Vuxen ja

1. Idag har jag fått bred ifrån skatteverket, länsförsäkringar och adressändring. Känns jävligt vuxet. Har dessutom fått min första räkning någonsin. Har aldrig betalat en räkning i hela mitt. Kanske hade varit bra om jag hade kunnat det, känner jag nu...

2. Har beställt böcker för 1700kr! WOOOOOOOOH

3. Hur tusan ska jag har råd med min älskade mac?

4. Det bästa brevet jag fick idag var från Erica!!!


Finaste kortet :D
Det sitter uppe på min spegel i hallen nu!


I himlen

Har sovit som en stock inatt. Så himla skönt har jag sovit. Verkar i och för sig som om att jag har varit väldigt vild. Hade kastat alla 4 kuddarna på golvet och lakanet ligger då inte där det ska. Hmmm?

Älskar frästen att det första jag såg när jag tog mig ur rummet var en kille utan tröja som stod och strök kläder. Så himla duktiga är de på det här stället. Själv funderar jag att lägga studielånet på hyra (förstås) och städ och tvätthjälp. Det är att spendera pengarna väl det... haha! Näää.

Ska ha skissteknik i skolan snart nu. Nice. Kanske iaf.

Men jävlar vad jobbigt

Sitter här och försöker att andas och äta samtidigt. Det är en utmaning utan desslike skulle jag vilja säga. Är så tät i näsan att inte ens en liten lus skulle klara att krypa igenom bihålorna. Uh vad äckligt det lät. Men ah, ni fattar? Alltså att tugga och andas med munnen samtidigt är rätt klurigt. Man får akta så man inte spottar ut maten i utandningen. Hehehe!

Fick gå hem från nollningen för att jag frös som ett as och kände mig helsnurrig. Skulle inte förvåna mig om jag har feber också. Hoppas inte. Hoppas att jag är friiiiiiiiiiisk imorgon!

Förkylda tjejen

Hehe, sa ju att jag skulle vakna idag och ha skitont i halsen. Vaknade inatt av att jag hade skitont i halsen. Har typ inte sovit något alls. Känns sådär alltså. Att vi börjar 8 idag suger också. Vem fan börjar åtta? Var väldigt längesedan jag började 8 i skolan. Haha!

Nattuppdrag blir det idag också, med Hippietema. Får väl se om vi kommer på någon bra utklädnad. Det måste vi göra :D haha.

Bara lite sådär

1. Kan inte vänja mig vid att affärerna stänger 18.00 här. Hallå, i Karlstad stänger de ju 19.00!!! Daaah.

2. Kan inte fatta varför affärerna på gågatan är stängda en söndag? Okej att de är det i Säffle. Men i Sveriges 10:e största stad? neeeeeeee.

3. Fick reda på idag att tjejerna ska få ett eget duschrum, med lås på! hehehe. Alltså slipper jag vara rädd för killbesök när jag duschar. Kanon! Hamnar i lite pinsama situationer ibland alltså.

4. Känns inge bra att killarna i min korridor är så bra på att laga mat. De bara gör egna piroger, egen köttfärsås och håller på och har sig. Och jag bara slänger in en färdigrätt i ugnen och hoppas på att jag klarar det utan att bränna den liksom. Sämst. Ska visa hur bra jag är på wienerbröd jag.

5. Någon har slagit sönder ytterdörren vid gatan. Glas överallt! Nice. Hade nog varit lättare att bra dra kortet och öppna dörren chansar jag på. Fast alla sätt är ju bra... utom de dåliga har jag hört.

6. Nu ska jag sova, har föreläsning 8!!!!! imorgon!

Hypokondrikern

Ja, ni alla vet väl vid det här laget att jag är en hypokondriker som har typ blindtarmen några gånger i veckan. Skulle handla mat idag. Hehe, köpte lite kan jang och c-vitamin istället. (Och majonäs och yoghurt). Kliar så förbannat i halsen. Jag liksom vet att imorgon kommer jag vakna och ha asont, vilket är lite jobbigt. Ska köpa lite zyx för halsen också. Men de är la bara att köra ändå. Bara fyra dagar kvar på nollningen nu ju :( Trist!

Grönt te är också bra btw. Fullt med antioxidanter i det. Så får ta mig en kopp!


Alltså fy

Haha skulle ju på Darin idag jag. Hade dragit med mig Elin, så vi var på a6 vid 12.00 imorse. Eller i förmiddags. Nu visade det sig att Darin inte alls var där klockan 12, utan 11 istället. VAFAN? :( hahaha. Nä, men vi kom ju ur sängen tidigt i alla fall... för ingenting.


DET SER JU ALLA ATT DET STÅR KLOCKAN 12.... INTE 11!!!!

You´re my biggest fan

Jag + kameror = Sant!!!
Ibland är det verkligen så. Typ som när det gäller tidningar. Det är jag asbra på att hamna med i!!! Har inte ens gått en vecka, och vips så är jag med i JNYTT. Någon tidning här i Jönköping. Det är ju bra. Måste ju visa alla i stan att jag har kommit hit. Så att de vet att jag finns. Haha!


Jnytt.se


Dônk

Haha vad är dônk?
- Dônk är gött!!!!

Spelat dônkbrännboll ikväll. Så jävla roligt. Och vi var bäst, även om inte alla andra tyckte det. Hehe. Det handlade inte om att vinna. Det handlade om att spexa och ha sig. ASROLIGT. Den här kvällen var nästa lika bra som SWE. Åh vad jag älskar Jönköping alltså.

Imorgon blire Darin!!!

Skissaren

HAHA, kan inte fatta att jag gick och köpte skiss-saker för 300kr igår. Trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle hända. Har äldrig ägt då dyra färgpennor heller tror jag. Jönköping får en att göra märkliga saker ibland alltså!


top 5

Den här kvällen var absolut en top 5 kväll. JÄVLAR vad roligt det har varit. Liksom, haha, kan inte ens förklara hur roligt det var. Cider för 25kr, innebär mååååååånga cider. Skumparty på ett badhus betyder att många nakna kroppar gnuggas mot varandra haha nä men ni fattar... Har aldrig varit med om att tiden har gått så himla fort som den gjorde ikväll. Först var klockan sju, sen var den elva liksom... så himla roligt var det. Förutom att vi fick GÅ in till stan. Så mina fötter är helt sönder nu.

En del i nollningen är också att vi ska fjäska för JTH´s styrelse - Hi Life! DET HAR VI GJORT IDAG. Haha, all day long vill jag lova. Speciellt inne på badhuset. Hehehe...hoppas vi plockade många pluspoäng där!

Swe

Fredag idag. Och jag vet inte varför, men på något sätt har det varit en rätt lång vecka. Kanske för att allt är nytt och man längtar hem lite. Haha! Jaja, det går över med tiden. Blev lite vila igår, så idag kör vi igen. SWE är det som gäller ikväll. En stor fest i ett badhus här i Jönköping. Tror det var ungefär 2000 biljetter sålda dit så det blir nog rätt nice skulle jag kunna tro. haha! Massa killar utan tröja! Grrrrrrr. Haha nejdå!

Först blir det föreläsning i skissteknik!

Tid att andas

Blev en lugn kväll ikväll. Hade tänkt att göra lite saker som jag borde göra. Men sen tänkte jag att jag kan göra dem i helgen istället. Haha! SÅÅÅÅÅÅÅ, jag tog en fika med den gamle räven Sofie, som då också befinner sig i Jönköping. Pratade bort några timmar på McDonalds. Trevligt värre!


Haha men söta

Killarna i min korridor hade bakat bullar och kakor idag. Var precis klara när jag kom ur duschen.
- Josefine, vi har bakat... med ditt smör!
Ungefär så var det! haha. Men jag fick smaka. Och det var så sjukt jävla gött att det inte är klokt. Haha! Så satt vi där och åt mat och fikade lite tillsammans. Och det kändes bra med, för har ju knappt träffat dem jag bor och delar toalett med! hehe.


Fick med mig en bulle till rummet också. Sitter här och smaskar! haha.


Första föreläsningen

Idag mina vänner börjar skolan på riktigt. Eller ja, jag vet ju inte hur mycket på riktigt det är, men det är en föreläsning i Grafisk Design och Teknik i alla fall. Kanske bara är mest genomgång första dagen sådär. Who knows.

Igårkväll var det allsång i Rådhusparken. Alla Nollor+faddrar var där och sjöng lite blandade låtar. Sedan drog vi vidare till Akademien, som är kårens nattklubb. Asroligt! Men jävligt varmt i de där orangea byxera... men ja! hehe.

Har VI fest eller?

Random kille: EY, tjejen i rosa tröja?!?!?!?
Jag: Ja?
Random kille: Ska du till Bredgränd 5 eller?
Jag: Eeeeeh......ja?
Random kille: De ä fest där på tredje våningen!
Jag: Jasså?!?!?

Haha, var han killen och sen ett gäng på kanske 15pers. som följde efter mig. Tänkte att han killen kanske bodde i min korridor. Ställde mig utanför dörren och tänkte att han skulle öppna.

Random kille: Öppnar du åt oss eller?
Jag: hehe, men bor ingen av er här?
Random kille: Nej inte längre!

Och jag bara släppte in alla jag vettni. Och alla gick efter mig i trappan upp. OCH FEST VAR DET VILL JAG LOVA. Folk överallt. Såg typ...en kille från min korridor? Okej, nu har jag inte ens träffat hälften av dem än men ändå. Slutade vid 04.00 kanske?

SÅ TILL MIN LYCKA SÅ ÄR DET INGEN FEST HÄR IDAG!!!


Är ju så jävla het i mina oranga byxor! De...

dsc03468 (MMS)

Är ju så jävla het i mina oranga byxor! De säger att dom är gula vettni, men det är orange, och inte gul. Det ser väl alla. Nu ska vi på all sång och dricka donk. Hehe.


Oså på´t igen

Jaha, fick gå upp tidigare idag för att hinna att duscha. Haha! Det är typ mitt största problem. Att hinna med att duscha. Det går i ett, hela dagarna. Går hemifrån vid 9 på morgonen och kommer hem vid 23-00 på kvällen. Och när man kommer hem då så har man ingen lust att ställa sig i duschen det första man gör.

Nä, men det är väldigt roligt. Det är det!


Overaller

Haha vi fick våra overaller idag. Betalade 450kr, och det första vi gjorde var typ att lägga oss i leran och rulla runt lite...Som grisar. Fast fnissigare. MEN DG ÄR VÄRLDENS BÄSTA NOLLINGSKLASS IÅR...sitter på hjärnan! Typ heeeeeeeeeeeeela tiden.


Sådär står det på mitt ben... hehe! Nice.

Snygga killar

Alltså jag vet inte var jag ska ta vägen typ. Finns så jävla mycket snygga killar. Träffar dem i köket, korridoren, TOA haha, på väg till skolan, i varenda rum på skolan, på stan. ALLTSÅ ÖVERALLT! Stockholmare, skåningar, smålänningar... inte så många värmlänningar! haha

Aja, ska iväg till skolan nu :D

DG är världens bästa nolleklass i år

Frågan: Hur gick det för Josefine Caesar idag?

Svaret: Jo, men det gick väl bra! Imorse innan allt hade börjat och jag stod där ute helt själv på gården och inte visste var jag skulle så ville jag bara börja gråta. Typ! Kom några snälla från Ljusdesign och tyckte väl att jag såg vilsen ut. Bildligt talat så tog de mig nästan i handen och följde mig till rätt ställe.

Efter uppropet och allt delades vi upp i grupper. Jag kom i grupp Photoshop! haha. Vi lekte lekar och grejer hela dagen. Och skrattade lite inombords när alla faddrar tyckte att det var så himla roligt om vi ställde oss tätt ihop och sedan satte oss i varandras knän i en ring (Mp3a fattar nog lite varför). Men aah, sen vare välkomstmiddag med grillat kött och grejer. Trevligt. Sedan drog vi ut en sväng för att kolla läget idag.

ÄR SJUKT TRÖTT NU. Dåligt med sömn, blandat med nervositet som släppt och dåligt med dryck/mat under dagen.

Första dagen

Haha usch jag är så nervös. Ska försöka äta lite frukost, men tror inte att jag kommer få ner en ända liten bit faktiskt. Rädd att jag inte ska hitta var jag ska sen ens ju. Haha! Tror inte jag kommer hitta. Sämsta lokalsinnet. Eller ja, till skolan hittar jag. Det är bara att gå rakt. Haha, fail om jag skulle misslyckas med det med. Känns som något jag skulle göra.

Och jävlar vad med ljud det är här utanför om morgonen då. Låter heeeeeeeeeeeela tiden. Vaknade sju av att det var något som slog här utanför. Eller, det lät som om någon stod och kastade sten. Kanske var så? haha

Aja, frukost vare!


Josefines kokoskaka

HAHA, tror att de på jobbet kommer att bli jätteglada när de får det här receptet på mailen. De kommer liksom aldrig riktigt att glömma mig, även om de vill...


Haha vad har jag gjort?

Kanske är inne på fel linje vad gäller utbildning.

Samtal ett:
Lisa ringde förut. Då hade hennes granne varit över hos Lisa och sagt att Lisa var tvungen att ringa till mig och att det var jätteviktigt. Jaha, tänkte jag. Nu har jag gjort något fel på jobbet. Eftersom jag och Lisas granne jobbade på samma våning.

Samtal två:
En 68.... nummer på mobilen. JAHA, samtal från jobbet. En arbetskamrat ringde...

Vad tror ni att de ville?
JO, självklart ville de ju har receptet på den otroooooooooooligt goda kakan som jag bakade som "tack för i sommar" present. Verkar som om att ALLA älskade den.


All by myself

Haha, japp här sitter jag ensam i ett rum i en korridor där jag inte känner någon, i en stad där jag inte känner någon och som är helt främmande. VAFAN GÖR JAG HÄR? Ungefär så känns det. Nä, men det här ska nog bli bra antar jag! Jag gråter inte än iallafall... haha.

Det är lite kul med, för just nu, vad jag vet, så bor jag i en korridor med 12 killar och 1 tjej till, förutom jag. Woooooooh. Mamma, pappa och jag storstädade köket förut med... får väl gå ut och titta så att killarna inte stökar ner igen!


Mitt sovrum...

Haha räknade förut och med resa och allt så har denna flytten tagit oss 14 timmar idag. Och jag älskar mitt rum. Alltså, först tyckte vi att rummet var litet, men nu verkar det stort. Vi fick plats med allt och det ser nästan lite tomt ut. För att vara mig liksom. Saker överallt vill jag ha. Men ja...Ni får se bilder på mitt rum idag. Imorgon hallen ;) haha


Ungefär såhär långt hade vi kommit när klockan var fyra idag...


Såhär såg det ut klockan åtta...





JUST CAN LOVE IT :D

Sista inlägget

Haha, sista inlägget från Säffle nurå. Gud, idag händer det verkligen. Känns nästan inte verkligt. Är skriven i Jönköping och allt nu också. Så det är väl dags att flytta då. Jaaaa ni...

Aja, uppdaterar väl ikväll elle så kanske!


Sista dagen på jobbet

Chefen: Hur känns det?
Jag: Det känns tråkigt!
Chefen: Jasså, men ändå lite skönt väl?
Jag: Nja, mest tråkigt!
Chefen: Ja, men jag tror det känns skönt, tjejerna som har gått idag har sett glada ut för att de har nått sina mål liksom.
Jag: Eeh, ja, jo...
NEJJE TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT JU!

Bjöd på kakor idag. Som jag och mamma bakade igår. Åsas kokosrutor? haha. Dem blev inte så som vi kom ihåg dem. Men de var rätt goda ändå faktiskt. Det tyckte de på jobbet också. Dessutom gjorde jag ett fint litet kort till dem också, som jag satte magneter på och satte på kylskåpet där, så de kan titta på det jämt om de vill. Haha!




Ett flyttlass

Det här är vårat vardagsrum just nu:


7 banankartonger med kläder och skor! Två lådor med småsaker.


Tre runda rosa mattor, en stor rosa matta...och lite mer småsaker


En bred tv;) hehe. En hink med lite saker i och ett skrivbord i delar


En rosa stol, rosa tvbänk,rosa smyckeslåda, rosa verktygslåda och rosa klädhängare!
NICE


HM, hur ska detta få plats i mitt rum?


Salong Hårklypa








Som sagt, jag är liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite stolt över det jag gjort ;) Glad över att Erica och Emma litar på mig såppas mycket att jag fick göra det åt dem. Känns bra att jag har gjort mitt första jobb innan jag ens har börjat högskolan. Haha!

Blondinjossi

Har varit i Karlstad idag hos Erica så hon har fått slinga och klippa mig. Hehe. blev kanonblond. Nä, men lite blondare än innan iallafall. Och jag gillart! Sedan var jag och Lisa med henne till Forshaga där hon och Emma har sin nya hårsalong. Det ser ut som om att den kommer bli väldigt mysig tycker jag. Och ska jag vara ärlig så är jag lite för stolt över att jag har gjort loggan, designat deras skylt och visitkort!


Klippte av en bit av håret med. Usch! haha. Vill aldrig klippa håret


Fick den här fina hyllan av dem också! ÄLSKAR den typ. Haha! Den ska med till Jönköping.


Plus att de säljer ut massor med hårprodukter. Så kan rekommendera att gå dit och köpa! haha. Detta köpte jag med mig hem! Schampo, spraybalsam, två hårinpackningar och dusch cream! Fett värt.

Söööööt kompis


Hannes kan ju slänga sig i väggen. Här är det jag som äger Sofies hjärta. I alla fall den vackraste delen!!! Så de så!


Här är jag och Sofie i rullstol också! Visst har hon ritat fint?

HAHAHA

Gud vad jag älskar folk som ger sig själva diagnoser, och sedan berättar dem för alla. Wtf liksom! Tänk om jag skulle göra det varenda gång jag TROR att jag har något.
- Buhu vad synd det är om mig!
- Dåra?
- Ja du vet, jag har typ körtelfeber OCH har så himla ont i blindtarmen jag!

Åsså är det en liten förkylning! haha.

Jag vill så himla gärna berätta om en tjej som skrev om något sådan för typ något år sedan. Det var så himla roligt. Det är så roligt och man blir samtidigt så jävla irriterad på tjejen. Och funderar på hur hon tänkte när hon skrev det. Haha! Dock kan jag tyvärr inte skriva om det. Så himla tråkig är jag. Men allt var verkligen beskrivet in i minsta detalj, och hon var bombsäker på att så var det, och man tänkte att shit, det där har hon verkligen kollat upp. Men sen gjorde hon det, och då var det något heeeeeeeeeeeeelt annat. HAHAHA! Dör verkligen.

Vitchokladkladdkaka

Jag och Lisa provade att göra vitchokladkladdkaka idag. Det var rätt avancerat att göra...  Eller nej, det tog mer lång tid, och kakan skulle svalna och grejer. Men i slutet var det verkligen värt det. Så himla god var den. Så åt vi det med jordgubbar till också :)

Receptet finns här


Det ser inte ut som vit choklad när man ser själva kakan... men det är det minsann :)


HUR GOTT? TYP AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASGOTT!

Tre tavlor

Har suttit och försökt få ihop tre tavlor som jag vill ha på mitt rum i Jönköping. Flyttar ju liksom snart, så vore ju att komma på det nu. Haha! Jaja, hittade iaf rosor som jag gillade. Tre olika rosor.



Tror ni inte att det kommer att bli fint på väggen?

Definitionen av en bra förälder

Vet ni vad definitionen av en bra förälder är? Fråga min mamma, för det har jag berättat för henne. Haha! Och, ja, jag har bra föräldrar.

Definitionen av en bra förälder är att de låter sitt barn förhandsboka Darins nya skiva "Lovekiller" som släpps på onsdag. IIIIIIIIIIH jag bokade den nyss. Förhoppningsvis hamnar den i brevlådan innan jag flyttar på lördag. Haha! Tog faktura, så att inte mamma glömmer att det är hon som ska betala.


Äpple

God morgon på er hörrni! hehe.
Ska jobba idag, eller ja ikväll men ändå. Eftermiddag och kväll. Börjar 13.30 visst, och jag trodde jag började 12.30. Men icke.

Haha frästen så sitter jag och äter på världens godaste äpple just nu. Ifrån våran trädgård. Glasäpple heter de! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRGOOOOOOOOOA!


Ah men trevlig dag

Hade en jättetrevlig dag i Göteborg idag. Sofie och jag sprang i varenda affär ungefär. Hittade typ inget. Fast eftersom jag är shoppaholic så shoppade ju jag ändå. Fast bra saker liksom. Hehe! Typ en pärm, ett block och en mapp... typ en klänning, och en fin tröja. Dessutom ett as sött fat ifrån cervera, och det kostade bara 24,50!!! BRA VA? haha. 

 
Fin va?


rosaprickigt... :) haha. Jättesöta.

Göteborg

Hehe, ska visst till Göteborg en sväng idag jag. Sofie frågade lite spontant sådär igår om jag ville åka dit idag, och varför inte? Vad gör man annars på en söndag liksom? FÖRUTOM att städar rummet, packa, gör saker som man måste göra. Men jag måste faktiskt köpa en pärm, skrivblock, pennor, sudd och allt sånt till skolan... Rätt kul att köpa sånt faktiskt! hehe


Vi går snett.

Tänkte på det idag när jag cyklade i Karlstad. Att vi människor kan inte vara skapta för att gå rakt. Finns inte en enda ynka person som går rakt. Jag skulle cykla förbi en kille som var ute och sprang förut. Precis när jag skulle köra om, då sneddade han över cykelbanan och bytte sida. OBS. HAN SNEDDADE!!! Fick tvärbromsa och så fick jag byta sida, hann precis köra om innan han hade sneddat över på andra sidan igen. what liksom? På gågatan i stan är det cykelbana i mitten, och det är inte en enda som går rakt över den. De sneddar över. Man får sakta ner för att personen ska hinna gå över, och när den väl har hunnit över så har en annan person börjat snedda över den också.

Sen är vi sånna att vi på stan så tänker vi inte på att folk faktiskt går bakom oss. Vi följer efter strömen, och helt plötsligt så stannar vi. Är man då personen bakom så kan man bli väldigt irriterad då man får tvärstanna för att inte springa in i ryggen på någon. Eller när en person som går rakt fram helt plötsligt vänder sig om och får för sig att gå åt andra hållet och springer rakt in i en... haha!

Dessutom bryr vi oss inte om att vi är i vägen. Träffar vi någon vi känner precis innanför dörren på coop. Ja men då stannar vi precis innanför dörren på coop och står där och pratar. Vill någon förbi, ja då får de väl hitta en liten lucka att tränga sig igenom, eller så får de helt enkelt vänta PUNKT!!!

Eller nästan det värsta av allt. Mammor med barnvagnar! Jag tror jag dör. DE KAN GÅ RAKT FRAM!!! För dem finns det bara rakt fram. Skulle någon hamna i vägen så får de väl akta på sig. En mamma med barnvagn kör på folk och ställer barnvagnen där den blockerar vägen som bäst. Gäller inte alla mammor dock, men många. Eller mammor med barn överhuvudtaget. Kommer ihåg på Skoghallsbussen. Det var typ 2,5år sedan och det retar mig fortfarande. Jag och Sanna satt på några säten i mitten liksom, barnvagns platsen, för resten av bussen var full. Grejen var den att det var en stor yta, med plats för två barnvagnar. Och så kommer det en mamma med två barn och en barnvagn. Och så säger hon det:
- Ni får nog flytta på er!
Vi reser oss tveksamt upp och vill inte tjaffsa. Och till att börja med hann jag inte ifrån min plats förrns mamman hand börjat krångla in barnvagnen, så hon körde på mig, och min väska. Barnvagnen får lätt plats och vi skulle kunna ha suttit kvar. Men då säger kärringjävlen till sina ungar:
- Nu kan ni sätta er där!
Och så sätter de sig på VÅRA platser, och vi får stå. Vafan liksom. Det var inte ens så små barn, utan de kunde gött ha stått upp. Man tar inte andras platser så. Usch! Haha, vad arg jag blev nu igen.

Sunkig tjej + soffpotatis

Jag kan inte komma på nog många ord som passar in på mig idag. Haha seriöst. Skulle ju ut idag, egentligen. Men orka fan inte. Jag och syrran har varit och köpt två chipspåsar, dipp och beställt hem online pizza. Oså var vi och hyrde film också.

Så festa på ni ikväll, jag tänker då inte röra mig en meter... haha!

Sunkig tjej

Kul att jag vaknade, lite bakis (men bara lite), satte på mig gårdagens kläder eftersom det var de enda kläderna jag hade med mig till Karlstad. Sket i att sminka mig för att gårdagens smink såg hyffsat ut, åkte till stan, OCH gick till systemet för att fylla på förrådet igen. Satte mig på tåget till Säffle och såg ut som ett fyllo!

Haha, har egentligen inte bestämt mig för om jag känner för att gå ut idag än. Men jag är i alla fall förberedd, så jag kan om jag vill liksom.


Stressig dag.

Haha, har packat en stor väska och ska åka till Karlstad direkt efter jag slutat, förhoppningsvis i alla fall. Bussen går en kvart efter att jag har slutat. Hopppas att jag hinner med den. Annars blir det ännu mer stressigt sen. Men på något sätt ska det väl gå antar jag. Kanske. Aja, ska jobba några timmar först, ungefär 8. Hehehe!

Jobbet

1. Haha, jag blir överöst av komplimanger över hur fina kläder jag har. Av de flesta i alla fall... hehe. De har haft fullt upp hela sommaren när det gäller alla olika klänningar jag har haft. Det är lite roligt. Men vilken press de sätter på mig. Jag vill ju inte komma till jobbet en dag och ha något fult på mig liksom...

2. Idag satt de boende och tittade på One Tree Hill. En dam satt och förklarade handligen för en annan. Det tyckte jag var mysigt på något sätt, och jag kunde inte låta bli att flina lite.

3. Ibland känns det som om att man umgås med Doris i Hitta Nemo. Det är också lite roligt. Man kan få frågan "Vad blir det för mat?" eller frågan "När slutar du idag då?" ungefär 20ggr på en kvart ibland.

4. Jag sitter och pratar killar med en av damerna på jobbet. Och det är inte utsidan som räknas, det är insidan. Men bara för det får han ju inte vara ful... daaah! haha. Och jag kommer minsann att hitta min kärlek nu när jag flyttar...

5. De blir så löjligt glada när man bakar åt dem. Bara en chokladboll till fikat får dem att bli som barn på julafton. Bakar så ofta jag kan bara för det. Ni ska se dem, så lyckliga. Det är värt endel kan jag säga.

ÅH har bara tre pass på jobbet kvar nu. Tre små ynka pass kvar.
Saknar jobbet nu, eftersom jag inte kommer ha tid att sakna det när jag har flyttat. Det kommer vara så mycket annat istället.

MEN JAG KOMMER TILLBAKA, DET KAN DE VARA SÄKRA PÅ!


Här är en av klänningarna jag har haft på mig på jobbet...
MED leggings under förstås...

Jobb idag

Dags att jobba idag igen, om 1,5h. Och för första gången på två veckor typ så ska jag jobba mer än en dag i rad. Haha! Slår till och jobbar två dagar nu. Jobbar morgon imorrn med. Jaja, det var det jag hade att säga. Intressant!


Haha, en bild från igår!


Haha så himla töntig är jag. Är på väg hem...

dsc03434 (MMS)

Haha så himla töntig är jag. Är på väg hem och har inget att göra så jag bloggar. Wtf liksom? Var en rätt trevlig kväll. Var lite folk ute, men jag tycker att jag och jessicka hade trevligt ändå där inne. Typ som vanligt, som förr kändes det:) det gilla jag. Och nej jag är inte full och skriver massa skit för det. Haha men nu är jag snart hemma.


Sommarens sista After Beach

Haha var så lycklig i början av sommaren för att kan kunde gå på så många After Beacher. Har jag varit på någon? NEJ! Går på sista i alla fall. Och vädret suger. Men vafan, jag är iaf peppad till tusen. Nästan.


Haha, har på mig en klänning som jag köpte för 49kr på rean! Bra pris or what?


Rosa 4-ever

Vad har jag gjort idag då tro? Jo, jag var på Erikshjälpen och hittade en billig stor spegel, har målat ramen runt spegeln rosa. Jag har köpt en ny cykelkorg och pimpat upp den med rosa plastrosor. Allt för att jag ska flytta! Älskar att flytta. Älskar att jag får inreda hur jag vill.



Hur fint? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASFINT!
Passar görbra på min rosa cykel! haha.

Haha frästen...

Åh i helgen så skulle jag noppa ögonbrynen. Men orkade inte och tyckte det var smart att ta rakhyveln (fan va fult ord) istället. Haha. Det var inte så smart faktiskt. Slant till lite och halva ögonbrynet försvann. HAHAHA! Tur att jag har lugg!


Haha men det börjar växa fram lite igen... sakta men säkert!

Alla dessa bidrag

Sitter här och försöker se om jag kan söka Bostadsbidrag. Fick reda på att det fanns igår. Haha vafan liksom, ett bidrag till. Studiebidrag och bostadsbidrag. och CSN-lån! haha. Nåja, jag ska nog inte leva jättefattigt i alla fall. Kanske inte behöver äta nudlar varje dag. Tycker inte ens om nudlar. Men ska lära mig att äta det.

Nu blire systemet. Stamkund där!

ROSA <3

Var ju som sagt i Karlstad och shoppade saker till flytten idag. Blev rosa saker. Hehe! Rosa ryamatta till rummet, tre rosa runda mattor till hallen, rosa gardiner, rosa papperskorg, rosa skålar... hittade även rosa byrå som jag tror jag bestämt mig för att ha i hallen med. Sen en skohylla och en sänglampa också. Så det börjar arta sig! Bara lite småsaker kvar sådär som behövs.


Långdag i karlstad

Ska till Karlstad idag och shoppa lite saker till flytten om MINDRE ÄN TVÅ VECKOR. Herregud. Sen ska min syster på fest, och mina föräldrar bestämde sig för att medan Evelina festar så stannar vi kvar i Karlstad och väntar på henne. Vänta på henne till ett i natt. Trevligt.

Ska i alla fall passa på att träffa Sanna. Man får ta alla chanser nu innan jag flyttar :)


Im so happy

Sitter här och försöker konsentrera mig på att kolla upp om csn lån och grejer. Och så loggar VÄRLDENS (kanske) snyggaste kille in på msn. Sist jag kollade var han ett fult jävla as. Men den bilden på msn gör nästan så jag förlåter honom för allt. Förlåter honom för att han är en otrogen, kåt, player! Haha. Fatta vad snygg han är då? Nä, nu ska vi inte gå så långt. Men hur fan blev han så snygg?

hahah en liten rolig sak, googlade just på "världens snyggaste kille" och den första bilden som kommer upp är på Zack Efron! Whaaaaaaaaaaat? hehehe Trodde det skulle vara min msn kille ju.

Fast ändå passar den här låten på den här killen... hehe


Vem är pappan ? ;)




Mmmmhmmm

Ska strax iväg och jobba! Jobbar iofs idag och är ledig två dagar sen. Känns rätt soft sådär. Dock hade jag hellre jobbat morgon idag, för att få längre ledigt. Haha! Fast sovmorgon uppskattas ju också.

Håller på att planera flytten in i minsta detalj nu också. Vad jag ska ha med mig. Verkar som om att mer halva mitt älskade rum följer med mig. Haha, typ! Nä, men sängen <3 älskar min säng. Kärlek från första ögonkastet!

It´s Kissie och Amir bitch



HAHA, frågan är ju om jag och Elli har blivit för gamla för det här?
Kändes mer okej att göra sånna här filmer när vi var 15-16år gamla.

Så jävla snygg är jag

Eftersom alla bloggare just nu skriver till 118 800 och frågar vilka de är så kunde inte jag låta bli heller. Antagligen är det det de vill. Att andra ska bli lockade att skicka...

Jag: Vem är Josefine Caesar?

118 800:
Josefine är kanske världens vackraste tjej! Iaf tycker hon det själv. Hon är visserligen snygg som få och kommer gå långt här i livet men hennes enorma självförtroende kan ibland göra att hon uppfattas som kaxig. Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor, helst skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna om hon hade råd. Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg samt hänga ut med sina tjejkompisar och snacka killar!

Japp det där låter som jag!
Jag tycker att jag är så jävla snygg vettni. Står och speglar mig hela dagarna för att jag vill se hur snygg jag är.
Hehehehe


Raggarrundan

Har glidit runt i Säffle ikväll med Katrin, Jocke och Lisa. Händer dock inte så mycket i Säffle en lördagkväll. I alla fall inte denna lördagskvällen. Så vi åkte till Nyängen och köpte glass... Hehe!




MAT



6 minuter kvar, och vi har fått pizzan! haha. Älskar att säffle har fått online pizza ;D

Nu blire mat





Sitter och tittar på nedräkning för hemleverans av pizza. Coolt om det kommer precis 00.00!

woho

Jag har officiellt klarat av mitt första design jobb. Eller kallar man det så? Jag har i alla fall designat en logga, visitkort och skyltar till en hårsalong. Det är väl ändå något? Det är Erica och Emma som ska öppna en hårsalong i Forshaga.
SÅ NU FÖRVÄNTAR JAG MIG ATT ALLA BOKAR TID HOS SALONG HÅRKLYPA
RING: 054-87 36 02

Don´t save



Sparar du? Ja! Åsså trycker man på Don´t Save ;pPppPPp

Var nyss väldigt nära på att göra en Linnea.
Sitta och jobba aslänge och sen bara Don´t Sava. Haha SÄJVA.

Gnäll

Min söta lilla rara hund ville inte sova själv inatt. Hon gnällde, gnydde, ylade och tiggde om uppmärksamhet. Jag la ett täcke på golvet i mitt rum, men det dög inte. Hon skulle sova i min säng. Och det har hon gjort, precis hela natten. Så jävla jobbigt. Har en 120 säng. Nelly bestämde sig för att ungeför 110 av detta var hennes plats + en stor del av täcket!


Sådär har hon legat heeeeeeeeeeela natten. Jävla bitch är hon


Det du inte ser kan skada dig!

Jobbet gick bra! Bättre än bra. Det gick kanon. Så jävla stolt över mig själv. Faktiskt.

Men ja, efter jobbet så tvingade jag Jocke och Lisa att bjuda mig på middag, med efterrätt. Jessicka tvingade oss att se film med henne. Snacka om att förstöra Jockes och Lisas myskväll. Haha! Såg på Dark Water? Skräck! Filmen i sig var inte så läskig...Mer småäcklig. Eftersom det var en mördarkrokodil liksom. Men taglinen till filmen var "Det du inte ser kan skada dig" DET VAR DÄREMOT LÄSKIGT! Kommer alltid att tänka på det nu när jag går i mörkret. Skrämma upp mig själv liksom
- Okej Josefine, tänk nu på att det du inte ser kan skada dig! Ser jag vad som är där inne i skogen kanske? Nej! Ser jag vad som händer 10 meter framåt? NEJ! Fan. Vad som helst kan skada mig. Jag ser inget.

Haha, aja men skitsamma.


lite ångest sådär

Idag jobbar jag ett pass som jag har haft ångest över ända sedan jag fick mitt schema i slutet av maj. Förstår ni vad jag går och oroar mig för saker långt i förväg? haha. På helger så jobbar man ensam ibland. Och det ska jag göra ikväll. Jag ska få alla i säng själv, jag ska komma ihåg alla mediciner själv, jag ska hålla igång kvällsmaten själv, jag ska hinna att mata, jag ska göra ALLT själv. Nä inte riktigt allt, får hjälp från andra avdelningen. Men de måste ju göra sitt också. Så ja... ÅNGEST!

Men det kommer gå bra!

Grythyttan

Åkte ju som sagt till Grythyttan, till Sannas stuga och hälsade på Sanna. Och hennes lilla hund. OCH GUD SÅ SÖT! Som till alla bebisar så hade jag med mig paket också. Snällt va? Nä, men det var en trevlig liten tripp sådär tycker jag.


Lilla Freddy (eller Freddie?) med korvleksaken han fick av mig :) aaaaaaaw


Sanni och Freddi ;) haha


Ser ni ögonen eller? Helt blåa. Ser ut som en leksakshund. Nosen och ögonen!!!
DÖR ÖVER HUR SÖT HAN ÄR!

Sitter på en buss på väg till ingenstans k...

dsc03399 (MMS)

Sitter på en buss på väg till ingenstans känns det som. Haha! Åsså är det till grythyttan jag ska. Nä men ska hälsa på sanna och hennes lilla freddy. Låter som om att hon har barn. Men det går hon inte, utan det är hennes lilla hundvalp. Haha. Känner på mig att jag kommer att dö för att han kommer vara så söt.


Kossa

HAHA just det. När vi åkte till Jönköping idag så stod det massa kor på vägen. Folk sprang omkring och försökte fösa bort dem. En kossa var så himla soft - bara ställde sig mitt på vägen, lyfte på svansen och bajsade medan bilköerna växte sig allt större. Haha! Fast det är klart... Jag är ju lite van kossor på vägen!

Från Säffletidningen förra sommaren:

Citytjejen

Åkte ju som sagt till Jönköping idag. Tittade på där jag ska bo. Verkar faktiskt vara rätt nice. Rummet var lite mindre än vad vi trodde det skulle vara, men det duger väl det med antar jag. Haha! Tar mig typ 20 sekunder att hamna mitt i stan. Nästan som att bo mitt på Drottninggatan i Karlstad. Så nära är det! Så... jag kommer nog trivas!


 Lisa var med också :)
Vi stannade till lite i Vänersborg!


Sen kom vi till mitt rum dåva... Haha!
Rätt frächt var det:)


Sen kollade vi runt lite också! :)
OCH JÖNKÖPING ÄR EN FIIIIIIIIIN STAD!


Den där snälla vikarien igen

"Åh vad bra det skulle vara om någon kunde jobba några timmar extra idag" säger någon och sex ögon tittar på mig.
Säger ju att jag aldrig säger nej. Fick i och för sig bara jobba två timmar extra, men det kan vara nog ibland. haha! Nu är jag ledig imorrn iaf, och då ska jag till Jönköping och titta på mitt studentrum! Hur coolt?

Ont i kroppen

Har försökt komma på hela dagen vad det är som kan ha orsakat en sträckning i axlarna och bröstet och revbenen. Gör asont när jag andas. Det är precis som om att något tar emot och det blir liksom inte en sådan djup andning som jag vill att det ska bli.

Tittade på bilder från helgen och tror jag har hittat lösningen på min sträckning...



Först hoppade jag på Jocke...


Men han brottade mig över fotöljen...



 Sen testade vi att göra ett svanhopp!!!


We no speak americano

Jag: Can you play Eric Saade?
DJ: I dont have...
Jag: Okey...do you have Ola?
DJ: Who?
Jag: OLA!!! Cute guy from Idol... 
DJ: No Swedish artists...
Jag: Okey... Darin? (för han är ju inte svensk eller?)
DJ: Yeah, I can play that!

Åsså spelade han Timotej vettni!
(Går det bli mer svenskt?)

Torgfesten, lördag