Snö?

Nu har jag lyssnat på jullåtar i en veckan. I klassen började vi sjunga jullåtar för fler veckor sedan. Tomtarna vann tårttävlningen. De lovade ju snö för någon vecka sedan med. Det är snart november, eller hur borde det vara lite kallare och den första snön borde ha kommit? Men så är det inte, den enda kyla jag känner just nu är den i mitt rum eftersom mitt fönster råkade vara lite öppet inatt. Det är kallt! Haha. Jag vill ha jul nu!

Fast jag måste ändå erkänna att hösten kommer alltid att påminja mig om förra hösten. Den var jobbig. Fruktansvärt jobbig. Jag vill inte minnas den, helst vill jag inte minnas 8:e och 14:e december heller. Men vad gör man, det går inte att bara sluta minnas. Så är det bara!

Jag tycker det är lite kul, min granne och hans kompisar har lan, jag tror de ska ha det hela veckan. De brukar ha det. Nej jag tjuvkikar inte på dem, men det syns ju ? haha!

Men men, idag är det iaf tisdag, det betyder att det är rosa bandet galan på 3:an idag! Den ska jag se. Katrin får se den vare sig hon vill eller inte. Men när jag säger se så menar jag oftast jag ska ha det på. på tv:n. Sedan missar jag alltid det bästa genom att jag antingen pratar eller får för mig att jag klarar av att göra tusen saker samtidigt!
Ska iaf vara med Katrin idag!


Göteborg!

Igår var jag med Lisa. Vi kikade på film. Först på 50 first dates, och sedan Brudens Hämd. Båda var ju bra självklart, men den sista var bäääääst. Haha, precis som Katrin sa när jag lånade den i fredags:
- Se den först, du kommer vilja se den fler gånger!
Och ja, jag skulle vilja se den fler gånger, gud vad bra den var. Och sorjlig. Sedan skulle jag kolla på Svampbob fyrkand igår med! HAHA. Men det är mest Sofies fel egentligen. Eller inte kanske... Jag gillar svampbob! Men det var hon som frästade mig. Hon berättade hur rolig filmen var så jag måste se den. Men jag tror det blir ikväll istället.

Idag har jag vart i Göteborg och kikat runt i affärer. Hittade ett par tröjor, bara EN rosa (tro det eller ej) sedan en lila och en svart! Sedan fick jag den rosa champion bagen oså med rosa bandet på då ! Så nu är jag nöjd.
Måste bara säga också att ett av dessa två dagars höjdpunkter var igårkväll när Katrin avslutade ett sms:
- .... Ha en fortsatt trevlig dag, mvh KH facket!

Nu ska jag poppa popcorn!

Plattång..

Haha, fick precis reda på att jag ska få en ny plattång. Mamma tycker att jag och Evelina ska ha en varsin, eftersom vi bara har en så blir det lite krångel ibland om någon av oss ska bort.  Jag har redan valt ut några som jag vill ha:P Alla är rosa och priset varierar mellan 395-1999kr. Två av dem är i sammarbete med rosa bandet. Jag gillar rosa bandet. Jag ska köpa en bag från rosa bandet. Då de sammarbetar med Champion/ Stadium.
Men i alla fall, jag hoppas jag får någon av de rosa! Då skulle jag bli lycklig.

Nu borde jag resa mig ur sängen och kanske sätta på mig något annat än mitt lila nattline med snobben på. För Lisa kommer om ungefär en kvart... Eller typ lite mer kanske, men nästan. Jag skulle kolla på Idol reprisen idag med. LYCKAT, kom på alldeles nyss att  jag har haft tv:n på ljudlös och nu har jag missat en timme! Smarta jag!

Jag är bättre...

Jag var med ut till Sanna igår  :) Sov där i natt med, så det var riktigt trevligt. Haha, allt detta velande vi håller på med hela tiden. Menmen, trevligt som sagt.
Sedan har de ju slutat med 800 bussar till/från Säffle på lördagar, vilket betyder att jag måste ta buss 801 som tar 40min längre att åka med. Det var faktiskt lite halvtrist om jag får säga det själv. Satt där halvsleten på en obekväm, gammal och ofräch buss liksom. BLÄH!
Sedan när jag kom hem så var jag hemma i någon timme, men sedan blev det iväg igen... Upp till Katrin :) Jag tänkte på det förut, Säffle är så litet så man kan säga jag ska UPP till Katrin, UPP till treabackarna osv. Fast Säffle borde egentligen se ut som en grop, för vart jag än ska i säffle så får jag åka uppåt. jag bor i självaste avgrunden. Haha. Nejdå, men jag och Katrin gick ner till McDonald och satt där ett tag... Kom på snilleblixtar! haha! På vägen ner var det en hypersöt kisse som följde efter oss. Alltså, den var så fruktansvärt söt. Åh, ville ha den. Och i vanliga fall gillar jag inte katter alls, men denna var söt. Tyvärr slutade det med att katten dissade oss för två lite yngre killar... Det är illa! Riktigt, riktigt illa... haha.
Vi kikade på Svensson, Svensson med, och slutet på Hans och Hennes. Sedan på En Prinsessas dagbok 2 ! haha.

Nu när jag kom hem så hittade jag Olas nya video till S.O.S på aftonbladet. Jag måste säga att alltså, det var en riktigt, fruktansvärt dålig video. Jag gillar Ola, men hans senaste skiva och denna videon...NEJ!
Ola, nästa video - dissa din videoproducent och kom till mig. JAG GÖR DET BÄTTRE ÄN DEN DU HAR!
S.O.S har värsta bästa texten att göra en handling till... en bra video. Vad blev resultatet:
Jo, den enda personen man ser genom hela videon är OLA OLA OLA! Det enda man ser är en bakgrund av sandstrand och solnedgång, lite inomhus också, det enda han gör är att ta några moves, thats it liksom!

Haha, nej men nu är det lov iaf, och det är superdupermega skönt ! Imorrn ska jag bara ta det lugnt och vara med Lisa, sedan på måndag blir det ett litet besök i Göteborg !

Jag förklarar här med mig själv till nörd!

http://www.fejmtv.se/videoklipp/fe9a2a753acd1f33

Titta på den där filmen! HAHA!

Det är onsdag

Flicka skrek: Ge mig ett glas vatten! Sedan avled hon.
Är jag inte fantastiskt påhittig? Vi ska skriva en artikel i svenskan. Egentligen tyckte jag att det var skittråkigt från början. Eller kanske inte från början, men igår tyckte jag det. Jag satt med samhäll, mediekunskap, svenska och engelska framför mig. Smarta Josefine väljer o göra svenskan, alltså skriva en artikel. Varför valde hon det?
- Jo helt enkelt för att det föll henne i smaken just då!
Men grejen är ju den att jag behöver ju INTE göra svenska läxorna. Så varför i hela fridens namn gör jag dem? Och varför i hela fridens namn gör jag dem först när jag har så många andra grejer som jag måste göra. Svenskan var för övrigt det enda jag orkade med att göra igår. Helt otroligt!
Idag slutade vi tidigt, närmare bestämt nästan 2½ timme tidigare. Jag kom med en tidigare buss hem, YES! Vad bra, jag kom hem 3 timmar tidigare, då hinner jag ju göra massor med läxor. Tror ni det eller? Först var det svampbob på tv. Jag vet, jag vet - SVAMPBOB! Sedan kom jag på att jag inte orkade se färdigt på Notthing hill igår så då var jag tvungen att se det sista på den. Efter det tänkte jag sätta mig och läsa lite, men då låg datorn så lockande bredvid mig i sängen. Jag startade den och förvånande nog så hamnade jag på bilddagboken, när jag ändå var där så kände jag att jag kunde lägga upp lite bilder från dagens "Värsta bästa tårtan- tävling" Efter som det går så segt ibland att lägga upp bilder så tog det mig ungefär en halvtimme. Sedan tog jag mig en kik på Fejmtv, det hade inte hänt något. Förutom att jag hade 124 olästa meddelanden idag, igår hade jag bara 121! Och filmen när Nelly ( + jag och min syster) blir rädd för åskan, hade fått en till "fejmning"
Jag är ju bara så UTE där just nu! haha! Jag var ju nästan inne ett tag. Inte precis så som joppi, Fettfulcrew och argarian var/är, men ändå lite!

Nej usch nej, nu gör jag ett sista försökt till att läsa lite samhäll, sedan blir det BONDE SÖKER FRU! yey!


Notthing hill!

KAN DET BLI BÄTTRE ÄN SÅ? Inte nog med att jag har en chipspåse, det är Notthing hill ikväll. O hur bra är inte filmen då? Alltså jag har sett den 100ggr och jag gråter lika mkt varje gång jag ser den. O när hon sitter på bänken o så står det typ: Til någon som älskade den här platsen från någon som alltid satt bredvid henne! Ojojoj! Okej, riktigt så kanske det inte står men ändå XD något liknande.
Men detta är iaf TOTAL LYCKA! Nu får jag min gråtfilm!

Angående kvällsmaten så vet jag inte hur det går än... Ingen är ens hemma! Buhu, jag vill ha mat...

Tjingeling !

Jag är otroligt glad just nu, jag vet inte om det är för att det snart är lov eller för att jag vet att jag har en chipspåse som väntar på BARA mig! Min glädje just nu är nog på grund av chipsen! Det enda jag tänker på är chips, när det jag egentligen borde tänka på är mediakunskap, svenska, engelska och samhäll! Men det tar vi någon annan dag! Imorrn kanske..
Vi hade ljud i skolan idag, skitkul! Förra tisdagen så tyckte jag med att det var skitkul, men sen var det dagarna mellan här som jag har tänkt det att bara "Nej inte ljud" men idag var det kul igen. Vi fick även kika på Mp1b:s minutfilmer idag. Det var kul.. De var skitbra o snacka om att jag blev sugen på att filma o skit nu eller? OHJO! Ge mig en kamera och ett redigeringsprog ! ! ! haha.

Mamma är i Stockholm tills på torsdag, hur ska detta gå? Kommer jag få någon kvällsmat? Vi följer det hela med spänning...

Lördag...

Vaknade typ aptidigt imorse. 08.43 om det ska vara exakt. Mammas första kommentar när jag kom ner vad.
- Men vad i härrejössenamn!
Sedan hör man min lillasyster ropa innifrån tv rummet:
- Är Josefine vaken?!
Japp japp japp, de blev så chockade så jag tänkte att det nog var bäst att jag gick upp och la mig igen. Så jag la mig ett tag. Men jag var nästan riktigt pigg så jag låg inte så länge. Mamma och de skulle iväg till Åmål så jag hakade på! Och ja, jag fick 6 rosa strumpor, rosa papper som jag ska göra ett skolarbete på, sedan fick jag ett par rosa strumpor till och godis förståss! Så , ja det var ett bra val att följa med! haha.
Men sedan klockan två har jag inte gjort något alls, kikade på Råttaoulli (eller vad den heter) förut med. Gud den var nästan riktigt bra måste jag säga. Fast inte så bra så jag vill kolla på den igen men alltså, den var bra! Sorjlig tillochmed ibland. Ska kolla på Evening senare, får se om det är något att ha. Jag har kollat väldigt mycket på film nu ett tag. Vet inte vad det beror på riktigt.

Pappa fick nya Photoshop igår så nu ska jag installera det och greja lite ^^ haha


Träningsvärk REDAN!:P

Fredag, skööönt ! Veckan har iof gått ganska fort. Men ändå liksom...
Vi hade cirkelträning idag på idrotten (Styrketräninggrej typ). Jag har REDAN träningsvärk. Säger inte det en del om hur tränad jag är eller? Värst är det i knäna och baklåren! Uscha! Känner på mig att det kommer bli en jobbig dag imorrn. O då pratar jag om träningsvärken! haha! Fredagar brukar gå ganska snabbt. Undra om det kan bero på att vi nästan aldrig har hela sista lektionen. Snacka om att dagen genast kändes längre när vi idag fick ha nästan hela lektionen! vi fick sluta typ en 10min tidigare bara. LÅGT ! haha. Men huvudsaken var ju iaf att jag hann med bussen hem, och det gjorde jag.
Senare ikväll ska jag upp till Lisa och checka idol ! Fast först blir det till att fira min kära fader som då fyller år idag. Ska äta lite smörgåstårta och så. Några kompisar till han och mamma kommer med.
Resten av helgen har jag faktiskt inget inplanerat. Funderar på att hänga med mamma och pappa till åmål ett tag imorrn och se vad Åmåls marten har att erbjuda. Godis har de säkert . . .

Men nu ska jag gå ner och kolla vad köket har för mat i detta huset! Jag är hungrig :)


Fyllegubbar ;O

Okej, vanligtvis är jag väldigt reserverad när det gäller fulla gammla gubbar. Speciellt om klockan bara är 13.00 och det bara är torsdag. Men idag kändes dem inga farliga alls. De satt på busstationen i Karlstad oså säger den ena till de andra:
- Jag minns inte vart jag bor, och var kan det bero på? Ja vad tror ni det beror på? Beror det kanske på att jag inte bor någonstanns, och att jag har blivit vräkt. Jag har blivit vräkt och jag kan inte gå till jobbet bara därför att...
Gud vad jag tyckte synd om honom egentligen. Usch... Fast hans kompisar var desto roligare. Allvarligt talat, jag skratta så jag grät på bussen.

Nu ska jag sova!
God natt :)

Onsdag...

Denna veckan har vart åt helvete, eller ja denna veckan. Sedan i lördags har inget blivit som jag har velat.
Onsdag idag, det firade vi med att försova oss. Ohja! Tack för att du kom och väckte mig mamma.. INTE ! Hade nog hellre sovit några timmar till. För det hade jag gjort om hon inte hade väckt mig. Sådeså. På bussen hade de på fläcktarna typ, apkallt. Hade ju inga lektioner idag som man direkt hurrar för heller. Svenskan var nog värst, men då var jag så trött att det inte var värst ändå. Fattar ni? Naej, inte jag heller. Sedan kom vi ju inte med första bussen in till stan heller. Det hade jag iof inte förväntat mig. Så jag missade min buss hem! Jag tog tåget som gick 35minuter senare. Det kom jag med... Pratade med Erica i telefonen som tur var. Annars hade jag inte vågat gå på tåget kan jag ju säga. Haha, Jag är urusel på tåg. Men jag klarade det... Med lite pepp från Erica då!
Men vadå, jag klagar inte. Ibland måste saker och ting gå åt helvete också, så man förstår hur bra man har det i vanliga fall :)
Fast att jag inte kom med bussen från skolan idag så tycker jag ändå att det är hyffsat roligt att stå där och vänta. Stå där i mitten, har en klunga runt sig, man knuffas lite hit och litte dit. Tror  vi gillar närhet på SÄG, inte bara i busskön, även i den oändliga matkön! Som närmast varandra är vi nog jämt innanför dörrarna till matsalen. OJ oj oj. Iaf sedan när bussen kommer så går allt egentligen ganska fort. Man hinner inte med att tänka eller någonting. Du kan inte ens styra dig själv. Antingen kommer du med bussen, i det är inte pågrund av att man går in själv. Man svävar, för alla knuffas så otroligt mycket. Det är lite roligt faktiskt.

Det är torsdag imorrn, ändå ganska lugn dag. Jag får sova till 06.40 och jag kommer hem 14.30! I LIKE...

Radiopratare ?

Vi hade ljud för första gången i skolan idag. Jepp, jepp, jepp! Det var skitkul faktiskt. Alltså läraren! HAHAHA. Bara jag ser honom framför mig så skrattar jag. Han är knäpp men otroligt rolig. Jag älskar att prata i mikrofoner! Mixerbordet och det var roligt det också.Usch vad allt är roligt, jag fattar inte hur jag ska kunna välja inriktning sedan i tvåan. Men det har väl förhoppningsvis löst sig då hoppas jag. Haha, jag har knappt börjat ettan än. Så det är lång tid kvar!
Jag var med mamma ute på stan och kikade lite efter skolan, fixade preseter till pappa som fyller år på fredag. Och sedan skulle vi och köpa någon body lotion, lilla josefine skulle vrångt lukta och fick näsan full med luktande creme! Sedan dess har hela världen luktat gott! Men det är ju alltid trevligt när det luktar gott. men det borde ju sluta lukta snart?
Har hunnit med att kika på de två sista avsnitten av Prison Break. Jag har inga mer nu ;( Hur ska jag överleva? Men ärligt, jag gråt hur mycket som helst. Fyfan va hemskt, jag vet inte ens om jag tycker det är lika bra längre! Men självklart fortsätter jag att titta på det ändå...

Nej sova nu! Natti

Jaja, så är det...

Nu är det måndag igen. Jag kunde inte sova igår kväll, eller inatt. Pappa rådde mig att avstå från att berätta varför. Men vadå, alla är vi väl dumma ibland. Och jag har sett på TV att detta  visst kan stämma.
Jag fick för mig att jag hade en mask i huvudet, eller en larv eller något. Jag kände hur det kraffsade och kröp innanför skallbenet. Då blev jag rädd och fick plötslig huvudvärk och var tvungen att tända lampan. Sedan fick jag för mig att masken/larven hade tagit sig in i min hjärnan och att den kröp runt där och la ägg vilket resulterade i ännu värre huvudvärk. Sedan när jag insåg att maskar/larver faktiskt kryper runt så fick jag för mig att den kröp neråt i kroppen.. Det bästa med det var ju att jag slutade känna den krafsade känslan i huvudet, men däremot så kröp och slingrade sig något i pannan och ner i näsan och ut i bihålorna. Ja, tillslut kunde jag inte andas med näsan. Och kittlade gjorde det också. Då blev jag ännu räddare!
Men jag har faktiskt sett på tv att det kan bli så, och sedan när man skär upp kroppen så kommer det ut en stor slibbig grej och man får spykänsla. Igår var jag säker på att det skulle hända mig och ändå utvägen var att sanera hela mig! Men sedan är jag ju lättskrämd också...

Jag tog tåget till skolan idag. Givetvis fick Erica övertala mig till att göra det. Jag tycker det är läskigt med tåg. Folk kan slänga sig framför och ta livet av sig, eller så kan tågen åka åt fel håll. Och det är läskigt. Men allt gick bra. Det jobbigaste var att gå upp till stationen imorse. Jag tar ju egentligen bussen varje morgon för att jag får skjuts. Jag har ca. 4min gångväg till stationen, men vem orkar gå? Inte jag! Imorse tog det mig 15min att gå den korta biten. Man är helt enkelt för trött när klockan är halv sju på morgonen. Träffade Josefine på tåget med. Det kändes nästan som vanligt då. Nästan... När jag säger "som vanligt" menar jag som på högstatiet för över ett år sedan. Slänger käft lite, HAR KUL ett tag för att sedan gå på separata lektioner. I dagsläget även olika skolor. Men jag tror att jag och Josefine kommer nog alltid känna varandra utan att känna varandra. Visserligen är det ju självklart kul att träffa Erica med, fast det händer ju lite oftare än vad jag träffar Enneby!

Häljen gick allt bra snabbt egentligen. Sanna sov hos mig fredag-lördag! Kalstadbo vs. Säfflebo ! haha. Nej men det var kul. Vi kikade på Idol på kvällen, sedan massa prat efter. Under tiden med! Ska jag vara ärlig så minns jag inte en enda låt. Jo jag minns Christoffer- What a wonderful world ! För då har jag för mig att jag sa till Sanna att vara tyst. Han var bra, han ÄR bra. Vi somnade precis lika sent som förra gången. Ja halv fyra då alltså. Varför ska vi prata så mycket på kvällen/natten för? Struntsamma om det är skola eller inte efter, vi pratar iallafall. När jag sov hos henne förra gången. Då vi hade vart på bio med klassen. Den natten sov vi nog bara 3 timmar tror jag. Och sedan iväg till skolan och ha den jobbigaste dagen i veckan. Bara vanliga lektioner, många och långa.
När Sanna hade åkt hem så gick jag upp och la mig ett tag. Då var jag trött ! haha!
Senare på kvällen kom Erica, och det var nog tur det för annars hade jag nog blivit deprimerad på riktigt tror jag. Jag var deprimerad på riktigt, och fast att jag skrattade hela tiden så var jag nog egentligen ganska ledsen! Ledsen och otroligt dissad! Men thats life... Eller ska man kanske säga "life goes on" Ehm ja om jag bara kunde fatta att det gör det när det har gått såhär cirka ett år utan att jag kan gå vidare ! men men...

Igår låg jag i sängen nästan hela dagen. Jag var jätte deprimerad och ledsen då med. Jag mådde rent ut sagt skit dåligt. Vad bra det kändes, det är nog första gången jag har erkänd för mig själv att jag var ledsen och inte mådde bra. Usch, varför tillåter jag aldrig mig själv att vara ledsen. Alltså jag var inte så ledsen att jag låg och grina för mig själv. Det skulle kännas dumt. Det känns dumt att ligga och gråta själv och det känns dumt att gråta inför andra. Därför gråter jag inte! Men iallafall så pratade jag i telefon med Erica och Lisa. Vi kom på hur man kan prata tre stycken. Man kan säkert vara fler oxå. Det var roligt iaf. Vi pratade skitlänge. Säkert timmar! Haha, då blev jag faktiskt glad. . .

Vi har datakunskap och ljud i skolan nu. Slappt för mig att jag redan har läst datakunskap och egentligen inte behöver lägga ner mig ett jota! Eftersom någon hade toppbetyg i datakunskap. Men datakunskapen nu är rolig tillskilnad från förra året. Vi fick knappt ens testa photoshop... Eller frågan är om vi testade det alls. Nu ska vi hålla på med det, fortsätta ännu mer nu efter Grafiska. Tror ni jag är lycklig eller. Får se vad jag tycker om ljud sen med. Jag vet inte riktigt om det är min grej faktiskt. Prata gillar jag ju, men grejen med ljud är ju att inte bara jag ska höras antar jag. Men att sätta ljud på filmer osv. det ä kul. Äsch, jag tycker allt inom media är kul. Det är bara så. Iallafall så slutade vi 1½ timme för tidigt idag. Eller nästan iallafall. Tidigt men lite för sent för att jag skulle hinna med det tidigare bussen. Så jag fick vänta ett tag. . . Men jag överlevde! Tur det, hur hade det sett ut om jag hade legat död på busstationen liksom. Nej uschamejen!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Prison Break! Jag fick nya avsnitt idag, är jag lycklig eller ? OHJA! Så lycklig det går att vara just nu...Förut när jag såg sista avsnittet på sesong två så började jag faktiskt gråta. Men det känns inte lika dumt att gråta till filmer. Men Sara och Michael (eller vad han heter) de är ju så KÄÄÄÄÄRA! Jag dör..! :P

...

Oså finns det en flicka och hon har blivit dissad !!  :|

Förvirrande..

Första dagen i skolan idag? Ja jag tror faktistk att man kan säga det. Det kan ju inte riktigt räknas om man är där två timmar typ:P Men ja, det märktes att man hade vart ifrån vissa en längre tid :) hahah! *HostSANNAhost* Nej men vi har varit på topp idag.
Jag gjorde matteprov imorse med ! XD haha! Jag fick 17,5 / 21 så jag är väll ganska nöjd:P Förutom att man skulle ha 18 för att få mvg:P haha! Men, om jag läser matte B ett tredje år så kanske den sitter där ? ;D haha! Nejdå... Däremot har jag sagt att får jag G i matteB igen, då ska jag nog läsa Matte A en gång till:P hahahaha! Men det är bara i nödfall XD Annars blir det Matte C! Fast jag skulle allt bra gärna vilja läsa det nu! Jag vet inte varför, har absolut ingenting med snygga killar i 3:an att göra (A) haha!:P Usch va hemsk jag är!
Frästen tycker jag att det är ganska kul att nästan ingen kan tänka sig att jag är ett år äldre:P haha  INTE ENS JAG:P Det är läskigt, jag ser upp på de i 2an:P Och varför gör jag det? För att jag har fått för mig att de är ett år äldre! haha! men HA det är ni inte ;D Men jag känner mig ändå litten! haha!
Sedan på Samhällen så kom vi försent! WHAT? Kom Josefine försent!? Ja det gjorde jag och jag skämms. Andra samhällslektionen jag är sen till. Visserligen bara några minuter, men jag HATAR att komma försent! Men vi gjorde inte något speciellt kul ändå XD haha!
Engelskan väldigt kul idag. Vi kollade på något grej på tv. Det var bra, för det fick tiden att gå. Sedan spelade vi memorie! ;D haha! Ja, mitt minne är inte vad alla andras är ! :D Jag fick ett par! Men jag var glad ändå! Adam däremot fick fler och vann! Sanna fick bara två tror jag XD
Sen hade vi predikan ett tag med ^^ Men det är lugnt, man börjar liksom vänja sig på något sätt!
Dagen iaf iaf vart superbra enligt mig själv ^^ Har skrattat förbaskat mycket!


Beck. . .

Jag har haft lite utav en "gå inte ur sängen dag" idag! Eller alltså, jag har var ur sängen. Men då var jag nere och gjorde mig mat, och sedan tog med mig den upp och la mig igen. Då hade jag verkligen behövt min frukostbricka från ikea. Eller min och min, den ska bli min! Men istället för en frukostbricka, har jag idag inhandlat ett par rosa hörlurar från www.ishop.se passar mig prima! Tycker att ni borde ta er en titt på den sidan, finns massor med saker. Många rosa hörlurar. Men jag valde de billigaste, det är så långt min ekonomi räcker lixom. Sedan hoppas jag ju självklart på att när de väl kommer och de ska betalas att mamma och pappa håller god min, betalar räkninen och sedan är det bra med det. Det brukar bli så, speciellt när jag handlar från cdon. Vilket händer förvånansvärt ofta.
När jag var sjuk i en vecka i våras så fick jag fnatt och beställde filmer därifrån. Jag kom på att om jag beställde en film på morgonen ena dagen så kom den nästa dag, så det går ju fort. Sedan för någon månad sedan kom jag på att man kan köpa böcker därifrån också. Och att systrar i jeans böckerna i pocket går att köpa för 39kr/ st. Jag funderar fortfarande på om jag ska köpa dem, eller om jag ska vänta lite. Jag vet inte, tänk om de slutar att sälja böckerna. Mamma säger att jag ska låna på biblioteket, men jag vet inte. Jag tror nästan att jag hellre betalar 40 för en bok än att jag går till biblioteket och upptäcker att boken jag vill läsa är utlånad och det är cirka två månaders vänte tid på den. Vad ska jag då göra i två månader liksom !? haha nejdå, så illa är det väl inte. . . Men vill man läsa en bok så vill man inte vänta i två månader. Då vill man bara läsa den med en gång. Och dessutom får jag ett "Systrar i jeans beroende" på sommaren, jag vet inte varför. Men de senaste åren så har jag läst om böckerna gång på gång, Sen filmen säkert 10 gånger. Tror ni inte jag blev lycklig när jag märkte här i slutet av sommaren att den fjärde boken har kommit eller? OJ OJ OJ, till biblioteket med en gång och kolla om den fanns där. Såklart gjorde den ju inte det och det var kö på den, jag stallde mig i väntekön. Men sedan köpte jag boken efter någon vecka. O gissa, inte förrns förra veckan fick jag ett brev om att nu var det äntligen min tur att få läsa boken. Men då hade jag redan läst den två gånger XD

Jag kollade på Beck förut. Det tysta skriket. Visserligen har jag sett den flera gånger redan. Jag måste se en film flera gånger för att säga om jag tycker den är bra eller inte. Denna är bra, och riktigt sorjlig. Jag tycker att Persbrandt har blivit lite mesigare nu i de nyare filmerna. Men jag gillar det ,ochJag skrattar alltid lika mycket när grannen säger "Du matrin, vet du att man har kommit på vem som mördade Palme?" Okej han säger kanske inte precis så, men nästan. "Det står på gravstenen serru: Sköts av kyrkorådet" HAHA, visst är den gammal (Säger en som är 17år) men den funkar helt klart! Iaf om man har min humor. Nu vill jag se den nya, I guds namn. Sedan vill jag ha "Beck deluxe box"
- Men mamma, den kostar ju bara 1999kr ! SNÄÄÄÄÄÄLLA ?
Nej det funkar aldrig, så antigen får jag vara kriminell, eller så får jag klara mig utan helt enkelt.

Idol nörd

Jag har spenderat eftermiddagen med att rålyssna på Olas (Idol-Ola you know?) nya skiva. Efter att ha läst recensionen i NWT och lyssnat på skivan så är jag rädd att jag inte kan annat än att hålla med NWT. På en skala 1-5 så får Ola minus! Snälla, den enda låten jag tycker är hyffsad, förutom S.O.S. är good enough...Alla de andra är ganska dåliga. Men vem vet jag kanske ändrar mig med tiden. Men, jag lovar, jag ska fortsätta att köpa hans skivor ändå. . . Jag vet inte vad det är, men det finns en länk mellan mig och Idol. Jag menar, jag har alla Dvd:er, jag har ALLA Darins skivor, jag har Måns Zelmerlöw, Danny, Ola, Erik Segerstedt, Agnes Carlsson...Jag har Idols samlings CD, Idol- spelet, MEN jag har inte samlarkorten...För sånna tror jag inte det finns XD
Och årets idol ska vi ju inte ens prata om. ALLA är så fruktansvärt bra! I fredags åkte Anastacia ut, det ville jag inte! Alla pratar om hur bra Sam är.. Men jag vet inte, jag tror ej jag tycker det! Marie är bra, hon från big brother. Fast jag kan ju inte annat än att erkänna att jag hade fördommar mot henne i början. Inte minst när hon gråt så mycket och hade så utmanande kläder på sig. Hon har bättrat sig och rösten knäcker ibland.
Sedan håller jag ju på Mathias och Christoffer (Nejdå, det är inte alls för att de är snygga! ) haha;)
Jag kan också rekomendera Idol jeopardy på blip.se! Det är gött kul de!

Nej nu ska jag skriva klart min saga! Och sen kolla på en film :)
P.S Värmlänningar, läs tidningen tryck ;) Jag och Sanna är med där i :D En liten bild sådär!

Buss funderingar..

Har ni tänkt på det ni som åker mycket buss. På morgonen när man sitter där på bussen. Det är helt tomt nästan.. Visst tänker man förbaskat bra då? Eller är det bara jag? Jag får liksom tankar som aldrig annars skulle komma upp:
- Varför är det vatten mellan rutorna? (Okej, det har jag undrat sen i somras men ändå)
- Varför stannar bussen mitt ute i ingenstans på väg hem?
- Hur vet rösten i stadsbussarna att den ska säga "Nästa stora torget"
Alltså, jag får nästan ta och fråga ut busschaufförerna litegranna.

Imorse satt jag och var dötrött på bussen. Extra mycket folk var det också. Så öppnar jag ögonen jämt en liten stund, ser att det står en kille precis brevid där jag sitter. Och så säger han:
- Kan jag sätta mig här?
Jag hade tänkt vara löjligt trevlig, le och säga: Javisst kan du det! Men när klockan är 7 på morgonen så är det svårt ska jag säga. Det blev istället en äckligt ful grimash och ögonen föll ihop och jag svarade:
- MMMH!
Men jag tänkte, jag prövar på nytt... Så jag höll i ögonlocken så att de inte skulle åka igen, oså log jag det finaste leendet jag kunde så tidigt på morgonen och så sa jag: Ja de kan du! Ja han kunde inte hålla sig för skratt, och sa tack och satte sig ner. BTW han luktade gott ! :)

Sedan när jag och Madde åkte på stadsbussen till stationen så säger den där otroligt facinerande rösten i högtalaren "Nästa Busstationen" Jag som tycker det är skitkul att hinna först på stoppknappen tryckte och bussen stannar. Men på drottninggatan! Busschauffören kollar på mig och säger:
- Ska du inte av?:O
- NEJ, på busstationen!
Madde skratta jättemycket åt mig och jag vill aldrig mer trycka på stoppknappen! Thats it! =D haha!

Ja, o nu sitter jag hemma och är allmänt hungrig. Undra vad jag ska göra resten av dagen ? :D


Film blev det...

Lisa och jag gjorde en musikvideo idag, och ehm jaa. Det finns ett visst underhållningsvärde i den faktiskt. Förutom att jag står och rockar med en rosa uppblåsbar elgittar och ser ut som ett miffo så är den ändå ganska bra! Hoppas vi vinner tävligen nu! Ni måste hjälpa mig att vinna, så när den kommer upp på tävlingssidan så får ni rösta på mig. Jag vill synas på ZTV! Det höll vi på med i tre timmar nästan. Vi åt äpplepaj där emellan oxå, och sedan kvällsmat med!
Skola imorrn.. Jag har bara en lektion YEY!


Lägenhet i Karlstad (A)

Haha, i brist på annat så satt jag igårkväll och kollade på lägenheter i Karlstad! Då hittade jag en fantastikt fin en!:P Lägenhet alltså, inte kille! (A) Tre sovrum var de, stort kök, vardagsrum och arbetsrum:P och den kostade BARA ca.2,5 miljon.. Inte mkt väll ? (A) haha:P Nejdå! Men det vore ärligt kul att flytta dit! Fast å andra sidan, om mamma och pappa flyttar dit så kommer jag ju inte flytta hemifrån förrns jag är efter 20, tidigast! O det vore ju inte så kul:P Nu kommer det säkert bli så ändå... Tänk om jag alltid bor hemma! Hemska tanke..
Jaja,helgen har gått nu iaf.. O ja, jag har sovit och jag har skrivit uppsats. Precis som jag sa att jag skulle göra! Haha, men jag vaknade värsta sent igår typ.. Eller ja inte sent men om man jämför mot när jag somnade. Jag somnade halv ett och vaknade vid 12 o då blir det sent, för då hade jag sovit typ 12 timmar! Men i morse vaknade jag vid 9 och var på strålande humör. Jag vet inet om det har att göra med att denna veckan är lugn! Har typ en lektion imorrn, och sedan genomgång av hur vi ska göra en fotobok som vi har någora veckor på oss att göra! Sen slutar vi! men jag funderar på att vara kvar i karlstad och kika lite på stan! Födelsedagspresenter till mamma pch pappa! Köpa något till mig själv med kanske! Vem vet... Elle så kanske jag ska spara pengarna till höstlovet?
Det låter bättre, jag och Sanna håller på att klura ut vad vi ska hitta på för något.


På tisdag är vi lediga helt! O det känns urgött! Sen onsdag är som vanligt ,men ändå inte på något sätt. Sedan på torsdag är det ju som vanligt en bra dag!:P Oså äre bara fredagen sen :) Funderar allvarligt på vad jag ska göra denna vecka haha:P Jag är frästen klar med uppsatsen med!:P O det känns med skönt! Trodde ej jag skulle hinna det alls... Men skrev ungefär en timme imorse odå blev den klar! Fast jag skrev typ flera timmar igår med så! Men ändå XD JOSEFINE GOES PLUGGIS!


Väntar på att Lisa ska ringa med! Hon skulle ringa vid tre sa hon :) Hoppas att hon mår bättre och kan leka med mig! Då ska vi filma ^^ och kolla film med kanske ;) haha! Som alltid :D Filmnördar ibland alltså! Men High school musical2 är bra :D haha! Eller jump in :P Eller vad vi nu kanske ska se! ;)

Lisa ringde nu, nästan på pricken tre faktiskt:P 3 minuter försent;) haha!
Så nu kommer hon snart :Dimage2


Ironisk?

Nu är det hälj igen! :D Fan va gött... Jag ska se till att sova, sova, sova och skriva uppsats! Ja så går det när man inte jobbar på lektioerna eller bara är ute och åker buss. Vi har haft ehm 3 veckor på oss i skolan tror jag. Jag och Sanna har vart ute och velat 4/5 lektioner. Fast Sanna har ju faktiskt fått en del gjort iaf :) Men jag fixar det! Har ju iaf börjat nu så det känns skönt :)
Orienterade idag iskolan oxå. Haha jag och Sanna var ju inte världsbäst, men vi var inte världssämst heller om man säger så. Vi hittade ju 7/8 kontroller och det är väll alltid något ? :)
Haha, det roligaste idag måste ha vart när jag trodde att Daniel var ironisk och tyckte att Sanna var helkorkad som inte förstod det. Så jag sa med en såndära överlägsen röst: Sanna, han är ironisk...
Sedan kollade jag på Daniel som INTE var ironisk! Så jag fick ändra mig och sa nästan lite trumpet: Han är inte ironisk!
Just nu sitter jag med överdrivet mycket ont i huvudet... Ska nog snart lägga mig lite. Vänta på att moder och fader ska komma hem... (Broder Erik och Syster Anna HAHAHA LISA!) De är ute på duse med lilla nelly ^^ Sen får de köra mig till Mcdonalds först och sen upp till Lisa, ska fixa med mig lite popcorn och en chokladask med tänkte jag! Sen blir det en helkväll hos Lisa. Det enda jobbiga är att de har lagt Lilla Melodifestivalen och Idol på samma tider... Vad tänker de med? MÅNS ZELMERLÖW OCH IDOL SAMMTIDIGT? (för det är ju inte småartisterna jag är intresserad av, haha)

Men nu ska jag lägga mig i några minuter :) !


Haha var bara tvungen!

Erica&Jag på påsk!

Haha, jag och Erica är typ mini! Men bilden är så otroligt gullig!
Det är nästan så jag får ha "Dagens Josefine & Erica bild" haha! Finns många roliga sådana!

Nya lyckliga Josefine

Ehm ja, jag älskar att blogga. Märks det ?
- NEJ DET GÖR DET INTE!
Kanske inte är många som minns det men jag har faktiskt haft en annan blogg. Den skrev jag i. Denna har jag inte skrivit i.
- VARFÖR?
Jo för vad ska jag skriva? Det är så trist för folk att höra om hur tråkigt jag har det i skolan, hur jobbigt det är att göra alla fysik läxor, hur dåligt det går på alla prov? Det man tänker är liksom: Men lägg ner dig då? Gör du inte det har du ingen rätt att klaga. O det var precis därför jag inte skrev. Det enda jag gjorde var att klaga. O jag hade ingen rätt till att göra det. Konstigt nog så skrattade jag alltid till mina dåliga resultat. Liksom vad skulle jag göra. Vad gjorde fula ankungen när han hade hamnat fel? Vad gjorde Josefine när hon hade hamnat fel? Jo, hon sökte till media. 
       
Jag valde att gå om ett år istället för att plågas. Och nej det hade inget med kompisarna att göra. Nästan alla mina kompisar går Natur eller Samhäll. Alla mina kompisar i Säffle. Mina kompisar i Karlstad går Media. Nej det är inte fel att gå natur, jag är imponerad över alla som klarar av det. Jag skulle vilja vara en av dem. Jag skulle vilja klara det. 
      
Men att när folk på både natur och samhäll berättar för mig att jag är dum som väljer media, att det är en flum linje, att det finns inga jobb, att jag blir inget efter det. Vad spelar det för någon roll, jag vet att jag älskar att skriva, jag älskar att prata och spela in filmer, redigera film och att greja med bilder i datorn. Jag vill jobba med det i framtiden, vad spelar det då för roll om jag går natur där "Alla vägar är öppna", om de ändå säger att det inte finns någon jobb som jag vill ha? Varför ska jag råplugga i tre år och inte få bli det jag vill i alla fall? Varför ska jag ha tråkigt i tre år? De säger att jag kastar bort mina tre bästa år. Kastar bort dem? Jag har ju redan kastat bort ett år av mitt liv, jag kastade bort det när jag gick natur. De säger att folk som går media är speciella. Vadå speciella? Strävar inte alla efter att vara speciella? Jag vill inte vara som alla andra. Folk säger att jag kanske passar in hos mediafolk, de säger det med ett visst tonläge i rösten. Vadå passar in hos dem? HA? När folk pratar så, då är jag stolt över att gå media.
      
I nio år var jag den som folk kallade "pluggis", jag själv visste egentligen att jag inte var någon. Inte av den innebörden som en pluggis är. Sen att jag fick stipendie för bästa betyg i klassen i 9:an (Tillsammans med Lisa då) gjorde ju inte saken bättre. JOSEFINE ÄR EN PLUGGIS! Men är 250p det bästa i klassen så säger det en del om hur "pluggig" min klass var också. Jag menar inte att det var en slö klass, men många la verkligen inte ner sig. Medan det högsta i våran klass var 250 så var det högsta i många, många andra klasser över 300! Det säger också en del.

MEN JOSEFINE IS BACK, till 110% - Gladare och lyckligare än någonsin! Det är säkert.. Mest är det nog för att folk kanske har haft rätt. Jag passar in på media! Eller är det kanske media som passar mig ? :) Jag tror faktiskt de. Josefine + Media = Sant!  Jag är helnöjd. Och många är faktiskt imponerade över att lilla, blyga Josefine vågade sig iväg från lilla säffle. Men jag kanske är tuffare än vad ni tror? Tro det eller ej, Säffle är min värsta mardröm. Det finns inget ställe jag gillar så lite som Säffle. Sedan finns det ju ställen jag inte skulle vilja bo i.. Grums, Åmål osv. Det är säkert jättebra där. Men jag gillar det inte :D haha! Veckorna sedan sommarlovet har iaf gått otroligt fort och nu är det bara tre  veckor kvar till höstlovet. 16skoldagar (Nu kommer jag in och pratar om natur igen.) Förra året så var man otroligt glad sista veckan. Fast att man hade nästan mest prov den veckan så visste man att man skulle inte ha prov på åtminstonde 3 veckor efter lovet och dessutom kunde inte lärarna ge läxor sista veckan! Men nu, ja jag vet inte om jag har haft så många läxor.. Knappt någon! Den enda jag kommer på är en engelskläxa. Men sen har vi ju en uppsats som ska vara klar nästa fredag med förståss :) Eller ja det är inte ens en riktig uppsats! Men ändå :)

Fredag imorrn, då ska jag först till skolan då. Vi ska ha stadsorientering på idrotten! Ojojoj, hoppas verkligen att man inte ska vara ensam, och att Sanna är bra på att läsa karta :) Men jag kanske har bleve bättre jag med? Hoppas det!
Jessicka, två lektioner utan att hitta en enda kontroll! *Host* . . . Sedan har vi mediekunskap med! Haha, ehm jag vet inte, det vore egentligen lika bra att jag åkte hem, för jag kommer inte göra någonting iaf! Det är jag nästan säker på. Eller jag hoppas att jag gör det. Vore skönt :)
Men sedan ska jag i alla fall hem och vara med Lisa! Blir film och så framför TV, massor av godis och självklart MCDONALDS ;) haha! tror jag iaf:P
Lalala, jag bara skriver och skriver! Jag ska nog kolla lite på tv nu och sedan sova. Längta tills imorrn ! :) haha!