Chai

Åh, jag köpte ju chai i Sthlm. Alltså jag tror aldrig jag har smakat godare än det här! Det slår typ ut chailatten på Waynes. Förstår ni vilken succe det är då ? Och tänk, det hittade jag bara lite sådär i hötorgshallen i sthlm. Jag är överlycklig. Nu kommer jag dricka det hela tiden bara för det. Haha. Det fanns lite olika sorters "chai drycke" man kunde göra på baksidan av flaskan med. Jag ska testa alla tror jag! haha, om inte någon ser ut att vara allt för hemsk förståss!


Håkan Hellström på Nöjes

Jag bestämde mig igår för att jag vill nog på Håkan Hellström på Nöjesfabriken i Karlstad. Inte för att jag gillar Håkan egentligen. Eller ja, han gör väl en del bra saker. Men ingen storfavorit direkt, men jag kan låtarna. Konstigt nog. Haha! Men aja, så jag ska dit med Sanna - som gillar honom och har tjatat på mig i evigheter att jag ska följa med henne. Haha, och nu gör jag det, kommer nog bli en hel trevlig kväll. Får se om lilla Elli ska med också.
Mitt största problem är då vad fan jag ska ha på mig. Jag vill klä upp mig, men jag är så himla trött! Klänningen som ligger bredvid mig och skriker: PARTY! får mig att vilja sätta på mig en stickad tröja. illa.

Jaja, jag ska iaf till Karlstad idag, ska till Linnéa och sova där. Innan ska vi på bio, Sanni som bjuder om jag har fattat det hela rätt? Haha, pinsamt om det inet skulle vara så nu!.....

rosa kortläsare

Åh just ja, min rosa kortläsare kom igår! Fett glad blev jag. Direktimporterad från Hong Kong! Haha!




 Är det inte bland det sötaste ni sett?

Stockholm

Hemma från Stockholm igen är jag. Ganska tråkigt faktiskt, längtar tillbaka som bara den. Men går allt som jag vill så är jag ju tillbaka där om ca. tre veckor igen. När jag var i sthlm så fick jag lite ångest över det hela och tänkte typ "Hur ska lilla jag klara mig i denna stora stad", men när jag tänkte vidare på saken så finns det inga som helst tvivel på att jag inte skulle klara mig. Varför skulle jag inte göra det liksom? Men jaja, kul var det att komma bort från Säffle och Värmland helt och hållet ett tag. Även om jag väldigt tydligt avslöjar mina rötter:
- Fan va gött de skulle va me en körv me brö!
Några blickar drog jag till mig. Inte nog med det heller, Evelina stod inte brevid mig längre! Så jag stod iprincip och pratade med mig själv. HAHA , fett pinsamt. Jag ska bättra mig! ;) haha.

Fast en sak förstår jag inte, varför måste alla dessa människor åka taxi? Går det ingen buss, och man inte har bil så förstår jag. Men utanför centralen var det verkligen en kö av människor som skulle åka taxi. Och under den tiden jag stod där så såg jag säkert 100 taxibilar. Och folk säger att vi ska värna om miljön? Åk buss/tunnelbana då för tusan! Ibland kan det vara skönt att åka taxi hem, när man har varit ute kanske och sådana saker. Men jag vet att det finns folk som har det som vardag att åka taxi! SJUKT.


Köpte en rosa takeaway mugg och chai!!! :D
 

Rosa Gummistövlar - Stadium
Rosa skärp - Weekday
Rosa väska - Friis
Rosa rosett - Urban Outfitters

Shopping galna?

Vi har precis kommit tillbaka till vandrarhemmet efter 8 timmar galen shopping. Okej, kanske inte galen, men vi har gått och gått och shoppat endel.
Jag fick iaf massor av mamma, hon är så snäll! Endast 250kr behövde jag betala för en väska jag köpte, och då betalade hon mer än ´häftten på den. Nämnde jag att mamma är typ BÄST? Haha.
Vi ska nog ut och äta snart skulle jag tro, resten av kvällen blir nog totally lugn!


A sunny day

Har precis ätit godaste frukosten på länge (eftersom jag oftast inte äter frukost är det inte så svårt), solen skiner ute och vi ska snart ut på stan. Mamma och pappa vill börja i gammla stan. Inte så kul. Jag gillar inte gamla stan så jätte mycket. Visst det är mysigt och så, men ehm ja! Mysigt på vintern är det. Men nu är det ju bara höst ju. Haha.
Somnade fett tidigt igår, innan elva. Jag var så otroligt trött, och jag sov till åtta. Jaja, vi får se vad dagen har att erbjuda mer!


Stockholm i mitt hjärta...

Är i stokholm nu! Så jävla gött. Jag trivs som fisken i vattnet, verkligen! När vi kom in i Stockholm med bussen tidigare idag så satt jag bara och tittade ut genom fönstret och nästan log för mig själv. Tänk om jag får praktik här i tre veckor? Det vore liksom a dream come true. TRE VECKOR I SVERIGES BÄSTA STAD!
Det första när vi kom in på vandrarhemmet (Fridhemsplan som är världens finaste vandrar hem, typ som ett hotell) så satt det två ASSNYGGA killar där nere, oh mina ögon blev stora som tennsibollar och jag tänkte "Är det Ola som sitter där? ÄR DET OLA?" Det var det inte! Men det kunde mycket väl ha varit, för han var så otroligt lik så det var skrämmande. Blond, snygg.... Ehm ja, han var inte ens svensk. Fast det tog oss ett tag att förstå det. Haha. inte för att det har någon betydelse, men det är en orska till varför det inte kunde ha varit Ola.

Sedan har vi varit på bio ikväll - Patrin 1,5. Andra gången jag ser den, första gången resten av familjen ser den. Haha, det var lika jävla bra den här gången. Haha, jag typ vill skratta så jag gråter när jag tänker på filmen.
- Men Paaatrik!
Hahahahaha! Det var en Kenny Starfighter reklam på bion med. Någon som vill gå på den med mig? Jag är seriös, jag vill se den filmen, boli boli!
Haha, ja. Nu sitter jag och Evelina på vårat rum och jag ska titta på Dawsons Creek snart! Sen sova lite så jag orkar gå på stan hela dagen lång imorrn! Haha.

See Yaa!


Packar

Jag håller på att packa lite smått just nu. Ska ju åka i väg till Stockholm imorrn så. Fett kul ska det bli, och så otroligt gött att komma bort så det finns inte. Alltså jag är så trött på allt här hemma nu så jag tror jag kan spy (Haha, visst var det lite vitsigt va?) konstigt nog känner jag preics likadant inför varenda lov. Varför? Jo för att folk velar framochtillbaka med mig hela tiden. Fett jobbigt.
Skönt att åka till Stockholm som sagt, blir att shoppa massor förhoppningsvis, vi ska kanske på bio och så ska vi kika liter efter något annat att göra. Det kommer bli kul.

Var hos farmor igårkväll med. Det var helt okej trevligt, jag och syrran hamnade framför idol och så. Haha, okej det var väl inte så roligt där kanske, när vi kom hem på kvällen var jag hungrig tillochmed! Gud... Haha.


 Gjorde till farmor! :)

Im sending you an sms...



När man ska skicka sms till min mamma, så får de inte vara för privata!
Dock imponerande att hon fick ihop ett sms! ;)


Ehm ja...

Höstlov.

Det känns att det är höstlov, för utanför mina fönster så hör jag att det blåser och regnar. Det är fortfarande ganska mörk ute med. Och klockan är åtta!!! Hade det varit så att jag skulle ligga inne hela dagen så hade inte vädret spelat någon roll alls. Men nu är det så att om två timmar ska jag pallra mig iväg till frissan för klippning och slingning! Fett jobbigt att gå i regnet då eller. Speciellt efteråt, när jag förhoppningsvis är fin i håret. Haha. Förstört med en gång, och typ enda gången jag är riktigt fin i håret är när jag har varit och klippt mig, jag är usel med hår! Jag kan typ platta det, fast inte så bra som frisörer, och jag kan föna det! Det är allt jag kan...

Klockan är 08.08, undra vem som tänker på mig?

Något allvarligt?

Jag tror att det är något allvarligt fel på mig! Jag mår inte bra. Jag har inte mått bra på så länge nu. Vad händer? Jag låtsas som ingenting. Jag låtsas att allt är bra!

Idag var det tacobuffé i skolan, det var så otroligt gött och det gjorde verkligen min vecka. Blev så mätt att jag ville spy (igen) efter maten! haha. Halsontet och magkatarren håller nog på att försvinna bort tror jag. Har känts ganska bra denna vecka. Fast svårt att andas! Folk tror nog att jag suckar hela tiden, men det gör jag inte, jag försöker andas ordentligt. Så är det! :)

Haha nu är det iaf lov för min del, det är jätte,jätte,jätte skönt! På söndag åker jag och min söta familj till stockholm för att spendera lite pengar (Hoppas jag?), sedan får vi se vad som händer resten av lovet. Något fiffigt blir det nog! Klassfest? Kika hur Linnéa har det i sin nya lägenhet! :)

Nu ska jag göra ett födelsedagskort till farmor, sen ska jag titta på Dawsons creek!

Grafisk kommunikation.

Ja, idag var första gången vi hade Grafisk kommunikation. Känns bra med tanke på att jag faktiskt har valt att gå den inriktningen. Haha, känns som om att vi inte kommer ha det mycket alls! Men hoppas. Det var roligt redan idag då vi fick sitta och göra olika loggor och så. Jätteroligt! Vi fick även tillåtelse att börja 10 min senare, vilket gör att jag och Madde kan sova en timme längre, och ta bussen en hel timme senare. Det hurrar vi för? OHJA!
Efter skolan så gick jag, Sanna, Soffie och Madde och fikade på Waynes. Gott gott, sen åkte vi hem!
Haha, jag var sjukt deprimerad för vårat internet här hemma har inte fungerat alls idag. Så jag laddade för en kväll utan någon som helst mening. Okej, inte riktigt sant. Jag laddade för en kväll med andra aktiviteter än datorn. Jag tror jag ska fullfölja dem iallafall, bara det slutar regna. Och bara mitt illamående går över! Usch och fy, jobbigt är det.

Vet ni vad som är lite jobbigt mer? Jag har 60 olästa sms på mobilen. (Jag skryter inte, alla är från Patricia!)  hahaha. Nej det är roligt, vi är typ tre år och håller på att terra varandra med sms i skolan! Jag gillar det?


En blind,stum, döv!

Dagen har gått ganska snabbt idag trotts att vi gick i skolan till fem. Imorse var jag och Madde väldigt djupa, vi satt och diskuterade ett ämne som väcker många känslor hos många. Haha. Kan en blind, stum, döv tänka? Jag orkar inte riktigt skriva ner alla reflektioner här. Och whatever, ingen som förstår mina och Maddes tankar ändå! haha. Dock var det en tjej framför oss i bussen som blev lite trött på vårat prat tror jag för hon vände sig om och sa:
- Ska jag hjälpa er?
Och sedan drog hon en hel lång redovisning om hur man konverserar med en som är både blind, stum och döv. Det var lite kul. När hon var klar så vände hon sig om igen! Madde och jag var på paffa att vi bara:
- Jaha, bra! då behöver vi inte fundera på det...Ehm...ställer man bak eller fram klockan? Blir det ljusare på morgonen eller kvällen?
Och så var vi igång med ett nytt väldigt intressant samtalsämne som tog oss ett bra tag att lista ut. Vi funderade nästan på att fråga henne i bussen.

När vi kom till skolan så var det någon som skrek:
- Gratis muffins vid andra entrén!
Vi blev lite misstänksamma faktiskt. Tänk om de drev med oss och vi var de olyckliga som var så otroligt lättlurade och sprang iväg för att få oss en gratis muffins? haha, fast det var sant! De var gratis, man fick ett litet budskap också. "Jag älskar dig med evig kärlek" stod det på min, haha. Det var typ Kristna skolgruppen som hade det där. Men det är ju mysigt?

Och för första gången på tisdagar så slutade vi faktiskt nästan vid fem. Haha, helt otroligt! Vi har aldrig haft mediakommunikation så länge. Men vi jobbade bra...
Efter skolan gick jag och Madde en sväng och kikade på stan. Haha. Vi prövade stövlar...Gummistövlar!


 HAHA, jag har överskattat min skostorlek!
Detta är storlek 33, och de passar utmärkt!

Regn och rusk.

Usch jag vill inte ens dra upp rullgardinen - jag hör att det regnar och blåser ute! Hemskt. Jag som ska gå till bussen idag också. Kommer ju vara helt blöt redan innan jag kommer till skolan ens. Haha, det känns som när man var liten. Man gick till skolan i alla väder, tänkte inte på paraply eller något och så gick man i blöta strumpor och fuktiga byxor hela dagen. Fett jobbigt! Jag får tänka på One Tree Hill och Gossip Girl! Det väntar på mig när jag kommer hem...


 Ny tröja från H&M! :)

Mandarin, Clementin eller Satsumas?

Nämnde jag att jag inte har något liv. Men erkänn du undrar också över vad som är vad av Mandarin, Clementin och Satsumas? Jag menar vad ska man säga...? Jag hittade en artikel om det här :
http://www.metro.se/se/article/2007/11/15/22/5351-45/index.xml


Clementin

Utseende: Orangefärgat skal som är något tjockare än på en satsuma. Nästan alltid kärnfri.
Smak: Söt och uppfriskande.
Säsong: Importeras från november till mars från Marocko och Spanien.
Kuriosa: Uppkom genom en korsning mellan mandarin och pomerans. Den småcitrusfrukt som vi äter allra mest av.


Satsumas

Utseende: Orange, men har ofta gröna skiftningar i skalet (är dock mogen trots detta). Tunnare skal än hos clementinen. Är nästan alltid kärnfri.
Smak: Mild, sötsyrlig. Syrligare än clementinen.
Säsong: Importeras från Spanien från mitten av oktober till januari.
Kuriosa: Kommer ursprungligen från den japanska provinsen Satsuma.


Mandarin

Utseende: Gul till blekt orange. Relativt tunt skal. Mycket kärnor.
Smak: Påminner mycket om clementin men är något sötare.
Säsong: Finns ingen. Läs nedan.
Kuriosa: Mandarin innehåller så mycket kärnor att den har  ersatts av kärnfattigare sorter. Den största skörden går därför i stället till mandarin på burk och till drycker.
Källa: David Ottosson på Allfrukt


Tänk det är så kul att lära folk saker, jag borde kanske bli lärare?

Företagsresa?

Hade som sagt UF på morgonen idag, haha det var ganska kul. Hela företaget packade sig in i Sannas bil, och vi åkte runt i hela Karlstad och kollade på tyger! Haha. Det var allsång (JULSÅNGER), och det var skratt. Dock inte mycket till tyger. Men ändå... Haha! Det var otroligt kul, även om Linda och Linnéas sång inte vad den bästa!

Jag slutade tidigt idag iallafall, gick en sväng på stan och kikade om ett par skor hade kommit in, men det hade de inte gjort. Tråååk! Sedan åkte jag hem, och helt ärligt, fast att jag somnade tidigt igår, och slutade tidigt idag så var jag helt slut, jag somnade bums på bussen. Och när jag gick av i Säffle så gick jag i sömnen ända till jag kom utanför busshållplatsen där det blåste halv orkan! Det var det värsta jag har varit med om, jag kom typ inte framåt utan gick bakåt istället. Dessutom regnade det katter och hundar! (Varför låter det inte lika bra på svenska?)
När jag kom hem la jag mig i sängen! Var annars liksom. Hej jag heter Josefine och jag har inget liv! Kikade på Dawsons Creek, och ehm ja det är typ allt jag har gjort. Är trött och mår illa! :) Men imorrn blir det nya friska tag. Jippi!


Måndag

Ja det blev en god natts sömn inatt minsan, Jag tror jag somnade runt elva där, och det känns ganska bra. Det var nog bara för att jag var ute och gick så länge igår. Haha,  jag blir jämt så fett trött av att vara ute. Är det bara jag som blir det?
Men jajaj, nu är jag klädd och i ordning gjord - beredd att gå till bussen!
Känns som en ganska bra dag idag ändå, bara två lektioner så jag slutar vid två!


 Lite Gossip Girl inspererat?

Älgjakt !

Haha jag var ute och gick en sväng förut (eller ja jag var ute 1½ timme), men iaf så gick jag i skogen när jag helt plötsligt hörde något ljud. Blev helt livrädd och sen såg jag några rådjur springa över gärdet. Då slog det mig:
- DET ÄR ÄLGJAKT!
och där gick jag lugnt och traskade i skogen. Dock tror jag inte att några jägare var just där, men man kan aldrig vara nog säker. Jag fick lite panik och ville ut ur skogen. Tror ni inte jag hade tappat bort vilken stig det var jag gick på dit då? Blev lite svettigt där ett tag, skickade sms till Sanna och sa att jag hade gått lite vilse (Bra att någon vet liksom), då fick jag ett råd, som jag tydligen har gett Sanna en gång när hon var vilse hon med "Gå inte vilse, gör det bara inte!" är det inte det smartaste råd ni någonsin hört? Eller inte...
Men jag hittade allt ut tillslut och då var jag så trött att jag satte mig på en bänk jämt en liten sväng bara, då kom det en tant och en farbror och sa lite glatt "Jaha, och här sitter du och njuter!", haha Fett söta, då blev jag glad!

Nu har jag duschat, fixat håret, lagt ansiktsmask, fixat till naglarna och valt kläder till imorrn. Så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en film innan jag ska gå och lägga mig tror jag minsan!


 Ser ändå ganska grönt ut fortfarande?

Plugg, plugg, plugg...

Idag blir det minsan plugg för hela slanten. För första gången detta läsår? Nej för andra gången, förra söndagen så hade jag ju en del att göra också. Nej men det känns helt okej, jag är ganska berädd på det och då är det lättare. Jag har:
- Matte C, typ räkna några sidor
- Skriva 100 ord om 2 olika saker i engelska.
- Göra en låt till Multimedia
Okej, det var inte så fett mycket ändå. Matten är värst, fast den behöver jag egentligen inte göra om jag inte vill. Jag menar, jag har ett eget schema vad gäller det, och det finns inget som säger att jag måste räkna klart det i år eller så. Jag kan lika gärna göra det nästa år tror jag? Jag ska prata med stefan om det där tror jag minsan. Och dessutom har min klass prov i matte B imorrn så jag ska inte på den lektionen, så jag ska räkna det idag istället. Haha jaja.

Jag var iaf upp vid tio idag, och har varit ute och övningskört nu. Skitroligt är det, för att det går bra. Haha, jag har blivit väldigt bra på att köra faktiskt. Tro det eller ej.

Plugg var det ja....


Lite kläder...

Var ju på stan med mamma en sväng igår. Blev inte så länge eftersom jag skulle till skolan också, men hann allt att hitta lite kläder. Dock hittade jag inte riktigt den klänningen jag ville ha, men jag ska tillbaka till Gina nu på måndag eller någon och kika en gång till, den är verkligen fin den klänningen. Älskar den! Hittade en stickad tröja på Gina, en blus och en kjol på HM. Så rätt nöjd ändå. Hittade ett par skor jag vill ha med, fast de fanns inte i min storlek! Trist när det är så tycker jag, vilket det jämt är. Antingen finns inet ens min storlek i just den sorten "Gå och kolla om det finns på barnavdelningen" eller så är det slut. Men så kan det vara... Nästa helg blir det shopping i Stockholm! LÄÄÄÄNGTAR...


 Köpte kjolen igår! :)
Frästen, shit vad mina ben ser bruna ut!

Rosa kortläsare med spegel

Jag är väldigt girlygirly när det verkligen gäller. Haha! Jag hittade verkligen världens sötaste lilla minneskortsläsare för ett tag sedan, och jämt precis nu så satte sig pappa och beställde den åt mig. Fett glad är jag. Okej, jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till egentligen, läsa kort med? Jag har ju kameran om det skulle behövas. Men nu var det så att min kära lillasyster fick en kortläsare här för någon vecka sedan så nu fick jag med en. ÅÅÅÅH! Haha, den är så fin, helt rosa och allt. På bilden här nedan är den dock blå. Men tänk er den i ljusrosa, fett snyggt!

Jag fick lite Legally Blonde känsla över den. Tänk om någon bara lite sådär:
- är det någon som har en kortläsare?
Och då sitter jag där lite oskydligt och bara tar upp min lilla kortläsare som ser ut som en vanlig liten spegeldosa! haha Det är någon alldeles extra måste jag säga. Det är ungefär som när folk frågar på skoj om det är någon som har en sax och jag tar upp en ur väskan...En sax är bra till mycke!


http://www.smidigt.se/kortlasare-med-spegel/4928/

Haha jobbigt!

Haha nu har jag krattat klart, jag krattade i två hela timmar nästan. Fett jobbigt, och jag kommer ha en sådan otrolig träningsvärk imorgon - otränad som jag är. Jag och Nelly passade på att ta några fina kort medan vi var ute. Och ja, hon var med och "hjälpte till"! Haha. Jag måste bara säga det här, JAG ÄLSKAR NELLY! Hon är den bästa som finns, på allvar!

Mitt halsont har frästen kommit tillbaka efter typ en veckas uppehåll. Det bränner, och det bränner och det bränner. När jag öppnar munnen och andas in luft så känns det som om att den ska släcka en brand nere i magen på mig. Men vad gör man åt det? Jag kanske bara är trött. Det är nog allt! Det kommer att ge sig tillslut iaf :)

Jaja, när jag hade krattat klart så var jag TVUNGEN att hjälpa mamma att städa mitt rum. Det är inte att leka med alltså, det är så himla mycket småprylar att damma av att jag typ får spader. Haha. Okej, jag fick 100kr för det tror jag?! Hoppas jag!
Så totalt har jag iaf tjänat 200kr idag på hemmaarbete! Haha







Kratta löv! :)

Haha vet ni, jag ska ut och kratta löv strax. Kratta löv tycker jag kan vara ganska roligt, eller mysigt. Dock anar jag att en viss Nelly Hund kommer att ha fruktansvärt roligt i lövhögarna. Haha. Jag ska kratta långsamt, för jag får 50kr/h för att göra det. Okej, mest krattar jag löv och så för att mina pengar på mobilen är heeeelt slut 0.00kr totalt har jag. Fast å andra sidan har jag inte haft pengar på evigheter, fast mina gratis sms tog slut igår, och då är jag ju dömd åt att inte ha någon som helst kontakt med andra! haha. Kan varken ringa eller sms:a liksom! Så därför tänkte jag tjäna ihop lite här idag.
Mamma och Pappa har lovat att jag ska få 100kr i månaden till mobilen. Så jag behöver bara 100kr nu för att få gratis sms också! Skitbra, bara att sätta igång och kratta då.


Uppe med tuppen!

Sanna var ju här igår. Fett mysigt, vi åt tacos, vi tittade på idol (dock missade vi vem som åkte ut?) sedan kikade vi faktiskt på filmen "Camp Rock" haha, åh mysig film ju! Lite larvig typ som High school musical, men den är ju också hel mysig egentligen. Såg frästen att High School Musical 2 går på tv idag, kanske man skulle ta att kika på?

Vi somnade vid tre där någongång, och var uppe med tuppen imorse. Trött är jag egentligen men jag har verkligen bestämt mig för att jag inte ska gå och lägga mig och sova nu, det får bli ikväll liksom. Jag följde Sanna  till bussen vid halv nio, sedan gick jag ut och gick en sväng. Så himla skönt, fast att det är minusgrader ute. Men första gången jag använde min vinterjacka. Och det är alltid kul. Haha. Strax ska jag iväg till stan med mamma en sväng, vi ska köpa tårta och lite sådana saker - Det är ju någon som fyller år imorrn (Pappis)

Haha, måste nog göra mig i ordning!
See Yaa!

Fredag!

Hallå, idag är det fredag - Och ett jättekliv närmare julafton! (Haha, Jack i "när karusellerna sover" säger så!)
Sovmorgon har jag ju idag egentligen. Men jag ska med mamma till Karlstad alldeles strax så ska vi gå på stan lite innan jag ska till skolan. Mysigt värre. Jag har hittat lite kläder jag vill ha, så man kan ju alltid hoppas på att något blir mitt (A) Snälla mamma? Haha. Sedan fyller pappa år på söndag så måste hitta en födelsedagspresent till honom med. Hittar jag inte någon idag så får jag väl leta imorrn med då...Jobbigt!
Haha, jaja lite frukost blir det nu!

Sanna följer med hem ikväll så då blir det Idol mys! :)

UF är igång känns det som.

Det känns verkligen som om att vi börjar komma igång med vårat UF företag. Vi fick för oss att greja med det på matraster idag så vi åkte in till stan och kikade på lite saker som vi behöver så vi kommer antagligen att komma igång ganska snart hoppas jag. Åh jag längtar verkligen till våran grej är klar. Till jul blir det garanterat (Årets julklapp ska det bli)!

haha jaja, sista textkommunikationen var det idag tror jag? Vi hade en tävling där jag, Sofie, Elin och Emma vann! (Madde, Malin, Sanna och Ida vann vi över) Så vi ska få pris! haha. Grafiskkommunikation ska vi ha nästa vecka och jag längtar som fan gör jag. Ska bli fett roligt. Annars har vi inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Haha. Skönt att vara hemma nu, även om det är väldigt sent! Men ja...

Handtvättardagen är det idag!

(TRÅKIGT HAR JAG)
hahaha, men det här var fett äckligt typ. Läste på aftonbladet att var fjärde har bajs på fingrarna!

LÄS: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3538891.ab 

Jag menar usch. Det betyder typ att 7st i klassen går runt med små äckliga bakterier. Haha. Bara att tänka en sådan tanke är ju ganska sjuk. Visste ni dessutom att det är handtvättar dagen idag?


Rena händer kan rädda liv. Det uppmärksammas idag i samband med the Global Handwashing Day, ett samarbete mellan hygienexperter och statliga organisationer för att uppmuntra bättre handhygien.

Under en nagel ryms lika många bakterier som antalet invånare i Sverige och i ett trasigt nagelband finns lika mycket bakterier som hela jordens befolkning, skriver Svenska Dagbladet.
Även det står på aftonbladet.

Så jag hoppas att alla har uppmärksammat detta och tvättat händerna extra noga idag! Om inte... tänk på att om du tvättar händerna så kan du rätta liv!!!
Alltså detta känns inte viktigt alls, menar I-lands problem?


Ehm ja:D

Följ min blogg med bloggkoll

Skolkortet!

Haha jag såg förut att jag hade fått skolkorten! FYFAN. Haha, nejdå det kunde ha varit mycket värre, jag såg ju bara naken ut på gruppbildenXD haha! Men annars så... helt okej nöjd blev jag! Ett av de bättre skolkorten ändå.




Lagat "mat" (:

Haha, sluta fick jag göra vid 11 förut. Fett skönt eftersom jag kom med bussen hem vid halv tolv. Det var lite roligt för det kom på en på bussen, hon hade inget busskort, inga pengar, och inget kort med pengar på heller. Men hon skulle med bussen, och gav sig verkligen inte när chauffören sa att det inte går att åka buss utan pengar.
Sen när jag kom till Säffle s var det en på motorcykel som hade blivit påkörd! Fett läskigt. Hoppas det gick bra med han.

Jag har iaf gjort lite mat idag, haha! Jag börjar nästan bli lite bra på olika rätter. Idag blev det mackor i smörgåsjärn, med fetaost, philadelfia, oliver och lite sallad till det! Jättegott var det. Sedan gjorde jag ett stort glas med varmchoklad och vispgrädde. Gud vad gott det var! Jag behövde verkligen det känner jag!



Nu har vi text minsann.

Nu sitter vi här och har textkommunikation igen. Jag är klar med det vi skulle göra så jag har sett 5 avsnitt av "När karusellerna sover", så nu har jag sett alla avsnitt. Fett bra julkalender. Haha. Nu vill jag se någon mer. Helst någon jag inte har sett på länge. Undra vilken? Ronny och Julia. Jag kommer ihåg att de hade gelé hjärtan. 
Jag fick frästen VG på min artikel.

Haha jaja! Jag var ute och gick en timme imorse! Fett skönt, fast väldigt kallt. Tack gode gud för att jag tog min nya jacka. Haha märkte iofs att jag hade tappat en vante när jag kom till Karlstad. Klantig. 
Jag hoppas frästen att jag får sluta snart för jag har fett tråkigt att göra. Haha...



Duracell batteri.

Just nu går jag bara på en energi jag inte har! Jag är så otroligt jäkla trött hela tiden, det svider i ögonen och tårarna vill bara rinna (Inte för att jag är ledsen, utan för att jag är så trött). Hur som helst är det full fart. Ganska jobbigt med skolan just nu. Jag menar, en vanlig vecka så kommer jag hem tidigast 17.30! Och då åker jag hemifrån 06.30 på morgonen. Det blir långa dagar, och ni anar inte vad det tar på krafterna bara att åka buss 12 mil varje dag. Sjuuuukt trött blir man av det.
Min syster klaga på att hon har tråkigt hemma, jag vill ha så otroligt mycket mer tid hemma så det finns inte. Den tiden har jag inte, och kommer troligen inte ha på ett år nu. Det är deprimerande!

JAG VET ATT JAG BARA KLAGAR JUST NU!
(En positiv sak är ju att det snart är en veckas höstlov)

Multimedia?

Jag ska snart till skolan nu igen! Fast jag tycker mig ändå minnas att han sa att lektionen idag var frivillig? Om man kunde jobba hemma så fick man göra det? Eller jag minns faktiskt inte. Det är hemskt. Tänk om jag skulle börja ett idag och så är jag vaken och på G redan nu. Haha.

Slutar fem idag, och när jag kommer hem så har jag både One Tree Hill och Gossip Girl att titta på. Fett bra!

Försvinn tack!

Huvudvärk försvinn, magont försvinn, det brinnande i halsen försvinn, illamående försvinn, sömn kom tillbaka!

Vad lukar det?

Vet ni vad som är irriterande?
Jo, när man ligger uppe på rummet och hör att mamma och pappa grejar med mat på nedervåningen. Sedan känner man att någon slags doft kommer och man undrar och undrar vad det är. Man känner igen doften men man har verkligen inten aning om vad det är.
Den situatuionen befinner jag mig i just nu! Haha, jag kommer verkligen inte på vad det är som luktar. Det luktar typ gott, men ändå känns det som om att jag inte tycker det är så speciellt gott. Typ jag vet inte, eller jo jag gillar det nog. Det luktar typ köttfärspaj tror jag.

Jag som åt köttfärsås i skolan idag. Och vet ni vad, jag lyckades få det på ryggen också. Fett pinsamt!

slutade tidigt! (Y)

Haha, ja idag slutade vi minsan tidigt! Skööönt. Dock fattade vi ingenting, vi liksom stod utanför dörren och väntade på att lillian skulle komma, haha och på dörren satt det en lapp där det stod att vi skulle jobba ensama idag. Fett synd att vi missade den från början liksom. HAHA! Jaja, vi slapp matten idag med så vi slutade direkt där. Så nu är jag hemma, kom hem för en halvtimme sedan, och så tidigt har jag inte varit hemma sen i våras! haha.

På UF imorse lät våran grönhåriga lärare oss gå och jobba med en gång - rekord! Vi kontaktade UF kontoret i Karlstad och bad dem om hjälp eftersom våran lärare är värdelös på att hjälpa! Verkligen helt värdelös. Det enda hon har lärt oss är att det finns olika storlekar på papper och kuvert! Mer än så är det inte... Och hur ofta använder man kuvert nu för tiden? Hallå - Mail! DAAH! Haha nej okej men ändå.Vi har hittat en personlig rådgivare idag med, ingen mindre än våran kära mattelärare, och idrottslärare Stefan! Perfekt det ju.

Nu när jag kom hem började för övrigt regnet att ösa ner utanför. Skööönt! Så nu har jag gjort fetaost sallad och ska krypa ner under en filt och mysa framför tv:n!


Då var det dags igen! :)

Haha, ja skola igen nu då! Och jag har typ sovit tre timmar inatt? Något liknande iallafall. Så jag är lite pigg just nu faktiskt, fast det är nog bara för att jag har sovit så lite att det inte märks liksom. Haha. Fett jobbigt kommer det bli sen, övertrött kommer jag bli. Haha.
Har UF på morgonen nu, så vi ska väl försöka komma igång lite här nu är det tänkt tror jag. Lycka till, till oss! Haha

Nu ska jag åka till bussen !
Vi hörs i eftermiddag/kväll



Ni kommer ihåg att jag köpte en rosa bandet T-shirt? Haha, jag upptäckte att källan på texten som står bakom min bild är tagen från Wikipedia! HAHA. Alltså är det inte typ ett ganska oseriöst ställe? Kan inte vem som helst lägga till information där? Och så har man det på en rosa bandet tröja? HAHA

Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love

Alltså, jag gillar Darins nya låt! (A)


Jag är en nörd.

Haha just nu är jag en riktig nörd alltså. Jag kom på en femte sak till engelskan - James Cook (Vilket jag är ungefär 40% säker på att det var med, men ändå) Så jag var inne på en sida här och tittade lite om honom. Vi får bara ha engelska sidor, ganska förståligt med tanke på att det trotsallt är engelska jag gör. Men aa, och då fanns det en rubrik som sa
"Cook News" , och då undrar jag:
- Hur sjutton kan man ha nyheter om en person som varit död sedan 1779?
Haha, det är ganska komiskt, jag vill också vara sådan. När jag har varit död i 229 år så ska det fortfarande finnas nyheter om mig! Det om något är status.

Haha, jaja, är snart klar med mina 50 ord grejer. Hoppas bara att Lillian inte tar det där med "50 ord" allt för seriöst, för jag har typ 55 ord och så. Men det är ju fortfarande på 50 ord! Haha.

Kaffe blev det också, och nu är min vaniljsmak slut så det får bli mer sådan.


Solig söndag!

Jag vaknade halv tio idag. Tänkte bara "SHIIIT, vad tidigt jag vaknar!" Men insåg ganska snabbt att det var härligt att vakna så tidigt. Solen skiner ute, himelen är klarblå och löven är gula. Vad underbart! Jag vill ut och gå, långt. Får se om någon hänger med mig senare, annars går jag nog själv tror jag. Det är skönt det med. Ladda på ipoden med mysig musik och sedan gå ut.
Men först äre minsann läxor som gäller. Alltså jag kommer verkligen inte ihåg vad jag ska göra. Eller jo det gör jag, men i torsdags kväll kom jag på att det kanske är imorgon vi ska redovisa 5 olika saker på 50 ord. Grejen är den att vi fick välja mellan massa olika saker, och jag kommer inte ihåg alla, jag kommer liksom inte ens ihåg 5 tror jag. Jag vet att jag har skrivit om totem poles, för det har jag i skolan. Nu har jag hittat fakta om Broadway, och sedan tror jag att jag väljer Cricket och Rosa Parks också. Läser om henne just nu, intressant är det fakta... men den femte grejen då?! PANIK.
Jag hittade inte mina nycklar i fredags så jag kunde inte ens plocka med mig engelskan och det störde mig hela dagen. Haha. Jag hoppas verkligen att det inte är imorrn jag ska redovisa det.

Jag intervjuade Lisa igår med, till ett personporträtt jag ska göra till texten. Hoppas det blir fett bra, ska skriva ner det sedan efter jag har gjort engelskan tänkte jag. Sedan ska jag leta upp en reklambild som jag ska göra en analys på också. Egentligen skulle jag behöva göra lite matte också, fast jag orkade inte bära med mig boken hem i fredags, jag hade så jävla mycket saker med mig ändå. Helt jobbigt. Det får bli matte nästa helg. JAg orkar fan inte plugga i veckorna, och jag gör det inte heller, ganska konstigt att jag hinner med allt ändå.

Jaja, nu ska jag fortsätta på engelskan...


En kaffe till detta vore gott

Dagen...

Ganska snabbt efter att jag kom hem i morse så kom min moster och hennes kille! Vi fikade och sedan ville de åka till Karlstad och shoppa, jag var inte sen med att haka på där iallafall. Fast att jag helst av allt ville lägga mig under täcket och bara sooooooooova! Men som sagt så åkte jag tillbaka till Karlstad ännu en gång. Haha, tur var väl det, för jag fick en klänning, en tröja (Rosa Bandet), smink och mössa av mamma! Det gillar vi!
Dessutom fyller ju mammsi år idag GRATTIS TILL HENNE!
Vi käkade i Karlstad, var på Ikea och så, sedan åkte vi hem igen, jag somnade på vägen hem. Sen när vi kom hem så sprang jag direkt upp till sängen och la mig och sov i några timmar. Sen kom Lisa, och så hade vi lite födelsedagsfirande för mamma! :) Annika och Göte kom och vi åt smörgåstårta och sådana grejer. Fett mysigt! Lisa hade med sig en ros till mamma!
 




God dag!

Haha, tjejkväll hos Ida igår var fett roligt! Gud vad roligt jag hade...Alla kom och vi beställde pizza som vi gick ner och hämtade, och den var så god. Idas lägenhet var inte alls så liten som jag trodde och den var så mysig. Haha. Vi hade hur mycket chips som helst, och dricka! *host* Vi körde "Jag har aldrig", och så sjöng vi tigerjakt för hela kvarteret sa sofie! Haha! Linnea berättade ett försök till en rolig historia som hon kommit på själv - den var ganska kul! haha
Sen när  vi skulle sova så somnade alla utom Sanna och Sofie, men sannas mobil ringde och jag vaknade! Sen sa Sanna lite retsamt:
- Jossi ska allt få höra imorrn att hon snarkar!
JAG VAR VAKEN!
- Sanna bara så att du vet så sover jag inte, det är Madde som ligger och flåsar i örat på mig.
Gud, alltså då blev jag pigg som fan! Och Sofie såg helt störd ut där hon satt/låg och sov i en fotölj! Alltså jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en som sover i en fotölj förut! haha. Sjukt kul!
Madde vaknade och vi var igång. Då vaknade Ida och var sur för att vi väckte henne, då vaknade Malin och var sur för att vi väckte henne! Patricia sov... Haha;)


Det var en gång en nöt som var ute och gick
När den skulle gå över vägen blev den påkörd.
Då sa Svensken till Amerikanen
- Kolla, nöten blev överkörd!
- NOT


18 åringarna! =) haha


Fett trevlig kväll ! :)

Matteskit

Jag hatar matte! Jag verkligen hatar det. Och vi har en hjälplista på tavlan. Då måste man resa på sig och gå fram för att skriva sitt namn. Jag orkar inte, och jag behöver hjälp! Det här suger.

Fredag mina vänner!

Varför känns det alltid så bra att vakna upp på en fredag? Vilken tid det än är man vaknar så är det fredag. I och för sig så vaknade jag för en kvart sedan så då känns det ju extra bra. Jag funderar just nu på vad jag ska packa ner och ta med mig eftersom jag ska vara borta till imorrn! Hm... Lite kläder vore ju kanske bra? Aja, jag har inte så ont i hals/mage idag, väldigt bra det. Fast huvudvärken sitter än så länge kvar. Jag kunde ärligt nästan inte somna igår för att det dunkade så i huvudet. Men riktigt så illa är det inte nu! Haha. Jag får ta en ipren och så löser sig allt! :D

Aja, Mamma fyller år imorrn så jag kommer hem ganska tidigt!


Ont i huvudet.

Jag har extremt jätte ont i hunuvet just nu. Det känns som om det skulle kunna sprängas vilken sekund som helst. Dessutom så bränner det som en jävla majbrasa i halsen och magen på mig! Hemskt är det. Fast idrotten gick bra idag iallafall. Gött det. Har gått väldigt bra hela dagen iofs, trodde det skulle vara värre med tanke på hur det kändes igår. Men med lite fil till frukost/lunch så gick det bra. Lent och skönt för halsen. Jag fattar inte varför jag får så ont? Jag menar, jag stressar inte? Jaja.
Lisa kom och hämtade upp mig på busstationen förut, haha då slapp jag gå hem. När vi kom hem till mig var maten precis klar och vi satte oss och åt med en gång. Sedan så har vi typ kikat på film och bara myst liksom! Jätteskönt att det börjar bli höst/vinter för då är det okej att bara ligga inne om man känner för det!

Jaja, hoppas jag mår mycket, mycket bättre imorrn! Då blir det tjejkväll hemma hos Ida med, Linnéa, Sanna, Sofie, Madde, Malin, Patricia, Isabelle och så Ida såklart! HAHA, Spännande att vi ska sova 9 pers i hennes lilla lägenhet. Jag har iofs aldrig varit där, men enligt rykten så ska den inte var överdrivet stor! haha.


 Lisa är allt en klippa hon!

Torsdag!

Ni anar inte hur fett skönt det är med sovmorgon. I vanliga fall vid den här tiden så har jag varit vaken i fyra timmar. Nu vaknade jag nyss. Jättebra att vi hade sovmorgon just idag med, för jag kunde verkligen inte sova inatt. Det kunde inte Sanna heller så vi smsade med varandra! haha. Jag somnade först vi halv två eller något tror jag. Usch vad jobbigt...
Dagen idag känns ganska jobbig fast att vi har sovmorgon, vi har prov i svenskan! Alltså det där provet är så sjukt så det finns inte. Jag förstår inte hur man kan ha prov på något sådant som vi har prov i nu. Vi har haft grupparbeten, och vi var 10 olika grupper typ. Nu ska vi ha prov på det. Det är hur många sidor som helst, och hur jävla mycket fakta som helst. Svårt att veta vad man ska lära sig om 10 olika saker också.
Sen idrotten känns inte allt för kul idag heller, jag har magkatarr! Men med på idrotten ska jag allt vara, hoppas bara att jag inte spyr just då. Skulle vara lite pinsamt, haha!

Nu ska jag väl ta mig ur sängen antar jag :)


 Haha bara för att jag har roligaste humorn!
Det stod så på en toalett XD

Tävling



Jag är med i den här tävlingen där man kan vinna typ en sminkning, fotografering och så får man med bilder! Fett kul ju... =)

Länk:
http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html

Ny mobil! :)

Haha, äntligen har jag fått en ny mobil nu. Hoppas verkligen att den fungerar bättre än min förra som sög! W580i... SÄMSTA MOBILEN NÅGONSIN. Dock köpte jag en av samma modell. Eller alltså inte samma modell, men typ samma utseende - W595 heter den. Haha, fett snygg är den. Även om den är marinblå och inte rosa. Det är lite synd, för jag ville verkligen ha en rosa telefon, men det här går verkligen jättebra det med. Tro det eller ej...Jag är väldigt nöjd över den nya nu. Får se hur det känns om några dagar!


Det här är då min nya mobil :)

Bra dag! :)

Haha, vi slutade ganska tidigt från Texten idag, jätteskönt. Då kom jag hem ganska tidigt. Alltså typ för en halv timme sedan! Förra året så var det vanligt att jag kom hem vid den här tiden eller liksom runt här. I år är det vanligare att jag komme hem vid halv sex mest varje dag liksom. Fredagar är drygast, att komma hem halv sex en fredag liksom. Dock har jag inte åkt hem så många fredagar än tror jag! Det har liksom blivit att jag har stannan kvar i karlstad och gjort grejer känns det som. Men nu är jag som sagt hemma, och dricker egengjord vanilj latte. Jättegod är den! Ska försöka att åka till Expert sen med pappa när han kommer hem, kolla vad jag får ut för min gamla mobil och se vad jag behöver lägga till för min nya liksom. Vad det nu blir för någon. Spännande!
Imorgon frästen, då har jag sovmorgon! Börjar inte förrns 12.50 och det är fett skönt... haha! :) Funderar på om jag kanske ska laga mat ikväll? Vore inte det duktigt av mig... jo det vore det!


 Åt det här förut:
Fil med banan, vindruvor, äpple och strössel! :) haha

i skolan

Nu har vi textkommunikation. Vi ska skriva en insändare, fast jag är redan klar. Jag var klar för en timme sedan, kanske mer! Så jag sitter bara här och gör ingenting. Jag prommenerade förut när jag kom till Karlstad, i nästan en timme var jag ute och gick. Det var väldigt skönt, och när jag kom till skolan hade jag med mig frukost som jag åt. Eller ja, jag orkade inte hela smörgåsen så jag åt en halv. Men ändå liksom. Haha. Som sagt så ska jag nog promenera när jag kommer till skolan imorrn med. Så mysigt när det är höst liksom. 

Igår när jag skulle gå hem från bussen så lyssnade jag på en av de bästa låtarna som jag vet, alltså jag går ju vägen hem på rutin liksom så jag tänker ju inte på var jag går. Men när jag tittade upp så var jag inte alls på vägen hem. Jag var på vägen till någon annan, och det var jätteläskigt! Jag bara var utanför där helt utan anledning! 

Bakprogram.

Godmorgon. Idag är jag sådär fett trött igen! Tänkte faktiskt sova en extra timme idag, men så kom jag på att jag ville ut och gå nu på morgonen. Så jag åker till Karlstad samma tid som vanligt, fast så ska jag gå en prommenad när jag kommer fram. Det ska bli härligt! Gör nog samma sak imorrn tror jag. Typ enda tiden jag har känns det som. En timme på morgonen. Haha.
Jaja, ni kommer ihåg att jag och Sofie bakade wienerbröd för inte allt för länge sedan? Haha.  Filmer på detta har kommit nu! Vi är så dumma...


Del 1
 

 Del 2

Dålig uppdatering.

Har varit dåligt på att uppdatera idag. Menmen, vad ska man säga. Dagen har gått bra ändå. Vi fick tillbaka mediakomunikations provet idag. Jag hade 1,5p från MVG. Lite surt sådär, men är glad över det jag fick ändå! Jag menar VG är ju helt okej också. Haha :)
Vi hade en lång rast så vi gick och köpte mandariner eller klementiner? JAg lär mig aldrig skillnaden! Haha. Det var jättegött! Åh jag vill ha fler nu...
När vi slutade så gick jag, Sanna, Linnéa och Sofie och fikade på royal. Mysigt värre var det! Även om det blev en snabbfika sådär! Sedan åkte jag hem. Haha. Hänt typ ingenting alls idag faktiskt. Skitrist!



 Fint väder ute!


 Fika :)

Klädpanik...

Usch jag har klädpanik just nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. Jättejobbigt är det! Haha. Men jag ska nog hitta något snart hoppas jag.
Går lång dag i skolan idag vilket betyder att jag inte är hemma förrns ikväll. Men det ska nog gå bra det med hoppas jag. Haha. Jag försöker vara lite positiv här. Ska ner nu och göra lite mackor som jag kan ta med till skolan så att jag slipper typ hungra ihjäl innan jag kommer hem ikväll i alla fall.
Jaja, som sagt, vi hörs ikväll! :)

Jag gillar Darin!

Darin ska släppa en ny skiva! Troget fans som jag är ! (A) haha. Åh det var jättelänge sedan han släppte något nytt senast, så det är ju skitbra ju! haha.

Darin har faktiskt varit här i Säffle. Det är status. Jag och Amanda var där och tittade. Jag blev törstig, så jag tog en vattenflaska från scenen. Det var Darins egentligen, men han hade redan så många. Han la sig ner på scen och rörde sig inte, jag sa på skoj:
- Dog han?
Då tystnade musiken precis när jag sa det, eller eftersom jag trodde det skulle vara musik så skrek jag. Alla tittade!

Sedan har han ju varit i Karlskoga, då jag och Erica  var där. Haha. Lustigt att jag kommer ihåg det egentligen. Alltså det var när vi skulle konfermera oss typ. Eller innan, för vi var i Karlstad och köpte kläder som vi skulle ha på oss då. Sedan åkte vi till Karlskoga och åt på McDonalds där satt det en skylt där det stod "The ring two" fast jag uttalade det "twou", haha och varför kommer jag ihåg det ens? Evelina var med också, så hon tog en affisch som jag fick av henne sen! :) HAHA.

Sen var jag och Elli på Darin i Karlstad också. Haha, fett roligt. Vi var där typ sex timmar i förväg för att komma först, ändå var tre tjejer där före oss liksom! Haha. Vi orkade inte köpa presenter till honom, inga dyra i alla fall. Vi hade typ 5 kronor över så vi köpte fem sura S. Elli glömde att hon hade dem i bakfickan, så hon satt på dem i några timmar. Sedan var de dubbelt så stora, och inte alls lika puffiga som innan. Vi gav dem till honom ändå! Haha. Vi hamnade längst fram i alla fall. Darin pekade på mig och sjöng några rader, alla tittade på mig. Jag blev generad! Men kul var det...


Darin i Karlskoga


Darin i Karlstad


I Säffle minsann! :)


Sådär ser det inte ut längre - Tack och lov!


nu har vi kommit igång...

Ja måndag idag nu igen då. Jag somnade faktiskt ganska tidigt igår trotsallt. Eller ja vid halv elva eller något kanske, men det är bra för att vara en söndag? Idag har jag energi igen. Fett mycket energi! haha. Vi hade UF imorse och nu har vi verkligen börjat komma igång känns det som. Alltså inte så att vi har börjat att göra saker eller något, men vi är på G liksom. Det är vi. Vi har typ lämnad idén smör på tub, eftersom vi var så smarta att  vi berättade den för hela värmland! Så nu har vi en "top secret" idé här! Ingen får veta! Mohahaha! Däremot kan ni få köpa risksedlar om ni vill ? (; haha.

Jaja, efter skolan skyndade jag iväg till Lindex för att se om en tröja fanns där. Det är en rosa bandet tröja, som är gött snygg. Verkar dock bara som den finns i stora storlekar L- XXL vilket jag känner är lite stort faktiskt. Synd det! Det slutade med att jag gick till HM och köpte en jättefin klänning!


 Jättesöt tycker jag :)

Alltså helt ...

Alltså helt ärligt, jag har legat här i sängen nu och tittat på lite Prison Break och så, och jag tror fan att jag har varit kissnödig i tre timmar! Det känns så fett jobbigt att gå till toaletten att jag har inte orkat! Haha. Jag vet inte varför jag skriver det men jag behöver nog lätta mitt hjärta. Eller något!
Vet ni vad som slog med förut idag? Jag kommer inte att få sova ordentligt förrns på fredag! PANIIIIK. Haha, jag fattar inte varför mitt liv går ut på att sova. Fast ändå inte liksom. Jag ångrar att jag inte sov en hel vecka på sommarlovet. Då kunde jag ha varit vaken med gott samvete nu. Men nu var det ju så att jag sov nästan inte alls på sommarlovet. Åh jag vill ha sommarlov... eller åtminstone höstlov! Men jag har nästan hela höstlovet uppbokat redan med, så jag kommer ju inte att få sova då heller. Haha, jag är ganska positiv egentligen, det bara inte låter som det.
Jag ska sova snart, fast det sa jag ju för 4 timmar sedan också!

Fräääästen, Samsung är det bra?



 Är den här bra?

Ändrat lite

Ehm ja som ni ser så har jag ändrat bloggen nu! Blev lite snyggare än förra gången tycker jag själv iaf? Haha, aja!

Jag ska nog snart gå och lägga mig tror jag, klockan är ju ändå fem! Haha, jag är sjukt trött! Alltså jag sitter typ här och tittar i kors med ögonen. Och det var väldigt vad många utropstecken det blev nu då.
Jag borde egentligen läsa teori, men jag orkar verkligen inte göra det! Egentligen är det massor av saker jag borde göra, men jag gör dem inte, för jag sitter i sängen istället. Eller ja, jag städade ju förut. Och då menar jag storstädade. Fast så jävla städat ser det inte ut.
Blääh.

Helgen.

Helgen har varit galet intensiv! Men det gillar vi. Jag gillar att ha saker och göra så då känns det skitbra! Haha. Mamma brukar säga det till mig typ;
"Problemet med dig Josefine är att du aldrig säger nej till något, och tycker att allt är precis lika roligt" Vad är då problemet? Ja problemet är ju inte att jag inte har roligt. Problemet är att jag får endel att göra!
Ta den här helgen (som har varit roooolig); I fredags hade jag och Sanna planerat en helkväll, med film och godis, vi låg vakna och pratade till tre. Sedan skulle vi upp halv nio för att åka till Arvikamarten. Därefter fick vi ta tåget från Arvika för att åka hem till mig, där vi skulle käka och göra oss i ordning, sedan kom Elli också och vi åkte vidare till Åmål där vi skulle ut. Och dessutom se OOOOOLLLLLLAAAAA! haha. Fett snygg! vi kom hem vid tre faktiskt och somnade kort därefter med tanke på den lilla sömnen vi hade sedan natten innan! Sedan skulle vi upp vid halv tio idag för Sanna skulle med bussen hem. Men som sagt, har varit en jätterolig helg! FLER SÅNNA!




Olaaaa!


Elli och Sanna på HC

Fredag och sovmorgon

Fredag idag! Känns skitgött. Jag börjar inte förrns kvart i ett, och har redan vaknat. Det känns också gött. Jag menar jag slapp att vakna utav klockan. Och dessutom så gick jag och la mig halv tio i går, och somnade med en gång jag la huvudet på kudden. Så trött var jag. Ehm jaa, så jag har sovit i typ tolv timmar nu. Det är också gött! Haha. Nu har jag typ två timma på mig att käka, göra mig i ordning och sådana saker. Ska nog gå bra det här! :) Har bara matte och svenska i skolan idag. Var meningen att vi skulle göra prov i svenskan, men eftersom vi hade haft "såååååå lite tid på oss att öva" så fick vi provet framskjutet en vecka.
Efter skolan så tror jag att Sanna och jag skulle en sväng på stan, sedan hem till henne eller gå på bio. Vet inte riktigt vad det blir än, men något blir det. Ska sova hos Sannis inatt iaf. Imorgon åker vi till Arvikamarten för att sedan åka hem till mig och förfesta, och sedan åka vidare till Åmål. Jaa, det var hela min plan över helgen faktiskt! Haha...
Åh frästen så är OLA på hc i Åmål! FEEEEETT. Det är därför vi ska dit. Haha, Elli, jag och Sanna! Stackars Sanna som inte ens gillar Ola ;) haha

Förra gången jag och Elli träffade Ola tillsammans var i Kristinehamn för mer än två år sedan. Haha! Och jag skrattar fortfarande när jag tänker på vad vi gjorde! Vi gav honom en film som vi hade gjort själva, och en LÅT som vi sjöng själva, och hade skrivit om Ola. Sedan hade vi gjort en blommkrans åt honom som han hade på huvudet sedan! Haha. Fett pinsamt hela grejen. Sedan när Ola hade signerat våra skivor så fick Elli en blackout och tog med allt vi hade gett honom! Och hon bara:
- Josse, jag tog med hans grejer! (Helt i panik)
Alltså jag verkligen skrattar när jag tänker på hur det var!!!! HAHAHA


 Haha, sådär såg vi ut då minsann!

HEMMA!

Åh ni antar inte hur skönt det är att vara hemma. Extremt lång dag har det varit idag. När jag vaknade imorse var jag, och jag skojar inte när jag säger att jag var fett trött och sov hela vägen till karlstad. Det var tillochmed så att jag sov ända till bussen stannade. (Bättre än tidigare i veckan när chauffören fick väcka mig) Jag får skylla på att det för att det är höst! Det måste vara därför. Vi hade iaf text först idag, en författare var där och snackade lite. Lagomt kul var det! Kul iaf att höra folk från verkligheten prata. Sedan engelska, svenska och sist av allt IDROTT! Vem är det som lägger idrott sist på dagen? Okej om sist på dagen hade varit till längst fyra. Men sist på dagen är ända till klockan fem och hur bra är det på en skala då? INTE ALLS BRA! Jag är hemma tidigast halv sju då. Lite jobbigt. Menmen, vi hade stadsorientering idag. Det var faktiskt roligt och vi klarade det bättre än väntat! Haha, förra året var ju inte jag och Sanna så jättebra. I år hade vi med oss Linnéa och Sofie. Haha!

När jag kom hem var det full rulle som gällde. På en halvtimme hann jag att duscha och käka. Ganska bra ändå? Haha, sedan ringde Lisa (som nu kommit hem från Barcelona) och vi pratade bort en stund liksom. Härligt att ha henne hemma igen.

Frästen så snackat med Expert nu om den där telefonen jag ville ha. Det visade sig att Sony Ericsson har slutat att tillverka den modellen och att TRE bara hade kommit över ett restlager av den. Men de är schyssta på Expert här i lilla Säffle. De skulle ringa runt i Sverige och kika om det fanns någon kvar till lilla mig, och dessutom skulle de försöka fixa så att jag får den utan TRE. För jag vill verkligen inte ha det. Kan de fixa det åt mig så lovar jag att jag kommer att älska dem för alltid!
 

 Sofie var tillbaka i skolan idag med... KUL! =)

Besök på Nwt!

Ja idag var det dags att åka till NWT på ett slags studiebesök. De flesta i min klass har redan varit där ett antal gånger medans jag aldrig har varit det. Antar att det är för att jag är från Säffle. Vi gjorde andra saker istället liksom. Men det kändes spännande, det känns som en grej man ska ha gjort liksom. Dock så var det inte ett vanligt studiebesök vi gjode, vi fick prata med en journalist och så. Väldigt trevlit vart det, vi fick fika med. Sedan kikade vi runt lite i själva NWT-huset och så med.
Sedan fick vi två timmars rast så Jag, Sanni, Linnéa, Malin, Patricia, Ida och Isabelle åkte till McDonalds och käkade lite. Haha man fick två lilla menyn till priset av en! Hur great är inte det då? 20kr var fick vi betala för den maten, perfekt det ju. Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade text, då vi skrev artiklar och jag och Sanni han även med att göra en notis. Haha, händelserik dag eller XD


Ida njöt av te och kaka! ;)