Jag saknar dig

Jag och Elin var på bio igår. Vi såg den här filmen "Jag saknar dig", så himla bra var den. Jag läste ju boken tidigt i våras och grät typ igenom hela boken. Grät typ igenom filmen också. Ah, det var nog en av de bättre filmerna jag har sett faktiskt. Så den kan jag verkligen rekommendera att ni går och ser :)

Alltså...<3

Sa förut i skolan idag "skulle vara världens lyckligaste om jag hade ett brev från länsförsäkringar hemma" OSÅ hade jag det vettni. Där det typ stod att jag skulle ta med brevet och 800kr för att hämta ut en ny iPhone. LYCKLIG TJEJ. Så kopplar jag in telefonen i datorn och den frågar "Vill du synkronisera med säkerkopiering av Josefine Caesar iPhone?" JAAAA och nu är tillochmed alla sms kvar sedan min gamla. Just nu håller den dessutom på att installera alla gamla appar jag hade. SUPERNICE känner jag.

Frukost

Idag mina vänner ska jag äta frukost. Har typ inte gjort det sedan förra gången jag skrev om det. Typ en vecka sedan alltså. Hehe. Fast blir väl iofs frukost/lunch. Sen ska jag till skolan en snabbis och sälja några gamla böcker jag inte behöver längre (Money<3). Sedan bär det av till IKEA med Elin. Det var den måndagen det! Kanonis

smart josefine, smart

Skulle kissa i en buske igår. Men vad äre man säger? Gud straffar vissa med en gång. Satte mig i en buske med brännässlor, så jag brände mig på rumpan :( och på benen. Haha! Har stora utslag på benen idag till och med... det kliar!

Donkbrännboll

Det var donkbrännboll igår för nollorna. Jag och Elin drog dit och softade och körde typ en repris på förra året. Enda skillnaden i år var att vi inte drack donk. Vi hade blandat en egen blandning istället. Pratade med jävligt mycket folk gjorde vi i alla fall. Träffade en rosa tjej på en pizzeria, typ astrevlig var hon. Sen träffa vi en kille på busshållplatsen som visste mitt namn, visste var jag har bott och visste hur mitt rum såg ut. Det var nästan lite scary. Man bah "När tog jag med han hem?". Men han hade tydligen kontakter.
Chillade runt på kåren, drack lite, träffade Soffefi och fnittrade lite med henne, dansade, drack lite mer, chillade, drog. På något konstigt sätt så hamnade jag och Elin på ett lan också. WTF liksom? hahaha.
Haha, softarna!

men jaha

så himla osoft att vakna 06.00 och inte kunna somna om ju...

pladder

Hihihihih, Göran och Glenn tycker att vi varken är faddrar eller fladdrar eftersom vi bara pladdrar hela tiden. Vi har berättat det för alla idag, och ALLA håller med. Vi pladdrar. Förvånade? Nä. Så jävla sköna är vi. Elin och Jag. Helan och halvan. Piff och puff. Ruskprick och Knorrhane. Puss.
(kommer assköna bilder imorrn)

btw

Har frästen världens roligaste lock i luggen just nu. Vet inte hur jag har sovit i natt för att få den...
sleten tjej ja, så kolla bara på locken :D

SWE

Vi var på SWE igår. Vilket ska vara Nordens största poolparty, och det var verkligen aaaaaskul. Det var det i och för sig förra året också, men i år kände man sig lite mer hemma eller vad man ska säga. Bästa igår var i alla fall när vi kastade boll i vattnet och ett gäng snygga killar kom och joinade. Ett gäng snygga killar, i badbyxor... oj oj oj. Hihi.
Nu är det väl bara att ladda om igen antar jag...Akademien ikväll igen!
Softade lite på Vätterstranden innan SWE
Isabelle passade på att raka benen! ;D haha

joråsatte

Har allt kämpat mig igenom den här dagen också. Föreläsningen var rätt intressant, fastän den kunde ha varit några timmar kortare. Väntade hela tiden på att läraren som heter Kjell skulle säga att han bara skämtade och bara "Det är jag som är Lasse Holm" och hoppa upp på bänken längst fram i klassrummet och sjunga Canelloni Macaroni.

...

Idag känner jag typ "aja, jag har i alla fall gjort mitt bästa för att inte skrämma ihjäl folk med mitt utseende" INTE HELT OKEJ ATT BÖRJA ÅTTA. Speciellt inte när man var ute dagen innan. Full fart. SWE ikväll :D

jalla jalla en fet kebab till alla

Livet går på repeat nu:
Vakna, duscha, äta, systemet, förfest, Akademien, äta, sova.
Sen börjar det om. Rätt nice? Hihi. Har precis duschat, och väntar på Elin för vi ska och äta. Och ja, sen kan ni väl typ list ut resten av dagen antar jag! Haha.
Stekarna...
Hihi, bilder ifrån Maria :)

hä komme bevbäaen

Pratade med pappa i telefonen idag, han frågade om jag hade satt upp mitt namn på dörren eftersom fastighetsskötarna är så jävla tröga och inte har gjort det på två månader trotts att jag har tjatat lite. Jag hade satt upp namn på dörren, men försäkrade pappa att det var lugnt eftersom jag ändå inte får någon post.
En halvtimme senare så ramlade det in ett ton med brev genom brevlådan. Har aldrig fått så mycket post i hela mitt liv, och jag skämtar verkligen inte. Tycker lite synd om brevbäraren som måste ha bärt runt på all denna post i evigheter. Måste vara skönt för honom att han hittade hem till mig och kan använda cykel och inte lastbil i fortsättningen...

hej hej hallå

Igår kom min granne och lånade bakplåtspapper, idag kom hon och bjöd på kakor. Rätt bra deal tycker jag. Hihi.
Har varit en lugn dag idag. Softat och glidit runt med Elin mest hela dagen. Avslutade dagen med Loka, mackor i smörgåsgrillen och Bäst of Dag-Otto. Fint skare va!
Imorrn kör vi igen!

dag två

Skulle bara möta upp Maria på skolan imorse, köpa biljett till SWE. Slutade med att vi typ inte kom hem förrns halv fem. Så började vi festa med en gång. Varit en minst lika bra kväll ikväll. Träffade nya vänner. Dom tyckte att jag var sköööööön. Träffade på Glenn och Göran ifrån igår med. ( nej de heter inte så, jag och Elin bara trodde att de gjorde det, eller bestämde att de gjorde det för att vi skulle komma ihåg det ). Träffade någon som jag tydligen bestämde mig för att kalla Lillen. Kommer inte ihåg det, men säger Anna det så är det så. JAAAA lyckad kväll, och båda strumporna är med hem. Kanonis
Förfest hemma hos mig!

ta kort

Igår när jag och Elin var på stan så var det en kille som frågade mina bröst om han fick ta kort på dem. För inte tittade han på mig kan jag säga. Haha. Det är faktiskt lite obehagligt när folk gör så tycker jag. Han fick inte ta kort och sedan följde han efter oss på stan. Ännu mer obehagligt ju.
Sen igår när vi var i Hälsoparken så var det en kille som tog kort på mina bröst. Haha! Helt random sådär bara. Fast det var med Annas kamera då som tur var. Haha. Men wtf?
Ofta men ens tar en sånhär bild på nån? XD hahaha.
Sen var har tvungen att censurera dem helt.... Det var inte mer än rätt.
(hihi, lånade bilderna av Annisen)

det nästintill omöjliga

Jag tappade btw bort en strumpa igår när vi var ute...men jag hittade den sen! HAHA. Vilken tur man kan ha! Kom hem med nästan alla saker i behåll. Tappade en sak.

taggade hela dagen

Taggade hela dagen igår för nollning, och det var allt bra kul alltså. Lite spårat blev det, men ändå mer normalt än vanligt kan jag tycka? Eller? Var i alla fall vääääldigt kul. Nu äre väl bara att duscha, göra sig i ordning och dra till systemet igen. Haha! Taaaaaggggga!

mitt nya liv

Haha, idag börjar mitt nya liv. Havregrynsgröt till frukost... och ehm ja, typ där slutar det! hahahaha. Är ju lite omotiverat att bli nyttig när man vet att man ska dricka litervis av alkohol de två kommande veckorna. Testar i alla fall något nytt idag. Jag äter frukost sittandes i soffan. Senast det hände var jag nog kanske 7år.  Sängen brukar det vara som gäller. Men det här är också en del av mitt nya liv... äta frukost i soffan. Haha!
Jaja, ska göra mig i ordning för att möta upp Elin i stan sen... och gå till systemet! hehehehe. Ops!

vill tillägga

vill tillägga att lägenheten var ren och fin.... sen kom Elin. Spillde sås över hela köket vettni. Haha! nä skoja. Torkade snabbt bort det. Hon hjälte till och med till att torka... och skölja av disken!
Nu sitter jag med fötterna i fotbad... i skurhinken. Man tager vad man haver. Fick en fotfil av mammi i dag i alla fall. Hej fina fötter?

min nya lägenhet


Jönköping yeah

Ligger nu i sängen i min nya lägenhet i Jönköping. Så himla nice. Sjukt mycket saker, men nice. Allt rosa ^^,
Har packat upp hela kvällen, imorgon ska vi gå på stan och shoppa, sen till A6 och shoppa, sen till IKEA. Kör allt liksom. Hihi! Bilder får ni när allt är klart! ;)

Så himla sorgligt

Har aldrig fått så mycket komplimanger som jag fick på jobbet idag. Haha. Verkligen ALLA. De gillade mitt hår. hihi. Erica gjorde alltså ett kanonjobb. Sen var det ju sorgligt att det var sista dagen. Usch! En utav de boende har kramat mig hela dagen för det. Assöt. Bjöd på tårta och hade gjort ett rosa glittrigt kort ( till en avdelning med 3/4 gubbar ).
KOMMER SAKNA!

blond

Är numera mig själv igen - blond in i hårrötterna!
Har varit hos Erica och klippt mig och slingat håret. VÄLBEHÖVLIGT. Hemskaste utväxten i hela Mariannelund. Lisa följde med mig som sällskap och det kändes som ett väldigt bra avslut på sommaren i Säffle. Jobbar sista dagen imorgon, till 20.30. Sedan åker jag på fredag. NIIIIIICE.

gööööör coolt

Beställde en present till pappa.... som han skulle få typ när han fyller år om eeeeh två månader. MEN, jag kunde inte hålla mig idag när det kom på posten. Han fick det med en gång. Hihihihi! Beställde samma till mig, men rosa :D
Så himla coola iphoneskal eller! hihi. Köpta på tradera för 9kr st.
Synd att det bara är en av oss som har iphone... pappa!

ex pojkvän?

Så himla random kväll igår:
1. En kille kommer fram och säger att han har bilder på när jag strular med hans kompis och bah "Ah, men ni var ju typ tillsammans ett tag" oså har man sett killen två gånger i typ hela sitt liv. HAHAHA! Höll ju på att dö. Men det var vad han hade hört i alla fall... undra mer vilka som har hört det?
2. Tar ut pengar och ett gäng killar står och är irriterade på tjejer och säger "Var i helvete har tjejerna med klass tagit vägen" och jag ser mig själv som en värdig kandidat till att vara en tjej med klass så jag svarar dem. "Här?!?!?!?" Varpå de synar mig från topp till tå, fnissar till lite och "aaah!" typ jätteironiskt. Fast att jag har megamycket klass. Aja!
3. En kille fråga om jag ville snaska kotte. HAHAHA! Jag var typ 100% osäker på exakt vad det var, men typ 100% säker på att det var något jag inte ville. (fick googla det idag när jag kom hem, och det var inte så charmande, hehe)

Shopping <3

Beställde lite saker från Nelly. Bland annat detta på bilderna:
Asfin klänning, satt bra också :D Skitbra helt enkelt.
Niceiga skor. Typ 59 eller 69kr på rean. Värt!
En fin guldkedja! Med tassels ;)

Jobb igen

Jahapp, idag är det dags för jobb igen. Men nedräkningen har börjat lite smått. Två veckor kvar, 7 pass kvar. Inte alls mycket kan jag tycka. Sen bär det av till Jönköping igen. Längtar ganska mycket faktiskt.
Aja, ska äta spenatsoppa och ägg nu, sen till jobbet ^^

Super 8

Var hos Josse och kollade film ikväll - Super 8. Kom frästen på, nu hade alla mina svenskalärare gråtit floder. Man skriver ju inte kollade...Men i alla fall, grymt bra film tycker jag. Dakåta Fannings ( Anna hehehehehehe) syster var med i filmen. Hör inte heller hit egentligen.
Det jag vill säga är att jag mitt under filmen klämmer ur mig:
- Undra om den är verklighetsbaserad?
Ja, jo, visst... se filmen så fattar ni!

Grillad sockerkaka

Testade grillad sockerkaka igår. Det var inte så speciellt som jag hade förväntat mig, men det var gott det var det. Hihi. Det var ju lite annorlunda också, och det är ju kul att testa på nya saker med.
Hihi ungefär sådär såg det ut det jag gjorde igår,
Grillad sockerkaka med vaniljglass och honung, fast jag hade sirap istället.
dock är den här bilden lånad i från Charlottes matblogg

Monsterveckan

Jobbar ju som sagt va 62h den här veckan. Avslutar veckan så fint med en galen helg, alltså, jobb ca14h idag, och jobb ca 13h imorrn. Gaaaaaaaaaaaalet. Känner i hela kroppen att jag har tjatat och sprungit och skällt och skrattat i 7 dagar.

Josefine = kejsare

Fick höra idag på jobbet av en anhörig att Napoleons fru hette Josefine, sen förklarade han att Josefine är ett namn man förknippar med kejsare. Tycker det är rätt dubbeltydligt i så fall att jag är rätt kejserlig av mig. Josefine = Kejsare, Caesar = Kejsare! Daaah. Tycker dock att det känns sådär att det mesta i så fall tyder på att jag skulle vara en man. Kejsarinna heter det väl om man är tjej.

Känns lite fel

Alltså, jag tycker att det är jättebra att man kan skänka pengar till röda korset osv vid sms, och där med skänka en engångssumma. Vilket de flesta faktiskt har råd att göra. MEN, däremot tycker jag att det är fel när man någon månad senare får ett sms som uppmanar en om att man ska skänka ännu mer pengar. Visst det behövs pengar, men man behöver inte hoppa på dem som redan har hjälpt till. Tycker jag...

random dröm

Hahaha, kom på idag att jag drömde ännu roligare drömmar inatt.
1. Jag och Elin stod nedanför huset här i Säffle och väntade på bussen, som kom, och åkte förbi, kom igen, åkte förbi oss igen. Och varje ggn var det massa folk som vinkade och skrattade åt oss. Haha! Sen stannade bussen och det var en cirkus buss. Alla var utklädda och det var pratade djur och så sjöng de. EN ASBRA LÅT, och vi kunde den och sjöng med. Hade en asbra text, som jag tyvärr har glömt och det stör mig verkligen. Det handlade om busschauffören i alla fall. Sen tvingade de oss att bada i ett badkar och så stod det en massa killar runt så vi skämdes jättemycket. Hahahha, helt galet. Sen kom vi till Karlstad där vi skulle gå av, och när vi kom av så skrattade alla åt oss för de i cirkusbussen hade klätt ut oss.
2. Jag och Elin skulle åka utomlands. Hade hittat en asbillig resa på nätet och flyget gick från något random ställe ute i skogen. När vi kom dit visade det sig att det var ett B-ställe där de fick sparka igång flygplanen, och dessutom var de assmå. Vår pilot var en tjej som ALDRIG hade flugit ett riktigt flygplan förut. Så jag vägrade och gick av planet, medan Elin for i väg lite upp och ner i luften. Sen ångrade jag mig...

working

Sov och drömde att jag var ute. Assnygg var jag. Festade och hade mig. Träffade värsta roliga människorna. Sen ringde min "chef" eller vad hon nu är. Fast det var ingen dröm. Det hände på riktigt.
Hon: Hej Josefine, vill du jobba idag?
Jag: Men... det här är ju min enda lediga dag på hela veckan!
Hon: Japp, men du är ju ledig nästa vecka:D
Jag: hmmm, aaaah, när skulle jag jobba i så fall?
Hon: 12-20.30!
Jag: Jaja jag jobbar väl då! :P
Hon: Tack va snällt, vila får du göra när du blir gammal!
Jag: Hehe aaah!
Sååååååååå nu ska jag visst iväg och jobba i stället för att göra allt jag tänkt göra här hemma. Typ som att måla en stol. Men det kanske jag också kan göra när jag blir gammal:P haha

hp

Några grejer om Harry Potter filmen idag:
1. Varför var det inte samma lilla fina låt i början av filmen som det har varit i alla andra filmer? ALLA andra filmer. Det tycker jag var dåligt. Den låten är mysig och ska vara där.
2. Tycker det är fail att man har gått och tyckt illa om Snape i 10 år, oså är han inte ens ond liksom.
3. Är det någon som kan förklara för mig (och Elin), är Snape Harrys pappa? Och vad hade den där djursymbolen med det hela att göra? Vad var det för grej med att Snape och Harrys mamma hade lika?
Vill bara veta haha! ;D
Låten, ifall nån undrar vad jag mena ;D

Litte bio sådär

Jobbade 5 timmar idag. Kortaste passet jag har under fyra veckor då alla andra är minst 8h. Så det var skönt. Åkte hem, käkade, hoppade i bilen och tutade iväg till Karlstad. Skaffade nytt simkort, så nu är det vanliga numret som gäller igen (0767788177), träffade Eeeeeeeeeliin, åt mat, gick på Harry Potter! DOG. Älskade filmen lite. Roligaste och bästa av alla. Hihi. Se igen blir!

fy bubblan

Det här kan ha varit den värsta jobbdagen genom historien (eller i alla fall de fem år jag haft sommarjobb). Inte på grund av något som har hänt eller så utan för den otroliga värmen. Seriöst, har lyft ett finger och så har svetten runnit typ. Så himla ofräsch tjej just nu. Duschen blir!

virkat i <3

Hihihihih, äntligen äger jag ett par av de där extremt otroligt jättesnygga virkade shortsen ifrån HM. Lyckligtjej_90!
Sämsta bilden eftersom min kamera suger. Och anledningen till att ni får se lite mage är för att jag inte har hittat någon tröja som passar till shortsen än XD haha