VG

Alltså detta med betyg på universitet/högskola. Haha! Jag hade fått för mig att det räckte att bli godkänd. Men tydligen är det ju inte så. Jaja, jag såg igår att jag fick VG i kursen "Grafisk form och foto" som jag läste på Karlstad universitet. Var typ besviken hela kursen över att jag "bara" fick VG på mina uppgifter. Sedan berättade folk för mig att VG är det högsta man kan få. Hehe. Ops! 
 
I sista uppgiften skulle vi göra ett eget företag med tillhörande grafisk profil och grejer. Man fick välja mellan restaurang/café eller klädmärke. Och jag gjorde "Josefines Hembakade", såklart. Hehe. 
 
Och då gjorde jag bland annat en kaffemugg. 
 

Känns fel

Alltså, mitt jobb. Det känns inte som ett jobb. Igår och idag har jag bara haft så himla roligt. Igår spelade jag Fia med knuff. Fick storstryk av tre tappra boende. Tyckte inte det var speciellt rättvist eftersom jag var snäll och målade deras naglar inför midsommar. De tyckte det var helt ok snällt. Hehe! Idag har jag bara skrattat hela dagen känns det som. Och jag är redan inne på min tredje vecka. Herregud. Jag har redan ont i magen över att sommarjobbet kommer att ta slut i år också. 
 
Med tanke på mitt shoppingberoende så kan de där jobbpengarna behövas också!
 

Midsommarhelgen

Har verkligen haft en sån jävla bra midsommarhelg. Jobbade 7-14 på midsommarafton, hämtade upp Elin vid tåget och sedan styrde vi ihop en midsommarmiddag här hemma med skönt folk. Till middagen hade vi olika uppdrag som skulle utföras. Kaos och skitkul. Det åts ifrån andras tallrikar, skålades och det pratades med osynliga gäster. Kul. Efter middagen blev det lite tävlingar och såklart, kubb. 
 
Midsommardagen styrde vi ihop en fest i Karlstad. Skönt folk då också. Spårat och stenkul. Jag har taggat hela veckan för att se Da Buzz på Tempel. Såg jag Da Buzz på Tempel? Nej det gjorde jag inte. Jag gick en promenad nere vid vattnet istället. Hehe, typ. Har hundra myggbett och stora sår på rumpan (?!?!?!).
Vid 2 inatt tyckte jag att det var konstigt att alla busstidstavlor i hela stan var trasiga eller ur funktion. Visade sig att det helt enkelt var så att det inte gick några bussar. Jaha. Lisa, Elin och jag traskade hem till mig eftersom det är gångavstånd. Däckade i sängen på två röda. 
 
Klockan 06.00 imorse ringde telefonen:
Samtal 1 - Mamma: Evelina kommer ringa till dig, svara då!
Samtal 2 - Evelina: Jag har tappat nyckeln, kommer till dig. 
Samtal 3 - Mamma: Evelina kommer till dig. 
Och jag trodde att jag var full och konstig. Jag var inte konstigast. 
 
Såg ut som ett slagfält i lägenheten imorse när vi alla vaknade. 
 
 
 
 

Om alla dagar vore som den här.

Idag var verkligen en superduperbra dag på jobbet. Har typ bara fått göra roliga saker hela dagen. Dels hade jag med mig nagellack idag och fick sitta och måla tanternas naglar så att de blev midsommarfina. Jätteroligt! Dessutom var det midsommarfest idag. Därför fick jag och Sanna på förmiddagen gå ner och hjälpa till lite med en midsommarstång. När vi bar ut den så hade de gamla allsång. Mysigt. På eftermiddagen var själva festen och det var sång, jordgubbstårta och dans kring midsommarstången. Jajjemän, jag dansade OCH sjöng. Små grodorna, hehe! Jag fick feeling. Dessutom ser man hur glada de äldre blir så det är så himla värt det.
 
Härlig midsommarbild ifrån förra året :) 
I år blir det plastkrans eftersom jag ska jobba också. 
 

En cykeltur

Har hunnit med rätt mycket idag tycker jag. Hehe! Först träffa Josse och fikade och bestämde lite inför midsommar. Sedan tog jag mig hem och hämtade cykel och cyklade faktiskt iväg till Åmål. Hehe, två mil på ca 1h. Det tycker jag ändå är att hålla ett rätt bra tempo. Fett trött i benen nu. Målet ska vara att ta sig hem ifrån på cykel också. Idag åkte jag med pappa hem. Eftersom han jobbar i Åmål så var ju det perfekt. 
 
Men en härlig tur det var det. Och jag lyckades bränna mig på näsan. Hehe!
 

Jöbb

Jaha, har jobbat hela helgen. Så det händer inte så värst mycket. I torsdags var jag ute och käkade med Emelie och Sanna (mina kära sommarvikariekollegor/vänner). Det är mycket det som gör den här sommaren så värd. Att vi tre får jobba tillsammans i år igen. Kommer bli awesome. Jag har dock börjat jobba lite tidigare så de dyker upp på jobbet om först en vecka. Men ordenarie personal är ju också superbra! 
 
Ah, men ledig idag och imorgon = rastlös tjej. Resulterat i bakning såklart. Hehe, får passa på nu när jag bor hemma under sommaren och jag inte betalar ingredienserna själv. Idag har jag bakat chocolate chip cookies och sedan kiwi doppat i choklad och in i frysen så det blir som kiwiglass.
 
 

Första dagen på sommarjobbet

Idag var min första schemalagda dag på sommarjobbet. Konstigt nog känns det inte som om att jag har slutat sedan förra sommaren. Eller konstigt och konstigt, har ju jobbat ganska mycket sedan förra sommaren. Redan jobbat ett antal timmar i juni med. Såatte... Men känns bra att få gå 100% i nästan 11 veckor. DÖR över alla pengar jag kommer att ha. Hehe!

Jaja, jobbat en dag och sen ledig imorgon. Firat första dagen och ledigheten med "räkfrossa" på Ankdammen här i Karlstad. Varit hemma i en vecka och har haft Karlstad absitens bara för att jag inte har vetat när jag kommer tillbaka hit. Hehe! Shoppingabstinens också. Så imorgon blir det nog någon timme på stan. 
 
Mmmmmm räkor, gott <3
 

Strömstad

Är visst inte sådär görbra på att uppdatera. Hehe! En vecka har gått och jag har haft slutredovisning i skolan. Gick väl helt ok antar jag. Sen har jag jobbat ett par dagar. Kul som tusan. 
 
Det mest värda den här veckan har dock varit att jag och Elin stack iväg till kusten i ett par dagar. Hur gött som helst. Hittade en stuga på 5kvm som kostade 600kr för två pers och två nätter. Som hittat. Lånade päronens bil och stack. Awesome!
 
Första natten var en mardröm då vi hade ett glatt gäng norskar som grannar. I början av kvällen var de rätt trevliga. Sen vaknade vi med ett ryck på natten av att en av nörskjävlarna bankade på dörren och skrek "Åpent, jeg vet du er der inne!". Två nyvakna och livrädda tjejer. Hehe! Sedan låg vi på helspänn. När klockan var typ 4 så tröttnade vi på ljudet ute på verandan. Jag öppnade dörren, Elin stod bakom med en sandal i handen?! Vi var rädda att nån av dem hade somnat utanför dörren, för vi hörde nämligen snarkningar och krafsningar. Var inget utanför dörren. 
"Men på taket då!" piper Elin fram. 
Jag smyger sakta framåt och ska kika upp på taket. OCH VÄRLDENS STÖRSTA FISKMÅS ATTACKERAR. Har aldrig sett en sån stor fiskmås i hela mitt liv. Vi skrek och väckte antagligen hela campingen. Utom norskarna som hade somnat med öppen dörr och snarkade som 30 personer.
 
Andra natten sov vi som små barn!
 
Hehe, våran lilla stuga.
 
Spelade äventyrsgolf, jag vann. Såklart!
 
Åt jordgubbar doppade i nutella <3
 
Solade och badade också förstås! 

helgen

Har förövrigt haft en kanonhelg. I fredags gjorde jag och Elin trerätters och softade hela kvällen. Lördagen stekte vi i Mariebergsskogen hela dagen. Badade och hade det riktigt, riktigt gött. Sen på kvällen blev det lite ferre och utgång. Lite spårat och lite ångest idag. Jag var fett spontan igår och hade så himla många bra idéer. Idag känns det inte som om att idéerna var lika bra. Hehe! Kan säkert skratta åt det om någon dag. Men idag gör jag ångestfyllda stön när jag får flashbacks ifrån gårdagen. Men you only live once har jag hört. Hehe! Idag har jag och Elin chillat lite på stan. Sedan blev det bakiskäk, Snabba Cash 2 och jordgubbar på det.
 
Som sagt, den här helgen har livet lekt. Love it. 
 

Oralmedic

Jag har ofta problem med afteblåsor i munnen. ALLTID när jag håller på att bli förkyld typ. Är inge herpes eller något annat skumt, utan det är helt enkelt att immunförsvaret av misstag attackerar slemhinnor i munnen. Av vad jag har förstått. Känner mig lite misslyckad för jag har också läst att det bara är ungefär 15% som får återkommande. Typiskt. 
 
MEN, i fredags testade jag något utav det sjukaste jag varit med om. Hela min fredag gick jag med ont i hela munnen, vilket resulterade till att huvudet värkte och blablabla. Gör skitont att ens svälja för att blåsan skaver mot tänderna när jag gör det. Tänkte att jag skulle gå till apoteket och köpa nån värdelösgel som jag brukar ha. Kom hem med två tops för nästan 150kr istället. DE MEST VÄLSPENDERADE 150KR NÅGONSIN. Var någon vätska i topsen som man skulle ha på. Sved till litegrann och några sekunder senare var svullnaden och värken borda. Helt sjukt. Kan fortfarande inte fatta det.