31 mars

Jaha, det är ganska mycket i skolan nu ändå har jag kommit på. Herregud jag hänger inte med för fem öre känns det som. På torsdag ska vi ha läst ut en bok, och ska redovisa den. Jag fick för mig att det var först nästa torsdag den skulle vara utläst och hade tänkt att läsa den till helgen. Nu var det ju istället så att det är på torsdag, så jag satt där och hade 240 sidor att läsa. Eller jag hade faktiskt läst 10 sidor så det var väl bara 230 kvar. Så jag får läsa på, tänkte i början av boken att jag skulle läsa lite här och var bara. MEn när jag väl har börjat så läser jag hela. Dock får jag väll erkänna att det är boken Matilda jag läser - filmen har jag sett typ 10ggr så det ska väl inte vara några större problem egentligen men ändå.
Sen har vi svenska bok och läsa, den har jag lite kvar i, vi har ett svenska projekt att göra. vi håller på med bokomslag i Grafisk som jag inte ens har börjat med och har ingen idé alls, vi har multimedian som vi har hållit på med i evigheter känns det som, sen har vi mediakomunikationen med. Usch ! Fast ändå är det inte sjukt mycket att göra på fritiden men jobbigt äre. Skönt att vi ska ha våran presentation om KY-utbildningar te veckan och sedan vara klara med det.

Ja, annars händer det inte så mycket idag!

Style by Josefine

Ni har väll alla hört talas om designern Josefine Caesar antar jag? Idag släpptes en specialutgåva kan man säga. En söt liten cocktail-klänning i rosa blommigt material, dessutom en rosett baktill - Precis det som är inne nu i vår/sommar!
        OKEJ, jag skojar! Eller till viss del inte. Jag hade för mycket fritid idag och letade upp en låda med massor av tyger uppe på vinden. Mest rosa tyger var det. Så hittade jag ett urgulligt siden tyg som jag ville sy en klänning av. Och då gjorde jag det. Jag har suttit hela kvällen typ och sytt och sytt. Till mammas förtvivlan envisades jag dessutom med att improvisera. Jag tyckte det verkade roligt, en liten utmaning sådär. Haha, jag som inte ens kan sy egentligen! Menmen...
Jag tror jag har blivit inspererad av att titta på Projekt Runaway.


 Såhär ser då alltså min egensydda klänning ut.
dock ganska skrynklig såg jag nu! haha.


UKM

Jaha söndagen har gått också då. Ska snart släcka lampan och sova lite tänkte jag. Men idag har jar verkligen hållit igång hela dagen. I vanliga fall brukar jag ligga i sängen och dra mig väldigt länge innan jag går upp. Kan liksom ligga i två timmar om jag inte har något för mig - kan iofs ligga och dra mig i två timmar även om jag har något jag ska göra, men ändå! Idag gick jag upp på en gång; visserligen var klockan då runt tolv! Satte mig och skrev klart lite skolarbeten som jag borde ha gjort för länge sedan. Sedan åt jag lite mat, var ute och övningskörde, och det gick så jävla bra idag alltså. Haha, backade och parkerade och grejer! Fett duktig är jag...
Sedan hem och duscha, hjälpte pappa att sätta upp lite nya hyllor i mitt rum och det blev väldigt mysigt. Bild på det kommer! Efter det träffa josse, och iväg på UKM som vi bestämde oss att gå på. Så jävla bra var det. Säger som josse sa sen efteråt "Det var värt varenda spänn av de 30kr vi betalade för det" haha. Och jag vet egentligen inte om det är ett bra eller dåligt betyg? Haha, det beror på hur djupt man ska analysera det. Men iaf så var det allt från skönsjungande tjejer till gallskrikande killar, det var jonglörer och det var 13 åringar som sjöng om "Fucking Maud", och det var Maud Olofsson de hatade! haha. Det  var väldigt trevligt iallafall!

Som sagt, strax ska jag släcka lampan!


Hallen bandet kallade sig de här! :)


Lördagen

Det var en ganska bra lördag igår. Slapp och skön som bara den. Jag och Evelina bråkade lite, sedan bakade vi världens godaste och chokladigaste kladdkaka. Det blev med smällt choklad i och allt. Vi slog till och med till och gjorde dubbel sats - till mammas och pappas förtvivelse! Sedan fick jag och syrran i uppgift att göra sallad, mamma och pappa gjorde maten, så var vi där i köket hela familjen och hjälptes åt med kvällsmaten som bestod av ;
- Fetaost sallad
- Friterad klyftpotatis
- Fläskfilé i kantarellstuvning
Vi åt bara saker på F märkte jag nu. Lisa kom lagomt till maten också, så vi hade dukat i tv-rummet och satt och tittade på Roomservice. Haha, det var ingen som ville titta på Wild Kids som jag ville se.
Sedan tittade vi på Robinsson och släckte alla lampor (Jag tror faktiskt vi var de enda i kvarteret som gjorde det?) och tände värmeljus och myste med kladdkaka och glass.

Ganska mysig lördag som sagt!


 Vi bakade i hela köket! :D

Hon vet min hemlighet

Haha jag och Sofie var på Coop i veckan och där stötte vi på Ida och Madde. Ida skulle handla och Sofie med. Fast separat liksom... Men när jag och Sofie nästan var klara och var på väg till kassorna kommer Ida springandes över affären med en enorm gladburk i famnen och säger glatt:
- Vet ni vad det här är? Gissa?
- Ehm, jaa, vad är det? svarade jag och såg lite äcklad ut.
Ida svarar hur glatt som helst:
- Det är din hjärna i flera delar!
- Haha, men vadå ska du köpa och äta det där?
- Nej jag skulle bara visa din hjärna!


Det  var vit paprika som var fylld med vitkål - Min hjärna i flera delar alltså!


 Men ida, jag tycker om dig ändå! ;D haha

Jag är singel och sökande

Jaha, skolan tidigt igår blev det för att äta en mega lunch med Lenny Starfighter. Jättegött med nacho buffé och allt liksom. Det enda som saknades var kall Cola som hade varit pricken över i:et! Haha. Jaja.
Sen efter skolan hem till Sanna och slappa och kika på let´s dance lite. Vi såg dock inte hela eftersom vi skulle in till stan och till Arena. FET KVÄLL! Haha, gud.
Vi köpte drinkar, vi dansade, vi sjöng oss hesa till "singel och sökande", jag beundrade snyggaste killen i Star pilots och höll på att dö av hur snygg han var, jag pratade med BOBBY! Haha. Trevligaste killen med biffigaste armarna jag har sett tror jag. Men där hängde vi hela kvällen iaf och hade en nice kväll.


 Den fett dåliga bilden på mig och Bobby. Men vafan!
Det är vi, det är huvudsaken ;) haha .

Linda Rosing och Bobby

Jaha, idag ska jag försöka rycka upp mig lite och ta mig iväg till Arena ikväll. Jag ska till skolan idag med, det har jag bestämt mig för nu. Det roliga är att jag vaknade vid sju idag också, och jag skulle först upp vid halv nio för att ta bussen halv tio. Menmen, nu får jag lång tid på mig att byta om osv.
Packa lite får jag väl göra också om jag ska sova hos Sannibanani inatt antar jag. Haha, vi tror iaf att vi ska iväg till Arens där Linda Rosing och Bobby är värdar för kvällen. Det känns ehm... Lite spännande så där. Star Pilots skulle vara där med, och Sanna tjatar om någon "singel och sökande" som hon tycker är jätterolig. Det är Sanna det! Haha, de har även lovat andra överraskningar ikväll där så det kan säkert blir jätteroligt. Det jobbiga är bara att The Hives spelar på nöjes och antagligen kommer halva karlstad att vara där så... Sen spelar Kid Down i Åmål ikväll också, det hade jag med velat gå på eftersom Kid Down är väldigt bra


 Jag är singel och sökande!!!
 Lite pinsamt att avslöja sådär att jag fick faktiskt en mardröm av den här låten!

En egen liten sjukdom

Haha ehm ja vad ska man säga. Vi har här i familjen kommit fram till att jag INTE har vinterkräksjukan. De andra har legat i dagar och mått dåligt, ätit sitt första mål mat idag liksom. Jag skulle då ha fått "vinterkräksjukan" igårkväll och skulle då vara frisk redan idag. Låter inte speciellt rimmligt tycker någon av oss. Om det nu inte skulle vara så att jag har ett väldigt bra läkekött! Haha, jag menar okej jag började lite försiktigt att äta blåbärssoppa och skorpor. Men sedan har jag även ätit grillad kyckling och pommes, jag har ätit glass och lite choklad. Jag har lite ont i magen, men det är väl iofs förståligt om man knappt har ätit något på över 24h!? Haha. Jaja, så som det känns nu så ska jag helt säkert till skolan imorn och äta taco! haha, ja vi ska dit lite tidigare för att äta mat. Nördigt men va fan, mat är gött?

Ganska pigg

Just nu känner jag mig ganska pigg. Jag vaknade för en timme sedan och övervägde att åka till skolan faktiskt, dock var det ett kort övervägande då jag visste att jag inte fick. Kanske imorrn. Jag känner redan att jag borde ha åkt utan att fråga någon vuxen och förståndig här i huset.
Jag har träningsvärk i magen, som bara den. Känns som om att jag har gjort 1000 sit ups för att sedan ha gjort 1000 till. Nästan så det krampar liksom. Det är nog för att magen är tom, och för att man tar i så när man spyr. Haha, jag vet inte ens varför jag skriver ner det. Kul för folk att veta vad jag har gjort. Jag gjorde det iaf med stil för varje ggn hann jag gå upp, sätta upp håret (mardröm att få det i håret), sedan hann jag liksom gå till toaletten och inte verka allt för desperat. Nej, ska det göras, ska det göras med stil. Det är min åsikt!

Imorgon ska jag till skolan... tror jag!

Tävlingsinriktad

Hemma har vi just nu en tävling som går ut på att vi inte äter något, och sen spyr vi - Vi har drabbats av vinderkräksjukan nästan hela högen. Jag är senast in i tävlingen då jag har spenderat eftermiddagen i sängen eller liggandes på toalett golvet helt vit i ansiktet. Och mamma leder då hon inte har ätit något på ett dygn nu. Och vi som åt på Waynes i dag i skolan, snacka om bortkastade pengar! 69kr rakt ner i toaletten, bokstavligt talat. Men jaja, jag blir väl sängliggandes åtminstonde en dag nu då jag inte vill smitta något mer än vad jag troligen har gjort! Smittar inte vinterkräksjukan väldigt lätt? Tur för Linnéa att hon inte har vistats nära mig idag. Stackars alla andra jag har andats på.
Den enda som är glad och frisk i familjen är hunden Nelly som viftar på svansen ständigt då hon är glad att ha sällskap hela dagarna.

Jag vill inte vara sjuk, jag känner mig så ynklig!

Sköld

Vi håller på att göra en personlig sköld i skolan. Jag var klar när jag kom hit, och vi ska hålla på med det här fram till lunch! Det är kul... Inte alls! Jag vill göra något annat, men jag vet vad! haha. Jag vill ha lunch! 

Jag är galen

När jag satt på bussen hem jämt nyss och lyssnade på musik hörde jag upprepade gånger ett "hihihihi" och det  var inte vilket fnitter som helst - det var kennys! Ni vet det där lite hysteriska fnittret som gör att man blir så lycklig i hela magen. Det fnittret var det. Iaf så slutade det med att jag fick stänga av musiken för att höra vart ifrån ljudet kom. Då var jag framme i Säffle och jag hörde det inte mer.

Jag börjar tro att jag är galen. Kenny finns med mig hela tiden...

http://www.kennybegins.com/ringtonePOP.php
Här kan ni för övrigt gå in för att hämta ringsingaler från Kenny!


Usb-minnet

Haha jag fick tillbaka mitt Usb minne förut. Det var där jag glömde det igår! Det var kul, jag fick tillbaka det.
Fast jag tror att personen som lämnade tillbaka det hade kollat vad som fanns på det, för hon visste med en gång att det var mitt minne. Haha... 

Är så tröttis

Haha ja, igår när jag tittade på Projekt runaway så ville jag bara sova. Jag har blivit så konstig. Fast det är nog bara den här veckan. Nästa vecka kommer jag vara så utvilad att jag inte kommer kunna sova något alls ju. Det kommer också vara jobbigt.

Idag tycker jag att vi hela tiden ska ha "Save" i tankarna och undvika "Don´t Save"!
HAHA! Där var jag allt rolig...

Barnspel



Är det bara jag som tycker att Robinson uttrycker sig lite konstigt?
"Det är enastående! Wow vad stor den är..." + att Fredag håller i något som ser ut som en använd kondom. Dessutom ser Robinson ut som en kåt semestersvensk!

Detta är nog ett tecken på att jag är alldeles för gammal för att spela Robinson!

Haha glömsker...

Jag tror jag har gått igenom det här förut? Finns det en dvärg i snövit som heter glömsker? Jag har för mig att han inte fanns! MEN iallfall, jag har glömt mitt USB minne någonstanns! Ett vitt 8gb minne är det och jag dör om jag inte får tillbaka det. Okej jag dör inte, det kanske var lite att överdriva det hela men jag blir så ledsen. Herregud att jag inte kan lära mig att hålla ordning på mina saker. Jag tror att jag har något viktigt på det, men jag är inte säker. Det kan ju bara vara som jag tror också. Haha...

Jaja, pappa är frisk, internet funkar och vi har varmvatten hemma!
Livet hade varit underbart om vi inte hade fått potatisbullar/blodpudding i skolan, och om jag hade haft mitt usb minne då förstås!

Beck

Jag skulle se Beck igår kväll. Men jag somnade innan tio nyheterna och vaknade vid kvart i elva. Då stängde jag av tv och somnade om på två sekunder. Konstigt! Jag sov nästan till tolv igår ändå. Var bara vaken i tio timmar då allts. Undra vad jag har gjort som är så tröttsamt? haha.

Jaja, skola idag då! Fett jobbigt

Och det bara fortsätter...

tänk internet  det bara fortsätter att krångla för oss i den här familjen. Det är som något virus som hänger i luften och infekterar gång på gång. Det är så det känns iaf...

KENNY BEGINS VAR SKITBRA IGÅR!!! Och jag måste säga att jag älskade låten som var i slutet som jag tror att johan Rheborg sjunger. Haha, Wollie Bollie heter den iaf. Skitbra. Och filmen älskade jag med, jag vill gå på den en gång till. Det är nästan så jag måste göra det alltså. Gå på Kenny två gånger. Haha! Det kanske är lite att gå över gränsen? Vem vet.
Efter så gick och och Linnéa hem till henne och lämnade av våra saker, för att sedan gå ut och gå i vårvädret. Jättemysigt och varmt var det och vi var ute och gick i nästan en timme. Mysigt värre. Sedan satte vi oss och kikade på en film, och Linnéa somnade! Senare kom Sanna, och jag åkte hem typ! haha...

väl hemma insåg jag iaf att jag inte hade ätit mer än godis under hela dagen. Inte ens frukost hade jag ätit, så jag blev akut hungrig och fick McDonalds av mammis och pappis! Nyttigt ska det vara...

Menmen, se Kenny på premiäre nu på Onsdag (om ni nu inte har sett den) DET ÄR ETT MÅSTE!!!!

Kenny Begins

Wolli Bolli!
Idag gäller det... Jag är nästan lite nervös för att gå på bion! Haha, jag är inte normal. Det jag är mest orolig över är nog att jag ska bli besviken. Fast varför skulle jag bli det? Det är ju kenny vi pratar om - Kenny Starfighter! Han gör mig aldrig besviken. Kenny är liksom personen som inte rockar utan socilizar. Det är inte alla som gör. Han är personen som dricker chokladzingo, och han är personen som överlistar dr Deo. Nej, Kenny kommer inte kunna göra någon besviken.


 Den här bilden rev jag för övrigt ut ur metro förra veckan
och den hänger nu i mitt skåp i skolan!

Dåligt det här

Jaha, då har jag åter igen hamnat vid den andra datorn. Det trådlösa nätverket krånglar som fan, så det funkar bara på en dator här i huset. Jag som nyss har fått tillbaka min dator och allt! haha, jaja! Jag spenderar kvällen med att spela gamla barnspel, ganska kul det med faktiskt. Jag och Sanna började spela Robinson förra veckan, så jag fortsatte på det nu ikväll. Sedan har jag spelat lite roller coaster! Jättelänge sen jag spelade det också. Det jag vill spela nu är Eggbert! Det var liksom SPELET, när vi var mindre. Alla ungar i kvarteret spelade Eggbert!

Jaja, imorrn åker jag till karlstad iaf (like always!)


11 timmars sömn

Okej, jag la mig kvart över tio igår! Tittade på Oth och GG först sedan la jag mig med en gång. Det var så himla skönt och jag somnade på två sekunder! Vaknade först vid halv tio idag - innan klockan ringde till och med. Jätteskönt det också. Man känner sig så himla pigg när man vaknar innan klockan väcker en. Haha!

Jaja, ska väl till skolan idag, men börjar först runt ett så det är inte så bråttom än så länge. Eller jo, för jag måste fixa lite pengar först med. Jag och Linnéa ska på KENNY STARFIGHTER imorrn! Vi har bokat biljetter och ska hämta dem idag.
HAha det är 11 års gräns på den filmen, det är lite roligt tycker jag.

Jaja, ska käka lite frukost och så nu!

Stressig vecka

Usch jag är så ofantligt trött att jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag är så jävla off känner jag! Jag vill bara ha helg och sova! Bilder och så från Wettergrensdagen som var igår kommer nog imorrn eller något!

Nu ska jag bara sova!

Lite bilder


Yeye


Lenny Starfighter & Kenny Caesar


Lite High School Musical inspirerat!


:


För jag kunde inte sova

Jag kunde verkligen inte sova igår när jag la mig. Det var så himla jobbigt och jag vred och vände på mig gång på gång. Jag psykades av klockan intill sängen och en minut kändes som tre evigheter. Sista gången jag kollade på klockan var den 04.12 - då var det nära till gråt. Jag skulle upp om endast 1h och 18 minuter och jag ville ju sova lite innan skolan iaf. Jag somnade nog kort efter det iaf, men var svintrött när klockan ringde vid halv sex.
Trotsallt så har jag inte varit så trött idag! Ganska pigg faktiskt om jag får säga det själv. Vi grejade med UF hela förmiddagen, jag och Sanna var iväg och köpte det sista inför Wettergrensdagen på onsdag och så. Dock har vi inte fixat visitkort och så än. Hur fixar vi det egentligen? Aja, löser sig förhoppningsvis. På väg hem från stan köpte jag och Sanna iaf lite kakor och en energidryck. Kanske därför jag inte varit så trött? Haha, vem vet! Vi bjöd Linnéa och Sofie på kakor när vi kom tillbaka iaf.

Nu ska jag packa. Fett svårt att veta var jag ska börja, för jag ska ha med mig så mycket! Sover hos Sanna till på torsdag nu iaf.


 Jag står med en rulle papper, och äter kaka vid busshållplatsen!

Sanna äter med kaka! Haha, och har en påse godis!!

Vita sidentrosor

Herregud, jag hittade ett par vita sidentrosor i min "underkläds låda" förut. Jag fnittrade till lite för mig själv och gick in till Evelina:
- Ehm är det här dina trosor Evelina?
Evelina börjar fnittra hysteriskt där hon låg i sängen och tittade på mig.
- Nej det är det inte! svarade hon.
- Oj, det här var lite obehagligt, sa jag då jag insåg att det finns bara en tjej till i familjen - Mamma!
Jag samlade mig ett tag och gick ner till mamma och frågade henne...
- Hihi mamma, är det här dina eller?!
Mamma fnittrade också till.
- Nej jag fick dem i något erbjudande och tyckte att de passade dig Josefine!

Det är det som passar mig alltså, ett par vita siden trosor som lika såg ut att  vara från 70-talet!
Mamma fick tillbaka dem!


Friskis & Svettis

Jaha, på tal om msn liksom - Jag pratade med Lisa på msn idag. Hon fick mig att följa med på friskis och svettis. Det är alltid en sådan hemkänsla över det hela. Man känner igen de flesta, eftersom jag har varit där till och från i närmare fyra år. Dessutom är det väldigt roligt! Dock är det en "tant" där som alltid har haft ett ont öga till mig. Eller ja, till mig och Jessicka egentligen. Haha, första ggn vi var där så fick vi skäll av henne för att vi skrattade så mycket. Sedan dess har hon hållt ett öga på mig. Som en barnvakt liksom...
Jaja, iaf så var det ett Puls/medel pass och de spelade låt efter låt som jag inte kände igen, sedan spelade de Jill Jonsson! Haha, då sjöng jag med. Efter det hörde man ett "aaaoh" sedan några stön och jag sken upp som en sol och sa:
- Åh OLA!
Är det då det börjar gå för långt? När man på ett litet fjantigt skrik hör att det är Ola?


En msn till mamma

Jag bestämde mig för att min mamma ska ha en msn. Så jag kan reta henne och prata med henne. Eller ja, mest är det för att se hur hon klarar en msn. Om hon fattar liksom. Detta med en msn var inte så viktigt för henne förrns vi skulle bestämma ett hotmail namn då.
- Jag vill heter solstråle..
- Nej mamma du kan inte ha å ä eller ö!
- Nehe, då tar vi solstol...
Sedan blev hon lite upprörd när hon inte kunde ta det...
- Då vill jag heta Nelly!
Det gick inte heller...
- Mamma vi tar ditt namn och efternamn.
- Nej det vill jag inte! Vi tar anne...

Nu har min mamma en msn, vi får se om hon använder den någon gång!
Skaffade en till pappa också, men han var lättare att jobba med!

Branäs

Jaha, helgen har passerat nu då. Dock är jag glad att det är söndag. Den här söndagen känns så galet underbar att jag känner mig avslappnad i varenda muskel jag har i kroppen. Inga läxor, inga inlämningar, inga prov eller något alls. Jag är så lycklig.

Jag och Sanna var i Branäs igår. Eller rättare sagt, jag var med Sanna och hennes familj till Branäs. Jättesnällt att jag fick följa med. Och jätteroligt var det. Vi åkte skidor och hade oss hela dagen. Körde fort, körde sakta, körde fel, åt kyckligsallad, drack cola, fikade, tittade till after ski:n , gjorde bort oss, tjuvlyssnade, hade ont i benet, fick lite kramp, men kul som fan var det ändå. Dock var vi så bra att vi som vanligt somnade halv fyra på natten när vi visste att vi skulle upp vid sju! Grattis till oss. Vi sov i bilen både dit och hem sen men ändå. Haha!


 Jag var glad!


Sanna var med glad


Skidor blir!

Jaha, då var det fredag idag igen då. Och ända sedan igår har jag känt mig så lättad. Svenska provet är över! Och vad jag kan komma på så har jag inget prov eller ingen inlämning som ska göras på ett tag heller? NICE
        Idag efter skolan följer jag med Sannibannani hem, så blir det väl fredagsmys med let´s dance som jag inte har sett på ett tag nu. Haha, jag som gillar det så mycket! Sedan i morgon så åker vi iväg till antingen Hovfjället eller Branäs över dagen. Ska åka skidor då...Det ska bli väldigt roligt. Och den här gången ger jag mig inte på snowboard tror jag. Haha,

Jag har ätit sallad idag med. Jävligt god om jag får säga det själv. Herregud, att jag var en sådan stjärna på att göra sallad hade jag ingen aning om. Skinka och fetaost sallad blev det. Jättegött! Lite stekt bröd till det och bubbelvatten. Haha. Jag ska börja vara nyttig och har därför tränat typ tre gånger den här veckan. Fett duktig är jag iaf... Eller ja, jag har varit ute och gått, sprunge osv. Det värsta är att man ska inte börja äta nyttigt på en fredag. Haha... Det är ju fredag liksom, då har man rätt att äta något gott, och lördagar med ju. Haha... Menmen.

Ha en trevlig helg hörrni, för det ska jag ha!


 Mummsigt va? ;)

Ni anar inte min lycka

Jag sitter vid min dator nu! MIN DATOR! Herrejösses vad jag älskar den. Nej okej, men jag är glad att ha den tillbaka. Även om den låter bra mycket sjukare än innan den åkte till reperatören. Den nya hårddisken låter väldigt mycket måste jag säga. Min dator som var så tyst innan. Haha... JAG KLAGAR INTE!

Alla saker finns där de ska, bara att sätta igång att installera alla program jag behöver... Detta kommer ta hela kvällen!


 Såhär glad är jag!

ps. Tillochmed mina favoriter finns kvar!!!

Godmorgon världen

Haha, ja en rejäl sovmorgon idag med blev det. Eller ja, halv tio är klockan typ! Men det räcker för att man ska vara lite piggare än vanligt iaf. Jag låg och tittade på film ganska länge igårkväll. Tittade på en gammal svensk film - 4 veckor i juni. Sedan tittade jag på Changeling också. Så jävla bra. Sorglig som bara den. Och läskig var det också.. Haha.

Svenskaprov idag och jag kan typ inget alls! Jag hoppas iaf jag får G annars blir jag besviken. Jag vill ha bra ju, förra provet fick jag MVG på - och jag vill ha MVG i Svenska B. Frästen har jag efter många om och med valt att läsa Svenska C i trean. Herregud, jag vet itne om jag kommer orka göra det ens. Men det är värt det tror jag.


 Haha såg att Elli hade lagt ut den här bilden
på Facebook igår. Visste inte ens att den fanns.
Jag har ett ufo huvud på den XD

Kenny Starfighter

Idag ska jag boka biljetter till Kenny Starfighter filmen. Jag läääängtar! vi måste göra tröjor och grejer med ju ! Fett coola ska vi vara på premiären och allt! haha...

Satt och läste i Kenny Starfighters (Johan Rheborgs) blogg förut. Hittade roligaste inlägget som jag liksom satt och fnittrade massor för mig själv när jag läste. Haha, det kändes som om att Kenny finns på riktigt. Det känns som om att jag vill känna honom!
http://rheborg.blogspot.com/2009/02/titta-dar-kommer-ju-kenny.html
Här är inlägget iaf! LÄS DET! (Speciellt du Linnéa!!!) Lev er in i stiuationen och tänk att han står framför er. Ni kommer börja skratta! Eller är det bara jag som tycker det är kul?


MIN DATOR

Åh herregud jag sitter här och gråter. Jag är inte personen som gråter i vanliga fall. Jag började nästan gråta när min dator gick sönder och jag fick reda på att det troligen var hårddisken. Pappa ringde nu och sa:
- Vill du ha goda nyheter? De lyckades rädda alla dina filer...
Här har jag gått och känt mig så otroligt tom i flera dagar. Så fort jag har tänkt på att alla mina texter, skolarbeten, bilder, filmer osv är borta så har jag velat gråta. Allt det där släppte när pappa sa det och jag gråter verkligen. Jag är så löjlig. Sedan säger han:
- Vill du ha fler goda nyheter? Vi sätter in 250gb hårddisk i den nu...
Tidigare har jag bara haft 60bg i den, vilket har varit jävligt mycket för lite. Nu är jag lycklig! Jag är så lycklig att jag vet inte var jag ska ta vägen... Min älskade dator! Jag vill inte ha en ny dator längre! Jag vill bara ha min dator. Den är bäst!


Ledig dag

Ledig dag idag, och vad ska lilla Josefine göra då tro? Jo, hon ska plugga! Det känns så himla ovärd att göra det. Jävla renässansen, jag vet inte ens hur det stavas! Fett duktig är jag. På tal om det hade jag bara ett enda stavfel på "rättstavningsläxorna" i trean. ETT ENDA FEL. Det var tangentbord - och jag vet fortfarande inte hur det stavas, eller om det stavar så som jag skrev. Tänk, det liksom klistrar sig fast på min hjärna och kommer förfölja mig hela livet. Det enda stavfelet jag hade under ett helt år. Och min lärare tog upp det högt inför hela klassen! Haha, jag tror jag kände mig lättad. Jag insåg nog att även jag inte är helt felfri! Okej, så var det inte...

Det är det stavfelet och att Lisa fick en kokbok för bästa betyg i åttan när jag med hade bästa betyg - Det är det som förföljer mig, och det är det som gör mig till en sann pluggis! För jag menar, vet bryr sig om ett stavfel de hade för 9 år sedan?

Nu ska jag läsa om Moliere och Cervantes, lite som Shakespeare också kanske.


 Det roliga med att använda en annan dator är alla bilder
man inte visste fanns. Varför sitter jag med en microfon i soffan?

min rosa dörr

Åh jag har ju glömt att visa min rosa dörr som pappa målade om i helgen!


 Är den inte fin?
Jag är iaf helnöjd! Jag funderar tillochmed på om man borde måla listen runt i en mörkrosa färg?
Vore inte det snyggT?

I säffle kommun ska man inte tro att man är nått



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR!

Tisdag

Hehe, tisdag idag då. Vi hade typ ingen multimedia imorse så vi tog kort till vårat UF företag istället. Det var Patricia som ställde upp och tog kort, fett schysst! Efter detta åkte jag, soffi och sanni till subway och åt. Första gången, och jag tyckte det var jättegött faktiskt. Haha, det är något speciellt med smörgåsar med massa grejs i alltså. Enda ggn jag gillar bröd iaf typ... Haha.
På engelskan tittade vi på den gröna milen, filmen var bra! Såg dock inte klart på hela så får väl göra det nästa lektion antar jag. På torsdag alltså...

Nu är jag hemma, och har fortfarande inte min dator!


 Jag hamnade på korset innan vi fotograferade idag.

Lite deppigt

Herregud, pappa berättade just att datareperatören tror att det är hårddisken på min dator som har gått sönder. Det känns lite deppigt. Det känns VÄLDIGT deppigt faktiskt. Alla mina bilder... Från när jag var modell, alla party pic. filmer, och framför allt min texter. Dem får jag ju inte direkt tillbaka. Jag kommer inte direkt sätta mig och skriva om alla texter bara sådär. OMG alla mina texter. Det känns nästan liksom som om att det är en del av mitt liv som har försvunnit. Och då pratar jag ju inte om datorn utan om alla andra saker. Jag börjar nog snart gråta tror jag!

Jag sitter och tittar på gamla filmer från högstadiet så jag ska bli glad... det lyckas lite!


Men jag vet att sofie ber för mig

Herregud människa

Jaha måndag igen då. Uf som första lektion, en lektion som verkligen börjar gå mig på nerverna. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen - så gärna önskar jag att det är över! Men det är det ju inte då...Iaf så har vi planerat våran monter till Wettergrensdagen iaf. Köpte tröjer och så med så att vi är ganska lika. Typ.
Lång mediakomunikation hade vi också! haha.

Aja, utan dator är jag idag med! I MISS MY DATOR!


 Jag oc h Linnéa var ganska söta idag.

"Det låter farligt..."

Jag: PAPPA!!! HJÄLP MIG....
Mamma: Usch, det där låter farligt Josefine Caesar!
(De säger bara hela mitt namn när det är allvarligt)
Pappa kommer uppspringandes för trappan och tittar på mig...
Jag: Eh, jag behöver hjälp med att betala en grej, och jag har ju inget kort eller så, så jag kan inte betala...

Pappa suckade nästan av lättnad och sa:
- Jag trodde du hade förstört datorn igen!

Jag börjar bli lite som Sofie! hon har också lyckats med att få två datorer att sluta fungera på väldigt kort tid. Jag har lyckats med att få två datorer att sluta funka på mindre än en månad. Men det kan väl inte jag få för...


Söndag och snö

Jag och Elli tittade på melodifestivalen igår. Ugglas gick vidare! Och jag fick världens roligaste sms av Madde. Jag skrattade högt när jag läste det
"? ? ? ? ? ? Vad händer? Gick hon vidare ? ? ? ? ? " HAHA!
"Jag måste ringa 112. Jag är i chock... Hur fan gick det där till? haha!"
Det är inte lätt alltid.

Min kära lilla dator gick sönder igår med. Haha! Han orkade inte mer den stackaren. tur att vi har en dator extra i den här familjen. Eller ja, mest är det väll mammas dator eftersom hon typ är den enda som använder den. Nu är den mest min, för nu behöver jag den. Hoppas den går att laga iaf. Eller ska jag hoppas att det inte går? Kanske att mammis och pappis bestämmer sig för att det är dags för en ny dator till deras snälla, ordentliga, ansvarsfulla dotter! Vad ironisk jag lät, jag är snäll, ordentlig och anvsvarsfull. Herregud!

Nu ska jag läsa litteraturhistoria!

Lugn dag/kväll

Idag har jag tagit det  väldigt lugnt måste jag säga. Det var först för en timme sedan jag ens orkade tänka på hur dagen ska sluta. Jag ska vara med Elli! Fast det  visste jag. Men ändå... Det blir en lugn kväll hemma hos mig med melodifestivalen, eller något annat. Får se vad det blir...
Såg frästen på tv4.se att det var Niclas Wahlgren som åkte ur let´s dance igår. Fett trist, varför gjorde han det? Dessutom måste jag erkänna att jag trodde faktiskt att han var bög. Sen när jag fick syn på att han tillochmed har en son så blev jag lite chockad. Haha! Så det var först för några veckor sedan jag fick reda på att han inte är bög. Undra var jag ens har fått det ifrån? Spelar han bög i G som i Gemenskap tro? Hm...Jaja.

Annars har jag faktiskt pluggat lite idag. Haha, fråga mig inte hur jag orkade göra det men jag gjorde det iaf, det är huvudsaken. Sedan har jag faktiskt hunnit att städa lite också. Visst städar jag ofta nu för tiden? Det är för att jag har förmågan att vänna te! Haha, vända till lät så konstigt, så jag tog det på värmländska istället tror jag. Eller man kanske säger så överallt? Säger man vänna te i sthlm? Eller skåne? Städat har jag gjort iaf...

Vad händer hos er ikväll då?


Trevlig kväll

Jag tyckte att kvällen igår var helmysig. Det var en sådan mysig stämning, och vi körde lite ölspel och sådana saker. Vi lekte viskleken också, och jag vet inte vad det är med mig - MEN JAG ÄLSKAR LEKEN! haha, det blir nästan alltid något kul av det. Dock fick vi det alltid till något som innehåll sexuella ord. Men det hör väl kanske till när man är ett gäng tjejer? 
        Framåt elva där packade vi in oss i en bil (okej, vi var 9st i bilen), och fick skjuts ner till stan, där vi sedan gick till Harrys. Inte så mycket folk som jag hade hoppats på, men helt klart en värd kväll! Träffade gamla klasskompisar som jag inte träffat på aslänge, både från natur och från högstadiet. Ja det var en trevlig kväll...


 Peppad till 100






Gissa bajset



Mamma:
Vet du vad det här är?
Josefine: Nej? (jag tyckte att ett kaffefilter verkade för lätt)
Mamma: En sil som silar bort alkohol...(Någon är nojig över att hennes dotter ska ut)
Josefine: Hehe, kul mamma! Vad är det?
Mamma: Jo, när man har borstat tänderna så spottar man i den och så spolar man vatten så ser man hur mycket maträster man hade i munnen...
Josefine: Där ser man! (vad äckligt tänkte jag), är det sant?
.........

Mamma: Jag som är så smart, hur kunde jag få så dumma ungar!

Det var ett kaffefilter...

Alltid kontaktbar!

Haha när jag låg i badet förut så var jag mer social än jag varit på hela dagen än så länge tror jag. Jag låg där och försökte slappna av, men mobilen lät hela tiden... "Wolli Bolli" sa den stup i ett.  (ja jag har det som sms signal) sedan efter ett tag började mobilen fnittra något så hysteriskt (JA, det var kennys skratt), då var det Lisa som ringde och jag försökte på ett smidigt sätt blöta ner både golv och mobil så lite som möjligt när jag sträckte mig efter den. Jag lyckades ganska bra faktiskt, men det var värre med pratet. Jag var så upptagen av vad jag gjorde att jag inte riktigt kunde prata ordentligt, så det var med en riktig basröst jag sa:
- Hallå!
Jag lät lite som Persbrant, i alla fall enligt mig själv. Det låter lite coolare än att säga att jag bara hade en målbrottet röst som jag inte riktigt kunde styra själv. Haha...

Är ännu mer peppad för ikväll nu!

Beachparty

Fredag idag, och jag är PEPPAD TILL HUNDRA! Ikväll blir det party party... ska först till Josefine Enneby där vi blir några tjejer bara tror jag. Förfesta, sedan ner till stan och till Harrys där det är Charter tema eller något idag. Kommer säkert bli fett nice.

Tänkte att här i eftermiddag blir det lite hemmaspa nästan, ska strax kila ner och ta ett bad (blev inspererad av Elli som badade igår), sen blir det ansiktsmask, fixning av naglar osv, osv, osv! :) Blir säkert heltmysigt.


"Man säger nog så i Åmål också..."

Sofie sa "åte" idag, Linnéa sa "Vad sa du?", Sofie sa "Åte". Det pirrar till i magen av glädje varenda gång jag hör någon som inte är från Säffle säga "åte". Sen när personen i fråga inte själv märker att den säger det får mig att bli ännu gladare! Haha! Det är så himla roligt, för folk stör sig hela tiden på när jag säger "jämt åte"(Precis ätit, betyderdet, för dem som inte förstår), eller när jag säger Låt istället för Lät. Men jag vet nog att de innerst inne vill säga precis som jag. Det är därför det blir lite fel för dem ibland. Sofie skyddade sig med att hon tror man säger så i åmål också... åte alltså! Haha...

Oj oj oj!

Herregud, jag har så ont i huvudet! Men glass i stora lass har jag ätit idag iallafall. Haha. så gött det var. Det tackar vi Jennifer för, taaaaaaaack!  Haha. Läste på engelskan idag, och tittade på något tv-program på svenskan. Sen orkade jag inte, jag gick hem. Alltså jag orkade inte för att jag mådde dåligt. Och så hade vi bara idrott. Dock hade vi hjärt- och lungräddning men ändå...! Hm.
        Sedan jag kom hem så har jag lyckats göra av med 250kr, jag har åkt bil runt halva Säffle med Jessicka. Jag kan säga det att hade hon släppt av mig där vi var och sagt "hitta hem" så hade jag verkligen inte hittat hem. Vi körde på vägar jag aldrig förut har åkt på. Haha... det säger mycket om mitt lokalsinne ändå!

Hoppas jag mår bättre imorrn, då äre party party som gäller!


 Köpte frästen den här fett söta scarfen idag.
99kr på stadium ;) haha

Återfall

Haha det känns faktiskt lite som om att jag har ett beroende som jag gång på gång får vänja mig av med (och bara det tar flera  veckor), för att jag sedan ska börja med det en kort tid efter igen. Nu har jag ändå varit utan nässpray sedan ehm... i slutet av januari tror jag! Haha, en månad typ då...
Den här gången ska jag börja med allergispray med en gång. Då kanske det går snabbare att bli av med det. Det jobbigaste av allt är ändå att jag får typ panik om jag glömmer att ta med den någonstans. I julas glömde jag två gånger! Det var fett jobbigt. Haha, men jag är glad ändå!

Funderar dock på att stanna hemma idag? Frisk imorrn då kanske...
Fast nu sa Sanna att vi ska få glass i skolan idag(det är Jennifer som bjuder)...
Hm! Jag har varit sugen på glass hela veckan!
Skolan blire!!!

Prinsen är ledig

Jag såg på flera löpsedlar idag att det är slut mellan Prinsen & Emma. Visst låter det lite coolt när jag skriver så? Typ som om att jag känner Emma! Fast då är det lite ocoolt att jag läste det på löpsedeln...Haha, men iaf var min första tanke "Yes, än finns chansen att få gifta sig med en prins", så jag frågade Sanna och Linnéa lite försiktigt idag hur gammal prins Carl Philip egentligen är "Tja, han är väl runt 25 tror jag" svarade Linnéa på det. Men prisen är ju nästan gubbe snart, han fyller 30 den 13 maj. Dagen innan jag fyller 19... Haha! Det skiljer alltså en del år mellan oss, men vadå det är väl inge fel med det? Han är ju prins för tusan. Nästa gång han är i värmland och festar då jävlar!

Jag började fundera ett tag här på om man får säga Han till en kunglighet, fast sedan slog det mig "Vad skulle man säga annars?" DET eller...Ershöghet! Heter det så? Hertig av Värmland är han också... Herregud, kan man bli coolare?

Dock läste jag nu på aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/wendela/article3707342.ab att han redan har setts med en annan! Nu blev jag lite besviken...


You got (What I Want)

Haha, Linnéa kom till skolan idag och sjöng på systrarna Graafs låt...Det roliga är att så fort någon av mig och Linnéa kommer med någon helt sjukt gammal, eller oväntad låt så kan den andre av oss helt säkert  fortsättningen på låten. Det är så det är liksom... Jag var inte sen med att sjunga med i Graaf låten "You got, you got what I want..."
Så nu var jag tvungen att hitta låten på youtube, och jag blev lite besviken. Jag hade väntat mig att de skulle stå och göra någon rolig dans till... Men det gjorde de inte...



http://tusenhemsidor.blogg.se/

Haha, fråga mig inte hur men jag fick tag i http://tusenhemsidor.blogg.se/ där man lägger upp sin header typ, eller man mailar in den och de lägger upp den. Och eftersom jag vill synas gjorde jag det ! (Y) FETT BRA

Pysselhörna

Vi hade frästen lite pyssel på textkommunikationen idag. Haha, ganska roligt, vi skulle göra en reklamgrej. Vi blev klara ganska snabbt och sedan satt jag och klippte och klistrade för fulla muggar. Haha, jag improviserade och det resulterade i ett kort till Linnéa och ett kort till Sanna;




Det är ljust ute!

Åh herregud, jag vet inte när det fortfarande var ljust ute när jag kommer hem från skolan. DET ÄR LJUST UTE NU! Det känns bra, och jag känner mig mindre trött. Fast att jag är sjuk... Fast att jag troligen har feber och är genomförkykld så känner jag mig pigg. Vårkänslor kallar man det tror jag...


 Titta, det är inte kolsvart!

Här med förklarar jag mig till dödsdömd

Jag är en nörd! Jag har blivit en riktig jävla nörd. Jag vet inte när jag följde en serie på tv senast, förutom let´s dance osv då! Men det är fredag och lördagar jag tittar på sånna program. Jag slutade titta på tv i veckorna för länge sedan. Igår tittade jag på 183 dagar, idag var det ( JA JAG SKÄMS) Den rätte för Rosing! Herregud varför kollar jag på det? Haha, det är inte ens speciellt bra. Men jag och Josse tittade på det förra veckan, så jag var ju tvungen att se vem som hade knark ju! Fett jobbigt att det inte blev något stort av det. Frästen stör jag mig på den unge killen... Vem är han? Hennes pluttiga lillebror eller? JA i åldern är han nog det iaf!

Herregud, och nu tittar jag på House med!

Måla dörren

Haha, pappa har ÄNTLIGEN inlett projektet att måla om min dörr! Känns bra... Jag vet inte hur länge sedan det var den var vit. Nu är den vit! När jag kom hem så slog målarfägrs lukten emot mig så jag trodde jag skulle sluta andas. BRA, tänkte jag, nu är jag säkert utan dörr hela kvällen. Lite panik fick jag, jag hatar att ha dörren öppen haha! När jag kom upp på rummet så satt allt dörren där den skulle, dock önskar jag nästan såhär i efterhand att pappa hade tagit loss den. Det verkligen stinker i rummet. Behöver ingen nässpray idag iaf, det fixar den starka doften så bra ändå! haha...
        Undra om dörren blir rosa på insidan imorrn? Skulle vara trevligt...


 Har haft affischer, fönstermålningar och allt på dörren
så länge jag kan minnas iaf, men nu är det VITT!!!

Hedrad eller?

Jag sitter här med otroligt ont i halsen. Det är Sanna det aset som har smittat mig. Hade inte hon envisats med att ligga tätt intill mig inatt och flåsa så kanske jag hade klarat mig. Men nu har jag nog varenda bacill som hon hade.
       Plutten, jag vet att du gillar att slingra dig runt mig om natten, men vi måste sätta en gräns! Du har din sida av sängen, jag har min! LÅT DET VARA SÅ! Hahahahaha! Usch jag vet inte vad jag pratar om. Det jag försöker säga är att Sanna har iaf smittat mig med sin förkylning. En elakartad sort skulle jag gissa på. Sanna personligen tycker att jag ska känna mig hedrad, för att hon ville dela detta virus med bara mig.

"...Tänk du och jag delar just nu på samma virus :) ingen annan förstår hur vi känner, vilken gemenskap vi har :D"

Det är Sannas små vackra ord om detta...Jag har bara en sak att säga till dig Sanna:
- Vänta dig ingen kärlekssång från mig...Det blir aldrig, aldrig, aldrig någon kärlekssång från mig!
Kyss mig i äpplet ;D hahahaha!

Ni missar väll inte 183 dagar på SVT nu? KLART NI INTE GÖR, i know it!
Te för halsen blir det,


Piggy & Holly

haha, jag har suttit och kollat igenom massa bilder från när jag och Erica gick i typ åttan? Skulle börja nian eller något... Herregud vad roligt! Eller ja, det kanske till och med är bilder från när vi gick natur. Jag älskar dem iaf, vi är så ehm... söta? HAHA!!!




Ja man kan inte alltid vara som alla andra ?


Sanna min vän

Sanna kom till Säffle igår kväll. Det var trevligt! Och hon har en sådan inverkan på folk, så jag började gapskratta så fort jag såg henne. Okej, hon hade en penna på huvudet och fråga mig inte varför. Men jag höll verkligen på att dö av skratt när jag såg henne. Iaf så gick vi hem och av någon konstig jävla anledning hamnade vi vid datorn. Det var ganska underhållande, men ändå liksom... Ehm ja! Vi tittade på skräckfilm sen med! Haha, fast vi fattade den inte riktigt. Så ett lexikon över vad det egentligen var som hände vore kul att ha! Haha...

Nu har iaf Sanna åkt hem och jag ska bara ta det lugnt min sista lediga dag.

Min shopping i Stockholm




Åh det är som Sanna säger, jag är en shoppaholic!
Allt detta är nytt, nytt, nytt! Jeans, linnen, tröja, klänningar, smink, skor och blablabla!


Vasaloppet

Jag kom frästen på en grej, "idag" är det Vasaloppet. Och jag fattar inte varför riktigt, men det är iaf väldigt många som väljer att gå upp tidigt för att titta på det. Jag har i flera år tänkt "Om jag kanske skulle titta på Vasaloppet?!", sedan vaknar jag på söndagen lagomt till att den förste redan har gått i mål. Och då är det väl ingen mening med att titta på det ens liksom? Alla spänning är som bortblåst! Dock känner man ju många som är med. Jag vill vara med något år. Klä mig helt i rosa så att jag syns på tv, fett cool vore det - men bara om jag syns på tv.

Vasaloppet är ju liksom efter Gustaf Vasa, och att man gör som honom liksom,
Men varför åker man då Vasaloppet med två stavar, när Gustaf Vasa bara hade en?


Stockholm i mitt hjärta...

Jaha, så var man hemma i lilla Säffle igen då, efter två dagar i huvudstaden! Men oj så vi hann med saker. Haha, igår hann vi iofs inte med så mycket, eller jo. Det beror på hur man ser det! Vi shoppade från 11, då vi kom, sedan var vi väll på hotellet vid 20.30 tror jag. Då var vi klara och hade shoppat massor. Kvällen spenderade vi helt utslagna på rummet, och tittade på Let´s Dance! haha. Röj var det.
        Idag hann vi med att gå på High School Musical! FETT BRA. Alltså jag älskade första filmen när den kom. Jag tror jag såg den liksom 5ggr på två dagar, så kär var jag i den. Andra filmen sög, och tredje var jag nog för stor för att se. Dock tror jag att det ska vara meningen att jag ska vara för stor för musikalen nu med, men jag är förälskad på nytt! Haha. Efter detta kikade vi runt på söder lite, shoppade mer, sedan kom vi till mitt mål - KENNY STARFIGHTER UTSTÄLLNNIGEN! Haha, okej så speciall var den inte. MEN, det var Kenny Starfighter, och det första man möttes av var Kenny på en bildskärm som sa "Wolli Bolli", det var rymddräckter där inne, det var saker från filmen som man fick provsitta i, och självklart fanns det en Hairminator! Haha, jag blev helt glad av att vara där inne. Jag ville bara springa runt med en mantel över axlarna och skrika "Jag är Kenny Starfighter, titta jag leker med lasern!"

Tror att mamma skämdes lite över mig och Evelina en stund där på stan också då hon helt plötsligt sa:
- Okej, nu låtsas vi att vi jobbar på ett bibliotek då tjejer!
(Nej, hon är inte alls inspererad av ICA reklamen!)