Arvikafestivalen 2009

Ja nu har jag äntligen packat klart helt och hållet. Känns bra! Gick snabbare än vad jag trodde det skulle göra, och det var lättare än vad jag trodde det skulle vara också. Det gillar vi. Det roliga är att typ allt jag har packat innefattar en enda färg. Och visst alla vet att jag ÄLSKAR rosa, men jag menar jag trodde ändå jag hade lite variation på mina kläder. Så man kan missta sig ibland alltså. Hehe... Alla T-shirts/linnen/tröjor som jag har packat ner är rosa. Eller så är det vitt som går att matcha med rosa liksom. Jag har packat byxor/shorts/kjolar som är rosa, eller matchar med rosa... Helt galet ser det ut! Det är nära på besatthet av rosa vi pratar om här! Seriöst... Jag är besatt av rosa!
Menmen, nu är det färdigpackat iallafall! Känns skönt, och jag är peppad till 110% alltså.

I år sattsar jag dessutom på att vara kvar hela festivalen! Hejja Jossi...


 Allt rosa är packat i ehm... rosa väskor!
Snyggt rosa liggunderlag va?
Snygga rosa stövlar?
Allt rosa är snyggt? haha


Kul att jag ska bära alla mina rosa väskor i min rosa outfit!
Jag har med mig min "I <3 PINK" tröja också. Passar...

Salladsbutiken

Vet ni vad, det blir solen och Duse idag med. Jag nöjer mig då aldrig. Idag ska jag dit med mammis och pappis igen. Det blir primaballerina det. Vi ska köpa med sallad från Salladsbutiken. Och jag tror banne mig att det är 6:e ggn jag är där den här månaden. Älskar deras sallader, och så är de så billiga också. 40kr är ett helt okej pris liksom för en ordentlig sallad. Gaaalet gott är det.

Fick en liten rapport från min syster som befinner sig på Arvikafestivalen, och maten som vi funktionärer får är kass.
"De bantar ner oss också" skrev hon i ett sms och förklarade sedan att kvällsmaten hade inte räckt till alla och till frukost hade de fått en brödbit utan smör. Låter nice det.
"Vi kommer vara så slanka och fina när vi kommer hem sen" svarade jag henne.
Ja jag och Sanna åker ju dit imorgon och ska jobba med säkerheten. Grymt!

Hehe, duse var det.
Bye!

HAHAHAHA!

Det är Lisa själv som har ritat den här bilden... inte jag, inte Erica!
HAHAHAHAHA


T9 ordlista

Vi satt och åt jag, mamma och pappa förut. Och jag kom på den roliga idén om att vi skulle titta vad vi har fört ord i våra T9 ordlistor. Det visade sig vara en ganska rolig idé då jag upptäckte vad mina föräldrar har i sin ordlista.
Pappa hade ord som Chad, Michael och Murray
Mamma hade däremot ord som bröstförstoring och brajmuffins.

vad ska man säga om mina kära föräldrar?
Äsch, vi är en ganska tokig familj.


 Pappa Murray & Mamma Brajmuffins

Jag vill bo utomlands

Jaha, nu är jag hemma efter ytterligare en dag i solen då. Jag och Erica hade jättetrevligt där ute och hade köpt med sallad som vi satt och mumsade glatt på. Galet gott var det! Fick ytterligare lite färg idag och jag tror faktiskt att jag är brunare nu än vad jag var förra året efter en vecka i Spanien. Jag skulle vilja bo utomlands och vara brun jämt. För det första så ser man väldigt snygg ut när man är brun, och för det andra så känner man sig väldigt frisk på något sätt. Sedan gillar jag att håret solbleks också! Det är nice.
Iaf sedan åkte vi in till stan och köpte glass... Mjukglass med laktris strössel! (eller ströschel som jag tycker är lättare att säga) ASGOTT var det iallafall...

Nu ska jag börja packa lite inför Arvika :D haha


 God glass ja!!!

Länge leve solen !

Ja herregud, soklen bränner och bränner. Egentligen tycker mamma att jag ska stanna inne idag. Eller åtminstonde sitta i skuggan. Inte för att jag är bränd, men för att jag har stekt i solen sen förra måndagen. Trots detta ska faktiskt jag och Erica åka ut till duse idag och ta del av lite sol idag också. Det är ju så skönt. Och att bada är galet skönt! Jag vill bada, bada, bada!
Eftersom jag åker till Arvika snart också så får jag ju passa på att slöa i solen när jag ändå har chansen också.

Hoppas ni njuter av solen ni med
Puss

Sky´s the limit

Jag gillar Olas nya låt - Sky´s the limit.
Dock gillar jag inte hans nya stil. Disco fjolla ala 70´s känns det lite som. Dessutom gillade jag hans platta blonda hår, nu ser han ju faktiskt ut som en kopia av Mojje. Enda skillnaden är att Mojje passar i sin popcorn frisyr. Fast det är klart, Ola är ju en pudel egentligen så det är klart att han tröttnar på att platta håret. Haha! Men rakpermanenta?
"Det sliter som bara den på håret" hade Erica sagt om hon var här nu! haha.



Samma tid, samma plats

Som sagt så var jag på Duse idag med min familj. Och det här måste seriöst ha varit den varmaste dagen i år. Även fast att det var soldis så stekte solen som bara den. Jag blev varm precis hela tiden och hoppade därför i vattnet nästan var 15:e minut.
Vi träffade på våra grannar Tord & Ullerika med. När jag var yngre så var min syster kompis med deras dotter och våra två familjer var alltid och badade på duse. Och alltid på samma ställe. En sommar var vi där nästan varje dag och badade, åt smörgås och fikade. Det var trevligt tycker jag...

Nu är dock just den platsen väldigt populär och nästan allitd upptagen, men ändå!


 Som ni ser lite soldis var det idag. Men som sagt,
stekande varmt. Som man kan se på min röda syster...
och då pratar jag inte om håret!

För betygen har kommit...

Idag är det VARMT!!! 26 grader i skuggan på baksidan av huset har vi. And I like it...
Jag såg frästen igår att mina betyg hade kommit, lite småroligt sådär. Med mina 10 MVG och 10 VG var jag ganska nöjd... Sen att jag även har ett IG försökte jag att tänka bort faktiskt. Matte C, jag drömmer mardrömmar om det än. Jag fick 3 poäng på Nationella proven på det. Galet! Men förhoppningsvis ska jag läsa upp det till ett G till hösten.
Dessutom såg jag på min studieplan att jag har 2900 poäng... Eh alltså 400 poäng mer än vad man ska ha. Mina vänner, det är faktiskt tillåtet att kalla mig pluggis nu. Jag erkänner!  Dock är det ju för att jag har gått natur ett år och har lite betyg därifrån... MEN ÄNDÅ LIKSOM!

Jag ska till stranden med min familj idag tror jag!
Kan ju vara trevligt!!!


 Det är en plugg gris!

City kossa

Jag sa ju det att om hela mitt namn står i Säffletidningen så måste jag byta namn. Vad tycker ni jag ska heta? Hehe. Skämt å sido (bara för att det är töntigt att säga så). Hela mitt namn stod i Säffletidningen...
Artikeln var på 1/3 dels sida. Och delade sida med största nyheten som hänt... Dock bestod den artikeln mest av en bild. Så den om City kossan tog överhanden. En jävla artikel om en ko i Säffle city!! Fattar ni hur mycket som händer i Säffle?


 

Dock låter vi coola som kom hem på natten, MED BIL!!!
Wooohw!

vi hade iallafall TUR med vädret

Ja vi åkte iväg till Strömstad igår då. Det var en äventyrslysten resa må jag säga... Det gick bra ända till vi skulle svänga av från motorvägen till Strömstad liksom! Det missade vi och höll på att hamna i Norge istället. Vi satt där lite halvt förtvivlade i bilen och funderade på hur  vi skulle betala tullavgift! Samtidigt som vi satt där och hade ingen aning om var  vi skulle så spelades "vi är förlorareeeee vi tvåååååå"(håkan hellström), vi sjöng med utan att kunna texten. Vi tyckte det passade!
         Vi klarade oss ur detta till slut. Så vi åkte in i Strömstad och skulle köpa något att käka att ha med till stranden. Visade sig dock att ALLT var slut överallt. Så vi köpte bullar och tog med oss. Sedan hittade vi ingen badplats vi gillade så vi åkte till ett ställe där jag och mina föräldrar alltid är. Men så valde vi att svänga av tidigare visst... Då kom låten "vi är förlorareeeee vi tvåååååå" igen.
        När vi kom fram så ville vi till klippbadet, det vi inte visste var att det var typ 100 mil in i skogen. Dessutom blåste det halv orkan när vi var framme. Så vi skulle gå runt och komma till stranden istället. Vi gick och vi gick och vi gick och vi gick. Vi hade ingen radio så vi sjöng "vi är förlorareeeee vi tvåååååå". Till slut kom vi fram faktiskt. Solade och badade i några timmar för att sedan åka till dit vi skulle bo. Så vi duschade och gjorde oss i ordning och så. Sedan skulle vi leta upp en grill som vi såg fanns utmärkt på en karta. Vi letade och letade och letade, till sist gav vi upp. Klockan var typ 8 och vi hade inte ätit på hela dagen.
        När klockan var närmare halv tio hade vi grillat en flintastek på en engångsgrill, och vi var dööhungriga vill jag lova. Godaste maten jag har ätit nästan kändes det som.

Idag var det inte mycket som gick fel faktiskt. Dock var sallader och allt slut idag med!? Så vi köpte en engångsgrill och hamburgare som vi satte oss och grillade på stranden. Skare va så skare! Haha.


 Princess skylten fick följa med!
Dock hade lisas bil plastlucka så vi fick tejpa!


Capri var vi på där ! :D


Myspys på klipporna på kvällen


Mat i solnedgången!


Vackert ;D haha


Kusten!

Japp, japp strax åker vi nu då. Skitgött ska det bli tycker jag.
Här hemma är det redan 19 grader i skuggan så vi får väl se hur varmt det blir i dag alltså. Haha! Jag fick en känsla av att jag är i Spanien. Det kändes typ såhär när vi var där tror jag... Dock är jag ju bara i Säffle ! Haha..


 Såhär ser vädret ut i Strömstad enligt SMHI!
Gött de.

Roadtrip musik, Spotify...

Ja herregud, imorgon ska jag, Lisa och Erica ut på en liten roadtrip. Var uppmärksamma på "Liten roadtrip", vi ska nämligen åka till Strömstad och steka ytterligare två dagar i solen. Fredag - Lördag. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag. Hade tur att hitta ett billigt boende över natten så nu är det bara att ta bilen och åka dit liksom...
Vi planerade lite idag när vi låg ute på Duse, och sedan åkte vi in till stan och handlade lite engångsgrill och sådana saker. Vi bestämde också att var och en av oss ska ha med en skiva som vi kan lyssna på i bilen. Eftersom jag inte har någon ny och bra musik på min dator längre så gjorde jag en skiva med lite sommarplågor skulle man kunna säga. Inte bara, några är sommarklassiker också ju. BIG DIFFERENCE! Men det kan vara ganska härlig musik ändå när man är ute och åker bil lite sådär liksom...

Och bara för att jag är så snäll så kan ni få spellistan på Spotify om ni vill. GAAALET SCHYSST ÄR JAG!
Bara att hämta den här:
Roadtrip Josefine, Lisa & Erica !


 Jag har frästen inte sagt att jag har fått en sådanhär skylt!!!
MAJ GAD! Jag har fått en, så den kör jag runt med här i Sverige!
Det var Rickard som gjorde åt mig, jag fick två... utifall att jag skulle tappa en!
Det vita är dessutom reflex, så det syns i mörker! Perfa...
Den får nog följa med imorgon.

Säffles skärgård!

Som sagt så drog vi till Duse idag och badade. Jag, Lisa & Erica! Gaaaaaaalet skönt var det där ute. Dock var det nästan lite för mycket folk idag. Eller så tycker jag det bara för att de hade tagit alla våra platser som vi ville ligga på... Men ändå liskom! Vi låg där ute hela eftermiddagen och stekte i solen, badade och hade det asgött.
Duse är liksom Säffles egna lilla skärgård. Vemfan behöver åka till Stockholm liksom... Vi har duse! Haha. Nej men seriöst, det är som en liten skärgård. Heeelt underbart.


 Stekaren Erica!


Lisafisa! ;D

Kul...

Hehe, Säffletidningen var här nyss och frågade mig om kossan jag såg igår.
Pinsamt! Kul om mitt namn står i tidningen eller något sen. Då måste jag nog byta namn och låtsas som om att jag aldrig hetat Josefine... Så får det bli!

Det är sommar och sol ute. DUSE BLIR!

En ko

Jag var och hämtade min syster inatt. Vuxen poäng till mig igen... Herregud vad vuxen jag är alltså. Haha! Jag använde till och med helljus ett tag när jag körde där i skogen. Haha...
Iaf när jag och Evelina nästan var hemma (100meter kvar), så saktar jag ner och bara:
- Ah, Evelina det står en ko på vägen!!!
Ofta det händer eller? En jävla vildko som bor här i krokarna. Haha...Lite kul.



 PÅTAL OM KOSSOR!!!! HAHAHA
 Seriöst, lyssna på den här!

Från Midsommar...


 Ola tog med sig prinskorv och hälsade på mig en sväng på midsommar!
HAHAHAHAHA!

hemma igen

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter två dagars äventyr! Igår shoppade vi i Göteborg. Det var trevligt, dock ogillar jag all rea som är nu. Det finaste är alltid slut, och om det av nåon anledning finns kvar så är det bara de udda storlekarna som ingen kan ha ändå liksom. Asjobbigt! Fast jag hittade faktiskt en tröja som jag spanat in hela våren nu. Det fanns en enda kvar och i min storlek. En rosa paljett tröja från BikBok. IM THE DISCO PRINCESS! Halva priset på den. High five!
          Sedan åkte vi då till varberg där vi skulle sova över natten, fick kvällsmat på hotellet. Gott var det! Sedan gick vi ut och köpte oss glass. Det var ju så galet varmt i går som ni vet. Hade längtat efter glass hela dagen och de har värsta glassbaren där i Varberg. Gott var det!
          Idag åkte vi vidare till Ullared och shoppade loss där i några timmar. När vi kom ut därifrån var vi ca. 6000kr fattigare. Mamma var 6000kr fattigare... Jag var rik på nya saker! haha. Bland annat rosa stövlar (igen), ett rosa liggunderlag till Arvika festivalen och massa andra rosa saker! Haha. Piiinkprincess you know.


 Dålig bild, men galet snygg rosa paljett tröja! ;D


 Ehm, rolig konst på hotellet!


 Jag, Evelina & Mamma
Myste vi med glass eller?


Mmmmm!

Göteborg idag, Ullared imorgon

Jaa ni, strax ska jag åka iväg till tandläkaren. Hoppas att jag inte har hål alltså! Haha... Nej men jag har aldrig haft hål i tänderna faktiskt *stolt*
Efter detta så åker vi (familjen) iväg till Göteborg för att shoppa där idag. Ikväll åker vi vidare till Varberg där vi ska bo på hotell en natt. Och imorgon åker vi till Ullared och Gekås för att shoppa lite där imorgon också. Ja vi gillar att shoppa i min familj alltså.

Jag kommer by the way ihåg när jag och Erica åkte iväg till Ullared när vi gick i 8:an. HAHA. För det första säknte vi medelåldern rejält med vår 14 år. Sedan blev vi behandlade som de småbarn vi ändå var. Oss var de enda de tvingade att sätta på bältet...Det var roligt. Sedan hade vi kundvagns race när vi kom fram, vi sprang som galningar.
På vägen hem fick man lotter som man kunde vinna saker på. Erica vann på två lotter, jag vann inte på någon. Men en sak fick jag välja. Det blev gravljus!! Haha... Efter det tittade vi på American Pie med alla damerna. Det var pinsamt... Men en helt klart minnesvärd resa må jag säga.

JAJA, JAG KOMMER HEM IMORRN KVÄLL...

Herrhagen nästa

Jag och syster flyttar troligen till Herrhagen nu frästen. Lägenheten var jättefin och mycket större än vad jag trodde. Allt var mycket finare än vad jag trodde. Jag kom liksom dit med tankarna "OOOOKEEEJ, vi ska bo i en källare..."
Men vi hade egen ingång från gatan. Det var dessutom en jättefin ingång om man säger som så. Vi hade en hall, med ett kök, vi hade ett sovrum (som vi ska dela) och vi hade en toalett med dusch och bastu. Haha! Det var fint helt enkelt och jag kommer trivas... Dock fick vi till på torsdag att bestämma oss och fundera på saken. Vi har bestämt oss! Vi ringer och säger JA på torsdag.

Flytt till Herrhagen 1 september nu alltså!


 Längst bort på den här gatan ska vi bo ;D haha

Sol & bad

ÄNTLIGEN, känns det som sommarlov.
Idag har jag legat ute på klipporna nästan hela dagen. Jag ställde till och med klockan imorse för att jag skulle komma upp och inte missa solen ute idag. Så jag, Lisa & Josse köpte med oss lite sallad och la oss ute på Duse till eftermiddagen. Galet skönt var det.
Jag & Josse badade flera ggr och det var skitgött i vattne så vi for rund som småbarn. Hoppade från kanten och dök och hade oss. Haha. Det  var roligt...






Lägenhet

Imorgon ska jag och min syster och titta på en lägenhet. Visst låter det coolt? Nästan läskigt coolt. Eller egentligen är det väl hela familjen som ska och titta på den men ändå. Det är coolt.
Vi ska nämligen ta och flytta till Karlstad jag och Evelina. Haha. Herregud hur ska det gå? De två systrarna Caesar i samma lägenhet? Galet. Men vi ska fixa det. Jag ska mest ha det som en övernattningslägenhet. Ett ställe att sova när jag behöver. Det blir säkert så att jag sover där för det mesta när jag väl har vant mig. När jag inser hur bekvämt det är att bo så nära allt.

Lägenheten vi ska kolla på imorrn ligger på Herrhagen och det är nära stan. Där bor Erica och där bor Linnéa... Det är bra!
Ett annat förslag vi har är på Sundsta (förhoppningsvis får vi kolla på den imorrn med) Det är nära där jag går i skola och det är nära stan.

Gaah jag längtar, det känns så spännande ! :D haha

Rösta på mig då... :D

Haha jag har blivit nominerad till "Veckans blogg" i en annan blog. 
Så gå in på hennes blogg och 
Rösta på mig ! Haha...
I KNOW YOU LOVE ME!
hahaha. Galet !

Facebook

Säffle verkar vara det enda stället som inte har sol idag. Kul...
Jag har tittat på 90210, sett kart de sista avsnitten nu och jag tänkte på en sak (har visserligen tänkt på det länge). De började prata om Facebook. Hon bara:
- Du kollade min Facebook eller hur?
Och det verkade det som om att han hade gjort. Det roliga är att det som står på Facebook - det är sant!! Det är bara så. Står det att någon har ändrat sin status till "singel" då är det så att den har blivit dumpad och alla tycker synd om en. Man kan liksom inte ens tänka sig att man bara har ändrat. Man har blivit dumpat that´s it. Haha...
Det är lite roligt tycker jag. Och jag gör ju samma sak själv...
- Jag såg på din Facebook...
Löjligt är det. Som bara den. Eller man bara:
- Sååå du har flickvän?
- Hurså?
- Ja det står det på din Facebook!

PIIIIIIINSAMT!


Det skulle bli sol...

Godmorgon hörrni!
Idag har jag sovit länge. Somnade vid ett igårkväll och sov till nu. Nästan elva timmar! (för er som inte orkar räkna själva)
Jag drömde om kycklingwraps inatt, och typ om maten som jag och Lisa lagade till Erica när vi hade picknick för henne. Galet gott var det. Jag vill ha sådan mat nu. LIIISA? Det skulle bli sol idasg med, men var fan är den?
Haha av någon anledning kollade jag på bilddagboken vad jag gjorde den här dagen för ett år sedan. Tycker ni inte att det kan vara lite spännande? Det är det enda som är bra med att man har varit en bdb:are- att se vad man gjorde. Det roliga är att jag kommer ihåg den dagen också. Vi var på bio i Karlstad... gick till hamnen och satte oss i solen sedan. Asmysigt. Haha!

Idag vet jag inte vad det blir riktigt? Vi får se.


 Visst ser maten god ut?
Gud vad vi åt, och gött var det .

Då var mina föräldrar inte stolta

Mamma och pappa brukar säga att de älskar mig för det mesta. Jag hittade en gammal film som jag och Amanda gjorde när jag gick på natur. Och jag kan säga det att när de fick höra om den filmen så älskade de mig nog inte lika mycket som vanligt.
Jag fick nämligen för mig att jag skulle åka skridskor nerför backen hemma. Grusbacken... det säger sig självt att det inte är någon jävla snilleblixt att göra det. Men jag ville göra det, och det var faktiskt is i backen så jag åkte ju inte på gruset. Sedan att pappa skällde på mig för att han tyckte att jag hade förstört skridskorna, och mamma skällde på mig för samma sak (egentligen visste hon inte om det var sant eller inte, hon ville bara skälla) är något som jag fortfarande inte kan förstå. För skridskorna blev inte förstörda. Jag menar jag åker fortfarande med dem och de funkar bra? Vad var problemet?
När de såg filmen skrattade de lite iallafall. Jag såg att de dog av skratt inombords. Dock erkänner jag att jag visste att de skulle bli sura. Därför frågade jag inte.



midsommar i skoghall

Ja som sagt, igår kväll firades midsommar ute i Skoghall. Det var Sannas syster Jenny som hade lagat massa god mat, fixat och donat och allt var så fint. Jag och Sanna bidrig med att plocka två koppar rosenblad som vi la på ett bord, dessutom stekte vi! Ja alltså stekte kött då. Haha, ena riktiga stekare. Kvällen var galet trevlig, med mat, tårta, musik spel, trevligt sällskap och avslutades med lite TP frammåt morgonkanten sådär. Haha... Svåra frågor och jag klarade typ en. Men ändå...
Idag har jag och Sanna degat typ hela dagen. Jag tog tåget hem vid fyra och nu sitter jag här i sängen och är typ död i hela kroppen känns det som. Ska nog ha filmkväll med mig själv ikväll. Lägga mig tidigt kanske? Jo, jag har inget bättre för mig just nu. Eller jag orkar inte ha något annat för mig det är nog därför...



 Haha typ enda bilden jag tog igår.
Sannibanani!

I brist på annat...


 Har man inte riktiga rosor får man ta till andra knep!


Ja, jag kör på skolavslutningskläderna idag med...
haha!

Midsommar eller?

Det är midsommarafton idag, men det känns det verkligen inte som. På vädret känns allt som midsommar, det är mulet och meningen är att det ska komma regnskurar hela dagen - Det är midsommar det! Dock undrar jag var alla blommor är? De är liksom borta, och vi har inga rosa rosor ute i trädgården, vi har inte ens gula! Så jag kan inte ha en krans med rosor som jag vill ha. Min syster gjorde en åt mig förra året. As söt var den!
Kanske börjar kännas som midsommar längre fram under dagen iofs? Man vet ju aldrig. Jag tror iaf jag ska trotsa vädret och köra på klänning idag. Det är ju som sagt ändå midsommar...


 Söt krans va?
gör en sådan åt mig! Någon?

hehe sova var det?

Ja, jag klarade mig igenom arbetsdagen idag fast att jag var så galet trött! Herrejösses vad duktig jag är. Nu har jag iaf sommarlov i fyra veckor innan jobbet drar igång igen då. Vi får väl se vad det blir detta. Haha. Jag är inte trött längre ens...
Idag ska jag iallafall fira mitt sommarlov med att ha en myskväll med Lisagrisa (kändes för vanligt att rimma på fisa) tror jag. Blir grillat och antagligen film och grejer. Mysigt värre alltså. Jag vill hyra film, men eftersom Säffle endast har ETT ställe att hyra film på, och dessutom ej så många så är sannolikheten att en film finns ungefär lika med noll så jag vet inte.

Frästen har jag börjat prata ännu mer värmländska, för jag har varit runt EXTREMT värmländska personer de senaste dagarna. Haha, jag kommer på mig själv med att säga de mest konstiga saker liksom, fast det känns normalt. Jag är normal.


Haha jag, Lisa & Evelina är austronater på Karnevalen i Säffle!

Galet trött

Ni anar inte hur trött jag är just nu. Helt otroligt trött... jobba 7-15 blir idag! En timme mer än igår.
Det roliga är att varje morgon när jag  är såhär trött så tänker jag "När jag kommer hem så ska jag lägga mig i sängen med en gång". Fast hur ofta händer det liksom?
Det flyger en fluga runt mig och irreterar just nu med. Jobbig är den...

Erica & Jobb

Erica kom hit idag, jag lovade att laga mat till henne och det gjorde jag. Jag hade även en lektion i hur man tillagar kyckligfilé utan att röra den från det att man öppnar påsen till det att den ligger klar på tallriken. Det gick finemang det måste jag säga. Inte en enda ggn rörde jag det äckliga döda råa köttet. JAG RÖR INTE RÅTT KÖTT!!! Det är bara så, jag klarar inte av det. Jag är ändå 19 år...
Efter detta så var det dags att gå brevid och jobba idag. Och det som händer på jobbet, stannar på jobbet! Jag har tystnadsplikt ! Hur vuxet låter inte det då? Det jämnar ändå ut det med att jag inte tar i kött! haha


 Jag hittade BTW världen roligaste bild på mig! Jag är typ 16 år där.
Känns dock som en evighet sedan!
Men visst är jag lite söt? Så liten, så smal!
Jag gillar mina armar där, hahaha

Bajs


 I don´t like your girlfriend...
No it´s not a secret!

Lina från 9C

Haha ja märkligt nog så har jag umgåtts med Lina de senaste två dagarna. Vi har gått samma utbildning till sommarjobbet vi ska ha, och vi ska jobba på avdelningarna brevid varandra sen också. Känns bra att det var någon mer än mig som var virrig alltså. Vi har virrat tillsammans här nu. Vi gick i samma klass på högstadiet och har väl igentligen inte umgåtts så mycket sen dess. TRE JÄVLA ÅR SEDAN! Men det känns lite coolt att man bara kan träffas sådär, prata minnen och så. Visst har vi väl träffat varandra och pratade lite sådär lite då och då. Men liksom inte på riktigt...
Vi har iallafall varit cooooolast de här två dagarna.

Fett nice!


 Bild tagen för 4,5 år sedan! (LINA)
GAAAAAAAALET!

Jadu...

Trött, trött, trött...
Var det inte den här veckan det skulle bli så fint väder? Va, va, va? Jag ser då bara moln iallafall. Fett tråkigt ! Eller ja, jag är ju på utbildning och så iallafall. MEn det känns som om att det skulle vara lättare om det var sol ändå. Hehe, utbildning idag till fyra med. Idag är det förflyttningsteknik och typ medicin och sånt.
Nu lyssnar du noga Josefine Caesar!

Jag längtar till nästa vecka! Då är jag ledig...


 Mysig sommarbild va?
 

Svamp...

Idag har jag lärt mig bland annet en vettig sak.
Om man har svamp i underlivet så ska man använda filmjölk!
HAHAHAHA.
Jag dog när de berättade det på omvårdnadskursen.

Wierd!

En vän kan överraska dig nu. Eller så är det du som står för det oväntade! En något "udda" dag.
Så står det i mitt horoskop för idag...

Jag är lite rädd. För idag har varit en minst sagt udda dag! Haha, allt har varit konstigt på någotsätt. Och jag känner mig lite bortgjord på grund av en viss person. Men ja, det är ju inte första ggn så jag ska väl överleva nu med antar jag.  Ja, jag kanske bara har kul. Men det handlar inte bara om det. Meningen är att det ska vara på kul, men det är det inte. Eller jo lite...

NEXT! 
jao, så får det nog bli nu!
Men det känns bättre än jag trodde det skulle göra. 

Jag blev ensam nu ikväll, inte meningen att jag skulle bli det. Men jag och Lisa åkte ut till Sandbacken och åt glass och tittade på solnedgången tillsammans. Det är ju sommarlov, då ska man göra sånna saker med personer man tycker om. Och jag tycker om Lisa. Skulle ha träffat Erica idag, men det blir imorrn istället. Det ser vi fram emot.


Jag trodde ändå det skulle bli bra, eftersom jag hittade en fyrklöver!
Jag älskar att fokus ligger på plattorna bakom och inte min hand och klövern.



Vi satt på berget, tittade ut över vattnet och solen. 
Jag ville gråta kändes det som, det var så vackert! 

Sov som en ängel

Inatt har jag verkligen sovit som en ängel. Jag vet inte om man säger så ens? Man kanske säger sover som en björn... Eller sover som en stock... Fast jag gillar att sova som en ängel. As skönt sov jag, iallafall tills klockan ringde och Håkan Hellström strömmade ut i rummet. Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lääääätt...
Idag ska jag som sagt på introduktion/utbildning inför sommarjobbet. Får se hur det går... jag skulle faktiskt hellre ligga i sängen och sova känner jag. Fast så känner jag ju iofs alltid men ändå. Haha!

Hoppas att ni får en trevlig dag!

Sommarlov

Det är sommarlov för tusan. Men första veckan här nu ska jag spendera åt förberedelser för att Sommarjobba. Det är massa kurser och så som ska genomföras. Trevligt värre...! Äsch, jag får pengar för det. Det är bra. Haha! Men sedan har jag sommarlov i fyra veckor. Det ska bli skönt! Skööönt som bara den faktiskt.
Ikväll tänkte jag softa (som jag gjort hela dagen). Jag ska se en film som jag velat se i tre veckor nu tror jag. Kanske två...

- Liiiisa jag vill se Jump in...
- Är det den med han med håret?
- Jaaa...
- Hehe, ska vi se Step up eller?
- Liiiiiiiiisaaaaa jag vill se Jump in!
- Save the last dance då?

Men nehe, jag fick inte se den. Vi såg båda filmerna Lisa ville se. Det är för att jag är så snäll!
Jump in blir det ikväll. Så är den säkert asdålig. Bara att jag har för mig att den är bra. Besviken blir jag då.



 En sån här vän ska jag skaffa mig! Han verkar pålitlig...

Värmlänningar...



Haha ja, vad ska man säga! Rolig kille...
Han fick iallafall upp våran vinflaska! Det var ju bra.

Skolavslutningen

Skolavslutningen igår var trevlig. Madde kom till skolan och jag blev överlycklig. Första ggn sedan före påsklovet jag såg henne. Och jag har verkligen saknat henne. Albin var med, hennes lilla bebbis! SÖTASTE Albin som finns skulle jag gissa på. Han kommer bli lika snygg som Ola Svensson när han blir stor, det såg jag det.
Efter en liten stund i skolan så åkte jag hem, och jag tog faktiskt bilen till skolan. cool som jag är! haha. Sedan blev det studenten i Säffle. Hängde på lite kompisar, sedan hem till Lisa och åt lite mat och tårta. Gick upp till grannen och grattulerade sedan åkte jag och Erica iväg till Karlstad. I en fett bra bil, coolast var vi. Haha. Sedan blev det hem till Ida med Sanni. Malin och Isabelle var där med. Trevligt var det. Vi hade inte något att öppna vinflaskan med så vi frågade grannen, som kom med skruv, skruvmejsel och tång! NYA PARTYTRICKET vill jag lova. Jag kommer alltid gå med det i väskan här framöver. Bara för att liksom... Haha, jag filmade allt och ska lägga upp det imorgon tror jag så ni får se. Fett roligt....
Sedan blev det Arena och dansa som bara den. Helt varm blev jag... det var varmt där inne. När jag och Sanna kom hem var vi trötta, men hungriga!  Vi gjorde pommes, och åt det som nattmat. Sedan somnade vi med en gång. Förutom att Mimmi skickade sms och ringde... haha!


 Maddes lilla Albin i Malins knä! :) Sötaste


 Hemma hos Ida var vi...


 Mina skor var populära den kvällen må jag säga...
de åkte av och på, på oss alla hela tiden. Alla hade dem på sig.

Balen i Säffle

Jag och Erica var som sagt uppe hos Lisa. Erica gjorde i ordning lisa till balen, och jag skulle vara socialt stöd. Dock låg jag faktiskt mest i sängen och slummrade till och med till ett tag. Sedan piggnade jag till och fotade som en galning. Lisa blev snyggare än snyggast och Erica gjorde finaste frisyren och sminkade lite assnyggt. Jag ville också gå på bal...

Ääääh, vi tar det i bilder istället...


 Erica är klar med håret och sminkar Lisa...


Lisa och Jocke är snyggast!


Många ville fotografera... ;D haha


Pia, Amanda & Ingrid var också snygga!


Richard &Katrin! (Katrins klänning var SÅ VACKER!!!)


Jessi med pojkvänn var också söta !

SLETEN!

Usch och fy så trött jag är. Så fort jag kom hem förut så slängde jag mig på sängen och där har jag legat. Strax ska jag iväg till Lisa en sväng och se när Erica gör henne fin i håret osv. Jag ska vara ett socialt stöd som sitter där bredvid. Haha...förhoppningsvis är sängen ledig och finns där för mig om jag skulle behöva.
Eller ja, jag ska vara social!

Bättre uppdatering kommer ikväll då jag ska ligga inne hela kvällen och bara blunda. Eller titta lite, men mest blunda!

Puss

Skolavslutning

Ja minsann! Nu är det ÄNTLIGEN skolavslutning. Snart har jag sommarlov, officiellt. Dock känns det liksom som om att jag har haft sommarlov den senaste månaden så jag vet inte om det kommer bli så stor skillnad. Dessutom ska jag provjobba och gå massa kurser direkt på måndag så det blir inte så långvarigt för mig ändå. Det bästa av allt är att jag får betalt för det. Haha. Det tycker jag är bra. Meen iaf, idag är stressigaste dagen känner jag.
- Först skolavslutning för mig i Karlstad
- Åka till Säffle för studenterna
- Hem till Lisa och gratta
- Karlstad, och Sanna
- Ut ikväll...

Egentligen är det inte mycket, det är bara det att jag ska åka alla de där milen fram och tillbaka. Det känns lite hårt faktiskt, men det är värt det.
Idag är det ännu värre med studenten eftersom alla kompisar här i Säffle tar den och så försvinner de till hösten och jag har ingen kvar här hemma. Kul att alla i min förra klass tar studenten och jag har ett år kvar.

Synd att det regnar idag ändå, när de tar studenten och allt. OCH DET MENAR JAG FAKTISKT!


 Som sagt, synd att det regnar. Men jag vill faktiskt
vara fint klädd ändå! Herregud, jag har ju haft den här
klänningen bestämd sedan länge inte ska lite regn stoppa mig.

Dagens inköp!

Här är den By the way... min nya top ifrån Paris Kate... Dock är den så lång att jag nästan kan ha den som klänning. Något som jag kanske inte kommer ha... iaf inte utan leggings, men ändå liksom! Haha. Galet söt tycker jag att den är iallafall...


 Ser ni vilket spexat kort eller... Spegeln... WOW! haha

Valet och kvalet

Jag har haft en bra dag trots att jag hela tiden har klagat på att jag inte tar studenten - men alla andra. Jag är jätteglad för eran skull, verkligen. Har aldrig varit så glad för någon annans skull förut, verkligen inte. Och jag är inte alls avundsjuk...
DET KUNDE HA VARIT JAG! Bläh. Det borde ha varit jag. Just nu känns mitt liv ganska jobbigt.
Alla bara: Så, är det skönt att ta studenten nu då?
Jag: mmmh kul att du nämner det, jag har ett år kvar! Kul verkligen... tack för att du tvingar mig att säga det! JAG HAR ETT ÅR KVAR, hör du ?
Haha, okej det är väl inte riktigt så det går till kanske. Meeeen ändå.

just nu står jag i valet och kvalet om jag ska ta bil till skolan eller inte. Det ska regna ganska mycket imorrn har jag hört. Jag gillar inte att köra när det regnar. Det känns så osäkert på något vis. Klart jag måste lära mig att köra då med, men just nu vet jag inte. . . Hm!
Bil eller inte?
Jag behöver kanske bilen hem sen, för går ej några bra bussar så att jag hinner hem till studenterna springer ut här...Därför behöver jag det! Men å andra sidan är det ju bara att gå tidigare från skolan om det skulle behövas liksom.

Lyckades frästen köpa en tubtop idag. Jag har fan snart inga pengar kvar. Jag få hålla i dem nu...Det var på MQ iallafall. Har kollat in den hela våren och nu var det halva priset, så lite ekonomisk var jag allt ändå... En Paris Kate & I top var det. Guldig med blommor på typ... assnygg!

Studenten i Karlstad

Idag tar de studenten i Karlstad. Jag och Sanna ska dit och titta på dem när de blir lyckligast i världen för att hela livet är framför dem. Hänga på några personer lite blommor och så. Sedan ska vi väl åter igen titta på dem när de är galet lyckliga på sina flak och sjunger och har sig. JAG VILL OCKSÅ.
Förstår ni hur jobbigt det här är för mig eller? haha. Jag skulle också ha tagit studenten i år! Det här är en utav de få gångerna jag ångrar att jag bytte från natur till media. Just för studentens skull! Jag hade kunnat göra som två andra i min klass - läsa in kurser och slutat i år ändå. Men vilka hade jag slutat med då? Inte mina vänner på media iallafall. Det hade blivit konstigt bara känner jag. DESSUTOM till hösten kommer jag och Sanna vara bland de älsta på skolan, i och med att vi är ett år äldre liksom. Haha. Ta studenten när man är 20 - loser stämpel på det! Fast det vet jag ju andra som gör också. Så det finns ju fler .... haha!

Jaja, som sagt, Karlstad och Studenten idag!


 Vi kör på rosa klänning idag!
Kan vara bra så folk känner igen mig :D Haha
Det brukar de göra när jag är rosa!

Många bollar i luften

Idag hade jag ETT ärende på stan här i lilla Säffle. När jag ändå var på G så slog jag alla flugor i en smäll. Jag tänkte ta alla ärenden jag hade. Optikern bland annat. Han hade ingen tid tyvärr. Hm, jag som verkligen behöver testa min syn. Han kunde imorrn, då kan inte jag. Han kunde på fredag, då kan inte jag. Bajs. Jag vill ha glasögon. Eller nej det vill jag inte, jag vill se bättre bara. Linser finns. Jag vill ha linser. Haha.
Blev iallafall Ben&Jerrys och film idag, med Josse, Erica och Lisa. Vi såg Vegas filmen med Cameron Diaz och Ashton Kutcher (eller hur fan han stavar), och jag kan verkligen inte rå för att jag kan typ alla repliker utantill där.
- You know why!
Trevligt var det, och glassen var god. Nu är jag lite trött! Två ganska stressiga dagar har jag framför mig. Men jag har normal blodtryck, det tycker jag är bra!

Josse: Lisa får färga håret lite mörkare tror jag alltså...
Erica: haha jaaa....
Jag: Jag fattar inte?
Josse: HAHA, du är också för blond!

JAHA!

Det är aldrig fel med LITE regn ibland

Hehe, ledig idag igen då! Det är ändå ett bra system tycker jag; skolan två dagar, ledig fem. Det är något de borde köra på hela året. Då skulle skolan bli mycket lättare.
Dessutom har jag tänkt på en sak, tror ni man kan skriva till rektorn och ha önskemål om schema till nästa år? Haha... eller ja, vad skulle hindra mig från att skriva ett önskemål liksom. (Im a big fan of mail) Helst av allt skulle jag vilja skicka ett sms till henne, så att hon kan svara med en gång liksom. Det skulle vara trevligt. Sms:a med rektorn!

Idag ska jag först och främst få något i magen. Har inte ätit något än... kom jag på nu! Hm, och mitt vaniljgrejs från Espresso House tog slut i söndags. Jag gjorde en kopp vanilj latte och hann inte dricka den. Haha! Jag är så smart ibland alltså. Det får bli Chai Latte istället.

Ska träffa Josse och Erica sedan, och jag har lust att köpa Ben&Jerry och hm... se en bra film. Eller bara köpa Ben&Jerry. De borde också tycka det är en bra idé. Dock brukar det bara vara jag som tycker det... och Sanna. Men hon räknas inte! Haha.

Have aa nice day! =)


Idag får ni se en film som jag och Amanda gjorde förrförra sommaren
Mycket regn då vill jag lova...

Grafiskt...

Jag har kollat igenom mappen från Grafisk kommunikation B nu. Herregud vad bra jag är ändå... Okej, LITE bra är jag ändå. Det tycker iallafall jag. Så det så. För enligt mig själv är jag åtminstonde ett MVG+++. Haha. Jag försöker höja mitt självförtroende lite om ni undrar. Men tex. Kolla skölden här nedan. Uppgiften var att göra en sköld som visade vem man själv var. Jag är rosa, jag gillar rosetter, jag gillar krimskrams, jag är väldigt tjejig av mig och jag gillar stora städer? Den där skölden är en synonym av Josefine Caesar. Så jag tycker den är asbra gjord. Jag gjorde den bra! Det gjorde jag!!   
   


Eller hur skriker det Josefine om skölden?




Kolla det här bokomslaget då! Jag tror att hade Jenny Leeb sett det så hade hon sagt
- Josefine, du är en hjälte! Det där omslaget ska vi ha! Vi ringer och byter imorrn,
eller nej, vi gör det med en gång!
 
Hon kanske inte hade sagt det högt, men tänkt det! ;D haha
 


Elle, jag extraknäcker gärna hos er! bara så ni vet liksom
min mail är:
[email protected] vi hörs, okej?

Ibland gillar jag att gå över gränsen!
Ibland.


Ibland får jag MVG

Idag hade vi ingen lektion faktiskt. Hm... jag åkte till skolan ändå ju. Haha! Nörd är jag. Men är cool nörd. Vi satt ett tag på multimedian (som vi inte hade, men läraren var där) och så fick vi reda på betygen. Jag och Sanna fick MVG på våran Dino och Nelly grej. Vi fick MVG på våran författargrej och jag fick MVG på mitt bildspel som jag gjorde i början. Dock fick jag dåligt på en youtube grej vi gjorde. Men slutade med ett MVG!!! Nöjd är jag. Dessutom visade det sig att jag har ett MVG i arbetsmiljö. Det känns gött. Aja, resten av betygen kommer väl på fredag antar jag. Roligt när det ser bra ut iaf... haha.
Vi lekte lekar med klassen sen, en lek där vi skulle gissa saker om varandra. Andra namn och sådana saker liksom. Galet roligt, och man vet ganska lite om varandra egentligen. Musiklek blev det med, mitt lag kom sist. Vi var dåliga, men det var kul.

Efter detta gick jag, Sanni och Soffi på stan hela eftermiddagen, shoppade lite smått och gått sådär. Sedan kikade vi på balen. Jag vill med gå på bal. NU! Men jag får snällt vänta ett år till... Haha! Kunde ingen ha bjudit mig på balen i Säffle då? Jag vill gå på den med. Okej, hade väl kanske känts lite dumt, men ändå. Roligt. Jag vill vara prinsessa!


 Jag köpte denna tröjan på Gina!
Söt tycker jag. Sommrig liksom...

Sista lektionerna

Idag har jag sista lektionerna för det här läsåret. Jag vet egentligen inte ens om jag har första lektionen, men jag och Sanna ska dit ialla fall. Vi har liksom varit på en lektion på en vecka nu så det känns som om att man kan åka till skolan ändå liksom. Det är för lite i slutet alltså. Det är typ först när sommarlovet kommer som man inser att det är flera som man troligen inte kommer träffa på hela sommaren. Det är lite synd...
Menmen, känns typ som om att jag har haft sommarlov i två veckor redan, så de borde typ bara ge oss sommarlov så vi slipper det här att komma tillbaka lite då och då för att kolla läget ändå. Hm!

Aja, balen i Karlstad blir efter skolan iallafall. Jag och Sanna tänkte kika hur fina alla är liksom...

Ha en bra dag!

Hehe.. jag fick VG i grafiskt

Jag sitter här i sängen och väntar på bättre tider samtidigt som jag har suttit och ritat lite med min ritplatta. Jag har inte använt den så jättemycket eftersom illustrator / photoshop har krånglat för mig sedan jag fick den typ. Krånglar väl iofs fortfarande men ändå... Nu har jag lyckats testa den lite iaf. Haha... JAG SUGER PÅ ATT RITA MED DEN. Men kul är det vill jag lova.
Mest sitter och jag ritar för att jag bara fick VG i grafisk kommunikation. Jag vill ha MVG, varför får jag inte det? haha... Antagligen för att jag inte så bra som det krävs för mvg.
Men kan de inte bara sluta säga "Du är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nära mvg, men vi satt vg!" Jag skiter väl i hur nära jag mvg om jag inte får det! Bläh... MVG i Grafisk C blir!



Lättroad är jag!



Och fråga mig inte varför färgen blir så konstig. Ser typ ut som jag målat med tusch eller något!

Sista UF lektionen

Idag hade vi äntligen sista UF-lektionen jag och Sanna. Dock hade resten av Fiffiga Fick Filten sin sista lektion förra veckan tydligen...? Vi gjorde klart det sista på våran Årsredovisning, fick det rättat av revisor och sådana saker. Gött att det är klart nu i alla fall. Ska bli intressant och se vad det blir för betyg på det här alltså :P haha.
Aja, efter detta städade vi ur våra skåp, lämnade in våra sista böcker och jag KÖRDE hem Sanna. Haha... cooling är jag! Jag hämtade lite saker hos Sanna, vi lagade lite mat. Någon goddig baguette blev det med sallad. Vi är ju för nyttiga alltså. Sedan åkte jag hem...

Och nu mina vänner ska jag pyssla! :D haha


 Jag vet inte varför det där bringar så mycket glädje XD haha


 Asgott var det!
Fetaost sallad is the shit!

Brumelibrum

Godmorgon!

Idag mina vänner ska jag för första gången ta bilen till skolan. Haha, känns lite coolt sådär. Detta betyder också att jag ska köra 12 mil HELT själv ( 6 mil till skolan, 6 mil hem ). Det känns också lite coolt...
Hoppas verkligen att det går bra. Fast det kommer det göra, för jag kör bra. Fast en sak är lite oroande, jag kommer inte på vilken väg man kör till skolan. Men det löser sig säkert när jag kommer till Karlstad liksom. Jag borde veta vart jag ska! Annars får jag köra samma väg som bussen brukar köra. Eller någon väg jag vet att Sanna brukar köra. Det lööööser sig, det gör det alltid. Haha.

Hoppas ni får en bra dag!


Let us entertain you

Ja jag och Josseposse var iväg till Medis för att kolla på den där musik grejen (Let us entertain you). Den var ASbra. Herregud jag vill med kunna sjunga, dansa och spela teater. Dessutom tror jag minsann att två av systrarna "The Hebbe Sisters" var med ikväll.Ni vet det var tre systrar med i Talang jämt för någon vecka sedan? Säffle tjejer! Eller ja, Långserud... MEN ändå. Haha...Minsta syrran satt i publiken. Jaja som sagt, galet bra och jag ville inte att det skulle ta slut (fast att det höll på i 3,5h)
Sedan hann jag att bli kär i en av deras musiklärare också. I pausen kollade jag och Josse åt samma håll och bara:
- SHIIIIT, var kom de ifrån?
Snyggaste killarna stod där liksom.
- De försvann:O
....
- Nämen titta där är de ju!
- Musiklärarna!!!!!!!
Herregud, snyyyyyyygga.

Aja, löjlig är jag.


 Sjukt fint... tycker jag!

Arvikafestivalen 2009

Ja herregud, jag och Sannibanani träffade en snubbe i lördagsnatt ( ! ) som vi snacka endel med. Han var i Karlstad på kurs, och erbjöd oss jobb på arvikafestivalen. Vi frös, ville äta våran mat vi hade köpt och skulle gå hem.
-Visst, vi vill jobba... med artisterna! Svarade vi
Snubben tog våra nummer och hörde sedan av sig på söndagen. Vi skulle fundera på saken och återkomma. Vi återkom aldirg och i torsdags så ringde en annan snubbe och frågade om vi ville jobba med säkerhet. Jobba vid scenen och sådana saker. Då sa vi ja! Haha... Strax där efter fick vi ett mail får en annan snubbe som ville ha lite personuppgiften. Haha. Vi har varit i kontakt med tre olika killar innan vi ens fått jobbet! DET ÄR BRA!! HAHA
Så nu ska vi alltså jobba på Arvikafestivalen jag och Sanna. Det kan bli spännande... Det kan bli väldigt spännande att vi dessutom ska jobba med säkerheten. Dock stod det att en av arbetsuppgifterna var att "vara snygg i solen" den uppgiften gillar jag.  Den kommer vi klara galant. Eftersom vi är så snygga! ;D haha. Vi kommer dessutom få en mäktig tröja, som ger oss fett med respekt! Haha!


 Dock slutade Arvika ganska tvärt för mig förra året. Skit alltså
Haha, dåliga minnen! Ont i foten har jag fortfarande fast att
det har gått ett år liksom! Så det är väl inge vidare, men i år ska
jag ta det försiktigt!!!!

Fånga dagen

Visst är det skönt att vakna, vara pigg och känna att man har hela dagen framför sig? Man känner att man kan göra precis vad som helst för att man orkar, och man hinner...
Den känslan fanns inte hos mig idag när jag vaknade. Jag vaknade först och främst för ungefär 20 minuter sedan. Fattar ni, klockan är över ett och jag har bara orkat resa mig och sätta mig i sängen. Det är så långt jag har kommit. Snart är klockan två och det är eftermiddag liksom. Dessutom är jag inte ett dugg pigg, fast att jag somnade vid fyra och faktiskt har sovit i nästan 9 timmar. Det är något fel på mig. Jag hade inte ens hört när pappa har varit igång och slipat fönster och grejat hela förmiddagen. Så djupt har jag sovit... Dock gillar jag det egentligen. Det var ett tag sedan nu det var såhär. Förut vaknade jag ofta såhär sent. Mamma säger att jag har blivit stor, det är därför jag inte sover så länge!
Pfft, hon kan vara stor.

Ikväll ska jag ändå faktiskt gå på någon musikal aktig grej. Det är elever från Klässbol som skulle spela upp något här i Säffle. Josse frågade om jag ville hänga på, och jag ville. Jag älskar uppträdanden, för oftast så är det jäkligt bra alltså. Har man tur har man en assöt kille att titta på under tiden också... OM MAN HAR TUR! haha.
Det ska jag iaf göra idag...

Vad ska ni göra?


 Bara för att vi är så coola ;D

Seriöst...

Två gånger på en och samma dag har folk sagt till mig att vara seriös... En gång var det pappa som sa det till mig och Mamma, att vi skulle vara seriösa alltså. Vi höll på att larva oss med att vi hade röstat ut honom på vårat öråd. Han tyckte att vi gick över gränsen. En gång nu jämt här, då jag fjantade när jag inte ville svara på en fråga. Herregud, jag kan inte vara seriös. Seriöst så är det jobbigt. Det är lättare att vara oseriös...

Jag är för trött för att vara seriös... iaf just idag tror jag.

Helt spontant sådär

Jag fick ett sms igårkväll helt spontant bara sådär. Haha, jag vet inte varför men jag fnissade till lite för mig själv och kände mig nästan som en porrstjärna. Det var ingen bra känsla, för jag är ingen porrstjärna! Haha, men det var ett ganska roligt ändå...


 Förstår ni känslan?
Jocke,du kan vara dildojosse! ;D

Förkyld

Nu när jag vaknade så var jag dunderförkyld IGEN. Seriöst, har jag fått gris sjukan eller? Taskigt läge eller... Och nej jag ska inte till sjukhuset och kolla det, jag väntar tills jag börjar få ett tryne och en knorr börjar växa ut. Då kollar jag upp det. Haha. Nu efter lite nässpray, allergitablett och en ipren så mår jag ändå ganska bra tycker jag. Haha...
Ska göra mig i ordning och kila upp till Enneby för att låna lite filmer och så tänkte jag mig. Sedan ska jag chilla hela dagen lång.

Det är nationaldagen idag med, och nu är klockan 11.11 jag får önska mig något. Jag hann inte, klockan blv 11.12. Jag är rastlös känns det som, men ändå trött.

Men äsch, ha en mega bra lördag hörrni...

vuxenpoäng

Sitter här i sängen med två godis påsar, en påse nötter och en påse chips. Precis kört hem lisa... Tänk att hon lämnade kvar sitt godis här också. Hon kommer imorrn igen, kanske är det därför. Men jag skulle ändå inte våga lämna mitt godis här om jag var Lisa. Eller skulle jag våga? Vi har haft en filmkväll ikväll. Tittat på dans filmer (Save the last dance 2, Step up) Sedan har vi klagat över livet. Men det är så det ska vara.

Jag fick by the way mitt körkort idag. Vuxenpoäng till mig som dessutom åkte helt själv till posten och hämtade det. Sedan att jag ser ut som en blonderad kines och dessutom måste stå ut med det i tio år är väl en annan sak. Usch och fy. De där korten blir aldrig bra alltså.


 Nu är hela körkortsprocessen klar iallafall.
Och jag känner mig lite vuxnare som kan
visa upp ett helt och hållet giltigt körkort!!!

bebis pappa

Mamma: Tänk när jag fick packa in mig i en liten ???(någon bil) och flytta, det var inte lätt det.
Jag: Jag vet inte ens hur en sådan bil ser ut...
Mamma: Den är liten iaf...
Pappa: Det är en sådan bil som Herbie fulltankad är.

Borde jag bli orolig pappa? En disney film, seriöst?



Godmorning Baltimore...

Godmorgon på er!
Tänk vad skönt att vakna upp och inse att man faktiskt inte ska till skolan... inte idag heller. Känns nästan som sommarlov må jag säga. Töligt bara att de inte ger oss sommarlov redan nu, eftersom att vi ändå inte har några lektioner liksom. Menmen, nu klagar vi inte för att vi får vara lediga. Vi gillart!
        Jag vaknade ungefär för en timme sedan, skulle gå ner och släppa ut Nelly. Men inte låg hon där nere inte, den token hade inte gått ur sänger heller. Hon låg och sov i mammis säng, och hon ligger där fortfarande. Det är så det blir när jag och Nelly är ensamma hemma. Vi gör massa saker inte inte får göra, eller ja, Nelly gör massa saker hon inte får göra. Jag tittar på...(Nej jag säger till henne mamma, jag lovar!)

Jag tänkte dessutom ta bilen idag, men det visade sig att idag är visst båda bilarna borta. Dålig timning där tycker jag. Jag får väll cykla istället då antar jag, stackars mig - not. Men det var faktiskt ett tag sedan jag cyklade här i Säffle måste jag säga. Sedan alla fick körkort så är det nästan ingen som tar sig fram via cykel. Konstigt...


 Sötisen!

A call from Radiotjänst

Jag: Aah de är Josefine...
Han: Hej jag heter Kim och ringer i från Radiotjänst, vi ringer runt till alla i Säffle idag...
Jag: Aha?
Han: Ja, och vi ser här att du har inte betalat din Tv licens...
Jag: Nehe?!
Han: Bor du hos någon som gör det, eller hoppar du över detta?
Jag: Ehm... Jag bor hemma!
Han: hm... Ann-Louise?
Jag: Det är min mamma...
Han: Ja hon har betalat så det är lugnt!

JAHA och om det är lugnt, varför står det ingen kör utanför dörren då och sjunger att vi har betalat vår TV licens?
Haha, galet vad han skrämde mig när han ringde alltså. Jag trodde att jag hade missat något OCH att jag verkligen ska betala själv. Men det räcker att mamma gör det. Haha, tack gode gud för det liksom. Det var ju på min mobil han ringde också? Varför gjorde han det?


Karlstad-Erica-Klippning

Haha jaa, idag var jag ledig från skolan (är ledig istortsett till på måndag), så jag tog en hyffsad sovmorgon, vilket jag verkligen inte har gjort på jättelänge!!! Så jag låg i sängen till halv tolv då jag gick upp och gjorde mig i ordning och åkte till Karlstad med bussen halv ett. Gick till Erica som hade praktik på Nova idag, så klippte hon mig. Det var trevligt faktiskt, och behövligt i och med att jag inte har klippt mig sedan i höstas. Dåligt gjort av mig. Och just nu har jag liiiiite panik över hur kort håret blev. Jag tycker det är så otroligt jätte mega skönt att ha kort hår, men jag älskar när jag har långt hår. Men eftersom jag älskar att ha mitt långa hår så klipper jag mig ju inte, och då blir det slitet och måste klippas mycket när det klipps så då blir det kort. Knasigt, jag vet. Men det är jättefint, och helt ärligt har jag aldrig känt mig finare i håret än vad jag är just nu. Så himla skönt, och som sagt, det växer ju ! haha...


 Sådär ser jag ut i håret nu minsann...
Kortare är det...

Lady GaGa rosett

Vi pratade om igår om en Lady gaga rosett i håret. Jag sa att jag skulle vilja kunna göra den. så jag testade att göra det idag. Hittade film på youtube om hur man kunde göra, så jag kikade och gjorde...

Döm själva, blev det bra?


Grilli grill

Var ju hos Erica igår. Jag & Lisa...
Vi spenderade eftermiddagen och kvällen genom att först hänga på stan en sväng (jag lyckades shoppa upp 1000kr), vi åt godaste glassen med jordgubbar och så, sedan övade Erica bal frisyr på Lisa. Asnyggt som vanligt liksom. Sedan grillade vi och satt ute och åt i värmen, för det var verkligen galet varmt igår om man säger som så. Men det var trevligt som fan hela kvällen tycker jag. Vi får göra om det tjejer ;D






 Vi färgade ögonfransarna också ;D

Multimedia

Vi är klara med vårat slutprojekt i Multimedia nu! Bäst är vi jag och Sannibanni. Haha, vi gjorde en saga om hundar som blev ganska bra faktiskt. Eller ja, tänk på att det är för barn typ och att den är lite barnslig sådär + att vi inte är experter på att animera och greja i flash och programmera knappar och ljud och så vidare. Men lite bra funkar det allt...

Så gå in där och kolla:
Dino&Nelly

Skriv vad ni tycker sen? Vore kul iaf... ;)