Drömmar

Har börjat att drömma så konstiga saker nu igen. Och alltså, det är verkligen konstigt!!!

Inatt bara:
Skulle ta buss 11 ut till Herrhagen, dock ändrades det och det blev buss 13 till Norrstrand istället. Hamnade långt ute på landet och i en korsning som jag visste att man åkte antingnen till Herrhagen eller Norrstrand, där gick jag av. Var jättefint väder och var precis vid vattnet. Ser en pulvermoskartong hoppa omkring på vattnet och går ner för att se vad det är. Då är det en aborre som bor i den kartongen. Så jag går ner i vattnet som är jättegrunt och börjar jaga den här aborren. Helt plötsligt så har jag vatten ända upp till hakan och då stannar aborren och börjar prata med mig. Jag erbjuder aborren en större kartong om han vill bli vän med mig.
   Sen börjar jag gå hem och är jätteglad över att jag har fått en ny vän. Mobilen piper till och jag får ett sms från Mr. X som skriver "Tja gör du? Är med Sanna jag, hehehehehe!" (En helt okänd Sanna, handlade det om) och precis efter det sms:et så åker de förbi mig i en knallblå bli och pekar finger mot mig. Blir ledsen och vill tillbaka till min vän aborren, men går hem och är hemma sent på kvällen.
   Grannen har fest och massa Säfflefolk är där. Min granne är där och bjuder över mig till festen som visar sig hållas av två skitsnygga killar som är syskon. Ingen från Säffle kommer ihåg mig fast att jag på något sätt känner dem alla. Försöker förtvivlat få dem att komma ihåg mig med det går inte. Vill gå hem så går ut i hallen för att hitta min jacka. Istället ser jag en dörr som står öppen, går in genom dörren och helt bara sådär så står jag i min egen hall. Går tillbaka till andra hallen och letar upp min jacka. Hör att det piper till i mobilen igen och Mr.X som skriver "SHIIIIIIIIIT du ska bara veta hur jävla snabbt Sannas opel går alltså!!! Så jävla frän tjej." Går tillbaka in till festen och ska leta upp de snygga syskonen, får höra att de är ute så jag letar upp min jacka igen och märker att någon har trampat sönder min nyckel hem, blir irriterad på att dörren in till mig står öppen så jag tar en bräda och spikar den över dörren så den inte går att öpnnas. Tänker inte på att det är enda sättet för mig att ta mig in i lägneheten. 
   Går ut genom ytterdörren och där finns bara massa trappor och jag kan inte hitta rätt trappa för att ta mig dit jag vill, så jag springer upp och ner för massa trappor

SEN VAKNAR JAG!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

HAHAHA ja precis :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback