Stockholm

Hemma från Stockholm igen är jag. Ganska tråkigt faktiskt, längtar tillbaka som bara den. Men går allt som jag vill så är jag ju tillbaka där om ca. tre veckor igen. När jag var i sthlm så fick jag lite ångest över det hela och tänkte typ "Hur ska lilla jag klara mig i denna stora stad", men när jag tänkte vidare på saken så finns det inga som helst tvivel på att jag inte skulle klara mig. Varför skulle jag inte göra det liksom? Men jaja, kul var det att komma bort från Säffle och Värmland helt och hållet ett tag. Även om jag väldigt tydligt avslöjar mina rötter:
- Fan va gött de skulle va me en körv me brö!
Några blickar drog jag till mig. Inte nog med det heller, Evelina stod inte brevid mig längre! Så jag stod iprincip och pratade med mig själv. HAHA , fett pinsamt. Jag ska bättra mig! ;) haha.

Fast en sak förstår jag inte, varför måste alla dessa människor åka taxi? Går det ingen buss, och man inte har bil så förstår jag. Men utanför centralen var det verkligen en kö av människor som skulle åka taxi. Och under den tiden jag stod där så såg jag säkert 100 taxibilar. Och folk säger att vi ska värna om miljön? Åk buss/tunnelbana då för tusan! Ibland kan det vara skönt att åka taxi hem, när man har varit ute kanske och sådana saker. Men jag vet att det finns folk som har det som vardag att åka taxi! SJUKT.


Köpte en rosa takeaway mugg och chai!!! :D
 

Rosa Gummistövlar - Stadium
Rosa skärp - Weekday
Rosa väska - Friis
Rosa rosett - Urban Outfitters

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback