Dagen

Gjort små broschyrer, inbjudan och satt ut mått på skruvar idag på praktiken. Det är rätt kul, och tiden går fort när man har något att pyssla med hela tiden. Åt lunch tillsammans med Elin också. Höjdpunkten på dagen. Haha! Så himla soft att vi har praktik i samma stad och endast något kvarter ifrån varandra till och med.
Sedan hem, slänga av mig datorn osv, sen ut på en långpromme med Doris och Evelina. Och ja, det var den dagen det. Haha! Så himla fort går dagarna. Kvällarna är skitkorta. Därför peppar jag för en lång kväll på lördag. Party party. Får passa på att köra igenom Värmeland nu när man är hemma liksom.

Familjen

Ja som ni ser på bilden nedan så har jag gått och skaffat mig familj! Hehe. Blivit tvåbarnsmamma och allt :D såatte, någon som känner sig skyldig som pappa??? Närå, Sanna och jag passade världens bästa barn nu ikväll! Inga mindre än Simon och Albin. Var ute och kastade pinnar i älven, tittade på Bilar 2, och åt korvstroganoff! Kanonkväll helt enkelt.


Första dagen på praktiken

Jahaja, då har praktiken börjat då! Och ja, det kommer säkert att bli bra med tiden. Idag har jag mest varit virrig känns det som, men det ger sig nog. Hoppas jag! Haha.
Är i alltför dötrött just nu. Inte van att jobba så långa dagar liksom! Haha hann i alla fall med att träffa Elin och fika när jag hade slutat och sen varit ute på långpromenad med Doris. Syrrans hund som hatar mig. Hon ger mig onda ögat hela tiden och när jag kom hem så sprang hon upp på övervåningen och gömde sig!

Jaja, nu ska jag fixa matlåda och sen ska jag nog gå och lägga mig tror jag faktiskt! Haha


skriver sen

Har flyttat ifrån Jönköping till Säffle och nu till Karlstad. På bara två dagar! Snabba puckar. Packa, packa upp, packa, packa upp. Dör! Har så jävla ont i armarna så jag tror jag dör. Men vad ska man göra? haha! Taggar för 8 veckors praktik nu. Önskar att jag inte vore så nervös bara! Men det kommer bli bättre!

Dags att ta tag i den här dagen

Sitter inne och är sjukt rastlös, därför tänkte jag springa iväg till skolan och skriva ut en rapport som jag måste lämna in idag. Sedan ta mig ett varv runt Munksjön. Är alldeles för fint väder för att sitta inne ju. Sedan kommer ju mammi och pappi om några timmar med :)

Haha kom och tänka på den här filmen som vi gjorde när vi gick i ettan på gymnasiet. Haha! Söta tjejer!

kanske?

Hur låter det här:
HT2012
- Kreativt skrivande: Att skriva för barn och unga 1 (15hp, distans)
- Webb och digital bild (15hp, Karlstad Universitet)
????????????????????????????????????????????

Adressändring

Känns så himla sjukt att jag var inne och adressändrade idag. Säffleadress. Mår dåligt av att säga det. Det rent ut sagt suger! Från och med i helgen och åtminstonde fram till i slutet av augusti så kommer jag att vara Säfflebo. Jaja, två månader nu kommer jag bo i Karlstad. Och missförstå mig rätt. Älskar att vara hemma. Typ en helg, eller en vecka. Men that´s it liksom. Aaah ångest. VAD SKA JAG GÖRA HÄRNÄST?

Tjatjavet

Sådär ja. Där åkte HV71 ut för i år. Färjestad vidare med 4-2 i matcher. Känns bra. Jag och Elin har varit lagomt kaxiga här nere i Jönet hela säsongen så hade varit pinsamt om vi hade fått käka upp allt. Haha! Nu kan istället alla Hv:are gå och lägga sig!


Big brother 24/7

Bakkalas och Big brother stod på schemat igår för mig, Elin, Anna och Isabelle. Jajaja lite nördigt är det väl att köpa Big Brother 24/7, men hallå, det är trevligt att sitta och umgås så är ju mest därför?! haha. One piece, massa godis, trevligt sällskap och en helt awesome kväll och natt (gick och la oss vid fem). Rätt trött idag! hehe. Gaah, vill inte lämna detta. Vill leva såhär för alltid.
Bilder som Isabelle tog igår. Anna, Elin och jag i våra onepiece ;) haha. Och så det vi hade bakat då.

Färjestad <3

Idag var vi supertaggade inför matchen. Efter första perioden tappade vi gnistan och jag satt mest och tittade på publiken för att slippa se ifall det blev mer mål för Hiv71. Det blev inte så många fler. Däremot gjorde Färjestad 5 mål, efter det lät de Hiv gör 1 till. Det var snällt tyckte jag. 3-2 i matcher till FBK. Kommer vara skitnervös på onsdag, fast att de spelar i Karlstad, och fast att jag inte ens kommer se matchen. Jaja.
Haha <3

Söndag dåra

Söndag idag, fast ändå inte. Vet inte vad dagarna är nu för tiden egentligen. Har inte haft föreläsning sen ja, jag vet inte. Pluggar i alla fall idag. Gör plastbit, läser världens längsta rapport (såatte, tack Kristina och Ameli för att ni gett oss en bok att läsa ;) haha), sen ska jag göra klart det sista för kaffeautomaten. Mene, nu först blir det en promme runt Munksjön med Elin!

Myspys

Varit hemma hos Elin nu ikväll och sett på Gladiatorerna med henne och Isabelle. Idag visades det avsnittet av Gladiatorerna som jag och Sanna var och såg live för snart ett år sedan. Galet. Haha! Sedan såg vi en asbra film också - We bought a zoo! Se den.

sådär ja

Mammas jobbarkompis ringde henne igår och frågade om jag var på matchen i torsdags. Jag hade varit med i tv, men inte sett så glad ut, för att de filmade mig när Hv gjorde mål. Jaha... såatte, det var mina minuter of fame, och jag såg sur ut. Ja man kan ju inte alltid göra succé!

Tjuuuuuuuv

Just nu är jag upprörd, och jag kan inte ens tänka på personen utan att bli helt hatisk. Hoppas du får hårlöss din tjuv! Tror det är vädret som gör mig extra upprörd. Det är grått! Jag blir grå. Och nej, jag har inte PMS! :)
Annars känns det väl som en rätt soft lördag. Klockan är snart halv tre, jag ligger i soffan och har precis ätit frukost, planerar inte att resa mig härifrån förrns jag måste. Borde packa, men vill ju inte flytta såatte det får vänta! Borde verkligen tvätta, fast nä...ska bara ligga här och vara upprörd!

Vårkänslor

Idag tog jag och min bästis på oss stekarglajorna och gick en sväng runt Munksjön. Stannade till utanför kulturhuset och satte och och njöt av solen. Vårkänslorna kommer smygandes med en väldig fart vill jag lova. Vårkänslorna och ångesten för att flytta hem. Jaja. Ska försöka att leva för dagen och sluta grubbla så mycket på vad som skall hända.
<3

bookbook

Hehe kunde inte låta bli att köpa en BookBook till min iPhone. Dör lite över hur fin den är på något sätt. Inte alls min stil över huvud taget, men den är fin ändå. Haha!

jnytt ja

Tycker att det är lite roligt att jnytt tog kort på oss igår. Alltså kan knappt räkna på alla fingrar hur många gånger jag och Elin har blivit fotograferade av tidningar sedan vi flyttade hit. Galet! Haha. Fast lite linslusar är vi väl antar jag...
Måste btw säga att jag är ändå rätt stolt över hur bra jag lyckades rita av FBK loggan. Ritade den för hand genom att bara titta på loggan genom datorn, och sen ritade jag den sån. Rätt awesome ibland.

Hockey igen

Jahaja idag var det match mellan FBK - HV71 igen då. Elin och jag fixade tröjor till den här matchen. Var fett kaxiga när vi åkte till Kinnarps. Men om man säger som så, så stängde vi jackorna när vi åkte hem. Hehe! Nä, men det var en väääääääldigt spännande match. Och enligt oss var FBK tvugna att förlora en match bara för att vi ska få se dem gå vidare när de spelar här på måndag. Såatte, Färjestad, nu vinner ni på lördag och på måndag! Okej?

Snygga va ? :D

Examensarbete

När man sitter med sitt examensarbete i handen så känner man bara "fyfan vilket bra arbete vi har gjort!" hifive till mig och Elin :)


Alex Schulman

Var på en föreläsning med Alex Schulman igår. Skön snubbe, och jag har inte skrattat så mycket någonsin på en föreläsning tror jag. Hehe! Det handlade om att att nätverka. Fast egentligen handlade det mest om Alex själv. MEN, det var bra och väldigt kul ändå. Och jag känner bara hur jag vill berätta för alla om Alex Schulman bara för att han är sån sköning! hehe.
Om han kommer och föreläser på någon av era högskolor så gå dit! Ta er den tiden för det är 100ggr värt det. I alla fall om man vill skratta. Och det vill väll alla!

Halv åtta hos Isabelle

Igår var det halv åtta hos Isabelle! Hon bjöd på kanongod mat alltså! Paj till förrätt, sen pasta med lax och kräftstjärtar till varmrätt och till sist fick vi någon mintchokladmousse! Aaaaasgott:) sen spelade vi partyalias och hade en jättetrevlig kväll.

 

 

 


Fjantig

Är man fjantig om man snart fyller 22 år och har perioder där man sover med nattlampa?
Jag är i en sådan period nu. Sovit med nattlampa i en vecka. Igår lät jag till och med lampan på toaletten lysa. Vilket är sjukt konstigt för vissa perioder så måste jag lägga kläder, filtar och så vidare över varenda litet ljussken. Typ den lille lille röda lampan som lyser på DVD:n, sugig lampa. Fast just nu gillar jag den. Så den får lysa så mycket den vill.
Ehm, ja nu vet ni

så här tidigt

Vet inte när jag var vaken och klar såhär tidigt senast alltså. Haha! Så jävla trött. Och under praktiken kommer jag få gå upp klockan 6 varje vardagsmorgon. O_o Dör!

Färjestad

Det var en ren fröjd att se Färjestad spela idag. De ägde! Taggar som fan nu till matchen på torsdag.

Suddigt

Idag är en sådan dag då jag ser förjävla dåligt alltså. Haha! Allt är suddigt. Tur att jag har glajjerna till min räddning. Egentligen gillar jag dem inte, men vad ska man göra? Dessutom ska jag på hockey. Kan ju inte gärna sitta där och missa var pucken är. Been there, done that! Det sög.

Mellolördag

Var en superutgång igår igen! Vi förfestade som sagt till Mello, och så lottade vi it artisterna, och så fort den artisten man fick nämndes så var man tvungen att dricka! Sen under röstningen så fick man dricka varje gång den artisten fick poäng! Såatte... Vi drack! Hehe. Och sen det bästa på kåren igår var i alla fall när en kille kunde typ hela Eric Saades dans! Hihi awesome kväll helt enkelt!


såhär på kvällskvisten

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR när folk hittar på saker. Haha helt seriöst kan det vara det roligaste som finns. Något är helt säker på att något är rätt så de liksom nästan skryter om att de vet det, medan man själv VET att det är helt åt helvete fel. Men man säger ingenting utan låter dem hållas liksom. Och så tänker man "Jaja lilla gumman, det är inte ditt fel att blev korkad här i livet". Var får folk allt ifrån?

Taggar om

Det var skitkul igår. Vi spelade spel på förfesten. Alltså gud vad vi spelar spel nu. Så himla kul med spel. Det var i alla fall kampen mellan kvinnor och män? Tror det hette så. Tjejerna skulle svara på "killfrågor" och killarna skulle svara på "tjejfrågor". VI VANN! Sen drog vi vidare till Kåren och skakade rumpa.
Nu ska jag strax möta upp Elin så ska vi till systemet och sen är det bara att börja tagga om för party idag också. Idag blir det förfest till Mello. Hihi!
Haha snygg tjej igår!

Taggar utgång

Haha taggar utgång för fult. Just lagt en ansiktsmask, och jag säger som min syster sa för någon månad sedan. Här sitter jag med ett isländskt vulkanutbrott i ansiktet.
Ska tydligen vara bra för huden. Haha! Fick detta av Lisa som var på Island förra våren. Det är alltså aska eller något ifrån vulkanutbrottet där. Snacka om att göra något bra utav det dåliga :D haha. De bara "Ahfan, vi säljer skiten till turisterna!"

fotostudion

Idag har jag och Elin varit i fotostudion på skolan och fotograferat till vår kokbok. Det var väldigt roligt och vi skrattade så vi nästan grät flera gånger. Men det är så det ska vara! hehe.
Väldigt söt bild detta, men jag tycker att vi påminner om kossor? haha. Står där och tuggar vår mat liksom. Och glor...Kor glor!
Hihi, matar Elin gör jag...
Roligaste bilden!

Korthårig

Haha kan fortfarande inte fatta att jag verkligen klippte håret. Bara sådär!
Men än så länge så känns det fortfarande bra...

Halv åtta hos Elin

Igår var det halv åtta hos Elin! Hon bjöd på skagentoast till förrätt, paellla och musslor till varmrätt och chokladpaj till efterrätt! Asgött alltihop! Speciellt pajen. Första gången jag åt musslor med...det var... Speciellt!

Här är en bild på varmrätten :)


Joseph Kony

Jag vet att denna är typ 30 minuter lång. Men den är värd att se! Det är något man SKA se.


klippt

Joråsåatte... blev väl rätt okej! :D

Kaffeautomat


En vacker bild på min kaffeautomat som jag designat. Otroligt va? Gött att vara klar och ha den ur världen!

hm

Sista bilden på långa fina håret...kommer nog gråta!

hahaha <3

Frästen så har jag frågat folk idag om jag skulle passa i att klippa kortare. De flesta reaktionerna har varit:
"JAAA för tusan, klipp av håret"
Såatte, slutsatser av det:
Folk tycker att jag ser förjävlig ut i håret, och av reaktionerna att dömma så är det något de bara har gått och väntat på att jag ska klippa av mig håret. Och nu när jag tänker på det så känns det ju bara dumt att inte klippa av det då, för jag vill ju inte vara ful. haha! Aja, vi får se.

Klipp klipp

Ska till frisören imorgon. Funderar på att klippa av 15-20cm av håret! kommer jag våga det?

Glömde

Dukade med det finaste jag har, pengar!
Söta vänner!

Maten

Förrätt: Avokadosoppa med räkor, creame fraiche och vitlöksbröd.
Varmrätt: Inbakad lax med pesto, fetaost och babyspenat, pressad potatis och romsås.
Efterrätt: Hemmagjord glass; Vaniljglass med kakdeg och chokladglass med chokladboll.

Halv åtta hos mig

Idag mina vänner får jag en vecka sent bjuda på mat. Haha! Blir halv åtta hos mig ikväll, och förutom mat så ska jag tvinga dem att spela ett nytt spel som jag köpte på Ullared.
Mene först, till skolan och jobba med examensarbete! :) niiiiice.

skor <3

Köpte lite skor idag. Fyra par rättare sagt. Älskade alla paren och kunde inte låta bli. OCH då valde jag ändå bort några par också. KANSKE får köpa. Kanske...
Här är de fyra jag köpte idag :) hihi. Assöta allihopa. Speciellt de rosa och de vita gillar jag.
Tänkte även passa på att visa de här skorna som jag köpte i en skoaffär utanför Gekås. Ett par Vagabond som jag velat ha sedan förra sommaren. Nu var de något billigare och jag älskar dem. hihi!

feta och unga

Älskar att jag fick en kommentar på min och Lisas "Magnus Uggla - Pärlor åt svin" på Youtube.

HAHA seriöst! Vart är vi påväg? Nu tar jag inte åt mig i det här fallet. Jag vet att vi inte är feta i den där jävla videon, det ser ALLA att vi inte är. OCH om det är någon som tvivlar på det så är det den personen som har en helt snedvriden verklighetsuppfattning. Vet bara en person som är så snedvriden och det är DennisM! (tänker inte ens länka till den jävla fjanten)
MEN det är just grejen att skriva så till någon som gör mig sjukt jälva upprörd. Man säger det inte ens till någon som är fet, men när man dessutom säger det till någon som inte är det. VAD ÄR FELET? JAG ORKAR INTE. Må dina hårddiskar för evigt alltid krascha! AS.

Amazing

Just nu mår jag bättre än jag gjort på en hel vecka. A a amazing! Har haft lite sällskap i form av en Elin ikväll. Mår bättre efter att ha fått skratta lite och prata lite. Har varit ovanligt tyst den här veckan och det kliade på stämbanden ska ni veta. Är inte van att vara tyst. Hihi! Nu känner jag mig redo att ta mig an världen igen. Såatte...ska bara sova lite först!

Hihi, låten passar in bra nu med :D

feberfri

Enligt aftonbladet så är det bra om man har varit feberfri i 2-3 dagar innan man börjar träna efter influensan. Jag har varit feberfri i två dagar och jag har precis tagit mig ur sängen. Jorden snurrar och jag vinglar. Tror jag ska orka allt, när jag egentligen blir helt anfådd bara av att att tänka tanken att hämta ett glas vatten. Jaja, jag är bättre och det blir bättre och bättre dag för dag...(hehehe)