Utväxten

Har en ful utväxt. Enneby säger alltid "Åh, har du en såndär modern utväxt", och man vet inte om man ska skratta eller gråta. Skratta för att det känns lite bättre och att det är roligt sagt, eller gråta för att hon ens lägger märke till den förbaskade utväxten ;) haha.
Har i alla fall köpt hårfärg nu och ska för första gången i hela mitt liv färga gåret själv. Det kan gå lite hur som helst känner jag. Men det är spännande! Det kan bli bra och det kan bli åt helskotta. Spännande som sagt.
ungefär sådär stor kontrast äre mellan lugg och hårbotten. FULT!
Ska nog passa på att klippa luggen själv också. Med kökssaxen.

Fullt ös med betoning på full

Såhär har det sett ut sen i onsdags: Supa, Kåren, lite bakis, packa väskan, åka till Säffle, sova, åka till Karlstad, systemet, supa, Halloweenfest på nöjes, till Evelina, sova, bakis som fan, systemet, åka till Kristinehamn, ladda om, supa, sova, illamående som fan, sova, seg och ont i hela kroppen, åka till Jönköping.
Men det har banne mig varit värt varje minut. En riktig feting helg har det varit. Fast nu ska jag inte supa förrns...ehm, ja, inte förrns på onsdag. Nån måtta får det ju vara? Eller, vem är måtta? Varför skulle man vilja supa med honom? Dah!

Värmlandsturné :D

Hehe jag och Elin kör "Värmland runt på en helg". Landade i Säffle i torsdags. Sov där till igår då vi åkte vidare till Karlstad. Förfest hos Sanna och en grym utgång på nöjesfabriken där det var halloweenfest och Sak Noel spelade. Var över 2000 biljetter sålda så det var asnice! Idag tar vi bussen och åker vidare till Kristinehamn där det är fest som väntar också...

 

 


Dökuul döh

Det var rätt nice igår. Vi var som sagt hos mig och förfestade. Julia hade med sig några vänner som var astrevliga. Så vi var ett rätt skönt gäng. Gick till kåren. Skakade rumpa och hade jätteroligt. Någongång mellan där när vi kom in på kåren och när vi skulle gå hem så måste jag ha slagit i mitt knä. Börjar likna sista året på gymnasiet. Efter varje studentfest kom jag hem med blåmärken eller sår. Aja, mitt knä gör ont i alla fall...
Låna bild från Maria ;)

ferre

Taggar som fan för fest hos Caesar,  fest hos Caesar, feeest hos Caesar nuuuuuu...
(eller i alla fall lite senare)
Haha en gammal fest bild!

Klänningar

Beställde två klänningar från Nelly. Fick dem idag. Fett värt att båda passa. Haha, trodde faktiskt inte det. Men så vare i alla fall...
Dessa två var det jag köpte :D

en såndärn dröm igen

Är inne i en drömperiod. Drömmer sjuka drömmar varje natt.
Inatt drömde jag att jag räddade en asstor späckhuggare som hade fastnat i ett äppelträd. Var lite rädd för den först, men sen så tänkte jag på Rädda Willy, och tänkte att det kanske var han som hade fastnat. Har aldrig sett Rädda Willy... är den späckhuggaren snäll? Är det ens en späckhuggare?

Helgen

Har varit och levt livet i Stockholm under helgen. Shoppat med familjen alltså. Varit på bio, ätit god mat, shoppat lite till... hehe. Har varit nice.
Nu är det måndag, och jag ska till gymmet och leva livet där...

Fredagskväll ala Caesar

Fredagskvällen här hemma i Säffle var som vanligt. Mysig!
Vi satt och tittade på tv, pappa satt med sin dator, mamma satt från och till med pappas iphone, jag satt från och till med min iphone, jag skattade ashögt åt det som var roligt på tv. Mamma och pappa hade stoneface! De påstår att de skrattar inombords. Hur kan man ens göra det utan att spricka?
Oftast när jag skrattar inombords så gör jag det för att inte skratta ÅT en person, rakt i ansiktet. Men jag menar, ofta man skrattar inombords när nån är rolig på tv. Man ska leva ut sina skratt...
Påtal om skratt... har flera gånger fått höra att jag skrattar som den här bebisen... haha

awesome

Hade en sådan fantastisk dröm.
Drömde att jag spelade i Färjestad. Var bäst i laget och gjorde 7 mål när vi spelade emot HV71. Skällde på de andra i laget för att de sög. Så jag hamnade på bänken. Men jag hade ju ändå gjort mitt tyckte jag. 7 mål liksom. Mer mål är Färjestad gjort hittills under den här säsongen?

Reinfeldt kan ta sig

Det är nog egentligen ingen större hemlighet att jag är emot rätt mycket som Moderaterna står för. Och nu pratar Reinfeldt om pengar, när en gammal, sjuk människa ska utvisas och det är ju bara helt vansinnigt. Han tycker inte att människor som lever i fattiga förhållanden ska få komma till Sverige. För då blir det mindre pengar åt oss, och det vore ju skitdumt. Hur han ens kan jämföra pengar med ett människoliv. Då är det något som är fel. Att pengar går före ett människoliv bara för att hon inte är svensk är också jävligt fel. Ska vi kanske börja utvisa alla äldre människor här i Sverige bara för att de blir för dyra för sammhället? Eller är det bara de som inte är Svenska? Är Reinfeldt säker på att han är ledare för rätt parti undrar jag? Jag blir i alla fall väldigt upprörd över detta.

Sista rycket nu

Skriver sista tentan för den här gången idag. SÅ HIMLA SKÖNT, även om det blir omtenta så finns det nog inget som kan förstöra lättnaden över att den här tentaperioden är slut.
Haha, passade på att boka buss hem också. Tentan är 12.00, och bussen går 13.50... sååå jag hoppas att det är en snabb tenta ;) haha.

...

Hade föresten spelkväll hos mig igår. Spelade sällskaps spel. Jag vann allt vi spelade...
Ville bara säga det också!

Right now

- Gjort tentan i Företagskunskap och affärsplan nu. Gick nog helt ok tror jag...
- Tvättar sju ton tvätt, lär hålla på hela natten.
- Lagar mat som jag ska hinna äta mellan tvättmaskinerna nångång.
- Ska se nytt avsnitt av Gossip Girl.
- Pluggar liiiite på torsdagens tenta.
Ah, det var väl det...

Oreo-pops

Hihi, fick för mig att jag skulle baka lite såhär på kvällskvisten. Hittade för några dagar sedan ett recept på Oreo-pops. Har sett dessa små söta saker flera gånger och tänkte att jag skulle prova. BLEV ASGÖTT!
Väldigt lätt att göra också.
1 paket Oreo kakor
100g philadelphia
så mixrar man kakorna och blandar med philadelphia. Sedan doppar i smällt choklad och på strössel!

Jag har blivit lurad???

Var på vårdcentralen i fredags. Visade min tå. Varpå doktorn säger
"Ja det var allt en taggig nagel du har!"
Och jag svarar:
"Jamen...en kompis sa att om man klipper så i nageln så får man inte nageltrång typ!"
Doktorn tittar konstigt på mig, rynkar på näsan, och börjar skratta.
"Nä, det ställer då inte det! Det har absolut ingen verkan alls förutom att du kan fastna i saker!"
Kände mig så dum efter det. Tänkte inte hänga ut min vän som sa detta till mig, men tycker att MALIN ÅHS också kan få skämmas lite... liiiite bara! :) hihi.

I believe in fish!

Känner mig så jävla smart, och jag tror att det beror på all fisk jag har ätit den senaste veckan. Man ska ju bli smart av det. Så nu såhär i efterhand så känns det ju skitsmart att jag äter fisk en vecka innan tenta. Det måste ju höja mina möjligheter att bli godkänd? Ska alltid göra så hädanefter, äta fisk innan tenta. Sen att jag inte har pluggat skitmycket är ju en annan femma...jag låter fisken göra jobbet.

En trött tjej

Alltså tror jag är med om mentalkolapps just nu. Inget funkar som det ska. Haha! Märkes idag när vi satt och gick igenom redovisningen vi ska ha imorrn. Kunde nästan inte säga ett ord rätt. La till en massa bokstäver som inte skulle vara med, eller sa ett helt annat ord.
DÖMYCKE att göra i skola nu. Har pluggat 24/7 denna veckan och är helt slut i huvudet. Trött blir jag också. Igår somnade jag liksom vid 21.00. OFTA? vaknade åtta idag och är om möjligt ännu tröttare än igår. Ja herre!

Glassigt

Har jobbat med rapporter hela dagen idag. Räknat en jäkla massa också. Gjort en resultaträkning, en balansräkning och räknat ut lite likviditet och soliditet för "vårt företag". Det börjar sätta sig och det känns jävligt nyttigt att sitta och träla med såntdärn. Igår lättade vi upp arbetet lite genom att vi bokade fotostudion och tog lite roliga bilder.
Haha bland annat tog vi bilder för att ha med i vår rapport på vår organisation. Fett snygg eller? Och det är ju jag som bestämmer dåva! Hehehe!
Sen tog vi som sagt lite andra roliga bilder också!

Torsken

Här är frästen en bild på min utsökta torsk...för er som bryr er.
image description
Ugnsbakad torsk med dill. Hemmagjort potatismos och hemmagjord äggsås.
Herregud, borede blivit kock!

halsduk

Hihi, idag känns som en bra dag att gosa in sig i nya halsduken. Bara så ni vet. Känner mig typ gosig idag. Onepiece,pyjamas,filtgosig. Ska gosa hela kvällen...med företagsekonomiboken!

blogg.se app

Satt hela kvällen igår och försökte ladda upp ett blogginlägg från blogg.se appen. Skulle visa er hur god min ugnsbakade torsk blev. Men nu får ni inte se det. Bara för att appen suger!
Har förövrigt precis skickat iväg min första praktikansökan. Wiiiiie. HÅLL NU FÖR TUSAN ALLA TUMMAR. Kommer ihåg på gymnasiet. Sökte på 150 ställen, fick 150 nej. Men värsta seriöst. Skicka in ansökningsbrev, och blir man vald så ska man intervjuas också. Ja kära nån. Känns bra! Hoppas hoppas hoppas.

pluuuuuuuuuuuuugga

Ska man plugga i 5 timmar är det lika bra att göra det ergonomiskt. Läst en hel kurs i arbetsmiljö och allt... fick MVG!!!! Känns som om att min lärare skulle slå mig nu...


Hajmat

Skulle följa med Elinpelin till Maski idag, utan att handla. Ehm... aah. Fast nä.
Följde med Elin till Maski idag, och handlade. Blev så himla sugen på fisk. Har blivit en baddare på att steka rödspetta. Visste inte om jag var sugen på rödspetta idag, men jag köpte ett kilo i fall att. Såg torskfileér och tänkte att jag kunde kanske vara sugen på det...så köpte ett halvt kilo i fall att. Var extrapris på gravad lax, köpte det med.
Kan bli spännande av detta. Kan sluta med köttbullar och makaroner!

helgen ja

Det trodde man inte, att man skulle ligga i sängen en lördagsmorgon och räkna på debiteringsgrader och resultatdiagram... Företagskunskaps tenta it is. Sjukt mycket saker att hålla reda på. Sjukt mycket att läsa också för den delen. Hehe! Aja, ni vet var ni hittar mig idag i alla fall...

Helt hysteriskt

Material: Mjukt och fluffigt
Finns var: Runt halv sju
Doft: Gammal teater
Smak: Antagligen inte gott
Första bokstav: B
HUR SVÅRT ÄR DET ATT FÖRSTÅ ATT DET ÄR BJÖRNE?
Var ju som sagt hemma hos Anna ikväll. Vi spelade helt hysteriskt som är mitt absoluta favoritspel. Gråter alltid av skratt när jag spelar det.

onepiece

Dålig på att uppdatera yao?
Har varit rätt mycket i skolan de senaste dagarna. Men just nu har jag bestämt att skoldagen är slut. Har läst några kapitel i företagsekonomin, men nu fåre vara nog. Ska strax upp till Dalvik och hem till Anna för att käka mat och se på film ikväll. Mysigt värre. Hihi!
Här får ni en gaaaalet snygg bild på mig i min nya OnePiece som Sanna var snäll och köpte med sig ifrån Turkiet när hon var där. Lovar att den är 100% äkta! ;)

Smink

Fick sminket ifrån elf idag! Var ren lycka när jag öppnade paketet och såg mängder med smink. Haha. Det är inte mycket som krävs för att jag ska bli lycklig med andra ord.

Har typ inte testat någon än, så kommentar om det kommer senare!


Bra helg

Det har varit en väldigt bra och trevlig helg det här tycker jag. Igår var vi ju som sagt iväg till Karlstad och shoppade lite. Mammas pengar <3 Det enda jag köpte själv var ett pannband. Fick lite medlidande av expediten när jag sa att min mamma är snål och vill att hennes dotter ska frysa om öronen i vinter. Hehehehe. Sen igår kväll så lagades det asgod mat, och så hade vi familjekväll. Mysigt.
Idag har det mest varit lugnt. Mamma lagade till lite lax som vi har ätit, och så har vi varit ute på en prommenix med Nelly.

skor <3

Var och shoppade med mammi och pappi idag. Hittade ett par kängor på dinsko som satt asbra.
Mamma: Men Josefine, menar du att du har gått ifrån strlk 36 till 39?
Jag: Det fanns inte 38...
Mamma: Men 39?
Jag: Jaja, jag vill röra på tårna okej?
Jag (läs mamma) köpte alltså storlek 39. Hehehehehe! Men det är faktiskt skönt att kunna röra massor på tårna!