Långfredag.

Idag är det långfredag, men vem vet... eftersom jag nyss har vaknat och klockan är tolv så kanske den inte blir så långt. Det är ju trottsallt bara 12 timmar kvar av själva dagen. Haha. Ibland alltså. Inatt sov jag mer nervöst än jag någonsin har gjort. Det var så läskigt. Jag har drömt en jävla massa saker. En gång vaknade jag och frågade rakt ut:
- Evelina varför sitter du nedanför min säng?
Och så kollade jag ner från sängen liksom, men de satt ingen liten Evelina där inte. Det var nästan lite pinsamt att göra så. Men ajg somnade direkt efter det igen. För klockan var  bara halv nio. Sedan vaknade jag av att jag trodde att jag pratade med Sandra. Vi pratade om Karl-Petter och jag satt upp när jag vaknade och sa:
- Jag tror att Karl-Petter åker ut ur Let´s Dance ikväll!
När jag kollade mig omkring så fanns det ingen där den gången heller. Usch det är så jobbigt att drömma och hålla på sådär. Nu när jag är vaken känner jag mig helt matt i hela kroppen och jag tror att jag har feber. Men det går nog över under dagen! Hoppas jag.

Idag ska jag för övrigt bort till några som mamma känner. De är från bosnien eller något sådant. Det roliga med att åka dit är att vi får SJUKT god tårta, och den är jävligt fin med. Vi får massor av godis, och vi får alltid paket. Det är sorgligt att det är därför det är roligt att åka dit. Men det är så det är. De är inte speciellt roliga av sig och så. Men det är synd om dem så jag åker nog dit lite därför med. Dessutom är det alltid bra att komma ifrån mitt rosa rum och göra något annat än det vanliga liksom.
Ikväll kommer min retro kompis Katrin! Lollipop! Då blir det Let´s Dance med Karl-Petter. Sedan så ska det låta, one tree hill och hela fredagsnöjet liksom.
Vi frågade oss i veckan "Hur ska vi klara oss om en vecka när Let´s Dance är slut?" Vi hoppas starkt på att det är något annat program som börjar då. Men man vet ju aldrig. Det kanske det inte är, och då måste vi ha kommit på någon extraplan på vad vi ska ta oss till.

Nu ska jag ta mig lite ipren, och hoppas på att må lite bättre. Det är ju ändå lov.

Desperat.

Woho, nu är det påsklov. Jag kan inte säga att jag är i behov av lov, inte så som jag brukar vara. Men jag klarar ju helt klart inte på att jag är ledig en vecka. Har iof inte varit överdrivet mycket skola den här veckan heller så. Det jag känner just nu är att jag är i ett desperat behov av att något ska hända. Alltså något annorlunda. Därför är jag just nu med i varenda tävling om resor, konserter osv som jag kan hitta. Jag vinner FAN aldrig någon resa. Jag har vinnit en mobil en gång... Förra året. Ganska precis ett år sedan faktistk. Haha, gud så glad jag var då. Nu vill jag vinna något igen. Det är dags nu! HAHA.

Usch jag har inget vettigt att göra eller skriva.

Nackdelen med att pendla.

Imorgon skriver min kära klass matteprov i ett par timmar på morgonen. Eftersom jag då ligger ett år före i matte så slipper jag detta prov och min första lektion börjar 12.40. Men vet ni vad det jävligaste är? Jag måste åka med den fuckingjävlacpbussen redan vid 09.40 eftersom det inte går någon buss vid rätt tid. Så jag ska alltså vänta i skolan i två timmar bara för att det inte går någon annan buss. Säffle gör verkligen allt för att behålla sin befolkning. Nejdå, det är väl inte själva Säffle som bestämmer hur ofta en buss från Säffle ska gå. Men de borde ju kanske se till att de som pendlar får det liiiiiiiiiiite bättre. ÅH nu blev jag sur. Snudd på att jag faktiskt stannar hemma imorrn tror jag. Eller ja, det blir väl inte så eftesom våran engelskalärare har lagt det såååååå bra att vi har fått så jävla lite tid på oss att göra ett föredrag om ett land så att vi inte hinner att andas på lektionerna för att det ska vara klart så snabbt. Vi är verkligen inte klara så jag antar att de vill ha min hjälp att göra klart det så att vi kan redovisa på torsdag. Sedan har jag bara svenska. TREVLIGT, inte alls.

Jag känner hur allt negativt här i livet pulserar inom mig och jag har bara lust att gråta nästan...
Jag får se det positiva som ändå är, jag har 4½ lektion kvar innan lovet! Dessutom hoppas jag starkt på att våran engelska lärare flyttar fram föredraget, hon brukar vara förstående (?) NEJ det brukar hon inte vara!

Imorgon släpps Linda Bengtzings nya skiva & så kommer ett nytt One Tree Hill avsnitt!

SNÖ?!

Måndag idag, och egentligen hade jag sovmorgon till halv elva. Men jag och Sanna hade tänkt att vara lite hurtiga och åka och simma istället för att sova. Så jag gick upp samma tid som vanligt, 05.40. Satte mig på bussen och var vid badhuset i Karlstad runt 08.00. Vi satt och väntade tills det öppnade vid halv nio då de i kassan säger att tyvärr så är det bara skolklasser som får bada. JAHA! Så var det med den sovmorgonen och den hurtiga morgonen. Jag fick mig några väldiga skratt iallafall. Linnéa, hade glömt bort att det var sovmorgon och ringde nästan lite halvt desperat och frågade om vi inte hade någon lektion. HAHA. Sedan en kvart senare så fick jag ett SMS av Sofie som frågade vilken sal vi var i eftersom hon hade försovit sig. Ja det var roligt. Roligast idag ! haha.

Men halv elva började vi iallafall, och vi skulle ha rörlig bild. DET VAR ROLIGT. Jag har verkligen inte känt för att ha det. Men nu, ja nu vill jag bara ha det hela tiden känns det som. Det värsta med att det är så roligt är att nu vet jag itne vad jag ska välja för inriktning! Igår var jar helt säker på Grafisk design, men nu vet jag inte. Någon av dem vill jag ha iallafall. Och det är ju alltid något att bara ha två att välja mellan.

Annars så har dagen varit ganska bra. Jag glömde min älskade nässpray hemma och därför var det lite halvjobbigt. Eller ja, riktigt jobbigt. Jag har mått jättedåligt faktiskt. Men det löste sig när jag kom hem och fick mig lite nässpray och en ipren! Så nu mår jag bra igen och nu vill jag redigera film.

Övningsköra

Nej det blev inte alls UKM idag. Katrinen hade heeeeeeeelt glömt bort att hon skulle bort. Haha, nejdå jag ska inte håna henne. Men det är så typiskt Katrin. Istället började jag dagen med att övningsköra. Det är alltid en upplevelse för min lilla mor. HAHA. Jag tycker att jag kör skit bra. Idag körde mig mamma upp till ett ställe där de övar med lastbilar och sådant på anläggning osv. Det stod koner där på vägen som jag skulle köra runt.
- Josefine, fokus på vägen. Och så börjar vi med att ta varannan kon.
men tjena mamma ,jag klarar att svänga runt alla! Och OHYES det gjorde jag allt. Och sedan körde jag hem också, och stackars lilla mamma sitter och försöter att styra och ibland sitter hon och håller på handbromsen. Men det går framåt. Och med mindre än två månader kvar tills jag fyller 18 så kan jag snabbt konstatera att jag aldrig kommer hinna få körkort innan sommarn. Inte ens efter tror jag. Men jag är som sagt på G. Det är Sanna och Linnéa som gör att jag blir så pepp på att köra.

Annars har jag in ort mycket alls. Jag har legat i sängen som alla andra söndar. Eller jo, Sofie och Linnéa hittade en tävling åt mig i skolan som de tyckte att jag skulle vara med i. Så jag har skrivit en text till det, och hoppas på att jag vinner 7000kr. Det skulle vara skönt. Men vad är oddsen för det? NOLL? Tjaa man vet ju aldrig. Sedan jag kom tvåa i novelltävlingen på skolan så tror jag att jag kan klara vad som helst. Fast jag tror ju inte att jag kommer etta, för som jag resonerade med Sofie förut så "Bara på skolan finns det ju EN som är bättre än vad jag är, för jag kom ju bara tvåa..." Så sluta säga att jag är bäst på att skriva. För jag kom faktistk bara tvåa. HAHA. Det är en fras jag kommer leva med resten av mitt rosa liv. (jag vet inte varför rosa kom in i meningen)

Jag tittade på en film förut If only hette den. Den var bra, och förbannat sorglig. Jag gråt gjorde jag. Inget lyckligt slut vare ens. Det var jobbigt. Men eftersom jag har gått med gråten i ögat i nästan en vecka så var det skönt att få gråta en tår. Även om det inte var så mycket mer så var det liksom skönt, för jag gråter aldrig. Förutom när jag skrattar så jag gråter då, och det händer ju faktiskt ganska ofta om man tänker efter.

Nu har jag skrivit ännu ett inlägg om ingenting, så jag tänkte ta och gå och lägga mig. Godnatt på mig!

Helgen...

I fredags var en hyffsat bra dag om man jämför med förra fredagen liksom. HAHA, allt gick bra på något sätt. Vi spelade fotboll på idrotten i skolan, det var skitroligt. Jag har inte spelat fotboll på evigheter, jag slutade fotboll i 9:an typ, efter att ha spelat i 1000år. Eller ja i alla fall i 8. Och det låter i mitt fall väldigt löjligt att säga, men dels var det för att jag fick muskelhinneinflamation i båda vaderna + ont i knät och detta är liksom kvar fortfarande och jag har nästan jämt ont i knät. Det är lite halvjobbigt, men ändå. Fotboll var roligt.

På svenskan så satt jag och Sanna i biblioteket och kollade på hotell i Stockholm och så. Det var ju trevligt, haha! Jag längtar verkligen tills jag har fyllt 18 och vi ska åka iväg en helg. ROLIGT.
Sedan hade vi då mediekunskapsprovet som gick alldeles utmärkt, tror jag! Det återstår iof att se. Men jag tror nog att det blev en succé. HAHA.

Sedan så efter skolan och när jag kom hem så åkte jag till Lisa, och vi spelade lite guitar hero, och sedan ner till ishallen för att kolla på Isshow - Grease. Det var väldigt roligt, som vanligt. Och väldigt mycket folk, helt fullt var det. Katrin, Pia och Amanda var ju där också. Efter detta åkte jag och Katrin hem till mig och kollade på det sista av Let´s dance. Och det är ju helt otroligt, Karl-Petter höll sig kvar en vecka till. HAHA! Det är ju bra, han har ju varit orsaken till att man har kollat på hela programmet ju! Eftersom han är från Säffle. Efter detta kollade vi som vanligt på One Tree hill. Haha. Det är som en vana vi har. Och efter detta så kollade vi på tidernas tråkigaste Så ska det låta. Vilka tråkiga låtar det var, vi somnade nästan båda två.


I går så vaknade jag klockan 12 och såg att jag hade ett sms som såg ut ungefär såhär: "Hej du ärade Josefine, du känner inte för ett dopp i polen?" HAHA, först läste jag "ett dopp i Polen" ett land liksom och nyvaken som jag var tänkte jag liksom att nu har min kära vän katrin fått fnatt, men jag insåg ganska snabbt ändå att hon ville bara åka till badhuset. Och då blev det bråttom, när klockan var tjugo över klämmer hon ur sig att vi ska simma halv ett, 10 minuter på mig att packa och vakna till lite. Det fixade jag och stod till och med och väntade på Katrin när hon kom och hämtade mig! Haha! Sedan var vi faktiskt där i två timmar och simmade 60 längder, som då motsvarar 1,5 km, och sedan lekte vi med! Haha. Helt spagetti var jag efter det kan jag säga.

Sen på kvällen så var mina föräldrar borta så jag, Katrin och Erica var här och bakade pizza och kikade på melodifestivalen. Det var jättemysigt, tyvärr fick jag ingen karaoke, men jag överlever nog. Jag har det ju på datorn så jag kanske ska ta mig en liten "schlager karaoke" nu ?! haha, Nej jag tror inte mamma och pappa blir så glada då. Men roligt skulle det vara. Melodifestivalen, karaoke och Björn...

Dessutom så ni vet hon Doreen Månsson? Haha. Hon lämnade i alla fall juryns röster. Och det hon började med att säga att hon var nervös och typ:
- Jag såg att Ola Salo är här ikväll och jag är säker på att ikväll kommer det att bli vi!
JAAA, det tycker mina kompisar är jag på pricken. Att det är något jag skulle kunna säga. Jag vet inte om det är bra eller dåligt?


Idag blir det UKM med Katrin.


Tordag...

Isomras när jag åkte buss till Italien (!) så var det en hyffsat liten tjej som satt jämt brevid mig och min syster. Alltså var hon 13 kanske? inte mer. Men iallafall så satt de och skrev och grejade lite hon, hennes pappa och hennes syster och plötsligt utbrister hon på småländska:
- Va ont i ögonen det gör när det bara är två punkter eller två utropstecken. I skolan har vi lärt oss det att antingen är det en punkt eller så är det tre, inte två.
Sedan dess har jag nästan alltid använt mig av en eller tre punker osv. Haha, men ändå, det var så styggt när en sådan liten tjej skulle vara bessewisser och sätta pappan på plats liksom. Men det är väl så alla barn när när de kan något deras förälder inte kan. Och föräldrarna blir alltid lika paffa när de inser att "Shit jag har en ganska smart dotter iallafall!"
Vi hade ju miljövecka torsdag-tisdag i skolan, visserligen var jag bara där torsdag fredag eftersom vi var typ lediga de andra dagarna men alltså gud vad mamma och pappa blev paffa när jag satt där på en fredagskväll och diskuterade alternativ till bensinbil och att mamma minsan kan gå till jobbet osv. Jag tror de misstänkte feber eller något liknande för jag brukar annars vara den som bara "Aah men mamma kör mig till Lisa då..." Jag är för lat för att gå. Jag orkar ju liksom inte ens gå till busstationen när klockan är 06.20 på morgonen. HAHA! Sedan var de grymt stolta över att jag pratade något annat än killar, idol, lets dance osv (Typ de enda saker jag är riktigt insatt i)
Vem kom 5:a i idol år 2005 ? Måns Zelmerlöw! haha okej, dåligt exempel. Det  vet väll alla?

Det jag egentligen ville komma till i detta inlägg är att jag fick tillbaka mitt matteprov idag. VG+ och jag är enormt stolt över mig själv, det är mamma med! *mammagris*, fast fira ville hon inte. Ingen champanige här inte. Nejdå, jag får snällt nöja mig med vatten. Iochförsig så fick jag snäppet godare frukost när vi var och handlade förut, hon slog till och köpte små tetrapack med 2dl kräm i varje + fyra små drickyogurtar. Haha, det är min frukost det. Denna veckan annars har det varit typ jordgubbs/blåbärs fruktdryck. Men det är inte fy skam det heller, ritkigt gott. Ioch för sig är det inte mycket i sånna små grejer, meeeen gott! Jag håller mig mätt nästan hela vägen till skolan, sedan är det ju bara 2-3 timmar kvar till lunch och det klarar man sig ju på? Jag vet, jag ska ta med en frukt, jag har hört att det ska vara nyttigt också.

Jag är hungrig nu, det var nog därför jag kom in på frukost, men jag får snart grillad kyckling som varje torsdag. Mamma försökte köpa potatisgratäng som vi skulle äta, och utan att riktigt tänka på det så utbrast jag bara:
- Potatisgratäng, på en torsdag? *smilar*
Jag har sett för mycket på Johan Glans, och Björn....

Tackochhej


Matteprovet

Alltså jag gjorde ju matteprovet idag. Imorse var jag helnervös och min kära lilla mattelärare frågade om jag var laddad och om jag behövde hjälp med något innan provet. Ojojoj, nära att jag sa till då att jag inte ville göra provet. Gud jag ville inte. Men sedan satt jag där med provet framför mig iallafall. Första talet gick bra och sedan knaglade jag mig framåt. Och jaa, jag tror det gick bra. Helt nöjd var jag när jag gick ut därifrån. G får jag iallafall, och för hoppningsvis mer än 7 poäng denna gången. Men detta får jag reda på först imorrn tror jag... Hoppas starkt på minst VG hahaha ! Jag begär inte lite alltså.

Men annars har det inte hänt så mycket idag. Hade samhäll som vanligt, engelska som vanligt. Eller just det, efter engelskan så åkte vi till universitetet där det var Ung företagsamhets mässa. Det var ju lite trevligt. Haha, fast vi frågade faktiskt våran kära Svenskalärare väldigt snällt om vi fick åka innan. Och det fick vi, han är så snäll Lilla Hans! Men iallafall så var det väldigt trevligt där borta. Alla kompisar från Säffle var där och kikade, och det är ju roligt att jag för en ggns skull känner igen någon i karlstad. Jag kände halva stället nu nästan. HAHA lite lätt överdrivet. Men mycket godis fick man och det är ju alltid trevligt det med. Jag har inte köpt lördagsgodis på länge nu, hahaha. Visst, alla kommer ifrån det när de är 10, men inte lilla jag. JAG SKA HA LÖRDAGSGODIS! Men iallafall så har jagi nte köpt det på länge nu. Haha. PÅ lördag får det bli, då är det ju ändå final i melodifestivalen.

På tal om melodifestivalen, Gert Fylkin har ju någon jävla kampanj om Christer Sjögren. OJ, om han vinner då lovar ajg att jag kommer iallafall inte säga att jag är svensk när jag åker utomlands. Usch vad pinsamt! I love europe. BLÄÄÄH. Visst han är ju värmlänning och det är väl lite ballt och så, men det är ju rongedahl med har jag hört. Så jag hejar på dem iallafall. Jag ska nog ta och styra upp någon slags hemma melodifestivalen kväll på lördag. Typ som i lördags liksom... Men jag vill ha schlager karaoke! Det höjer liksom stämningen. Och Björn.... Japp så får det bli!

Tillbaka till verkligheten.

Haha ja, hade långhelg denna helgen med, alltså betyder det att det blir en lite kortare vecka. Gick första dagen idag och hade bara två lektioner vilket var otroligt skönt. Så jag var hemma så tidigt som halv ett, så jag kokade mig lite soppa! haha. Duktigt av mig, i och för sig var det bara för att dra ut på att läsa på matteprov. Men jag tror att jag kan det hyffsat bra nu, men det återstår väll att se imorgon antar jag. Hoppas verkligen att jag klarar det bra, det vore så otroligt skönt liksom. För första gången någonsin så läste jag faktiskt på ett matteprov hemma, det var lite annorlunda. Jag vet att jag och en kille från klassen förra året på natur prövade att läsa på men det fanns så mycket annat som var så mycket roligare liksom, hoppa hoppmatta, cykla enhjuling, äta mat, ja vad gör man inte för att slippa plugga? Det var exakt samma kapitel då som jag har imorgon. På det provet fick jag typ 7/29 eller något. Inte sådär jättebra? Nej, men det var Godkänt iallafall.
För er som inte vet det så läste jag iallafall Matte B förra året, men vill läsa upp betygen lite år, även om jag blev godkänd liksom. Och efter som jag har valt att gå om ettan så får jag ju den chansen. Varför inte ta den ? Jag ligger i allafall på Vg+ i matte nu och det är gött. Men något Mvg vet jag att jag inte når upp till, men jag är otroligt nöjd med ett Vg, det är inte dåligt.

Jag och Lisa var även och simmade en sväng idag. Det var härligt, man känner sig så duktig när man gör det liksom, eller ja efteråt. Mitt nästa mål är att jag ska börja på gym, syrran kanske hänger på. Hoppas det. Men först måste jag ta tag i friskis&svettis igen, annars betalar aldrig mamma gym nu när hon har betalat friskis och jag har typ "slutat", men jag intalar mig själv hela tiden att jag inte har det. Men på torsdag, då ska jag dit det LOVAR JAG! Så lisa får ta sig och mig i kragen och dra oss dit. Det är så det får bli.

Annars denna helgen har varit den mest värdelösa helgen på länge. Jag har inte gjort ett piss nästan. Eller jo det har jag men alltså. I fredags kom Katrin, det var väldigt roligt. Vi kollade på Let´s dance, Så ska det låta, Robins och sist men inte minst One Tree Hill. Iochför sig så hinner vi prata en vädlgit massa mellan allt det där. Och skratta.... Haha, ja. Katrin är rolig.
I lördags så gjorde jag ingenting på dagen, slappade mest, kollade på lite film och så tror jag. Sedan på kvällen kom Erica, Amanda och Lisa så vi gjorde tacos och kollade på melodifestivalen. Sedan kom Jocke och Bobe och vi spelade lite guitar hero och kollade på en film. Och det var också väldigt trevligt. Även om filmen inte var den bästa liksom. HAHA.
I söndags försökte jag få lisa att kolla på film med mig, men hon gjorde läxor och skit. Och eftersom hon gjorde det så fick ju jag med göra det bara för att ha något att göra. Så jag läste igenom mediakunskapen en gång. Sedan visste jag inte vad jag skulle göra... Så jag tror inte att jag gjorde så mycket i söndags, strosade mest omkring här hemma. På kvällen hade jag iofs tänkt att se Hairspray eftersom ajg är så seg och inte hade sett den. Men då lekte min tv dosa kurragömma med mig och jag hittade den verkligen inte. Så efter tre timmar satt jag fortfarande bara i sängen och hoppades på att den skulle komma fram, vilket den då inte gjorde. Så jag gick och la mig.
Igår var jag ju ledig då, så jag passade på att sova mycket, sedan lagade jag lite mat gick upp och la mig i sängen och åt. (JAG ÄR SÅ LAT), och tro det eller ej, när jag låg här i sängen så såg jag någon titta fram under gardinen, och det var tv dosan som hade tröttnat på att leka, så då kunde jag se hairspray. Sedan kom jag på det mest patetiska jag varit med om på länge "SHIT, jag har inte varit utanför dörren sedan jag kom hem från skolan i fredags" och då var ändå klockan ganska sent på måndagen. så jag fick ju helt enkelt ta och gå ut och gå en sväng. så jag gick typ 5km, det var SKÖÖÖNT!

Och jaa, nu sitter ajg här på min vanliga plats efter denna ändå ganska ovanliga tisdag. Jag måste skaffa mig en fritid. Men jag jobbar på det som sagt, vem vet gymmet nästa kanske ?

Fruktansvärd fredag

Tänk er in i hela situationen:
Det är fredag och en vecka i skolan har gått sedan lovet. Dagen börjar med idrott och det är bad. Simmning och sedan vattenpolo (EXTREMT JOBBIGT), när det är över är jag sådär lite för trött i benen och armarna, jag har fått i mig LITE för mycket vatten, dessutom fått ont i halsen av det. Inte nog med det, jag har blivit tät i näsan och fått ont i huvudet av allt klor. Vi duschar och gör oss i ordning, men som vanligt så luktar man ju klor som fan även om man har duschat så jag har gått runt och känt lukten av klor heeela tiden. Efter detta skulle vi gå och kolla på en energi debatt eftersom vi har miljövecka i skolan. Detta var sådär lagomt roligt, inte ansträngade men BORING! Mediekunskap och svara på massvisa av frågor vilket gör huvudvärken ännu värre. När jag är påväg till bussen efter skolan så får jag kramp i axlarna, dels efter simmningen och dels för att jag bär alla tunga badkläder och böcker i en bag! Jämt utanför busstationen så möter jag en uteliggare som ville ha pengar, jaha! Då tänkte jag på vad farmor hade tyckt om jag inte gav honom något (Vi hade en lång diskussion om det på julafton) så jag gav honom min enda tia. Så hoppas du är stolt över mig nu farmor. På bussen tänkte jag det att det kan inte bli mycket värre. När jag var i värmlandsbro så ringde jag hem och skulle tigga skjuts eftersom krampen i axlarna inte ville ge sig. Men då var ingen hemma, tack för det! kanske kunde det inte bli värre nu? JOODÅ! När jag går av bussjäveln här hemma i Säffle så hade det börjat att snöa. Då gick jag med tunga steg hem kan jag säga. Dessutom så åkte grannen förbi mig och vinkade så glatt. Men jag då? Kunde jagi nte ha fått åka med? Jag drömde om att komma hem till mitt varma hus och lägga mig under täcket. När jag kom hem var dörren låst och det var kallt och jävligt inne. Så nu har jag inte långt ifrån tårar kan jag säga, världen är emot mig idag!!!

Katrin, hjälp mig? GÖR KVÄLLEN BRA!

"Du är min bästis"

Jag satt och tänkte förut på när jag och min kusin var mindre. Det här med bästis var väldigt viktigt just då och den ständiga frågan var "Vem är din bästis?" Svarade inte hon mig så blev jag sur och svarade inte jag henne så blev hon sur. Men jag kunde inte ljuga, Lisa var min bästis. Alltså blev vi sura och det slutade i tårar. Jag förstår inte riktigt vad det var som var så svårt att säga att det var hon som var min bästis. Men varje gång jag sa att det var hon var jag tvungen att berätta för Lisa vad jag hade sagt och dessutom säga förlåt, och säga att det visst var Lisa som var min bästis. That´s it.  Jag vet inte varför jag kom och tänka på det faktiskt...

Har inte gjort så mycket idag annars faktiskt. Stannade kvar i karlstad lite extra länge idag, köpte naturgodis med Linnéa och Sofie, sedan satt vi i i MittiCity och käkade det. Tog bussen hem, var hemma halv sex och nu har jag åtit duschat och funderar på om jag ska ta mig en simtur imorgon. Egentligen skulle jag behöva följa med mamma och handla... Bara för att jag behöver nytt smink! Mamma ?!

Hm, två veckor och en dag kvar i skolan sedan är det lov igen! Det är bra...

Hejohopp!

Jag börjar att bli riktigt vår glad. Det är ljust ute nu för tiden och det gillar jag. Men när solen skiner så fint utanför fönstret så luras man av det och tänker "Åh vad varmt det är ute", men HA det är det då inte.  Dessutom är det ljust när jag åker till skolan vid halv sju på morgonen. Det gillar jag inte. Dels för att då är det så svårt att somna på bussen och dels att om jag sover så ser folk det jävligt väl. Det är lite jobbigt. Men jaa, det är väl mitt största problem just nu tror jag. Så med andra ord så är det mesta bra!
Det verkar dessutom som om att lilla Josefine (Jag då, för er som undrar) kan gå vidare efter att ha levt ett otroligt patetiskt liv väldigt länge. GRATTIS TILL MIG! Jag vet inte, men alltså det känns så bra, och fritt på något sätt. Det "pirrar" inte längre och jag inser att jag nog mest varit kär i kärleken än personen detta handlar om. Woho, jag är fri! Iallafall tills nästa gång jag går igenom alla bra saker... Men allt är för bra just nu för att jag ska göra de!

Idag var första dagen efter sportlovet och det var väldans trevligt att se alla igen. Kändes som om att det var evigheter sedan man såg dem. Det som också känns väldigt bra är att det bara är 2½ vecka  kvar till nästa lov. Vi fick se våra tidningar idag, och det var roligt. Jag gillade våran, troligen för att den var mest rosa, och hade en söt layout! Inget glitter, men hjärtan. Den ultimata Josefine tidningen, även om de andra slängde in lite röda och svarta inslag med. Haha. Så det gjorde vi bra tycker jag. Och det tycker Lisa med!

Måste bara påminna om att det är någon som snaaaaart fyller år. Japp, 18 år! om 71 dagar... Haha, okej det är kanske en väldigt lång bit kvar. Men när jag har fyllit år så ska jag och Sanna åka till Stockholm över en helg och ha trevligt... Ojojoj, spännande!