smurfgröt

Haha blev smurfgröt med äpple till frukost idag. Helt blå och äcklig ser den ut. Men fett god i alla fall. Hade blå kokos kvar sedan jag bakade kakmonstermuffins så det är därför det blev blått. Gött gött. 
 

Jobb <3

Jobbade på ny avdelning igår, och min mardröm slog in. Haha! Ny avdelning, och det är skitsvårt att få in alla rutiner och grejer och man bara virrar runt och får fråga hela tiden. Så blir den jag jobbar med sjuk och går hem och där stod jag, själv. Haha, kaos i hjärnan då. Fast jag är impad över mig själv faktiskt för det gick skitbra. 
 
Idag ska jag jobba på "min" avdelning igen, och det ser jag verkligen fram emot. Älskar att vara där. Såatte, det är min fredag det.

mitt knä

Vaknade supertidigt idag. Eller ja, 07.30! Men helt av mig själv också. Det är ju rätt awesome! Tänkte gå ut på en promenix, men av någon anledning så håller inte mitt knä för det. Bara högg till i knät igår och gör fortfarande ont. Haha, haltar fram. Kommer bli kul på jobbet, där det dessutom är stenhårda golv så jag brukar få ont i knät av det. Jaja, blir frulle nu istället. 
 
 
Det här tyckte jag frästen var lite roligt. En fin hängande juldekoration i Karlstad. Jag vill så himla gärna veta tanken bakom den. Liksom, vad tänkte den som utformade den? Varför hänger den över Soltorget? osv.

Bah chillidill

Den här veckan har varit så himla chill. Jobb i måndags, sedan mys med mamma och Evelina i Karlstad. I går kom Elin till Karlstad så vi var en snabbis på stan och sedan på Afrodans. Efter det var det dags för bio - TWILIGT!!!!!!! Höll på att dö. Bästa filmen ju. Åh, vill se den NU igen. 
 
Idag har vi haft en riktigt mysdag. Började dagen med hotellfrukost, sedan blev det bowling (där jag vann), sedan blev det stan och lite mer shopping. Så himla soft. 
 
Aja, nu blir det jobb torsdag och fredag med :)
 
 

Så jävla bra vecka

Alltså, det här skulle bli sämsta veckan i mitt liv typ. INGET ATT GÖRA OCH PANIK PÅ DET. Så ringer de ifrån min gamla praktikplats och frågar om jag kan komma in och jobba. Gjorde det två dagar. Träffat Sanna och var på promenad, träffat Josse på promenad och fika/frukost/lunch och idag bytte jag grafisk designer emot vårdbiträde för att hoppa in och jobba lite på Kaptensgården. Awesome! Jobbar lite här och jobbar lite där. Älskart! Blir några timmars jobb imorgon också och sedan tillbaka till praktiken för att jobba på måndag. 
 
Komiska var att i tisdags hade jag planerat att skriva in mig på arbetsförmedlingen. Oså bah: Neh, en annan vecka kanske! Ödets ironi. Men jag inser fasen hur mycket jag gillar att jobba. Eller så är det bara det att ALLT är bättre än att sitta hemma och göra ingenting. Fast det är nog något man inser när man väl är i min sitts alltså. Man önskar att man hade sovmorgon och all tid i världen. När man har det vill man inget hellre än att ha ett jobb eller åtminstone något viktigt att göra. 
 
Aja, fredag! Typ helg. Hare gött da! 

Jätteankor

Ställde klockan på 07.30 idag (endast för att jag ska jobba imorgon och börjar kl 7), klockan ringde och jag snoozade och under dessa tio minuter som jag snoozade så hann jag dröma att jag blev jagad och biten av jätteänder. Alltså, tänk grisar... så stora var änderna. Vaknade av att jag gjorde en karatespark i sängen och att täcket flög av. Haha, väldigt märkligt kan jag tycka.

väckarklockan

Hade ställt klockan på 07.30 imorse, och sedan på 08.00 och 08.10. Alla tre gångerna alarmet satte igång så undrade jag varför i helvete klockfanskapet ringde. Jag hade helt totalt glömt bort att jag ställde klockan för att jag skulle ta mig ut på en promenad. Hehe! Ops. När jag vaknade 08.45 kom jag på det. Så det var väl bara att stega ur sängen och börja gå. Sa till mamma igår att jag nog inte skulle orka gå så långt idag eftersom jag har varit/är så förkyld. Men det var så skönt när jag väl började gå så det blev visst 6km ändå. Träffade Enneby på vägen också så vi fick gå lite tillsammans. Hihi.
 
Gick runt typ hela Säffle ju. 

funkar inte

Idag satt jag och mamma och tittade på lägenheter på datorn. Efter ett tag slocknade datorn för att vi hade låtit den stå för länge, varpå mamma börjar picka på skärmen. 
Jag: Du vet att dataskärmen inte har touchfunktion va?
Mamma: Aha! hehehehe
 
Precis som bebisarna är hon.
 

Snart i butik nära dig ;)

Kladdat ihop lite igen. Den här gången med ett syfte faktiskt. Ska göra julkorgar nu i jul tänkte jag. Baka lite göttigt julgodis och annat juligt för att sedan ge bort i julklapp. Kanske är någon som är sugen på att beställa en korg av mig? Bara att höra av sig i sådana fall :) Bara kul att göra tycker ju jag då.
 
Tänkte detta som ettikett när jag bara bakar vanligt eller vad man ska kalla det:
 
Den här är väl lite mer julanpassad:
 
Rätt fjantiga ettiketter egentligen, men det passar ju mig. Jag är fjantig. Tänkte skriva jålig, men kom på att typ 99,9% av mina läsare inte har någon aning om vad det betyder.

Lite fram och tillbaka

Igår var jag helt hittepåig och rastlös och bara "Åh mamma imorrn vettu ska vi gå typ 1 mil det blir skönt" och sen bakade jag kolasnittar. Idag är jag däckad i sängen igen och bara "Är det okej att bara gå 3km". Som en berg och dalbana är jag. Upp och ner. 
 
Men i natt också ska ni veta: jag kom in på http://www.damnyouiphone.com/ och jag höll ju på att dö. Låg här i min ensamhet och skrattade ihjäl mig. Var tvungen att lägga mig under täcket för att inte skratta så jag väckte mamma och pappa. Alltså, jag är rätt störd på det sättet. Skrattar ALLTID högt för mig själv. Kan typ inte skratta tyst. Gråter alltid av skratt också. Så jag ser ju förjävla rolig ut. 
 
 
Haha jaja, här är en bild på mina kolasnittar i alla fall. Fett goa. 
 
 

illustrerar lite igen

Jaha, så hamnade jag i illustrator sådär igen. Sitter bara och kladdar och leker med ritplattan egentligen. Är inte så snyggt, men kul liksom. Och det sägs ju att övning ger färdighet. 
 
 
 
Gjorde en variant på tjejen i klänning också. Istället för grått kladd bakom så blev det lite himmel och gräs. Haha. Fint skare va!
 

Innan youtube?

Sitter och lägger över bilder/filmer/musik osv ifrån CD-skivor till hårddisk (haha, bara grejen med CD-skivor liksom?). Vilket jävla arbete, det tar liksom aldrig slut. Har hållit på med det här i över ett år känns det som. Kanske bara är några månader? haha. Aja, nu har jag i alla fall kommit till den delen där jag går igenom en himlans massa filmklipp. Mest ifrån typ idol 2004-2005. 

Men alltså, jag wikipediade och youtube startades alltså 2005. Var kollade man på klipp innan youtube? Jag kan höra mig själv säga "Åh, jag vill se Idol-Daniel igen, hoppas det går att ladda ner på Limewire eller DC++", gjorde man så? Eller var jag bara dum i huvudet som inte visste att det fanns något annat sätt?
 
Svårt att tänka sig, men hur såg livet ut innan youtube?
 
Jag SPELADE IN Darins första musikvideo på VHS!!!!!!!!!!!!!! till exempel (tiden innan inspelningsbar boxer osv). Förstår ni hur gammal jag är eller? VHS?! Det är ju så att man får svindel. 

Sjukling

Just som man är på topp igen efter månadslång förkylning, man har börjat träna och mår bra, så kommer det tillbaka igen. Såatte, nu vet ni var ni hittar mig. I sängen framför Sims. 
 
På tal om Sims igen (typ beroende, jag vet). Men min man dog ju här om dagen. Igår kom han tillbaka som ett spöke och ville skaffa barn med mig. Och visst fasen blev jag på smällen. Sen fick jag ta med mig hans grav och åka till forskningscentret för att försöka att återuppliva honom. Sims är knäppt!
 
Ligger på sängen och chillar med mitt spöke.

Prommenix

Det är lite läskigt när man prickar in saker tycker jag. Igår gick jag en runda här i Säffle, idag gick jag åt ett helt annat håll ändå blev det nästan sammalika, med skillnad på 1s och några meter. Coooooooolt! 
 

Sims

Något hemskt hände i min simsfamilj igår. Pappan skulle laga diskmaskinen men sedan fick han en elchock så han dog och liemannen kom ur kylskåpet och hämtade honom. Så kan det gå. Knäppt att alla står och gråter mot den trasiga diskmaskinen dock. Precis som om att det vore värre. 
 

Godmorgon

Idag gjorde jag något ytterst ovanligt - jag ställde klockan på åtta och gick ut på en långpromenad på morgonen. Asgött! Tror jag ska fortsätta med det varje morgon nu, kanske förutom de dagar jag och Elin tränar. Då blir det liksom träning ändå ju. Orkar egentligen inte vara såhär hurtig, men jag har ju inget annat för mig. Haha! Mene, är det någon som vill promenera med mig så hör av er! Kan alltid vara kul att gå med sällskap istället för musik :) 

All you need is faith, trust and a little bit of pixie dust

Är inne i ett folw just nu. Haha. Eller vad tusan man ska kalla´t. Tycker det är kul att sitta i illustrator just nu i alla fall. Det är det jag vill komma fram till. Har ritat lite idag med. Båda liknar ju varandra men är fina på sitt sätt. Hihi.
 
 

illustrerar

Sitter här och illustrerar lite såhär på kvällskvisten. Rätt soft att göra det. Rätt bökigt att sitta i sängen med både datorn och ritplattan dock. Haha! Vet inte hur jag får plats med allt egentligen. Så går det när man använder skrivbordet som en extra garderob....
 
Denna har jag ritat bland annat :)

Bimbo

Ramlar runt lite på youtube, och så hittade jag den här låten nedan. Vilken nostalgi. Syns dessutom inte alls att det är Linda Sundblad. Tycker inte jag i alla fall. Haha, men bra låt. 
 

Hur gammal

Evelina: Tänk vad ung Maja var när Living in America kom. Hon är ju typ 30 idag.
Jag: Ah, jag tror jag gick i 6:an när den låten kom.
Evelina: Ja, då var hon ju typ 25 år. 
Jag: Hur gammal tror du att jag var när jag gick i 6:an????
 
Vi kom fram till att jag hade rätt i alla fall. Låten kom 2002, och jag gick i 6:an. Vi kom också fram till att jag inte gick i sexan för fem år sedan. En lördagskväll sådär.
 

Något är fel på mig

I natt sa min kropp ifrån ordentligt. Oregelbundna tider, vänt på dygnet, understimulerad osv. Kort och gott, jag kunde inte sova på hela natten. Sista timmen i sängen gav jag liksom upp, jag väntade ut mamma och pappa. När de gick upp vid 05.15 så gick jag också upp. Halv sju käkade jag frukost och tittade på en disneyfilm. När hände det senast? När jag var 5-6år kanske? Slumrade till max en timme, vet inte ens om jag sov på riktigt. Sedan har jag varit vaken hela dagen.
 
Det sjukaste är ju ändå att jag inte är i närheten av så trött som jag borde vara nu. Och då har jag liksom varit vaken 38 timmar, bortsett från en tupplur. 
 
Haha, igårkväll när jag inte kunde sova dåra så satt jag och gjorde den här bilden. Passande nog så beskriver den min dag.
 

Vänner <3

Har varit väldigt social idag. Hunnit med att träffa både Soffen och Lisa. Först träffa jag Soffen i Karlstad, göööörtrevligt. Sedan Lisa hemma i Säffle. Typiskt att alla ska komma hem på en och samma gång så jag bara har något att göra i en dag. Sedan poff, borta igen. Önskar att alla var hemma här hela tiden ju. Hihi.
 
Här nedan ser ni en fin liten lapp som jag fick av Sofie någon gång under gymnasiet. Hihi! :D 
 
Och en fin liten teckning på oss! haha
 

Senaste dagarna

I tisdags åkte jag in till Karlstad för att träffa Elin och gå på Afrodans. Alltså, fett kul är det. Sedan så valvakade vi i någon timme innan vi somnade. Igår spelade vi badminton, vilket också är fett kul. Vi får dubbel träning där eftersom vi skrattar så förbaskat mycket under tiden.
 
Efter träningen så gick vi på stan hela eftermiddagen för att leta efter jacka till mig. Hittade allt en till slut. Halva priset på MQ. Så kostade bara 1000kr ;) Perfekt eftersom det var vad jag fick av mammsi och pappsi. Sa till mig själv att jag skulle ha en vit jacka nu och inte en marinblå eftersom jag har marinblåa vårjackor och vinterjacka. Ja, jag kom ju hem med en marinblå höstjacka. Bra! 
 
Sedan drog vi iväg till Kristinehamn för att ha julmys = Julmust, juleskum, pepparkaksdeg och Mysteriet på Greveholm. Bakad potatis åt vi också. Bra kväll jao! 
 
Till frukost idag åt vi den här godingen. Jultema på den med!

Podcast

Var rastlös och sprallig igår kväll när jag skulle sova. Därför passade jag på att lyssna lite på Filip & Fredriks podcast. Har aldrig fått ro att lyssna på den tidigare. Nu passade det bra eftersom jag ville skratta av mig lite. Alltså vilka stjärnor de där är. Låg och fnissade för mig själv nästan hela tiden. Ibland fick jag till och med lägga mig under täcket för att inte skratta så högt att jag väckte mamma och pappa.
 
Såatte, nu har jag laddat över ett gäng med avsnitt till iPhonen. Eftersom jag åker rätt mycket buss fram och tillbaka till Karlstad och så vidare så passar det ju jättebra att ha det att lyssna på. Frågan är bara om det egentligen är en sådan bra idé eftersom jag har så nära till skratt. Vill inte gärna sitta och fnissa på bussen. 
 
En annan rolig sak jag hittade igår var den här bilden:
 
HAHA kossan påminner lite om mig och när jag insåg likheten så skrattade jag ännu mer. Jämför bara bilden ovan och bilder nedan. Det är sjukt roligt! 
 
 
Nu blev jag fnissig igen. 

Plötsligt händer det

Fick ett jättefint sms av mammi och pappi i söndags. Såatte, ni vet var ni hittar mig i veckan - på stan! 
 

halloweenparty 3

Ja i helgen var det dags igen. Halloweenparty nr 3. Haha, förhoppningsvis årets sista halloweenparty? Det går väl inte ha fler nu eller? Orkar inte fler. Förferre i Kristinehamn med Elin och hennes vänner. Sedan utgång på Tempel i Karlstad. Dötrevligt. Kom hem vid halv fyra någon gång. Så ja, kvällen var lyckad. Fast trodde väl inget annat egentligen.
 
Vi tröttnade lite på att vara cheerleaders så vi köpte oss en mask till ansiktet istället. Haha. Fett varmt, men rätt snyggt ändå.