Ja ny blogg nu då :)

Ja, jag vet inte varför, men ja kännde helt enkelt för att göra en ny blogg^^ haha.

Har iaf vart i skolan idag. Andra dagen, medans vissa inte ens har börjat än. Fuskit som bara den asså. Haha. Fick tillbaka mattenationellaproven idag oxå. Ja fick VG lalallala^^ haha. Skitnöjd över det kan ja säga. Ungefär lika nöjd som ja var över mitt VG nästan MVG i fysik;) Men bara nästa, för det var verkligen lycka när ja fick tillbaka det asså;)
Haha, sen hade vi dataprov idag då. Och jag har fått se många roliga miner idag asså. Carolines var ganska så skitkul när dataläraren bara "Vad är du inne på?" Haha;D Ja gud ja. Provet gick iaf bra för mig, förutom att datorn la av när jag bara hade en fråga kvar så ja fick snällt sätta mig vid en annan dator och skriva om det=/ Men det gick snabbt den ggn iaf:) Kändes som om att det kom en lite för personlig fråga i slutet där. Men ja, jag fixade det ganska bra ändå tror jag. Haha, får se vad ja får för betyg på den. Handlade om spela och så:P hahaha.
Sen så skulle VildPia trolla för oss med en kortlek, ojojoj, min och ericas min när hon lyckades, den är fan nästan oslagbar, vi bara satt med stora ögon och gapade ju !:P haha. Shit asså.
Sen efter att vi hade fått tillbaka provet o jag frågade när vi skulle vara klara med matten o Maria bara typ svarade, men inte på min fråga:
- Vi ska ha nationella prov i maj..
Lisa svarar:
- IDAG? :O
Haha, gud va ja, maria och amanda garvade åt henne då. Haha;) Gud va kul det var. Aja, sen så har ja faktiskt inte gjort så mycket mer idag. Hade tänkt att börja på uppsattsen, men sen så kom ja o amanda på att Lisa fyller ju år på söndag, eller asså aa vi visste det, men vi kom på en sak som vi var tvungna att göra till henne. FAst vi hann inte klart, så vi får fortsätta imorrn typ;) haha. Hoppas Lisa blir glad för den iaf:)

Haha aja, ja antar att ja får ta o läsa några sidor om Häxor nu dåva;) haha. Gud va tråkigt, fast det är ju ganska intressant egentligen.

Och du, du kan ju bara ta o dra nånstanns. Jag är glad att du inte bor här, för att se men inte röra är det värsta som finns. Jag vet att ja borde glömma, men det går inte. Det går verkligen inte att glömma nått så underbart. Kommer på så mycket negativt om dig, men det som är positivt överväger allt det negativa. Men jag gillar ändå Amandas sätt att kunna få till sakerna:
- Släck alla Lampor och blunda^^
But my feelings is still there.

Usch nu blåser det nästan storm ute ju, ibland är det ljust och ibland är det mörkt^^ haha, det är lite si och så med lamporna idag;) haha.
- Tänk om alla lampor slocknar ? :)
- HAHA, ja tänkt om (a)

Lalal, men ja skulle ju faktiskt läsa om häxor nu ^^ Seeeee yaaa biiiiiiiiitches;D
Frästen gå in på :
http://www.fejmtv.se/videoklipp/f8dcf10bfe8584c6
YEY;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback