Kissekatten

Vi var på Halloweenparty igår på en klubb som heter Apolo tror jag... Först var vi på någon skate bar där Isabelle (en av dem som bor i lägenheten med Lisa) lovade bort mig till en bartender. Inga fel! haha. Han såg bra ut och kunde lite svenska så det var ju bra... Eftersom jag kan noll spanska! Dessutom satt det en kille från Canada bradvid mig och ville att jag skulle följa med honom hem... till Canada alltså! Vad jag nu skulle göra där liksom?!
Sen drog vi vidare vid typ halv två eller något. Märkligt, det är nästan då man brukar gå hem i Karlstad. Vi fick iallafall gå före hela kön och komma in gratis tack vare någon kille.
Och seriöst, hur ska man kunna festa hemma efter att ha varit på det där stället? Det kommer inte gå! Vi var där till jag vet inte, 05.00 kanske? Sedan gick vi hem och åt lite knäckebröd! haha. Galet roligt! Stort var det, och mycket folk. Mycket killar framförallt...

Kul för Lisa och dem som hade skola idag 09.00, medan jag låg och sov till bortåt ett där någon gång. Ofta det händer ;)


Nämnde jag att det var maskerad?
Jag var en kissekatt!
Och öronen har jag gjort själv! ;)


Caroline, Isabelle och Lisa!
Lisa är utklädd till rymden ;) haha


Andrea var en IKEA kasse! Haha :D
Så himla roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback