Oväntat

Haha, jag stendiggar när oväntade saker händer. Typ som att man hör någon skrika "Josefine!!! Jag har satt betyg!" bakom sig på stan, och ser att ens lärare har stannat med bilen och vevat ner rutan bara för att berätta vad man har fått för betyg. Oväntat och väldigt roligt. Haha, skrattar åt det än när jag tänker på det. Kommer nog att sakna webbdesignen trots allt.

Ett MVG till vart det i alla fall!!!

Var i skolan idag också och lämnade in min enda skolbok som jag haft under den här terminen!
Har du mycket i skolan? Ja! Åsså går man media ;pPPpPPpP
Passade på att tömma skåpet också, så nu är det gjort med. hehe!


 (Lånade bilden av Malin, hehehe)
Ida, Sanna, Jag och Sofie i trappan. Är det sista gången tro?
Va hemskt i sånna fall...Sorgligt


Hihihihi

Var ju på Eric Saade igår, feeeeeeeeeeeeeeett snygg! Dog när jag såg honom. Dog när jag såg att han hade stora svettrinar under armarna också, hehe! snyggt liksom...Sen var vi på barnfilm jag och Sanna, och vi satt mest och väntade på att den skulle ta slut alltså. haha, men den var väl helt ok antar jag.

Sen igårkväll så var jag hos Erica och hon gjorde balfrisyr på mig, och jag kommer bli en prinsessa! <3 Så himla mycket längtar jag till balen nu. GAAAAAAAAAAAALET, nästa tisdag är det. Typ en vecka bara.


OCH idag mina vänner så skiner solen, så det tar vi vara på... Åker till promen och solar till halv tre, då vi ska till skolan och lämna in böcker;) hehe


Mitt i city

Mors dag idag! :) Mamma har fått öppna lite paket och fått ett halsband och en bordsspegel som hon ska ha när hon sminkar sig. Glad blev hon!!!

Annars idag så ska jag och Sanna till Mitt i City och titta på Eric Saade! Min man ni vet. Och sedan ska vi på gratis bio idag igen. Massa gratis biosar nu nu! hehe. Varning för vilda djur ska vi se... dubbad till Svenska! <3 haha. Nä men gratis är bra.

Sen efter bion så ska Erica testa balfrisyr på mig ! Fett nice det.

Bra med en söndag där det inte finns tid för att deppa liksom! :D hah

jordgubbar <3

Älskar att Lisa kom hit med jordgubbar, glass och daim förut.
Har ätit och tittat på Eurovision. Tyskland vann! BÄST var de.
Så ja, kvällen har varit bra tycker jag :)


Vinnarna! ! !

Hehe blev lite utgång igår då va. Var festivalpepp på Harrys. Haha!
Blev lite förferre här i mitt rosa lilla rum tillsammans med Sanna, Elli & Josse.

På Harrys sen kunde man vinna biljetter till några festivaler. Haha! Jag och Sanna var med och tävlade. Så vi vann en ölburkstaplar tävling. Och vann då biljetter till Kaos! haha. Överlyckliga, och vi visste inte ens vad det var för festival. Är i alla fall i Mellerdu (WOOOOOOOOOH) och bland annat Salem Al Fakir, The Sounds och The Ark kommer dit tydligeen. Haha!



 

 
 
 


08:or

Ja herregud, det är jobbigt att vara populär alltså. Jag hinner inte ta studenten förrns andra skolor är och rycker i mig om att jag ska komma på intervju för att gå på deras skola till hösten. Ni vet hur det kan vara ibland... Typ som att få skriva autografer så fort man går utanför dörren! JOBBIGT.

Nä, har tydligen kommit vidare på antagningsträff på en skola i Stockholm. Någon KY-utbildning som jag sökte sådär lite halvt intresserad. Träffen är när jag har bal... kul liksom! Ringde till skolan och fick prata med Snorkfröken #1, som tyckte att balen börjar inte klockan 10 på morgonen så jag borde hinna. Antingen då, eller klockan 10 dagen efter balen. Sist nämnde hon att jag kunde komma dagen innan balen också! "det är ditt val, och kommer du inte på någon av träffarna så kommer du inte in på utbildningen!" OKEJ, det sista kan jag förstå kanske... men hon sa det otrevligt!!! Snorkig var hon. Som bara den. Vill inte gå på skolan nu bara i protest för att hon var så otrevlig. Ska anmäla mig men inte komma... Det är hämd det! Nä men seriöst... Det suger!


Knäpp tjej

Haha fått reda på lite betyg den här veckan, det gillar jag. Gillar lärarnas kommentarer ibland alltså...

Idrott VG - Han sa att jag inte har varit inne i någon "depp-period" och alltid har jobbat på. Visade sig att jag varit med på typ 67/79 tillfällen också. Bara missat 12 lektioner på tre år. Låter ganska mycket, men det äre inte sa han! 4 lektioner/år har jag missat i genomsnitt...Coolt!

Text B VG - Där sa läraren att jag är kreativ och har lite småknäppa ideér! haha. Ja, jag är väl lite knäpp! Sen får jag väl skryta lite med att hon ville ha mitt CV och använda till andra klasser... hehe!

Grafisk C MVG - Det roliga där är att hon sa att jag alltid har varit lika stark i det här ämnet. Dock sparade hon minsann på MVG:t till sista kursen. Vill ju ha MVG i både kurs A-C. Men aja, Vg i de andra kurserna är väl bra XD

Svenska C VG - Haha, ja... han sa inge mer!

Hatar att jag aldrig har varit något vidare MVG barn... jag är ett VG barn, så enkelt är det. Jag är bara medelbra! Jag vill ju vara bäst liksom... daaah!

Kommisarie Späck

Haha, jag älskar förhandsvisningar. Man får se filmer man aldrig hade betalat för att se annars. Var en liten hatkärlek till filmen Kommisarie Späck måste jag säga. Endel saker var hysteriskt roligt, och endel saker var så förbannat löjligt så man ville gråta. Typ. Sedan hatar jag när det sitter hypade personer som skrattar åt allt inne på bion. Alltså det räcker att någon skulle säga "Jag heter Hans" och personen skulle bryta ut i ett gapskratt som ekar i salongen. DET ÄR JOBBIGT! och förstör det roliga i allt.

Oliver Twist

Var ju som sagt på en musikal/teater som min syter och hennes klass hade igår. Oliver Twist var det. Väldigt trevligt! Och min syster spelade den elaka Fagin och slogs hela tiden typ... slogs och skrek och höll på ;) hehe


 Lite stolt syster sådär ;)


Lite dålig uppdatering

Fast det är ni väl vana vid :D mitt internet suger ju fortfarande och jag får väl låna Evelinas när hon inte ska ha det.

Hade den sista lektionen någonsin på gymnasiet idag. Känns sådär faktiskt. . . Jag vill ju inte sluta. Jag och Sanna pratade om det här om dagen, att många beskriver gymnasiet som den roligaste tiden i livet. Och det stämmer ju till 100% känns det som. Så fan va deppigt att jag aldrig kommer få ha såhär roligt igen... Nu går det utför liksom! Ändå har jag gått fyra år på gymnasiet istället för tre. Haha! Och jag ville inte ens börja gymnasiet. Vände i dörren första dagen på natur. Gick dock in i rektorn som såg till att jag gick och satte mig!

KAN INTE FATTA ATT OM TVÅ VECKOR TAR JAG STUDENTEN :'(

Idag

 - Dans på skolan! BLÄH! tror jag...
 - Hämta ut gratis biljetter på SF
 - Gå på Evelinas Uppvisning

D&G

Känner att jag har väldens bästa föräldrar. De var på kryssning i helgen ju, och frågade om jag ville ha choklad eller parfym. Säger som min syster, välja mellan choklad för typ 20kr eller en parym var inte så svårt val. Valde parfym och de kom hem med Dolce & Gabbana - Rose the one SOM LUKTAR UNDERBART GOTT!


HAHAHAHA

Dör lite... Skulle slå upp ett pannkakssmetsrecept på internet, för jag ska göra fattiga riddare.

Visste ni att om man låter smeten stå lite så att mjölet sväller, då blire en SUPERPANNKAKSSMET.
Inte att leka med hörrni! Har aldrig i hela mitt liv ätit superpannkakor...

Om ni vill äta superpannkakor så följ det här receptet

LOST

Iiiiiih, absolut sista avsnittet av LOST kom igår. Ska ladda upp med massa frukost och lägga mig i sängen och titta på det nu. Aslångt avsnitt är det... typ 100minuter långt. Jag orkar inte ränka ut vad det blir i timmar, så därför räknar jag i minuter nu dåva, haha!
   Har iofs hört att det ska ha slutat ganska dåligt. Fast vad hade man väntat sig? Lost är typ världens konstigaste serie, och de slänger in saker och händelser lite hur som helst. Det är egentligen inte ens bra längre... haha! Men jag känner mig tvingad att titta. Jag lovade mig själv att så länge Sawyer är med så ska jag titta, bara för att han är snygg!


Webbdesignern

SÅ JÄVLA KLAR MED GYMNASIET ÄR JAG!
Lämnade precis in det sista, webbdesignen. Så nu har jag alltså gjort en egen hemsida. Så jävla bra är jag. Och jävlar vad jag svär.

Kolla två av mina sidor:

Mitt slutprojekt

Hur man bakar chokladbollar

VAD TYCKS?

Talaren Josefine

Har hållit det fruktade talet idag på Svenska C. Gick helt ok faktiskt. Haha! Roligt var att jag var asnervös innan, men när jag väl stod där framme i min lärares uppfunna talarstol så var jag inte nervös. Pratade fort som vanligt och talet var ungefär 1minut kortare än när jag övade hemma, men blev bra ändå. Hehe!

Nu äre bara att få ordning på webbdesignen också. Usch! Vet inte riktigt hur man lämnar in. Ska testa nu om det går...

XO

Min mamma har precis lärt sig vad XO betyder... skrattade lite igår när de skickade det här!


Lite klassgrillning

Var ute på Hammarö hos Isabelle igår och hade lite Klassgrillning. Det var så himla mysigt tycker jag. Vi satt där på filtar ute och åt grillad mat. Tills det började regna lite då... då gick vi in och fortsatte att ha trevligt. Mer sånthär tycker jag att vi ska ha.



 

 

 
 


Wuhoooooo

Har varit första rundan på systemet idag. NU ÄR JAG OFFICIELLT VUXEN. Haha. Tänk hur länge man egentligen har längtat efter det här? Var inte så speciellt egentligen. Dock kände jag mig lite stolt när jag fick visa leg.
Lät bli att skryta med att jag har körkort den här gången. Kändes inte som det var läge för det...

- Kan jag få se leg?
- Jag har tillochmed körkort!!!!

Typ så brukar det låta ibland... Men nä, var inte läge för det idag nej!

Sofie, sofie...

Var ganska skrattig av mig igår kväll, och Sofie gjorde det inte lättare att sluta skratta...




Sedan undrar jag om Sofie tror att man stavar Alltså med ett L eftersom hon gör det två gånger?
Sofie, det stavas med TVÅ L, men det kommer du också lära dig när du blir lite äldre, som jag! ;)


Dr. Josefine

Dr. Josefine: Så få se hur blåsan ser ut!
Jag: Aah...
Dr. Josefine: Blåsan är väl avgränsad, gulvit och rund... Gör det ont när du äter?
Jag: Ja, och när jag pratar, eller rör munnen alls!
Dr. Josefine: Det är bara aftös stomatit (Afte) du har fått. Det är inget farligt. Du kommer inte dö...
Jag: *andas ut*
Dr. Josefine: Denna försvinner själv inom 7-10 dagar. Men det finns gel du kan ha på.
Jag: Aftamed kanske?
Dr. Josefine: Ja det kan du använda, det påskyndar läketiden!

GUD VILKEN TUR ATT JAG HAR DET HEMMA DÅ. Alltid förberedd vetni. Ska nog även fråga efter lite Oralmedic nästa gång jag är hos tandläkaren. Sedan ska jag börja använda tandkräm utan Natriumdodecylsulfat, har hört att det kan hjälpa med...

Google in my <3


HAHAHAHAHAHA


 Sanna visade mig den här igår och jag kan inte sluta skratta åt den.
HAHAHAHAHA!!! Seriöst.... SÅ JÄVLA ROLIGT!


Blåsor

Varenda gång jag blir förkyld (vilket är nästan hela tiden just nu) så får jag blåsor i munnen. Och seriöst, det gör så jävla ont. Gör ont när jag pratar. Får liksom anstränga mig för att inte göra en grimasch för att det gör så ont. Bläh på det.


 Ser ni den uschliga blåsan eller? Den är ju inte liten heller liksom.

Tjabba tjena hallå

Fredag idag, och jag sitter fortfarande och håller på med tal. Eller alltså, jag har inte gjort det hela natten, utan jag har sovit också. Och ätit och åkt till Säffle och så. MEN jag håller på med tal nu.
Fan vad tråkigt tal det blir. Ska nog ångra mig och skriva om Evelina istället.

Köpte ett asfint armband förut i Karlstad innan jag åkte hem med. Hehe! Ett rosa och så glittrar det jättemycket.


 Okej det är finare i verkligheten!!!


Men aaaah

Måste vara galen. Ja har helg, klockan är 00.20, jag sitter här och skriver ett tal... och äter korv!
Jag kände bara att jävlar vad stressad jag blev över talet jag ska hålla på måndag på svenskan. Typ första skolarbetet sedan ehhhhhhhhhh, nyår? Och jag är stressad. Vad är grejen ens.

Tänkte hålla ett fint tal om min syster, som jag redan har hållit tal om två gånger. Finns inte nog med saker att säga om henne (??????) Men så kände jag att jag är väldigt irriterad på antagningsreglerna till Högskola och universitet. Så jag skriver ett tal om det. Känns... såååååååå jag!

Andra alternativ jag hade:
- Tal om Ola Svensson
- Tal om snygga killar
- Tal om hur snygga killar påverkar mitt liv
- Tal om roooooooosa

Ja, ni kanske förstår varför jag valde mellan tal om Evelina och tal om antagningsreglerna. Kommer sluta med att jag skriver två tal. Ett om varje, och sen bestämma mig på söndagkväll att ta det talet jag inte har övat alls på. Typ!


Poff

Fick tillbaka mitt mobila från telenor här och skulle köra igång det igår. Lagningen resulterade i att det inte funkar alls. Bra jobbat tycker jag. Älskar när folk tror att de kan laga saker. Till och med silvertejpen funkade bättre än telenors nissar som antagligen inte är utbildade i att laga moden. Bara en gissning. 

Telenorreparatör 1: Modemet glappar och kopplar ur sig hela tiden ifrån datorn, vad ska vi göra?
Telenorreparatör 2: Hm... jag  vet!!!! VI UPPDATERAR PROGRAMVARAN.

Absolut, det är det mest logiska, att det är programvaran som gör att modemet glappar.
Skrattar åt dem, som fan! Vad tänker de med? Tycker att jag borde få gratis surf i en månad för att jag måste skicka in det på lagning igen. 

Sista lediga dagen

För första gången på två veckor så ska jag faktiskt till skolan imorgon. Ska bli ganska nice faktiskt. Jag menar, jag har ju bara idrott, sen är jag ju ledig till på måndag igen. Jaja, den här dagen ska spederas i solen iallafall. Tror jag, om jag orkar. Mår fortfarande inte sådär jättebra faktiskt.
   Menmen, ska väl ta mig in till Karlstad i eftermiddag. Tycker att jag förtjänar lite shopping faktiskt. När jag har fyllt år och allt vettni. Hehe!

UPPDATERING:
Klart molnen kom med en gång jag gick uto ch la mig! Varför är det bara fint väder ett tag på morgonen undrar jag? Så jävla jobbigt är det! Vill ha sooooooooooooooooommar!


VILL

Okej just nu är jag jävligt rastlös och vill göra vääääääääldigt mycket.
Vill åka utomlands
Vill åka till Stockholm på fredag (hehehe, rixfm festival)
Vill åka till Kolmården
Vill, vill, vill vill, vill...

Kollade tåg till Sthlm, skulle kosta typ 500kr att åka fram och tillbaka. HUR DYRT ÄR INTE DET?
Någon med bil som känner att de vill åka på rixfm med mig ? Se typ Darin, Eric Saade, Idol-Erik, Joshua Radin osv? Jag känner på mig att det är många som vill åka med mig... hehe! Snälla?


Tänkte tipsa lite!

Fick en kommentar där någon tipsade om hur man får fler besökare till sin blogg. OCH HERREJÄVLAR, har aldrig känt mig så populär sedan jag blev medlem. Haha! Tänkte dela med mig av denna information till alla mina läsare (Eftersom jag är så snäll). Mitt besöksantal har iallafall ökat med ungefär 400%!!!!!!

Tryck på länken och bli medlem:
Mer-Trafik 
Tryck på länken och bli medlem: Bloggtrafik

Tar bara typ 1 minut/sida att bli medlem så det är enkelt, och det är lätt värt det.

Jag menar, det är ju rätt kul när folk är inne på bloggen och kikar, tycker jag iallafall!

 

Hm!

Ska inte ta ett steg utanför dörren idag. Eller jo, jag ska hämta posten (väntar på lite saker, hehe) men annars ska jag låsa in mig och gömma mig så gott det går. JAG SER FÖRSKRÄCKLIG UT. Folk skulle skratta åt mig om de såg mig. Jag skulle skratta åt mig själv - om det inte gjorde så förbannat ont i halsen.
   Ser ut som ett troll i håret, svullna läppar av blåsor, svullen näsa och är röd om kinderna. Tror jag har feber, dock gillar jag inte att titta efter, för om jag vet att jag har feber så känner jag mig ännu mer sjuk. Haha!

Typiskt att jag blir sugen på chickennuggets och vitlöksdipp från McDonalds varenda gång jag är förkyld. Jag får aldrig det när jag är sjuk...


Lite soundtrack

Har sett mycket film idag, filmer med olyckliga slut. Känns som en bra dag för det. Ni vet det är söndag och allt... Bland annat har jag sett The boy in the striped pyjamas. ASBRA film. En film om andra världskriget om en pojke i koncentrationsläger och en pojke som har en pappa som är militär, och så blir de här pojkarna vänner med varandra, fast de är på olika sidor om stängslet!
Men tänk er liksom filmen, lite gammaldags och ingen vidare musik som soundtrack till filmen. Och sen i slutscenerna vettni så börjar "I don´t wanna miss a thing" med Aerosmith. Bra musik tänker jag och tycker ändå det är lite konstig musik att ha när man ser fångarna i gaskammaren...

Insåg sen att Spotify hade börjat spela av sig själv. Eller ja, jag insåg det när Manboy började spelas i sluttexterna. Passa liksom inte!


Godisgrisen

Lisa kom förbi med en liten försenad 20års present jämt alldeles nyss... Hehe! MASSA muffins, och en muffinsbok. Ännu en sak till min "flytta hemifrån samling" Kommer vara coolaste tjejen, äger inga recept böcker, däremot en bok om muffins och en bok om olika drinkar. Det är allt man behöver för att överleva.



 

 Som sagt var... MASSA MUFFINS!


Lite utgång på det

Råkade ju bli lite utgång igår igen. GILLA. Var uppe hos Enneby, och se kom lite folk som vi annars inte träffar så ofta, så det var astrevligt faktiskt. Vi gick till Harrys, men det var inte så himla mycket folk där. Fast det var trevligt ändå. Sen gick jag, Enneby och Katrin och åt pizza med strips på.
   Det roliga var att det var aslång kö när vi skulle beställa pizza, så vi ringde och beställde istället, sedan stod vi utanför och frågade om de kunde leverera den dit. HAHA, de skulle fixa det åt oss om vi ville. Fast vi gick in och betalade istället.


 Coolaste tjejerna!


Busiga Josefine


 Imorse när jag vaknade så hade min syster gjort en bild till mig. Fint!
Det är så alla ser mig? Som en rosa djävul?
Det värsta är att jag ser inte ens ond ut. Jag ser busig ut.


Säfflemârten

Idag vettni så är det Säfflemârten. Ska ut en sväng och kika med mamma och pappa. De har ju liksom plånboken så är lika bra att haka på där. Eller? Nu när jag är 20 så kanske jag är för stor för att göra så. Jaja, värsta är att det regnar ute idag. Inte mysigt alls! VILL HA SOOOOOOOOOOOL.

Populär tjej



 Heheheheheh!

Ni vet,
Hugo, Paows pojkvän...
Ni minns han säkert från Den rätte för Rosing.
Han som vann liksom, han unga ( i min ålder )

Jaja, alla vill säga grattis när jag fyller 20, det bara är så!


Coolaste tjejen


Fick rosa glas, rosa tallrikar, rosa koppar, och en hemlig rosa låda!
 De där kopparna har jag två redan också :)


Rosa skärbräda, rosa smörknivar, rosa diskborste och världens bästa potatisskrubbar vantar. Haha! Jag älskar ju potatis så det passar väl, och de är verkligen bra. Rosa hörhängen, vin och 6 vin glas.


Lådan var inte så hemlig! En rosa låda med verktyg. HAHA!
Jag önskade mig det. Måste vara det coolaste jag äger.
Jag kommer vilja leta orsaker för att få använda verktyg.

Måste var den tråkigaste 20åringen som bara önskar sig hushållssaker. Men det är faktiskt bra att ha när man flyttar hemifrån har jag insett. Längtar efter att flytta nu! haha. Och fick pengar också... Kanske vill köpa en iphone för de pengarna!


För det är ingen vanlig dag...

...för det är Josefines 20års dag, hurra, hurra, hurra!

Ganska nice att fylla år faktiskt. Ganska nice att fylla 20år faktiskt. Nu vettni så kan jag ju köpa själv från systemet. Så cool är jag liksom. Hehe!


 Funderade nästan på att ställa klockan för att gå upp och göra mig i ordning och för en gångsskull se snygg ut när pappa tar kort på en 10 minuter efter att man har vaknat.


Blåmärken

Hur kommer det sig att jag ALLTID vaknar upp med blåmärken eller sår dagen efter jag har varit ute? Jag liksom bara undrar. Hur går det till? Kan någon berätta? För jag har ingen aning. Och det är inte för att jag inte minns, utan jag vet bara inte hur det gått till. Idag liksom, vaknar och har ett blåmärke ovanför knät. Logiskt att man har på knät. Typ ramlar och slår i knät. Men hur sjuttsingen får man ett blåmärke ovanför knät?


 HOW?

Nu fyller jag frästen snart 20 år. IIIIH
Föddes tillochmed 00.08, såååå snart är det exakt 20 år sedan jag föddes.
Bara 1,5h kvar.


Lite presenter sådär


mina vänner verkar känna mig bra.
Fick glas, muffinsask,paraplyn och en flaskkork av
Sofie, Linnea, Malin, Ida, Madde, Isabelle, Mimmi och Patricia

Fick Badskum och badsalt av Elin
Badbomber, diadem och rosa hatt XD av Elli och Josse
Vin av Jessicka


Mixer från Sanna
Rosa högtalare och smink från bodyshop från Erica

Så mina vänner vet att jag gillar att dricka (eller blanda dricka), bada och lyssna på musik.
Har lovat att ta ett bad med hatten på. Kommer bild på det i framtiden... hehe!


20års festen!

Blev en aslyckad kväll igår. Hade riktigt trevligt hela kvällen och ja...fick fina presenter och grejer med. Åh hela kvällen var bara så bra. Var väldigt roligt på Harrys också. Haha! Jag vill ha fler födelsedagsfester och så nu. Kanske ska ha en i helgen också? hehe. En till liksom. Ja... nä!


 Enneby och Patricia


Elli, Elin, Erica och Enneby!
hehe, de fyra E:na...


Sofie och Mimmi skulle avgöra vem som var starkast.
Madde, Ida och Lisa hejar på!


HAHAHAHAHAH förlåt Jessi... HAHAHAHAH


HAHAHAHAHA
alla gjorde så roliga miner när jag bjöd på muffins.


Jaa ni...


Mimmi och Patricia...


Nämen vad hände med Mimmi och Patricia undrar Elli och dricker lite till.


Ida och Sanna :D haha

Åh har så många bilder.. men här är iallafall några!!!:D


Bara för att

Snart kommer min hjälpreda hit. Hehe. Nä men Sanna kommer snart och hjälper mig att göra i ordning för ikväll. Tur det, för jag behöver lite hjälp tror jag. Lite spännande, för jag ska åka och hämta henne i mammas volvo. Inget ont om bilen, men man vet inte riktigt när den startar eller hur långt den orkar åka. Men ja, vi får se... Om inte annat är det ju ganska mycket nerförsbaka på vägen hem. Kanske kan rulla hem. Eller så får Sanna springa bakom och putta på! hehehe


 Blir nog denna klänningen ikväll sen med:D
Lite studentig tycker jag!


Party party

Är nämligen så att någon fyller 20 på fredag och ska ha 20års fest idag. Hehehehe! Har slängt ut mammi, pappi, Evelina och Nelly. De har låst barskåpet. Så nu peppar jag hela dagen lång inför ikväll. Studentfest äre visst här i Säffle också. Blir trevligt det ni! hehe.


Facebook

1. "Facebook" kommer vara år 2010 mest använda ord!

2. "Ah jag såg det på Facebook" kommer vara år 2010 mest använda fras!

Håller ni inte med mig?

Skrattar åt dem som utnyttjar facebook på helt fel sätt. En del har liksom ingen känsla av vad man delar med sig av, och vad man håller för sig själv - om inte för sin egen skull så för andras.
Tror faktiskt inte att ens ca. 200 vänner vill veta att man har mensvärk, att man har satt in en spiral i armen, att man är jävligt kåt eller att man mår så dåligt att man vill ta livet av sig. Alla ens vänner har liksom inte med det att göra tycker jag. Det behöver inte ens vara bara vänner, utan det kan vara släkt och det kan vara vänner till ens föräldrar eller vad som helst. PIIIIIIIIIIIINSAMT! Tycker jag iaf. Alltså, pinsamt med folk som delar detta med ALLA.


 
Bättre att vara så cool som jag och uppdatera om balklänning och igelkottar.
Och så liiiiiiite om fester ibland sådär ni vet.
So piiinkprincess style! (wannabe "stor"bloggare)


En liten fika sådär

Är tydligen negerbollens dag idag vettni!!!
Så frågade Lisa om hon skulle med och fika. Hon var på. Så vi drog till Säffle centrum och fikade. Galet vad coola vi är. Passade på att titta lite i affärer också när vi ändå var på G liksom.

Skulle köpa förköps biljetter inför studentfesten imorrn med. HAHA. Gick sådär alltså. Jag och Lisa har ju bott i Säffle i 20år, men vi hittar ingenstanns. Hyttegatan alltså? Fick fråga. Hittade ändå inte rätt. Menmen, det löser sig... får gå till Harrys sen och köpa. Haha!

PEPPA NU INFÖR IMORRN!!!

VILL HA



En afrikansk pygméigelkott, HERREGUD JAG DÖR!
Får jag en sån när jag fyller år så är jag typ världens lyckligaste tjej.
Kolla bara vad mjuk nosen ser ut. AAAH vill klappa den.

Så himla sött att dehär igelkottarna är typ laktosintolleranta. Står på en sida att de bara får dricka laktosfri mjölk. Haha! Sedan ska man ha dem i ett rum på minst 20kvm, där de får springa fritt när de vill. Fatta vad gulligt. Man bor i en studentlägenhet och har en litten igelkott springandes runt. Så när man kommer hem och dagarna så kommer den springandes mot dörren för att hälsa. JAG DÖR när jag ser det framför mig.

Nu när jag har sett en sådan söt bild så vet jag inte hur jag ska klara mig utan att äga en egen liten söting.
(haha och jag vet, jag har skrivit något liknande inlägg förr, men jag VILL ha en igelkott, okej?)

Gratisbio

Var på bio ikväll igen. Den nya Beckfilmen var det som förhandsvisades idag. Och eftersom jag och Sanna är medlemmar i världens bästa klubb så fick ju vi självklart gå på den förhandsvisningen. Precis som alla andra förhandsvisningar vi får gå på. hehehehe! Idag var det dessutom klubbdag så man fick gratis dricka och gratis chips. Gr8.

Den nya Beckfilmen var iallafall bra. Fast jag brukar gilla Beck så det kanske inte är så konstigt att jag tycker det. Underhållande var den, och läskig. Insåg när jag kom till lägenheten att jag var lite rädd, så jag packade ihop mina saker och satte mig på bussen till Säffle. Så går det när man är en fegis.


haha älskar han längst ut till vänster. Älskar när de hånar honom, och älskar hur han slutar som hjälte ibland ändå.

Håll i hatten

Idag är det exakt en månad kvar till studenten. Jävlar va fort att går! Känner inte riktigt för att sluta skolan och skiljas från alla. Samtidigt som det ska bli så spännande att se var jag kommer in till hösten och var det bär av då. Jönköping? Stockholm? Vem vet, vem vet!


 Snart så står jag där med mössan på huvudet ;) hehe


Arvika imorrn

Imorrn blire en tur till Arvika sjukhus. Usch!
Har hört så många skräckhistorier just nu så jag är beredd på det mesta.  

Aja, wish me luck!

Gamling

Märks att jag börjar bli gammal. Sitter och tuggar på en kola är är rädd att tänderna ska följa med i kolan när jag tuggar. Det är ett tecken på att man börjar bli gammal.

Sen fyller jag ju faktiskt så mycket som 20 på fredag också. Gammal som sagt! hehe.


Remember me

Var ju på bio igår... och ja, för det första var det ju bra att bion faktiskt var öppen. För det andra så var Remember me var verkligen skitbra. Både jag och Lisa (och tjejen någon rad bakom oss) satt och grät. Och slutet är helt sjukt oväntat. Galet alltså! haha, trodde nästan det var ett skämt, men sen började jag storgrina. Typ!

Det är så himla roligt också för det finns en recension i Säffletidningen där det är två spalter med text som handlar om hur snygg Robert Pattinson VET att han är. Det är det enda som står i två spalter.

"Inget är så oattraktivt som en attraktiv person som vet att han/hon är attraktiv. Robert Pattinson är. Och vet."

"Och han är, tyvärr, precis så stor att ingen vågar ge honom en örfil och säga; Ja du ÄR snygg, men ge dig nu! "

står det bland annat i recensionen. Skrattar lite för mig själv när jag läser det och tänker att det måste ha varit en väääääääääldigt avundsjuk kille som skrev det där. (Erik heter recensenten btw...så jag vet att det är en kille.) Filmen fick en tvåa. Och jag undrar ibland hur man tänker när man sätter en kille på en "tjejfilm" och låter honom recensera något/någon som är typ "förbjudet" för killar att tycka om. Det är ju typ samma sak som att en vuxen man sitter och recenserar en barnfilm. Är det inte bättre att målgruppen recenserar?

Skulle någon be mig provsmaka potatisbullar och ge betyg på det så skulle det bli ASDÅLIGT betyg, för jag HATAR potatisbullar. Vad hjälper det dem som gillar det?

Det hjälper inte ett jota!


Lisa & Jag


 
 

 
 Ser ni vilken lång tunga Lisa har?
jämfört med min lilla... haha!


Remember me

Är ASHUNGRIG! hehe. Men det är nog bara för att jag vet att det är grillning på gång.

Ska förhoppningsvis på bio sen ikväll med. Sist jag och Lisa stod utanför bion och kollade vad det gick för filmer så visade det sig att det skulle börja en om tio minuter liksom, men det var mörkt och låst. Så vi får se... hehe!
Hoppas kan man ju :) Blir iaf Remember me då!

Säffles populäraste affär har utförsäljning

Det finns en affär i Säffle som är liiiiiiiiiiiiite populärare än alla andra. Okej, ganska mycket popluärare. Är det någon affär man får stå i kö till kassan så är det den affären! Nämligen Erikshjälpen.
Idag visade det sig att de har flyttutförsäljning, och alltså 50% på ALLT. Heeeeeeeelt galet. Helt fullt där inne var det. Men iaf, jag fyndade. hehe... okej jag köpte ett par inlines, för 17,50!

SÅ NU SKA DET ÅKAS INLINES... undra om jag har några skydd från när jag var liten.


 Ser ut som bebis inlines insåg jag nu.
Det är det inte. För de är miiiiiiiiina.

Undra om man kan pimpa upp dem lite. Rosa!


Bloglovin

Ni vet att ni kan följa min blogg via bloglovin va?

bloglovin

Bara att trycka på knappen där för att lägga till mig :)

Bläh

Har tagit huvudvärkstabletter med det hjälper tydligen inte idag. Jag undrar verkligen vaför? haha. Seriöst, vad har jag gjort för att få så ont i huvudet? haha upptäckte förut också att jag har en otrolig träningsvärk i mina lår, och i magen? hm.

Aja, tog mig upp i alla fall. Gjorde egen grönsakssoppa till lunch, och honung&russin scones. Godaste jag ätit... idag iallafal. Hehe!


Blåser litte idag ni

Låter som om att det blåser ute. Fast vad vet jag, har inte orkat ta mig från sängen och titta ut än. Har en sådan jävla huvudvärk så får ligga kvar ett tag och se om det blir bättre.


 Lyssnar ihjäl mig på den här låten just nu :)
Fin låt


Blev ju lite sol idag med





 Vi blev lite osams, så vi låg på en varsin del av gräsmattan och blängde på varandra. hehe!
Ser ni btw va grönt gräset börjar att bli :)


Blondinskämt

Har ni hört den om blondinerna som skulle ta ner ett volleybollnät?


 


Lite beachvolley

Ja som sagt, på torsdagar så har jag ju bara idrott i skolan. Vi körde tuttifrutti brännboll och sedan lite beachvolleyboll. Ganska så nice faktiskt.

Nu sitter jag hemma och ska ta mig lite och käka faktiskt.


Prinsessan Josefine

Erkänn ni är jävligt nyfikna på hur min klänning ser ut? ;) OCH NI FÅR INTE VETA LALALALALALA
ASFIN är den. Tycker jag. Älskade färgen på den. Visste ju inte den exakta rosa färgen... men ja, det var exakt den rosa jag ville ha. Stod upp i mina balskor i en timme medan de klippte till klänningen eftersom den var lite för lång. Tydligen väldigt svårt att klippa i tyll. Hade ont i fötterna sen... undra hur det ska gå på balen liksom.

Träffade Sanna när jag var klar, så vi åkte till IKEA och åt mat. Billigt! 29kr för köttbullar och en bakelse till efterrätt. Hehe!

Sen åkte jag och köpte tiaran på glitter...


 Okej, jag vet inte riktigt hur tiaran ska sitta. Som tur är har jag Erica
som kan fixa detta åt mig när balen väl är här :) hehe


IIIIIIH

Ska till Karlstad snart och pröva min balklänning:D
Haha, har aldrig varit så förväntansfull förut tror jag. Liksom, för det första så får jag faktiskt se klänningen för första gången idag. Haha! Hur galet är inte det? Hoppas att det är rätt rosa färg. Och sen att få ha den på sig... AAAAAAAAH dör!
Ska kolla på en tiara idag också. Se om det finns någon fin och hyffsat billig i butiken. Hoppas! Annars äre en från glitter som gäller. EN ASFIN!!!

Vad killar vill ha

Jag: "Han" kommer nog till mig !
Sanna: Jasså, ska han sova hos dig då eller?
Jag: Jo det tror jag väl?
Sanna: Jossi ska ligga...
Jag: Nä, vi är bara vänner ju.
Sanna: HAN VILL LIGGA!

Två veckor senare...
Sanna: Skulle inte du träffa "han"?
Jag: MEN, du sa ju att han ville ligga.
Sanna: Men det vet jag ju inte.
Jag: Nehe, men nu ville jag ju inte träffa han för att du sa att han vill ligga med mig.

Undra om han vill ligga alltså?
Svårläst kille.
Jag tror egentligen att vi fortfarande är vänner! hehehe.

Mat

Skulle fixa till något att äta förut. Var ashungrig på mat. Blev istället en rejäl frukost, sådär klockan ett liksom.


 Gött vare!


Drömmar

Har börjat att drömma så konstiga saker nu igen. Och alltså, det är verkligen konstigt!!!

Inatt bara:
Skulle ta buss 11 ut till Herrhagen, dock ändrades det och det blev buss 13 till Norrstrand istället. Hamnade långt ute på landet och i en korsning som jag visste att man åkte antingnen till Herrhagen eller Norrstrand, där gick jag av. Var jättefint väder och var precis vid vattnet. Ser en pulvermoskartong hoppa omkring på vattnet och går ner för att se vad det är. Då är det en aborre som bor i den kartongen. Så jag går ner i vattnet som är jättegrunt och börjar jaga den här aborren. Helt plötsligt så har jag vatten ända upp till hakan och då stannar aborren och börjar prata med mig. Jag erbjuder aborren en större kartong om han vill bli vän med mig.
   Sen börjar jag gå hem och är jätteglad över att jag har fått en ny vän. Mobilen piper till och jag får ett sms från Mr. X som skriver "Tja gör du? Är med Sanna jag, hehehehehe!" (En helt okänd Sanna, handlade det om) och precis efter det sms:et så åker de förbi mig i en knallblå bli och pekar finger mot mig. Blir ledsen och vill tillbaka till min vän aborren, men går hem och är hemma sent på kvällen.
   Grannen har fest och massa Säfflefolk är där. Min granne är där och bjuder över mig till festen som visar sig hållas av två skitsnygga killar som är syskon. Ingen från Säffle kommer ihåg mig fast att jag på något sätt känner dem alla. Försöker förtvivlat få dem att komma ihåg mig med det går inte. Vill gå hem så går ut i hallen för att hitta min jacka. Istället ser jag en dörr som står öppen, går in genom dörren och helt bara sådär så står jag i min egen hall. Går tillbaka till andra hallen och letar upp min jacka. Hör att det piper till i mobilen igen och Mr.X som skriver "SHIIIIIIIIIT du ska bara veta hur jävla snabbt Sannas opel går alltså!!! Så jävla frän tjej." Går tillbaka in till festen och ska leta upp de snygga syskonen, får höra att de är ute så jag letar upp min jacka igen och märker att någon har trampat sönder min nyckel hem, blir irriterad på att dörren in till mig står öppen så jag tar en bräda och spikar den över dörren så den inte går att öpnnas. Tänker inte på att det är enda sättet för mig att ta mig in i lägneheten. 
   Går ut genom ytterdörren och där finns bara massa trappor och jag kan inte hitta rätt trappa för att ta mig dit jag vill, så jag springer upp och ner för massa trappor

SEN VAKNAR JAG!


Ett steg närmare till

Fick världens bästa samtal idag. Ett samtal som jag väntat på aslänge.
MIN BALKLÄNNING HAR KOMMIT!
ska till Säffle imorrn och hämta BH och skor och sen ska jag till affären och pröva klänningen så de får sy in och sånna saker. GREAT!

Fast mh... kanske stannar i Säffle någon dag med! hehe

Allergi

Förklarade för Sanna och Sofie förut hur brutalt stor min allerginässpray är. Har aldrig sett den förut, och har antagligen fått en ny sort. Den flaskan är inget man bär med sig i fickan kan jag lova. Haha!


 Allerginässpray - Vanlig nässpray


Fotboll...

Drömde att jag var typ asbra på fotboll inatt. Eh... aah en dröm var det!

Ska strax ta bussen och åka till Karlstad till den mest ovärda lektionen - Svenska C. Sitter typ bara av tiden. Förra veckan satt jag och väntade i två timmar för att få hålla ett litet tal, och en debatt i typ 10 min? Men aja...

Fotografiskt minne

Sanna: Men jossi, titta där är han...
Jag: Vem?
Sanna: *konstig blick* vadå vet du inte det?
Jag: ... nej?
Sanna: Det är ju han som du träffa igår!
Jag: JAHA, såg han ut så!!!

Sanna har världens bästa fotografiska minne. Hon kan se en person en gång i typ 10 sekunder och hon kan se den personen en vecka efteråt och känna igen den. I veckan sa hon typ "Han var på samma bio som oss..." JAHA liksom... haha! Sen har vi mig, som kan prata med en person i en timme för att sedan gå förbi personen dagen efter och undra varför han tittar på mig så konstigt. Okej, oftast är det när jag är ute... så det är ju lite mörkt och så med... hehe! Men fuskigt, jag vill också ha fotografiskt minne när det gäller ansikten.


 
från
www.felsms.com
hehe, känns som något jag skulle kunna skriva!


Legat för mycket?



Försöker verkligen förstå den där reklamen alltså! KAN man ligga för mycket? Hur VET man att man ligger för mycket? Och vad skulle Stockholms skolors ungdomsmottagning göra åt saken? Ska man bara gå dit och säga "Jo jag såg er reklam och....eh jag har nog legat för mycket jag!" och vafan, killen på bilden... har han legat för mycket eller för lite eftersom han ser så glad ut?
Känns ju typ som om att han får ligga mycket, och då blir han glad liksom... fattar ni? Så vill ungdomsmottagningen uppmuntra till att ligga för mycket? För det finns ingen antydan på att det skulle vara dåligt att ligga för mycket.

Det är som en arbetsskada att analysera reklamer...

Solen <3

Hehe sitter ute i solen och verkligen njuter vill jag lova. Shit vad varmt det är!!!
Känns som en bra söndag. Och sånna är det brist på. Så det är skönt! Ska försöka att inte deppa idag. Även om söndagar är till för att deppa typ.

Typ 12 dagar kvar till jag fyller år också :D hehe

Prommenad





Var ute och prommenerade med Nelly!
Vårigt med vitsippor... tycker jag.

Sen har vi mamma:
"Döda grävlingar på vägkanten, det är vår det!"


Valborg

För två år sedan var jag, Sanna, Ida, Malin och Madde hos Sanna och grillade och satt ute och spelade spel och myste hela kvällen. Året efter föll Madde bort, för hon fick en liten Albin att ta hand om. Iår föll även Malin bort.
Alltså är det bara jag, Sanna och Ida som står ut med varandra år efter år ;) hehe.

Nä men vi var hemma hos Hanna och åt god mat (Även om deras såg godare ut än min och Sannas) och hade trevligt hela kvällen. Sedan blev vi ju V.I.P på Ankan då Sanna ringde och frågade om det var okej om våra små vänner 91:orna kunde få följa med in och festa. Gick före hela kön och betalade 20kr! PERFEKT! hehe.


 Sanna och Ida är peppa! 

 
 Ida och Mia :)

 
 Isabelle, Hanna och Johanna :)
 
 
 Söta tjejer!