vara egoist och försök göra något för någon annan någon gång. Främst det sista. Fan ta alla egotrippade människor som inte bryr sig, utan bara tar och förväntar sig att man ska finnas där, och att man ska göra allt, utan att få nått tillbaka.

Bakat bullar

Idag har jag typ vara varit hemma och gjort ingenting. Alltså nu när jag tänker efter så vet jag inte riktigt hur jag har fått timmarna att gå ens? Vad har jag gjort? Förutom att bakat bullar typ...För det gjorde jag och mamma i eftermiddags. Sedan hade vi bullkalas :D
Asmånga bullar blev det :D

Godkänd!!!

YEEEEY, såg precis att jag blev godkänd i hemtentan och därmed är godkänd i webbprogrammering!!! Så jävla gött.

After Beach

Var premiär för After Beachen här i Säffle, igår. Jag, Enneby och Elli taggade hemma hos mig och drog dit. Och jag tror att jag måste sluta att underskatta Säffle alltså. Är fan jämt en lång jävla kö för att komma in, fast kul när man väl kommer in liksom. Hihi! Mycket folk och bra musik vare igår.

Så himla duktig

Dags att komma igång med träning kände jag. Så igår cyklade jag och Enneby ut och badade, och det var långt och jobbigt. Haha! Herregud, hur orkade man det när man var liten? haha. Sen efter detta så var vi på friskis och svettis. Tydligen så är det gratis hela sommaren ute på Duse, så det blir väl att få cykla dit två gånger i veckan för träning då antar jag. Haha!
Tog första doppet igår med :D
Sen hem och bytte om och stack på träning :D