Bamse

Haha, jag är så himla störd ibland. Hittar alltid saker att shoppa, var jag än är. Idag köpte jag en rosa pensel på ICA... alltså en rosa pensel som man ska ha till mat och sånt vettni. Typ pensla bröd eller nått... jag vet faktiskt inte vad man har den till egentligen! Men jag köpte den ändå!
Sen var det ju kortpris på en Bamse film! Stördaste av allt. Den kostade 29kr. Men det är sån himla nostalgi ju. Tror det var min barndomskompis/granne som hade den när vi var små :D Bamse i Trollskogen! Eller? Ska titta på den ikväll, efter Big Brother tänkte jag!

Många tårar

Kan ha varit den bästa dagen i skolan sedan vi började i höstas. Även fast det var skissteknik. Styngve fyller år idag så han bjöd på burkcola och kexchoklad. Haha! Roligast att kexchokladen tydligen har bytt utseende och han vägrade köpa de bitarna som var i ny design, lämnade tillbaka dem och tog de gamla istället. HAHA!
Fast ännu roligare att när alla sitter och ritar porträtt så hör man en ekande rap i hela klassrummet. Behövde inte ens kolla upp från pappret för att veta att det var min älskade vän Elin som hade yttrat sig! Höll på att skratta ihjäl mig verkligen. Herregud! Har inge smink kvar iaf... haha!

godmorgon

Var en trevlig kväll igår. Fick ett Linda Bengtzing infall och lovade om inte hon gick vidare så skulle jag stanna kvar hos Elin hela kvällen, och inte gå ut. Som tur var så gick ju Bengtzing vidare dåva. Hon var ju inte ens bra? haha. Vi tänkte gå till Sliver, men insåg och fick bekräftat att vi var för små. Så vi hamnade på Centrum! Vilket inte var fyskam. Var nog den roligaste kvällen jag har haft där. Något band spelade. Någon som vet vilka de var ens? Jag stod iaf längst fram och diggade vettni. Pratade med en raggare! haha.
Måste vara parningstider nu med tror jag, för killarna gick runt som brunstiga tjurar hela kvällen. Nä, men det var en trevlig kväll.

TAGGA!!!!

Gryyyyymt taggad på utgång ikväll alltså. Sådär övertaggad så det säkert kommer bli soppa av allt. MEEEEEEEEEEEEN, ändå! Med en liter vin och lite cider ska det nog bli en bra kväll :D iiiiiiiiiiih.
Har bara en pose nu för tiden... tummarna upp och böja lite på knäna.
Men ha en bra kväll allehop, tjarå!

Haha skit också

Ofta man går genom stan, nyss tränat, och så kommer de ifrån tidningen och vill ta kort på en vettni... Hoppas verkligen inte att några snygga killar läser Jönköpings posten, för då är det kört för mig, forever! Kul också att de frågade en fråga om någon jag inte hade den blekaste aning om. Nån mode grej... som tydligen skolan anordnar...
Ofta en liten kille står och nyper en i låret när man står i kö också. Haha! Känns som om att vad som helst kan hända idag alltså. Känns bra!!!! :D
ungefär såhär kommer jag se ut i tidningen, fast aningen rödare i ansiktet!

hihihih

Köpt världens sötaste shorts. Hängslebyxeshorts! Ser ut som en skitunge i dem, men ändå :)

Nässpray

Det här är en stor dag i mitt liv. För imorse, när jag vaknade med en nedblodad kudde, så bestämde jag mig att nu får det vara nog med nässpray! Shit asså. Haha! Har inte tagit nässpray på hela dagen, vilket är första gången på ungefär 14 månader. Niiiiiiiiiiice. Visserligen äter jag allergitabletter, sinova och tar allerginässpray istället.... meeeeeeeeeen ändå.
Är btw party i korridoren, ett riktigt jäkla party må jag säga. Sitter instängd på rummet som en grinig gammel tant och tänker "Hur kan ungdomarna spela så hög musik tro...att de inte får ont i örat!" hahah. Så himla vuxen ibland är jag. Nä, men det känns som jag är med på festen, för det är sjukt hög musik. Och jag är kissnödig, men vet inte om jag vågar gå ut faktiskt...får se, måste ju kissa liksom!

HTML och JavaScript

Ska strax till skolan för en 4 timmars webbprogrammeringslabb. WOHO! Not
Nä, men jag tror iaf att HTML och JavaScript ska bli lite lättare än SQL. Hör bara hur det låter. Så himla nördigt. Haha! Fast, ska väl kanske se till att försöka klara labben jag inte klarade för tre veckor sedan också.
MEN DET ÄR FREDAG HÖRRNI!

men alltså va?

Alltså seriöst så undrar jag vart detta är på väg. Imorse hittade jag min handduk liggandes på golvet ute i korridoren, med en liggande ölburk bredvid. Så någon har alltså använt den till att torka upp öl. Känns sådär att personen dessutom har låtit handduken ligga kvar, men gjort sig besväret att slänga ölburken. TVÄTTA MIN HANDDUK?????
Har lagt intresse på tre lägenheter nu och hoppas för allt i världen att det går vägen.

JAG DÖR

Vill bara förbereda Nelly på vad som kommer att hända nästa gång jag kommer hem!!! hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah LOOOOOOOOOOOOOVE

ny uppgift

Vi har i uppgift att göra två textaffischer till Hultsfredsfestivalen, i marknadskommunikationen. Det är ganska svårt faktiskt. För man får liksom inte göra så att det liknar några former eller biler eller så. Utan bara text lite random utplacerat typ. Fast design då... daah!
Håller på att greja för fullt iaf... får se hur det slutar...
(OCH, okej, jag har hittat på väldigt många artister själv... hehe)

haha

Det är sånthär min mamma sysslar med på nyllebooken:

Alltså...

Funderade på det förut, om jag skulle skriva till min hyresvärd om den afrikanska musiken i mitt rum om kvällarna...
"Hej
Om kvällarna så kommer det lite mystisk musik och lite röster i mitt rum. Jag har verkligen ingen aning om var de kommer ifrån, men jag vore tacksam om ni såg över detta med en gång då det stör min sömn! Det krafsar lite i väggarna då och då också, kanske råttor som låter? Dock misstänker jag inte råttorna för att spela något som låter som afrikansk popmusik...BTW, skicka någon hit på kvällen, när jag ska sova, för det är endast då det låter!
// Josefine"
Eller hur fan förklara man det liksom? NO IDEA! En sak är säker, sådär kan jag inte skriva iallafall.
I med öronproppar, godnatt!

Kvällen

Har faktiskt hunnit med mycket sedan jag kom hem... typ, duschat, ätit apelsin, grejat lite i illustrator och skrivit ett nytt CV. Inte klokt vad jag är bra! haha. Och snart börjar Big Brother också... som Elin typ har fått mig att kolla på. Haha!

Öppet hus

Kändes roligt att vi var på öppet hus idag, på Jensen gymnasium! Var liksom 4 år sedan man själv skulle börja gymnasiet... hehe! Allt för grupparbetet minsann. Kul också att de flesta trodde att vi verkligen skulle börja gymnasiet, och tyckte absolut att Jensen var skolan för oss. Haha! Dock var det en väldigt fräsch skola.

Dolda kameran

Alltså, trodde det var ett skämt igår när jag skulle gå och lägga mig. Klockan var typ tolv när jag släckte och musiken dånade verkligen i rummet. Tände lampan och kollade att jag hade stängt av datorn, och det hade jag. Lyssnade genom väggen om det var grannen som hade så hög musik, men där inne var det helt tyst. Öppnade fönstret och kollade om det kom utifrån, men knäpptyst var det. Gick ut i korridoren och kollade - knäpptyst! MEN I MITT RUM SPELADES DET MUSIK. Höll på att få spader. Var inte ens bra musik, typ afrikansk eller något? Och jag fattar verkligen inte var den kom ifrån! Den slutade inte förrns vid halv två heller.

Broken

Handlade upp min sista 100-lapp idag. Mjölk, matlagningsgrädde, blåbärssoppa, blodapelsiner, skinka och nässpray blev det. Så nu har jag 4kr att leva på till veckan... men inga sura miner, pengar på freda! haha.
Känns dock jävligt fail att ha så lite pengar.
Nu när jag har så lite pengar tänkte jag frästen att det var dags att söka sommarjobb. Så har sökt två stycken nu ikväll. Väntar svar från ett med, där de inte visste än... Ett jobb som vore drömjobbet! Eller ja, det vore det roligaste jobbet jag skulle kunna få nu i sommar *håller tummarna*

nämen

Haha, slog på tv:n alldeles nyss... och bruset i bilden var borta! :D Så himla bra vettni. Efter 6 månader här så är bilden bra. Äntligen ser jag ordentligt vad bilden på tv föreställer. Skitbra ju!

Fail

Fail att jag och Elin skulle vara duktiga och drog till skolan för att göra lite frivilliga övningsuppgifter i webbprogrammering, och att vi inte ens fick igång programmet! Vi gav upp efter ett tag, kände oss misslyckade, och stack till Friskis och tränade istället. Mer värt faktiskt! haha.
Nu blir det OTH, te och mys resten av den här söndagen :)

shit

Alltså, det här nya träningspasset som jag och Elin har fått måste träna muskler som jag ALDRIG någonsin har tränat i hela mitt liv. För de där jävla musklerna är så otränade att det räcker iprincip att jag lyfter en liten vikt så får jag träningsvärk. Går som en tant, igen! Gnyr till så fort jag rör mig lite. GÖR SÅ JÄVLA ONT! haha.
Har haft en trevlig kväll tillsammans med Elin, Maria och Sanna. Vi gjorde typ världens godaste fruktsallad, med glass till. Oså tittade vi på melodifestivalen, och Eric Saade <3
Så himla gött vare! :D

cha cha

Sparade ASMYCKET pengar igår - genom att shoppa på rean!
Köpte en klänning på MQ för 79kr, kostade 400 från början. Sparade över 300kr. Köpte två par örhängen och ett halsband på BIKBOK - 59kr tillsammans. Och det skulle ha kostat 230kr! Sparade 170kr! Så himla bra vettni.

MEn åh

Var så arg igår när jag kom hem:
- Jag som inte ens har astma fick nästan en astmaattack av att min granne röker in genom mitt fönster. Luktade apa i hela rummet och tycker det sitter kvar i kudden!
- Någon bestämde sig för att det var en bra idé att sätta igång och flytta på saker nedanför här. Sopbil kanske? Men kom igen, vaknade 3 av det?
DESSUTOM vaknade jag vid sju av den där jävla borren. Seriöst! Jag vill bara gråta varenda gång jag vaknar av den! Så himla irriterande är det. Inte ska de vara klara förrns i april heller. Då har jag fått stå ut med det här i 8 månader. Mmmh, trevligt! haha. Hoppas att jag blir bjuden på invigningen av den nya gallerian...because Im worth it!

farbror blå

Var värsta polispådraget här utanför igår vettni! haha.
Vi hörde någon skrika utanför bah:
- Slå inte på sakerna!
- HÅLL KÄFTEN!
- Slå INTE på sakerna!!!!!
- HÅÅÅÅÅÅÅÅÅLL KÄFTEN!
så stod det nån byggarbetare på gatan och nån gubbe stod och slog emot honom. Sen stod det ungefär 10 (?) andra byggarbetare och bara tittade på. Schyrre! Ens arbetskollega får lite stryk och man bara tittar på <3 Sen gick en kvinna ur bilen och skrek att hon skulle ringa polisen. Typ en minut senare kom en piketbil med 5 poliser, då sprang han som slogs. Rätt smart gjort av han, tror jag!

Sittning

Var sittning igår! :) Barnförbjudet var temat såatte... hehe! Snygga var vi.

Im going home

Om en dryg timme ska jag med bussen till Karlstad, för att sedan ta bussen hem till Jönköping igen. Blir nice att komma tillbaka. Även om det är skönt att komma till Värmland, så är det ju i Jönköping jag har mitt liv just nu. Och nu när jag ändå har varit i Säffle och Karlstad och hälsat på rätt mycket på kort tid så ska det bli spännande att folk kommer och hälsar på mig där jag bor!!!!!!!!!!!!!???????

Slaveri

Sitter och tittar på lite olika textkurser man kan läsa på universitetsnivå... när jag sökte på studera så kom "Slaveriv och slavhandel då och nu" som man tydligen kan läsa i Jönköping. Och då undrar jag lite bara, vem läser det? Eller VARFÖR läser man det? Vad utbildar man sig till? Maffiaboss? Chef?
En annan kurs som kom upp var en kurs om varulvar, vampyrer och andra väsen - Också i Jönköping. Vad vill man bli då? Stephenie Meyer?

Kungarna av Värmland

Hahaha, tyckte att det här var lite sött faktiskt.

Sanna fyllde 21

Var en trevlig kväll med massa vänner :D

Bra helg

Avslutar en kanonhelg med mys och film hos Enneby!
Hörs senare :)

solen i ögat

Vaknade klockan nio, av att jag hade solen i ögat... haha så himla jobbigt!
Menmen, vaknade ändå vid en rätt bra tid, för nu hinner jag med tåget till Karlstad vid tolv. Fett billigt att åka tåg ju... 48kr! Det kostar liksom 71kr att ta bussen. Ska iaf möta Sanna på stan, kika lite, systemet, äta och hem till henne för party ikväll! Peppad tjej!
hehe, hade glömd dra ner hela rullgardinen

snö

Haha precis som man trodde det var vår så kommer snön igen liksom! Aja, ska det vara snö så ska det vara redigt med snö i alla fall. Och det har vi ju fått... i alla fall hemma i Säffle!

Skulle sova

Egentligen tänkte jag sova strax efter jag hade lagt mig i sängen vid halv tio... Eller åtminstone starta en film och somna till! Så blev det inte riktigt.
Men det är skönt att vara hemma. Blev hämtad av min chaufför uppe vid stationen, och blev mött av bebisen när jag kom hem. Mamma och pappa hade gjort bbq biffar och klyftpotatis och det var typ det godaste jag har ätit sedan jag var hemma sist! haha.

Back home

Om en timme hoppar jag på bussen hem till Värmland igen. Ska bli lite skönt faktiskt. Komma hem, träffa familjen, Nelly, fira att Sanna har blivit ett år äldre, göra Karlstad osäkert, njuta av cheesecake och frukost som syrran ska bjuda på! Bara vara allmänt kung i Värmland i några dagar. Narre!
Hemma på min gata i stan! ;D

Ibland vettni

Ibland blir jag nästan rädd för mig själv! Kom på mig själv med att ha glömt bort koden till mitt mobila bredband. Sitter och funderar ett tag på massa olika kombinationer som det kan vara. Skriver ner alla jag kommer på... slutar med att jag har 20 olika. Prickar rätt på första försöket!
Har varit en bra dag idag ändå. Skolan, softade mest känns det som... eller så var det väldigt lätt det vi gjorde! ;) haha. Sen tränade vi...även om kroppen fortfarande känns som en kärrings! Sen hem till Bitchi för filmmys hela kvällen :D

I värmland...

Läser ju som sagt en extrakurs i skissteknik, och igår skulle vi skissa hus. (Bland annat bilden här nedan) och så säger min lärare:
"Ja, de där små stugorna är dyra ska ni veta, de kan ta upp till en miljon för en såndär liten en...Så dyrt  har ni det väl inte i de Värmländska skogarna Josefine?"
HAHA, Styngve, är allt bra skön ibland må jag säga.

Åsa-Nisse

Blev ingen träning idag, bestämde vi när vi båda insåg att vi verkligen är lika stela i kroppen som vilken 90 åring som helst. Såå.... det blev gå på förhandsvisning på bio istället. Gratis är gott! haha. Blev att smygpremiär på den nya Åsa-Nisse filmen. Haha! Så himla rolig film. Så den borde ni se sen när den går på bio :D


håhåjaja

Känner mig verkligen som en tant i kroppen idag. Har inte lyckats att böja mig ner och sätta på mig strumpor än... men snart måste jag klara det eftersom jag ska till skolan snart. Hm! Helt galet är det. Träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade typ. Går som om att jag är gravid med typ...
men men, på't igen efter 4timmars föreläsningen i webbprogrammering!

Plopp

Tycker att ploppen är väldigt söt just nu... Peppar mig själv med pussar, kramar, lycka och lite kärlek! hihi. Någon som vet varför det står så på omslaget? Är det för att det är alla hjärtans dag snart eller? Hoppas det jämt står så!

ashdjasfsa

Har ALDRIG varit så trött i kroppen som jag blev efter dagens träning! Heeeelt galet. Vårt nya pass kommer göra susen tror jag. Haha! Instruktören konstaterade också att jag svankar, och berättade att det gör att jag har kortare muskler i låren! Bra att veta? haha.
Efteråt så badade vi ångbastu och grejer innan det var dags för skissteknik. En rätt värd dag ändå måste jag säga!

what

Ska upp 06.30 imorgon! Känns sådär alltså. Vad tänkte jag och Elin på när vi sa ja till en gymintroduktion kl 08.00, en måndag, när vi börjar 13.00? hm, haha! Ska i alla fall bli gött att få ett till program man kan köra. Så man inte nöter ut det gamla liksom.
För övrigt är jag fast i Tree Hill för tillfället. Umgås mest med Brooke och Peyton. Dejtar Lucas och ibland Nathan... beror lite på humör. Life is good.

Skor

Köpte årets första par skor igår. Kände att det var länge sen jag köpte ett par nu... senast var ju liksom så lång tillbaka som i slutet av december...Över en månad sedan ju :) hihi!

Pumps från Skopunkten.com
Bilden gör dem dock inte rättvisa tycker jag. De är snyggare i verkligheten :)

Thihi

Jobbigt när man kommer på en vecka efteråt att man har gjort bort sig rätt mycket. Liksom förträngt hela grejen! HAHA. Dör lite inombords faktiskt, och hoppas att den personen var full nog för att ha glömt bort det med.

Men den här helgen har varit lugn. Inte sprungit full i korridoren, inte flirtat med allt och alla, inte låtit munnen gå i ett, inte frågat om någon hejar på Färjestad, inte överdrivit min värmländska och inte druckit en droppe alkohol. Ja herregud, jag har minsann hållit mig i skinnet må jag säga.


NOTE: Danny var bäst och snyggast igår på Melodifestivalen!

Reklam

HAHA, tycker den här reklamen är lite småkul... lite oväntad sådär. Fnittrar alltid till när Darin kommer där och bara "Tja!" hahahahaha. Den lille sprätten!

haha xxl

Köpte lip plumber för någon vecka sedan. Så att läpparna skulle bli XXL... men jag vet inte jag! Snarare glittrar det bara lite xl kanske ;D haha.
Skitsamma, är en bra dag idag. Elin är frisk <3 och det blir melodifestivalen hos Maria ikväll :D Niiiiice
njaaa... så mycket större är inte läpparna :( haha!

nu blir det fredagsmys

Kan ha varit den värsta labben någonsin idag! Hatar den av hela mitt hjärta. IG i webbprogrammering for sure! Klarade den inte ens på fyra timmar liksom. Fick aldrig hjälp och när jag väl fick hjälp så lät det som läraren pratade latin så det hjälpte ju inte mycket ändå. Blev en trevlig och lång lunch på Shanghai med Bitchi, Maria och Sanna iaf!
Så nu ska jag göra mig i ordning lite för att åka till vattenkoppssjuka Elin och äta lite tacos :) Blir väl lite film och så antar jag. Fredagsmys helt enkelt. Soooooft!

piktogramar

Håller på med piktogram i skolan nu... igen känns det som! Var typ ett år sen jag gjorde det? Typ! Men är iaf sommar OS den här gången! haha.


Dalvik

Drar upp till Dalvik en sväng och käkar pizza och spelar wii med Anna och Bitchi! :) haha! Ryktas om att vi ska färga Bitchis hår också...Kan ju bli spännande! har aldrig färgat något hår i hela mitt liv.
Är sådär fint tossig i håret idag igen... Vad har jag gjort liksom? haha

Onsdag

Onsdag idag. Två timmars föreläsning bara. Gött!
Slutar klockan tooooolv! yey.

men haha

Somnade med blött hår igår btw...värsta krullisen var jag när jag vaknade!

Känns i huvudet idag

Började läsa den där boken igår. Grät konstant från sidan 72 till sidan 164! Sen orkade jag inte läsa mer. Gjorde så himla ont i både huvudet och magen, och kudden var så himla blöt. Haha! Dessutom känns det i huvudet idag, fast det gör det ju jämt när man har gråtit mycket liksom.
Ska fortsätta läsa boken nu ikväll tänkte jag. Fast efter jag har sett Gossip girl och 90201 :)