Chillidill

Sitter som en jättebebis och chillar i soffan just nu. Kom på mig själv med att sitta och bara titta rakt fram. Känner mig rätt slut som människa och det ska bli så galet gött att sova imorrn och inte behöva sitta i sjuttioelva timmar framför datorn och komma hem och ha fyrkantiga ögon och ett huvud tungt som bly.
Tyckte den här bilden var rolig. Jag blundar... haha jag blundar typ ALDRIG på kort.

Jeansprojekt

Vi lämnade frästen in vårt Jeansprojekt till tryckeri idag. Känns skönt att vara nääääästan klar. Hehe.Vi skulle få sakerna i slutet av veckan så ska vi bara göra klart en sak. Niiiiiiice!
Här har vi en av sakerna vi har gjort i projektet! :)
Här är en skiss på hemsidan, och Maddes lille goding på framsidan :D

Önskelista

Sitter och skriver en önskelista. När jag var liten och mamma och jag skrev min önskelista, och vi var klara så sa jag "Åh mamma, tänk va mycket julklappar jag kommer få!", det är i alla fall vad mamma säger att jag sa! Och så skrattar hon sitt ondaste skratt och säger "Du var så dum och trodde du skulle få allt som fanns på listan."
Ja vilka minnen....

Man bah IQ - 100

Elin läser från aftonbladet: Planet åkte in i bergvägg!
Två dagar senare...
Jag: Du Elin, jag läste den där artikeln och planeten och fattade inte förrns jag såg bilden att det stod PLANET som i flygplan.
Elin: JAHA var det ett flygplan, ja det är ju logiskt!
Älskar nä vi missuppfattar det som står. Finns inge roligare. Händer rääääääätt ofta.

Googla

Idag mina vänner har jag googlat på sjukdom igen. Har tvingat mig själv att inte göra det för att jag vet hur rädd jag blir. Har funkat i någon månad nu! Idag gick det inte längre, var dock första gången någonsin symtonen inte stämde alls. Som tur var! Annars hade jag haft en sömnlös natt framför mig :)

Kååårv

Var på julskyltningen med Elin och Isabelle en sväng förut. Fett värt att IKEA stod och delade ut gratis korv med bröd! Bästa korven i hela världen. Annars var det mest regnit och blåsigt. Men lite mysigt var det med ju. Det är det ju alltid. Hihi!

Ferre

Ja, var ju litte party igår dåva. Det var trevligt. Inge röj eller så, men trevligt. Sen drog vi till Klubb Enkelt där J-son spelade. Var också trevligt. SJUKT mycket tjejer bara. För lite killar... hehe.
Elin och jag blandade nyponsoppsdrink! :)

Systeryster

Evelina: Vem är fullast egentligen? Jag som sitter hemma i sängen, eller du som sitter i en buske?
Jag: Jag sitter inte i en buske! Jag sitter i en busskur!

like there´s no tomorrow

Taggad till tusen för party nu! Håller på att göra mig i ordining... eller ja, typ bestämma vad jag ska ha på mig. Haha! Alltid lika svårt alltså. Nä men idag blire fullt ös och utan några hämningar. Göttmos!

och och och

Köpte ett par rätt awesome paljettshorts också...
MEN nu blir det julklappar för resten av pengarna! Lovar... typ!

P-E-N-G-A-R

Lyckan när pengarna från CSN kommer alltså. Firade med en runda på stan igår. Köpte världens kanske finaste poncho på Vero Moda. Det är så långt i från min stil man kan komma känns det som. Men den här var Josefinig. Så ja, jag köpte den som sagt.
En typ virkad med knappar i sidan så att den inte blir så stor.

Fotosekvens

Var btw duktig och var och fotade min fotosekvens idag. En uppgift vi har i filmkunskap i skolan. Fota en arbetskvinna eller arbetsman. Fotade inne på Village här i stan. Blev helt ok :) hon inne på Village som jag fotade var i alla fall jättesöt och verkligen duktig på att ställa upp på kort. Elin med! Hihi.
En av bilderna som jag inte ska ha med ;) haha!

julgranen

Fick julgranen idag. Den rosa alltså. Fett söt är den.

Breaking dawn

Var med tjejerna och såg Breaking dawn idag. Sjukt bra såklart. Bäst av alla filmer hittills faktiskt. MEN nu tänkte jag berätta om min skräck för att gå på bio. De två senaste gångerna har slutat med panik. Lite cellskräck tror jag. Förra gången jag var på bio, i Stockholm, så tyckte både jag och min syster att det lät som folk sköt och släppte bomber utanför. Jag satt som på nålar och väntade på att vi skulle flyga i luften.
IDAG, tyckte både jag och Anna att det luktade bränt inne i salongen och jag väntade på att larmet skulle gå och jag typ skulle brinna inne. Hemskt är det. Och varje gång någon lämnar salen så tror jag att den har lämnat en bomb efter sig och därför sticker själv. Jag vet, jag är paranoid...
Men som sagt, filmen var bra! Jag ÄLSKAR Edward... och Jacob!
Jag och Elin köpte Twilight menyn, då fick man det svarta otroligt fina armbandet! Och en mugg. Med karaktärerna på. Haha! Fett värt

Pink Chirstmas

Kom på att jag ville julpynta nu. Hehe! Så äre ju såhär dåva att jag har bara en adventsljusstake och en julbock, så det gick rätt snabbt...Tråkigt. Satte mig och tittade på julsaker på nätet istället. Hittade en rosa liten julgran som jag råkade klicka hem. Helt awesome!

...

Vet ni vad som suger?
Att jag saknar allt och alla hemma i Värlmand mer än vad dom saknar mig!

En bild

Tog frästen en nice bild häromdagen när vi tog en promme till Maxi.
Hihi, alla som ser Pretty Little Liars, it´f from -A
Ska ut och fota med nya kameran nån dag också. Har inte gjort det än. Det är lite dåligt. Men bra bild den här över för att vara tagen med Ajfånen tycker jag.

How come

Varje kväll vi är hos mig så börjar det med att det ser ut ungefär såhär:

Sedan typ 7 timmar senare ser det ut såhär:
Det är TUR att jag inte är petig! Det är tur att jag inte går och plockar efter folk hela tiden. Eller som säger saker man inte får göra. Precis som om att man vore värsta vildingen. Nä, detta är Josefine style. Haha!

Dyrt

Hittade världens dyraste Angry Bird. Eller om det är världens dyraste Galaxy telefon. Eftersom man får en Angry Bird med när man köper telefonen. Men vem köper en telefon för 1 mille?

Absolut tönt

What goes around comes around säger man ju. Var inne på HLK och intervjuade några idag. En timme senare kom de med en filmkamera och skulle intervjua oss.
- Vem vill du se som julvärd för svt i år?
Vill ni veta vad jag svarade?
- Idol-Robin!
- Varför? Frågade de då.
- För att han är snygg! Svarade jag.
Såatte, nu är det besvisat. Ingen är töntigare än jag.

Vuxet

Imorgon ska jag och Elin på möte med marknadsföraren av Högskolan för lärande och kommunikation för att diskutera vad hon tycker ska vara med i vår skoluppgift som vi ska göra. En film om skolan. Känner hur åldern stiger med 5år bara jag säger att vi ska på möte. Hur ska det gå tro? Ja, med två värmlänningar vet man aldrig...

Men är jag kul eller

Skrattade så mycket åt mig själv idag att jag höll på att kissa på mig.
Vi testfilmade och testintervjuade mig. Undra om jag alltid är så störd? Svara inte på det!

Justin Bieber

JAG ÄLSKAR DEN HÄR!!! Ni måste verkligen se hela. Man älskar tjejen som gråter, och man älskar Justin Bieber. Haha!

Skolwork

I grafisk design nu så har vi ett grupparbete där det går ut på att göra en grafisk profil åt ett jeansföretag (på låtsas då), pojkar & flickor har vi döpt företaget till och gör barnjeans med förstärkningar vid knäna. Hur bra? haha. Idag gjorde vi klart loggan och bestämde vad vi ska göra tills på måndag. Jag ska göra en påse, och ett märke som vi ska ha på jeansen. Vilket inte skiljer sig så mycket ifrån loggan. Sjukt rolig uppgift är det i alla fall :D
Såhär ser loggan ut. Två versioner som ni kanske ser. Men ibland blir det ju faktiskt svart bakgrund, och ibland blir det vit. Beror helt på vad man gör.

Äckligaste

Drömde verkligen äckligaste drömmen inatt.
I drömmen vaknade jag, skulle på toa, och jag tände aldrig lampan i badrummet, men tyckte att det kändes konstigt på golvet. Så tände jag lampan och så stod jag på en död fågel, och det var fjädrar på hela golvet och någon hade skrivit över hela väggarna med blod och pennor. Så stängdes toadörren igen och jag kunde inte komma ut. Och så vaknade jag av att jag grät. I DRÖMMEN. Skulle gå och titta på toa om jag hade drömt eller inte. Men fågeln låg kvar och allt var som innan. Sprang och la mig under täcket, och så började saker i rummet flyga runt och någon stod och försökte dra av mig täcket. Vaknade av att jag låg under täcket och grät. Sprang till toa för att se om fågeln var kvar. Vilket den inte var, utan det såg ut som vanlig. Så himla äckligt att drömma att man vaknar i drömmen oså drömmer man fortfarande men tror det är på riktigt. Uscha!

Röststyrning

I fredags upptäckte vi (Jag,Isabelle och Elin) röststyrningen på Iphonen. Jätteroligt tyckte vi.
Så sa jag till telefonen:
- Ring ett svin!
Och så skrattade vi allihop.
- Ringer Josefine Caesar
Svarade telefonen. IN YOUR FACE liksom.
Då sa jag:
- Ring en snygg kille!
Och alla skrattade igen.
- Spelar albumet Singel.
Svarade telefonen. IN YOUR FACE igen.

Middag

Var ju som sagt hos Isabelle nu ikväll. Hon bjöd på linsgryta och hallonkaka till efterrätt. Väldigt gött var det. Ska börja äta linser jag också. Haha! Sedan tittade vi på Harry Potter, eftersom vårt Harry Potter maraton inte har tagit slut än. Och så åt vi popcorn också! En superduper mysig kväll blev det.

life is good

Såhär långt har jag kommit idag. Från sängen, till soffan, till duschen, till soffan igen. Ska snaaart ta tag i mig själv. Göra mig i ordning och åka till Isabelle för mat och film. Soft söndag.

<3

Läste just på aftonbladet att Robin Stjernberg är "singel och jävligt sökande". SYND att jag inte åkte till Linköping idag för att presentera mig. "Hej Robin, det är jag, din framtida fru!". Bara för att han ska slippa leta efter mig mera. Så nära, men ändå så långt bort. Haha! Fjantigtjej_90. Men han är väl fin den där Robin?

Ett kanske

Fick mitt första "Kanske" idag när det gäller praktik. Är så lycklig så jag vet inte vad. Haha! Och då är det bara ett kanske. Ska fixa ihop lite saker som jag kan skicka iväg och sen ringa igen nästa vecka. Hoppas, hoppas, hoppas!

11.11.11

Coolaste datumet på länge idag. Skulle lätt kunna byta ut mitt födelsenummer för att få ha 11.11.11 :) Stencoolt ju.
Sovmorgon idag. Vilket behövdes. Ångrar nu i efterhand att jag inte ställde klockan på 11.11. DET HADE VARIT ÄNNU COOLARE. Ställde den på 09.30 istället! Fail.
Aja, har inget att säga, förutom att jag bakade muffins igår. Muffins med passionsfruktsfrosting på. Asgött blev det.

Räkmackor <3

Hihi har ätit hemmagjorda räkmackor tillsammans med världens bästa tjejer ikväll. Dessutom så testade vi på "Coke float" som kan ha varit bland det äckligaste jag ätit faktiskt. Haha! Vi har sett i så många filmer osv att de har cola med glass i. Så vi var ju tvugna att testa...
Vardagslyx på hög nivå tycker jag :) God mat och vänner <3

Blitt med kamera!

Bestämde mig lite hastigt igår för att jag ville köpa mig en kamera. Hehe! Får mina impulsköp. I alla fall så diskuterade jag lite fram och tillbaka med pappa och idag åkte jag till elgiganten för att titta på de två kamerorna det stod emellan. En Canon eller en Sony. Blev Sony! Den "moderna" versionen av en systemkamera blev det. En kamera utan spegel som ligger i kameran och slår. Just nu känner jag mig fett nöjd och längtar som fan efter att få fota med den!
Kamera huset på den här systemkameran är mycket mindre än på en vanlig systemkamera. Helt awesome!

Blicktrick uppgift 2


Yes Man

Är det något folk i reklambranschen borde lära sig så är det att säga "JA!" till oss stackars studenter som vill ha praktik. Kanske bara är jag som har det problemet. Men jag fattar faktiskt inte hur någon kan säga nej när en student ringer och erbjuder sig att jobba 8 veckor gratis åt företaget!

Gå på vattnet

Vi fick se en film idag på marknadskommunikationen. Det var några som typ hade som sport att kunna springa fort och på så sätt "gå" på vattnet. Både jag och Elin satt och var helt till oss för att det var så himla coolt. Vi planderade nästan att vi skulle testa...
Sen efter klippet så frågar läraren vad klassen tyckte om filmen och någon svarar:
"Snygg trickfilmning!"
CHOCKEN när man får reda på att att man inte kan gå på vattnet... Känner mig fortfarande dum som trodde att filmen var sann :(
Här är klippet om ni nu vill se det... Man tror ju på det eller hur?

En söndag

- Vaknade 11.40, alltså typ 4 timmar för sent.
- Drog och tränade med Elin på en gång.
- Solade
- Gick till biblioteket för första ggn här i Jönköping.
- Gick till Maxi
- Tvättat 7 miljoner maskiner med tvätt.
- Väntar på sista maskinen nu.
Sen ska jag äta mat... har inte hunnit göra det idag än.

Som 14 igen

Åh frästen har ni sett Robin i idol eller? Honom önskar jag mig i julklapp. Känner mig lite som 14 igen (behöver jag säga Darin?) när jag ser honom i idol. Sjuuuuuukt bra. Det är liksom så att jag vill ha massa bilder på honom och sätta upp på väggen. Nästan. Ska gifta mig med honom, han vet bara inte om det än.

Lördag

Fick en liten chock när jag vaknade idag och klockan var 11.40! Trodde klockan gick fel. Så var det tyvärr inte. Sovit bort halv dagen. Resterande tid idag har spenderas med en prommenad ut till A6, köpa en badrumsmatta (Sådär några månader senare), vilket blev skitbra. Känns nästan hemtrevligt inne på toa ju...Gjorde ett fynd på ljus också, köpte fyra ljus som egentligen skulle ha kostat 84kr, jag betalade 18kr.
Sen blev det skräckfilmskväll med Elin och Bitchen. Lite scary var det nog, men vi avrundade så fint med Abduction. Hihi. Nått fint att titta på behöver man faktiskt...
En trevlig liten matta va?
Fyra rosa blockljus. Perfekt för en adventsljusstake :D
Gäller att vara ute i god tid!

Blicktrick?

Fått i skoluppgift att göra en annons med blicktrick. Har varit sämst på att komma på ideér till vad jag ska göra. Så till slut så blev det denna nedan här. Hoppas ju att lärarn tycker att den är lite bra i alla fall. Man vet aldrig med honom alltså...

kvinnlig intuition

Igår när jag gick och la mig så kände jag på mig att det var något jag skulle göra idag. Det har liksom varit så hela veckan. Jag har vetat att det är nått idag, men kom verkligen inte på vad det var. Så jag ställde klockan på 09.30 och tänkte att jag kommer nog på det när jag vaknar. Det gjorde jag inte. Sen ringde de från vårdcentralen 10.00.
Haha, så det var alltså det som skulle hända. Blev en liten besvikelse faktiskt. Det var inget mer spännande.

Grand finale

Idag körde vi sista dagen på partyveckan. Hehe! Fyra gånger på en vecka tar på kroppen lite känner jag. Imorgon ska jag därför börja med att sova aslänge. Sedan ska jag ligga kvar i sängen och bara ligga där. Sen får vi se vad som händer efter det, sooooooooooooofta antagligen. Glida runt i OnePiecen blir nog.

Vinnaren

Hihi, igår avslutades "Halv åtta hos mig"-tävlingen som jag, Elin, Anna, Isabelle och Maria har haft nu under hösten. Har varit de trevligaste och bästa måndagarna i hela mitt liv. Massa god och spännande mat, trevligt sällskap och roliga kvällar liksom. Anna var sist ut och serverade asgod mat. Förrätt var räkröra på bröd och avokado <3, egna hamburgare, nån typ av pommes till varmrätt. Sen till efterrätt var det chokladkaka. Mums!
Vi röstade också igår då. Hihi, jag vann och fick 36p! Stolt över mig själv alltså. Borde ha blivit kock. Än är det inte för sent må jag säga.
Detta måste vi verkligen göra om!!!!
Någon undrade över min meny, och här är det jag serverade när det var min tur :)

blondie

Okej, färgningen blev bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Jag har inte gult hår! Det var liksom målet med det hela, att få det att förbli blont utan utväxt då...
Är superblond...