Ska egentligen äta...

men jag är så arg!!!

Alltså det har stått en jävla kastrull full med makaroner och grejer i. JÄTTEÄCKLIGT! Och detta har då min lillasyster fixat till. Lagat lite för mycket mat och låtit det stå, i fyra jävla veckor. Har sagt till henne och diska (JA, jag måste agera extramamma åt henne eftersom hon tydligen är för omogen, och för liten för att ta hand om saker själv) Liksom, man fattar väl att man inte kan låta mat stå i fyra veckor? Hon är 17 år... HERREGUD, förstår man inte bättre än att man låter mat stå sådär så ska man inte bo själv!!! eller man ska iallafall inte utsätta någon annan för ens grisiga livsstil, och man ska inte bo någon annanstanns än i en svinstia.
   AHA, idag när jag kollade den här maten så såg den ut ungefär som grön gröt! Andra gången under ett halv år som jag spyr rakt ut för att min syster inte slänger mat. Seriöst!!!! Vill bara gråta.

Mamma sa att JAG fick välja om JAG skulle diska kastrullen, eller slänga den. VAFAN ska jag städa upp efter en liten snorunge för? Alltså jag är så arg så jag vet inte var jag ska ta vägen. Det är min syster som har bestämt att vi ska diska efter oss själva! Och så får jag fortfarande diska efter henne. För det är väl för tusan klart att jag inte kan slänga en hel kastrull i soporna bara sådär. Mamma sa att HON skulle köpa en ny. JAHA! Och låta Evelina slinka undan då eller? Tro att det är okej att inte diska. Evelina verkar ju vara så korkad så hon skulle säkert fortsätta så, slänga allt smutsigt i soporna och tro att man inte behöver diska, för mamma köper ju ändå nytt! Hon är ju så liten, förstår inte bättre... puttinutti!

Kul, först får jag torka spy och sen får jag diska mögelgröt.
Nu ska jag äta min kalla mat, gråta lite mer, och sen sova!


 Mums


 Skulle ha slängt den, för tvekar på att jag kommer vilja laga
mat i den där igen alltså!


Kommentarer
Postat av: Lenny 24/7

MEN FYFAN :|


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback