Förvirrande..

Första dagen i skolan idag? Ja jag tror faktistk att man kan säga det. Det kan ju inte riktigt räknas om man är där två timmar typ:P Men ja, det märktes att man hade vart ifrån vissa en längre tid :) hahah! *HostSANNAhost* Nej men vi har varit på topp idag.
Jag gjorde matteprov imorse med ! XD haha! Jag fick 17,5 / 21 så jag är väll ganska nöjd:P Förutom att man skulle ha 18 för att få mvg:P haha! Men, om jag läser matte B ett tredje år så kanske den sitter där ? ;D haha! Nejdå... Däremot har jag sagt att får jag G i matteB igen, då ska jag nog läsa Matte A en gång till:P hahahaha! Men det är bara i nödfall XD Annars blir det Matte C! Fast jag skulle allt bra gärna vilja läsa det nu! Jag vet inte varför, har absolut ingenting med snygga killar i 3:an att göra (A) haha!:P Usch va hemsk jag är!
Frästen tycker jag att det är ganska kul att nästan ingen kan tänka sig att jag är ett år äldre:P haha  INTE ENS JAG:P Det är läskigt, jag ser upp på de i 2an:P Och varför gör jag det? För att jag har fått för mig att de är ett år äldre! haha! men HA det är ni inte ;D Men jag känner mig ändå litten! haha!
Sedan på Samhällen så kom vi försent! WHAT? Kom Josefine försent!? Ja det gjorde jag och jag skämms. Andra samhällslektionen jag är sen till. Visserligen bara några minuter, men jag HATAR att komma försent! Men vi gjorde inte något speciellt kul ändå XD haha!
Engelskan väldigt kul idag. Vi kollade på något grej på tv. Det var bra, för det fick tiden att gå. Sedan spelade vi memorie! ;D haha! Ja, mitt minne är inte vad alla andras är ! :D Jag fick ett par! Men jag var glad ändå! Adam däremot fick fler och vann! Sanna fick bara två tror jag XD
Sen hade vi predikan ett tag med ^^ Men det är lugnt, man börjar liksom vänja sig på något sätt!
Dagen iaf iaf vart superbra enligt mig själv ^^ Har skrattat förbaskat mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback